>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.03.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis-WTA
Godzina: 20:30 Spotkanie: Caroline Wozniacki - Jelena Jankovic Typ: Caroline Wozniacki
Kurs: 2,24 Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Wiele z osób nie dostrzega od kilku miesięcy zdecydowanie lepszej postawy reprezentantki Danii a polskich korzeniach. Jej tata ma na nią dobry wpływ, potrafi podczas meczu wyjść do niej uspokoić, przekazać uwagi a czasem pozytywnego kopniaka. Ostatni jej mecz z Shvedovą pokazuje że jest w formie, bo przecież ich ostatni mecz padł gładko dla reprezentantki Kazachstanu, tutaj Caro pakazała pazur odrabiając straty w 1s. Można zauważyć jej świetną grę w obronie,która jest jedną z najlepszych jak nie najlepsza w tourze, przeciwko Jelenie właśnie ta broń będzię najlepsza, spokój, trzymanie piłki w korcie oraz pasing shoty.
Serbka również prezentuje obecnie ładny tenis ale w moim odczuciu z jej psychiką jest gorzej, kiedy akcje obfituje w długie wymiany, pojawiają się UE. Ataki Jankovic będą jak woda na młyn dla Dunki.
Ostatni raz Jankovic wygrała z Caro w 2010! roku a ich ostatnie 5pojedynków to gładkie zwycięstwa Wozniacki, o czymś to świadczy.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
H 4

harry309

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger Kazań
Godzina: 13:30 Spotkanie: Puetz, Tim - Muller Gilles Typ: Muller Gilles
Kurs: 1.66 Bukmacher: Bet365
Analiza: Spotkanie pierwszej rundy challengera w Rosyjskim Kazaniu pomiedzy Luxemburczykiem Gillesem Mullerem a Niemcem Timem Puetzem.
Turniej rozgrywany jest w hali a tam Muller osiaga swoje najlepsze wyniki, ostatnio dwa dobre wystepy w Quimper i Astanie dochodzac odpowiednio do polfinału i finału ulegajac gospodarzom turnieju. Co prawda w ostatnim turnieju nie zachwycił odpadl dosc szybko bo juz w drugiej rundzie z J.Pospisilem ale sadze ze bylo to juz zmeczenie turniejami i stad niespodziewana porazka, dzis ide w strone Luxemburczyka.
✅ 66

Otrzymane punkty reputacji: +4
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Indian Wells
Godzina:
23:30
Spotkanie:
Thiem D. - Benneteau J.
Typ:
Benneteau J.
Kurs: 1.79
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
1,79 na gościa który pokonał Tsongę, przeciwko zawodnikowi z rocznika 1993? Wchodzę w to bez zastanowienia. Około 12 lat różnicy w tenisowym doświadczeniu. Francuz czasami potrafi odpalić taką formę, że dojdzie gdzieś np. do finału.
Thiem jest młody tak jak już wcześniej pisałem, uważam, że 4 runda Mastersa to dla niego za dużo jak na razie. Na pewno to wielki talent, ale to będzie dla niego już 5 mecz na tym turnieju. W pierwszej rundzie Kosakowski ze środowiska Challenger, a później Gilles Simon który moim zdaniem nie może się jeszcze odnaleźć w 2014 roku (ostatnio często zalicza wtopy).
✅ 79

Otrzymane punkty reputacji: +6
A 11

adrews

Użytkownik
dyscyplina: koszykówka kobiet
spotkanie: Nadezhda-Wisla CanPack (6,5)
typ:1
kurs: 1,65
bukmacher: Bwin
Witam serdecznie na dziś przygotowalem pewke jaką jest wygrana gospodyń z Rosji a teraz krótko na temat gospodyń za przeproszeniem rozjeżdżają każde dziesięcioma lub nawet dwudziestoma punktami raz ostatnimi czasy podwinela sie noga i przegraly z lepiej notowaną drużyną z Ekaterynburga .Warto dodać ,że oba zespoly spotkaly się nie caly miesiąc temu i wygrali z wiślaczkami 74:53,pozdrawiam
kiepska analiza

