>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.03.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Delecta - Asseco Resovia
Typ: 2
Kurs: 1,72
Buk: bwin
Dziś drugie spotkanie półfinałowe siatkarzy w Bydgoszczy. Wczoraj lepsi byli gospodarze wygrywając 3-2. Dziś Resovia powinna to wygrać, no ale właśnie po Resovii można się spodziewać wszystkiego i każdy wynik jest możliwy. Wczoraj po stronie Resovii jak zawsze dużo nerwowości i niedokładności, które powodowały dużo błędów własnych. Zagrywka kompletnie nie siedziała przez co Delekta przy dobrym przyjęciu grała kombinacyjnie i dużo środkiem, blok Resovii na skrzydłach praktycznie nie istniał. W sumie to Resovia nie grała jakoś strasznie kiepsko, widziałem już dużo gorsze mecze w ich wykonaniu które nawet udawało im się wygrywać. To Delecta grała dobrze i na prawde poza zagrywką to błędów bezpośrednich w ataku praktycznie nie popełniali. Jednak Delecta nie ma ławki i wczoraj cały mecz grali jedną szóstką, no może tam chwile pograł jeszcze Wieczorek. Tu zmęczenie może mieć ogromne przełożenie na dzisiejszy mecz bo mecz wczorajszy zakończył się przed 23. Nie wiadomo jak poradzi sobie Delecta grając mecze dzień po dniu, bo chocby przypomnę że w ćwiercfinale z Gdańskiem tak sobie ustawili że po pierwszym meczu był dzień przerwy i dopiero grali mecz nr 2. Szersza ławka na pewno będzie atutem Resovii. Jeśli tylko Resovia nie będzie tak nerwowo się zachowywać na boisku, Lotman i Achrem trochę bardziej dokładniej będą przyjmować i Tichy nie będzie wprowadzał nerwowości na boisku swoimi niedokładnymi wystawami to dziś wygra Resovia. Wczoraj zaskakująco dobrze grał Wika i nie wydaje mi się żeby dziś zagrał na takim samym poziomie.
http://serve.williamhill.com/promoRedirect?member=deluge&amp;campaign=DEFAULT&amp;channel=DEFAULT&amp;zone=1471630137&amp;lp=1468866194

✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +3
lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Caen-Istres Ligue 2
Typ: 1
Kurs: 1,55
Buk: bet-at-home
Spotkanie drużyny 3 w tabeli ciągle walczącej o awans z Istres, które w tym sezonie raczej już o nic nie gra, myślę że gospodarze z tego spotkania zrobią wszystko aby zdobyć komplet punktów u siebie i mieć spokojną 3 punktową przewage nad czwartą drużyną w tabeli. Warto również dodać, że goście nie są w najwyższej formie, gdyż przez ostatnie 9 meczy zdobyli zaledwie 5 pkt, myślę że raczej pewniak. Polecam.
Kiepska analiza.

Otrzymane punkty reputacji: +2
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Eerste Divisie
Spotkanie: Eindhoven - Veendam
Typ: 2
Kurs: 2,05
Bukmacher: bet365
Analiza:
Nie oszukujmy się, gospodarze już nie grają o nic, są w sumie teraz takim dostarczycielem łatwych punktów, że tak powiem. Goście mogą jeszcze powalczyć o 5 miejsce, które premiowane jest play-offami, bo jeszcze trochę kolejek zostało, więc punkty zdobywać muszą, a na pewno z takim rywalem. Dodatkowo przemawia do mnie fakt, że goście całkiem fajnie grają na wyjazdach, 4-3-5 to nie jest zły wynik. Za Eindhoven w tym meczu przemawia tylko własne boisko, na którym zdobyli 10 punktów na 14. Veendam powinno napędzać trio Hutten - Deul - Overtoom, którzy zdobyli razem 24 bramki na 34 całej drużyny, czyli ~81,6%. Gospodarze mogą jedynie postraszyć piłkami granymi do Koca, który zdobył w tym sezonie 9 bramek i w sumie to wszystko, nie wygrali od 16 spotkań, są na ostatnim miejscu po wycofaniu się Apeldoornu. Jak dla mnie goście powinni wywieźć z tego terenu 3 punkty.