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - League Two
Godzina: 20:45
Spotkanie: Bristol Rovers - Dagenham &amp; Red.
Typ: 1 (handicap -1.5, -2)
Kurs: 4.5
Bukmacher: Bet365
Analiza: Kolejny w tym sezonie wieczór z Ligą Mistrzów i kolejne ewentualne zyski związane nie z owymi rozgrywkami, a z niższymi ligami brytyjskimi, jak to w środku tygodnia mam w zwyczaju. Przenosimy się do League Two, gdzie mamy do czynienia ze spotkaniem sąsiadów w tabeli. Ja jednak liczę na imponujące zwycięstwo gospodarzy, a więc Bristol Rovers. Nie jest przypadkiem to, że są faworytem tej konfrontacji. Bliźniaczo podobne ekipy, o których przed sezonem mówiło się po cichu nawet w kontekście awansu, jednak życie zweryfikowało ich ambicje. Na rozegranych 42 spotkań ich stosunek wygląda identycznie - 10-12-12, stosunkiem bramek także się praktycznie nie różnią (jedna bramka różnicy!). Dlaczego więc liczę na imponującą, bo aż dwu- bądź trzy-bramkową wygraną gospodarzy? Przede wszystkim własny obiekt im służy. Wygrali u siebie DZIEWIĘCIOKROTNIE podczas gdy goście wygrali poza własnym obiektem tylko TRZY razy. Do tego w formie są niebywałej, bo nie przegrali od trzech spotkań. Goście z kolei grają słabo, nie wygrali od pięciu spotkań. Wyraźnie złapali zadyszkę. Smaczku dodaje h2h między obiema ekipami, co tylko potwierdza moją teorię, że dzisiaj swoją wyraźną przewagę zaznaczą gospodarze.
⛔ 100

psotnick 970,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Haikou World Open 2014
Godzina: 12:30 CET
Spotkanie: Chen Zifan - Trump Judd
Typ: Trump Judd -3.5
Kurs: 1.92
Bukmacher: unibet
Analiza: Starcie Dawida z Goliatem, chiński amator kontra jeden z największych gwiazdorów tego sportu. Praktycznie jedynym zagrożeniem dla typu jest brak koncentracji Trampka, bo jego aktualna forma jest bez zarzutu. W ubiegłym tygodniu wygrana w Grupie Zwycięzców CLS, która dała mu automatyczną przepustkę do Champion of Champions, a wcześniej finał German Masters. Jeśli Anglik nie będzie cudował, to Anglik może się pokusić nawet o whitewash.
✅ 92

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 13-30
Spotkanie: Gibril Diarra vs Arthur De Greef
Typ: 1
Kurs: 5,00
Buk: Bet365
Analiza:
Spotkanie pierwszej rundy turnieju rangi ITF w Santa Margherita Di Pula z pulą nagród 10 000$. Te turnieje niższej rangi moim zdaniem rządzą się swoimi prawami. Faworytem bukmacherów jest Belg De Greef. Jest to młody zawodnik, rocznik 92. Gracz praworęczny, rozstawiony w tym turnieju z szóstką. Aby wystąpić w turnieju głównym musiał przebrnąć przez kwalifikacje, w których pokonał pewnie swoich rywali. Nie byli to wymagający rywale. Oba spotkania były rozgrywane w niedzielę. W jednym ze spotkań z Mazzucchelli nie pozwolił rywalowi ugrać, ani jednego gema. Grał pewnie co możemy wywnioskować po statystykach, zaserwował trzy asy, a dodam tylko tyle, że mecze są rozgrywane na nawierzchni ceglastej. De Greef przed tym włoskim turniejem grał ostatnio trzy tygodnie temu. Gibril Diarra z roku na rok awansuje coraz wyżej w rankingu, obecnie jest, aż na 839 miejscu. Ostatnio grał blisko półtora miesiąca temu. Spotkanie zakończyło się kreczem z jego strony. Z pewnością wpływ na ten fakt miała jakaś kontuzja. Będą po jego pierwsze mecze rozgrywane na cegle od dłuższego czasu. Tak jak na początku pisałem, w takich turniejach bywa różnie. Nie raz byliśmy świadkami tak zwanych ,,wałków&#39;&#39;. Oferta nie jest zbyt bogata, a więc można spróbować jeszcze over gemowy-powodzenia

⛔ 100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA - Indian Wells
Godzina: 22:00
Spotkanie: Davis - DellAcqua
Typ: Davis
Kurs: 1.88
Analiza: Obie zawodniczki mają swoje atuty, ale myślę, że w tym pojedynku to nie tenisowe umiejętności odegrają główną rolę, dlatego też nie będę się o nich rozpisywał. Wg mnie Amerykanka wygra bo dla Australijki będzie to już 6 spotkanie (w ciągu 6 dni) w Indian Wells włączając w to mecze kwalifikacyjne i z tak waleczną i nieustępliwą rywalką jak Davis przyjdzie jej za to zapłacić (klimat panujący w Indian Wells również nie będzie po stronie Casey). Każdy kto oglądał mecz Casey w AO z Bouchard wie jak sypie się drastycznie jej gra kiedy zaczyna brakować jej paliwa (ona bardzo lubi tenis, który wymaga sporej dawki &quot;energii&quot;). Nie umiem sobie wyobrazić, że Casey będzie w stanie gładko ograć 2-0 Lauren (w druga stronę jest to jak najbardziej realne), bo mają po prostu zbyt zbliżone umiejętności (Lauren nawet wg mnie większe) a motywacja przed własną publicznością będzie dodatkowy atutem Davis. Stąd jeśli dojdzie do 3 seta nie widzę żadnych szans dla Casey na wygranie tego meczu.

⛔ 100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: hokej, Rosja KHL
Godzina: 16.00
Spotkanie: Lokomotiv Yaroslavl vs Dynamo Moskva
Typ: 1 (zwycięzca)
Kurs: 2,29
Analiza: Czwarte spotkanie pierwszej rundy fazy playoff KHL. Po 3 jest 2:1 dla Dynama i Lokomotiv jest ciągle pod presją. Wygrana dzisiaj Dynama i w perspektywie kolejny mecz w Moskwie może zakończyć tę serię w 5 grach. Tak czy inaczej w 3 poprzednich spotkaniach mieliśmy 4, 3 i 3 bramki. W Moskwie było 3:2 po dogrywce i 2:1 dla Dynama, a w Jarosławiu 2:1 dla gospodarzy. W głównych rolach są na razie bramkarze. Sanford w bramce Lokomotivu i Eremenko w bramce Dynama. Może poza pierwszym meczem, w którym Lokomotiv po 2 bramkach w 1 tercji potem się już tylko bronił i oddał tylko 13 celnych strzałów to w pozostałych grach obaj bramkarze mają do wybronienia po ok. 30 strzałów. Według mnie Kolejarzy po tym co pokazali w Moskwie oraz wczoraj jak najbardziej stać na odniesienie zwycięstwa i wyrównanie w serii. W sezonie zasadniczym 3:1 dla Lokomotivu i 4:3 dla Dynama, ale te spotkania wygrywali gości. Gospodarze wielu opcji w ofensywie nie mają, doszli Sprukts i Platt. Za to mają 5 obrońców z ponad 50 grami w sezonie zasadniczym, więc zgranie na pewno doskonałe. Goście na pewno są drużyną bardziej utytułowaną i faworytem serii na papierze. Stawiam jednak na gospodarzy.
⛔ 100

P 2,4K

promark

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Czechy, Extraliga Play-Off
Godzina: 18:20
Spotkanie: Pardubice - Slavia Praha
Typ: Pardubice -1,5handicap 60&#39;(czas regulaminowy)
Kurs: 2.45
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wczoraj pisałem tak:
Witam. Dziś rozpoczynamy Play-Off w Czechach. Proponuję typ na Pardubice, które w sezonie regularnym zajęły 7 miejsce w tabeli. Ich dzisiejsi przeciwnicy drużyna Slavia Praha bardzo szczęśliwie weszła w PO bo załapała się tylko 1 pkt, a tak walczyli by o utrzymanie. Dzisiejsi gospodarzy załapali pod koniec sezonu naprawdę bardzo dobrą formę pokonują Trinec 7-5 czy Spartę Pragę na wyjeździe 0-3 ! U siebie od 19 stycznia przegrali tylko raz po dogrywce z Plzen. Drużyna z Pragi to drużyna własnego boiska, na wyjazdach dostają łomot od każdego, ostatnie zwycięstwo nad Chamutovem po męczarniach 3-4 (najgorsza drużyna ligi). Gospodarze wyjdą w pełnym składzie, aspiracje na awans na pewno są, grają u siebie a i przeciwnik najłatwiejszy z możliwych. Slavia może powalczyć u siebie jednak na wyjeździe nie daje im żadnych szans, dla mnie to drużyna prędzej kwalifikująca się do spadku aniżeli walce o mistrzostwo.
Mecz zakończył się wynikiem 3-0, gospodarze całkowicie dominowali w meczu i cud, że skończyło się tylko na 3 bramkach bo powinno być dużo więcej. Dziś znowu grają przeciwko sobie, ze składu gospodarzy nikt nie wypadł i jak zobaczyłem kurs na gospodarzy to aż się uśmiechnąłem. Spodziewałem się czegoś w graniach 1.4 a mamy aż 1.85. Podpisuję się pod wszystkim co wczoraj napisałem, a do tego widząc wczorajszą grę gospodarzy (dobrą a w pewnych momentach bardzo dobrą) i tragiczną gości dziś znów polecam zagrać w stronę Pardubice bo dobrym kursie.
⛔ 100