0 (zwrot)

P 104

pszczolka

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Delecta Bydgoszcz - Asseco Resovia Rzeszów
Typ: (2.5 : 0) Resovia
Kurs: 4,7
Buk: betsson
Wczoraj Delecta mnie nie przekonała swoją grą, grali równo ale bez polotu i popełniali nie wiele błędów, ale uważam że ten poziom to za mało na pokonanie mistrzów Polski i awans do finału. Zgodzę się z kolegą wyżej że Delecta grała wczoraj praktycznie jedną szóstką i trudy tego meczu będą po nich bardziej widoczne niż po siatkarzach z Rzeszowa. Myślę że doświadczeni przyjmujący Wika i Antiga mogą dzisiejszego meczu nie udźwignąć. Zwłaszcza forma francuza stoi pod znakiem zapytania, wczorajszy mecz grał podobno lekko kontuzjowany. Konarski może oczywiście wziąć ciężar gry na siebie ale na jak długo? Obserwując dokładnie grę Resovii w play-offach nasuwa mi się jedna rzecz Schöps jest przygotowany na 2 maksymalnie 2,5 seta, a w obecnej formie jego wachlarz ataków jest dużo bardziej przydatny niż siłowo grający Bartman. Rzeszowianie na pewno mogą poprawić przyjęcie i zagrywkę, w moim przekonaniu Akhrem nie pokazał wczoraj na co go stać. Reasumując trochę szczęścia w końcówkach i 3:0 jak najbardziej realne.

⛔ 100

hayto 631

hayto

Użytkownik
Dyscypilina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Korona Kielce:
Typ: HT/FT - X/X
Kurs: 5.00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Lechia w rundzie wiosennej nie zachwyca dwa remisy po 1-1 z Polonia i Pogonią mówiąc wprost z drużynami średnimi, choć w przypadku Pogoni słowo średnie jest naciągane. Korona sezon rozpoczęła z wysokiego „C” wygrana z Legia i remis ze Śląskiem, ale oba spotkania rozgrywali u siebie, a jak już Marcin-Odra wyżej wspomniał Korona u siebie, a na wyjazdach to dwie inne drużyny. Kielczanie na wyjazdach dużo bramek nie strzelają, a jak tracą to maksymalnie 1-2 (wyjątek mecz z Legią na początku sezonu). Lechia teoretycznie bez napastników odszedł czołowy zawodnik dla tej drużyny Razack Traore i Grzelczak wrócił natomiast Paweł Buzała, ale to na pewno nie tak dobry gracz jak Razack. W drużynie Gdańskiej ponadto za kartki wypadają Janicki i Wiśniewski nie zagra również Grzegorz Rasiak. Korona to drużyna, która liczy głównie na stałe fragmenty gry i wysokiego Stano. Historia pokazuje, że w meczach między tymi drużynami padało mało bramek. Myślę, że dzisiaj będzie podobny obraz gry bez wskazania na którąś z drużyn.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +8
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plusliga
Spotkanie: Delecta Bydgoszcz vs Resovia Rzeszów
Typ: Resovia Rzeszów (-1,5 seta)
Kurs: 2.20
Bukmacher: Unibet
Godzina: 18:00
Analiza:
2 spotkanie półfinałowe między tymi drużynami w bydgoskiej hali &quot;Łuczniczka&quot;.Wczoraj po pasjonującym meczu lepsza okazała się Delecta ale mnie ich gra nie przekonała.Może gram na Resovię z powodu że jestem kibicem Resovii ale... We wczorajszym spotkaniu Resovia można powiedzieć że przegrała na własne życzenie.Spore prowadzenie przez praktycznie cały set i bardzo solidna gra nagle przemieniła się w duży chaos po stronie Rzeszowian co grający średni ale solidny volleyball Delecta szybko wykorzystała.Dziś Rzeszowianie muszą zagrać na 100% bo 2:0 w rywalizacji H2H nie byłoby dobrym wynikiem przed powrotem do Rzeszowa.Na Podpromiu spodziewam się szybkich wygranych w stronę Resovii więc dzisiejsza wygraną Rzeszowian moim zdaniem daje awans do finału.Dziś mobilizacja powinna być po stronie Resovii.Wczoraj nie najlepiej spisywał się Stephane Antiga który gra z kontuzją i jego gra w tym meczu stoi pod znakiem zapytania co na pewno byłoby wielkim osłabieniem zespołu.Po wczorajszej lekkiej niespodziance spodziewam się wygranej Mistrzów Polski i powrotu do Rzeszowa w miarę dobrych humorach.Wynik 3:0 lub 3:1 biorę w ciemno i bardzo liczę na ten typ tak więc polecam ten zakład bo myślę że warto bo Delecta nie powinna być już dziś tak groźna.

✅ 120

mastertypowski 383

mastertypowski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Segunda Division
Spotkanie: Real Madryt B- Hercules
Typ: over 2.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza: Jak zwykle poniedziałki to nie za duża oferta piłkarska ale tutaj &#39;&#39;ciekawie&quot; zapowiada nam sie spotkanie drugiej ligi hiszpańskiej pomiędzy w/w zespołami. Mój typ opieram głównie na statystykach i bardzo zachęcającym kursie gdyż wystarczy spojrzeć na tabele i zobaczymy że 2 liga hiszpańska jest bardzo podatna na gole. Hercules nie powala na nogi ani wynikami ani ilościa strzelonych bramek(traci ich dużo więcej) zajmuje 21- przedostatnie miejsce w lidze i nawet jak dziś wygra to tam zostanie, goście strzelili 27 a stracili 41 goli w obecnym sezonie co