xperia_xrs 14

xperia_xrs

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Bayern Monachium – Arsenal Londyn
Typ: Wynik/Obydwie drużyny strzelą gola | Bayern M. / TAK
Kurs: 2,5
Analiza: Na dzisiaj wybrałem spotkanie Ligi Mistrzów pomiędzy ekipa z Niemiec i Anglii. Moim zdaniem wynik tego dwumeczu został przesądzony już w Londynie, gdzie Bawarczycy odnieśli zwycięstwo 0:2. To był dość dziwny mecz. W pierwszej połowie sędzia podyktował dwa rzuty karne, po jednym dla każdej z drużyn. Ani Ozli, ani Alaba nie zdołali pokonać bramkarzy drużyn przeciwnych. Dopiero w 88’ wynik na 0:2 ustalił Muller pokonując Fabiańskiego. Zapomniałem wcześniej dodać, że Arsenal od 37’ grał w osłabieniu, bowiem czerwoną kartkę otrzymał Szczęsny zmuszając sędziego do podyktowania rzutu karnego. Kto wie jak potoczyłby się mecz gdyby do końca meczu było po 11 graczy? Można gdybać…

Wystarczy już recenzji poprzedniego spotkania. Nie będę przytaczał statystyk obydwu drużyn z bezpośrednich pojedynków (oprócz ostatniego) i meczów ligowych ponieważ te dwie ligi znacząco się od siebie różnią. Co więcej Bayern Monachium to nie jest ta sama drużyna co kilka lat temu. Bayern Guardioli lepiej prezentuje się od drużyny Heynckesa.

Podsumowując: Nie wydaje mi się, że Bayern spocznie dzisiaj na laurach i będzie bronił wyniku z Londynu na Alianz Arena. Oczywiście będzie grał uważniej mając zaliczkę, ale nie pasywnie. Co więcej jeżeli Arsenalowi uda się strzelić gola sytuacja się trochę skomplikuje i Bayern będzie musiał atakować J

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 4

louku

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League One,
Spotkanie: Port Vale - Leyton Orient
Typ: Leyton Orient
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet-at-home.com
Analiza: Na początku chciałem się przywitać, ponieważ to mój pierwszy post na tym forum.
Na cel wziąłem spotkanie drużyn z 3 ligi angielskiej, które odbędzie się pomiędzy 10 w tabeli Port Vale oraz wiceliderem Leyton Orient. Gospodarze meczu radzą sobie raczej słabo , ostatnie ich mecze to w większości przegrane oraz ostatnie zwycięstwo z Carlisle.
Natomiast Leyton poza bezbramkowym remisem z Notts ciągnie za sobą serie 3 zwycięstw, z drużynami bardziej wymagającymi niż Port Vale. Bilans zdobytych bramek, oraz bezpośrednich spotkań także przemawia za gośćmi . Można zauważyć, że Leyton radzi sobie o wiele lepiej na własnym boisku niż na wyjazdach, jednak myślę, że Port Vale to nie jest bardzo wymagający przeciwnik dla nich i powinni sobie poradzić. Dlatego stawiam na skromną wygraną gości ????
✅ 110

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Puchar Polski
11.03.2014 18:30
Zagłębie Lubin - Sandecja Nowy Sącz
Typ: AH(0:1,5) 1
Kurs: 2.22
pinnacle
Zagłębie Lubin może uratować ten sezon właśnie poprzez Puchar Polski. Jak wiadomo w lidze walczą o utrzymanie, znając potencjał tej drużyny, to jak obecnie się prezentują nie będą mieli z tym większych problemów. Tak więc do ćwierćfinałowego spotkania Pucharu Polski mogą podejść pierwszym składem i spróbować przejść do kolejnej rundy, a nawet i wygrać ten puchar. Nie ma w Pucharze już wielu ekip, które w lidze nadają ton i Zagłębie jest faworytem swojej połówki do zagrania w finale. Dziś zagrają pierwszym składem, potencjał jest wielki, widać już rękę Lenczyka i ich gra jest coraz lepsza. Sandecja średniak pierwszej ligi, ale to nie poziom Zagłębia, na wyjeździe nie mają argumentów do tego by powalczyć. W pierwszej lidze wygrali tylko dwa z 9 spotkań wyjazdowych. Uważam, że Zagłębie wygra dziś min. dwiema bramkami.
✅ 122

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Puchar Polski /
11.03.2014 / godz. 18:30 /
Spotkanie - Zagłębie Lubin : Sandecja Nowy Sącz
Typ - liczba goli strzelonych przez gości / powyżej 0.5
Kurs - 2.25
Bukmacher - Unibet
Analiza : .. dziś rozpoczynamy rywalizację w ćwierćfinale Pucharu Polski , jako pierwsi mecz rozegrają &quot;11&quot; Zagłębia L z Sandecją NS chociaż dziś faworytem są na pewno gospodarze to jednak liczę że 1-szo ligowiec na pewno tanio skóry nie sprzeda tym bardziej że jest to dla klubu historyczny mecz bo jeszcze nigdy w historii klubu nie doszli tak wysoko w PP ba ani nawet w 1/8 finału i chociaż trener Sandecji mówi głośno że ważniejsza dla niego jest 1 liga i utrzymanie się w niej na następny sezon a Puchar Polski to dla zespołu tylko futbolowy deser to jednak na spotkanie z Miedziowymi wystawi praktycznie taki sam skład co w ostatnim meczu ligowym w której zespół pokonał jednego z kandydatów do awansu do Ekstraklasy GKS Katowice , dochodzą jednak głosy że trener dziś między słupkami zrezygnuje z bramkarza nr.1 Marcina Cabaja a zastąpić ma go Marek Kozioł jest on jak to mówi trener &quot; specjalistą &quot; od Pucharu Polski w tym sezonie bo to on bronił w poprzedniej rundzie, w której jego zespół pokonał po rzutach karnych Widzew Łódż i jest jeszcze coś specjalnego dla Marka Kozioła - dodatkową motywację do pokazania się z dobrej strony na stadionie KGHM. W 2013 r. wrócił do Sandecji po kilku latach grania w Zagłębiu jednak większość przesiedział na ławce rezerwowych .
Zagłębie prawdopodobnie traktuje PP bardzo poważnie ja jednak liczę że na pewno nie wyczerpią się dziś na maksa w tym spotkaniu bo przecież w lidze zajmują 14 miejsce i po 25 kolejkach ma zaledwie 24 pkt co pokazuje ich siłę w tym sezonie a za parę dni czeka ich bezpośrednia rywalizacja o cenne punkty ze Śląskiem Wrocław który ostatnio zremisował z Legią i wygrał z Widzewem a gdy zajrzymy do H2H Zagłębia ze Ślaskiem to nie wygląda to za wesoło dla Zagłębia bo popatrzmy na mecze tutaj w Lubinie 1-1-4 i 8:12 w bramkach tak więc trzeba zostawić trochę energii na mecz ze Śląskiem tak to przynajmniej osobiście widzę , dlatego nie zdziwiłbym się jakby Sandecja tutaj osiągnęła dobry wynik np. remis albo ? w każdym bądż razie myślę że na gola będzie ich dziś stać ( Zagłębie stosunek bramek w lidze 24:32 ) !
⛔ 100

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - championsip
Spotkanie: Leeds-Reading
Typ: 2
Kurs: 2.9
Bukmacher: bet365
Analiza: witam wszystkich. moj pierwszy post w tym miesiacu i pierwszy po dluzszej przerwie. gospodarze ostatnio graja nie najlepiej w ostatnich 4 meczach 2 punkty w tym ostatnia porazka u siebie 1:5 z Boltonem. Reading ostatnio nie ma szczescia gra dobrze a wyniki ma slabe ostatnio 2 remisy i porazka. w spotkaniach miedzy tymi druzynami 1 wygralo Leeds 5 remisow 3 wygrane Reading i co ciekawe w 3 ostatnich meczach 3 wygral Reading. w tym meczu inny wynik niz wygrana Reading bedzie niespodzianka jak dla mnie
✅ 190

F 0

fernandotorres

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Bayern Monachium - Arsenal Londyn
Typ: Wygrana Arsenalu
Kurs: 9.50
Buk: Unibet

Analiza : Dzisiejszy mecz rozgrywający się pomiędzy zespołem Bawarczyków a kanonierów w ramach 1/8 Ligi Mistrzów zapowiada się fascynująco. Dlaczego Arsenal? Ostatnimi czasy drużyny z Anglii bardzo dobrze sobie radzą na Alianz Arena ( Bayern 2-3 City , rok temu Bayern 1-3 Arsenal , porażka Bayernu z Chelsea w finale LM ). Kolejny powód to bardzo dobra gra Arsenalu właśnie przeciwko Bawarczykom. Zadajmy sobie pytanie : Czy gdyby nie czerwona kartka Szczęsnego to Bayern by wygrał ten mecz? Dodajmy jeszcze, że Ozil nie strzelił wczesniej karnego, dlatego tutaj jasno dla mnie Arsenal może wygrać ten mecz.
⛔ 100

bzyq 216

bzyq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Bayern Monachium - Arsenal Londyn
Typ: Arsenal over 3,5 rzutu roznego
Kurs: 1.85
Buk: betsson
Witam serdecznie. Dawno nic nie podawałem, ale dzisiaj wpadł mi w oko fajne bet na rzuty rozne Arsenalu. Linia ustawiona bardzo nisko, ale to dlatego że graja z najlepsza druzyna na swiecie czyli Bayernem Monachium. Arsenal nie ma nic do stracenia. Czy przegraja tutaj 5-0 czy 1-0 i tak bedzie sie mowic to samo co w poprzednich sezonach o tej porze. Że młodzież Wengera ma jeszcze czas. Wiadomo ,że Bayern na pewno nie zlekcewazy ich jak rok temu. Jednak 4 rzuty rozne w przeciagu meczu to nie jest duzo na taka druzyne jak Arsenal. Na ostatnie 5 meczy taka linie nie została pokryta raz własnie w meczu z Bayernem. Ale tam zdecydowała czerwona kartka dla Szczesnego. Sciskam kciuki dzisiaj za Arsenal żeby im sie w koncu udało cos ugrac i żeby utarli nosa Niemcom.
✅ 85

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Atletico Madryt - AC Milan
Typ: Liczba goli strzelonych przez gości: over 0,5
Kurs: 1,73
Bukmacher: Unibet
W rewanżowym pojedynku obu ekip do stolicy Hiszpanii zawita Milan. W pierwszym meczu Atletico wygrało 1:0 po trafieniu Diego Costy. Ekipa Clarenca Seedorfa będzie walczyć w dzisiejszym spotkaniu o wszystko. Sytuacja w lidze raczej na pewno nie pozwoli nam zobaczyć Rossonerich w przyszłym sezonie w kolejnej edycji LM. 10 miejsce w tabeli odzwierciedla grę Milanu. Grają poniżej jakichkolwiek oczekiwań. Po przyjściu Seedorfa na ławkę trenerską Czerwono-Czarni nie zagrali jeszcze żadnego dobrego spotkania. Na pewno potrzeba czasu na zmiany. Jednak żadne małe korekty nie są na razie odczuwalne. Wyniki mówią same za siebie. Myślę, że Atletico powinno pokrzyżować marzenia kibiców Rossonerich, mimo tego, że ostatnio nie wygląda rewelacyjnie. Mówi się, że Diego Simeone ma zbyt krótką ławkę rezerwowych i pierwsza jedenastka jest przemęczona. Patrząc w tym samym kierunku na Milan, to wygląda na to, że jest przemęczony od początku sezonu. Nóż na gardle zawodników z Mediolanu &#39;zachęci&#39; ich do walki. Myślę, że Milan będzie przeważał i będzie doprowadzał do sytuacji podbramkowych. Nie stawiam w tym meczu na żadną z ekip, jednak bardziej byłbym skłonny zaufać zawodnikom Simeone.
W ostatnim meczu Atletico pewnie wygrało w lidze z Celtą na wyjeździe 2:0. W derbach z Realem Los Colchoneros zdobyli jedynie punkt. Jedynie, bo uważam, że mecz powinni wygrać. Brakło kropki nad i, czyli brakło bramki na 3:1, ostatecznie skończyło się 2:2. Nie obyło się również bez wpadki. 0:3 z Osasuną nie wyglądało najlepiej. Przyczyną jednak mógł być ciężki mecz na San Siro. Milan ostatnio 2 porażki. W sobotę z Udinese 0:1, tydzień jeszcze wcześniej 0:2 z Juve. Wygrana z Sampdorią 2:0 mogła jedynie podbudować morale piłkarzy Seedorfa.
Milan jeśli nie chce wypaść za burtę z tegorocznej LM, musi pokazać na boisku coś na podbieństwo z zeszłego roku, z pierwszego meczu z Barcą, w którym to wystąpili bez Balotellego. W rewanżu jednak wszyscy &#39;wtajemniczeni&#39; wiedzą jak się potoczyło. Vincente Calderon to trudny teren dla każdego przeciwnika. Przekonała się o tym w tym sezonie Barca jak i Real tracąc punkty.
Atletico dzisiaj jedynie bez Javiego Manquillo. Milan natomiast bez zawieszonego za kartki Montolivo, a także bez kontuzjowanych: Cristante, El Shaarawy&#39;ego, Petagny, Silvestre. Pod znakiem zapytania stoi występ Poliego.
Last updated: 11/03/2014 13:52 CET
Spotkanie poprowadzi arbiter z Anglii - Mark Clattenburg, który w tym sezonie w 30 meczach pokazał łącznie 98 kartoników, co daje średnią ponad 3 kartek na mecz.
Typy które proponuję, myślę, że jakoś bardzo nie zaskoczą. Chociaż, kto wie. Milan będzie zapewne atakował, ale czy coś z tego wyniknie, dowiemy się grubo po godzinie 22.
Przewidywane składy:
Atletico
Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Felipe Luis; Arda Turan, Gabi, Mario Suarez, Koke; Raul Garcia; Diego Costa.
Milan
Abbiati; Abate, Rami, Bonera, Emanuelson; Essien, de Jong; Taarabt, Poli, Kakà; Balotelli.
(nie wiem jak to z tym Poli)
✅ 73

R 2

runej83

Użytkownik
Typ: Obie drużyny strzelą gola/tak
Kurs: 1,90
Dzisiaj dojdzie do rewanżowego spotkania między Atletico a Milan. Milan w dzisiejszy wieczór wyjdzie na boisko dość osłabiony. Ale i tak myślę że od początku spróbują zaatakować i jedna z ich akcji znajdzie swój finał w siatce. Co do Atletico uważam że dzisiaj poprostu tego meczu nie przegrają. Stawiam na typ 1-1 lub 2-1. Pozdrawiam
Składy:
Atletico
Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Felipe Luis; Arda Turan, Gabi, Mario Suarez, Koke; Raul Garcia; Diego Costa.
Milan
Abbiati; Abate, Rami, Bonera, Emanuelson; Essien, de Jong; Taarabt, Poli, Kakà; Balotelli.

✅ 90

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Typ: 4,5 gola więcej
Kurs.5.50
Bukmacher: Bwin
Analiza: W pierwszym meczu jak pamiętam Milan grał całkiem dobrze ale itak przegrał.Trzeba pamiętać że był to czas gdy Atletico było rozbite przez Real w Copa del Rey. Teraz wszystko u nich z samopoczuciem będzie dobrze. Więc skoro wgrali na wyjeździe będąc w marnej sytuacji psychologicznej,to co zrobią w domu po dobrych występach La liga?! Ac Milan zatrudnił nowego trenera ale nie wiele to zmieniło. Seedorf jak na razie na cudotwórce nie wygląda a Balotelli jak nie grałna miare C Ronaldo czy Ibrachimowiecza tak nie gra dalej. Milanu nie będzie w przyszłym sezonie w lidze mistrzów,cccchyba że stanie się dziś cud. Milan musi strzelać bo jedna bramka to będzie na ten cud zbyt mało.Atletico może strzelać i na pewno tak będzie. Myślę że Costa,Vill,czy jednak Balotelli,Kaka itd.to odpowiednia gwarancja na kilka bramek a mecz w Hiszpanii powinien w pewnym momencie się otworzyć. Nie wiem jak zrobić
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom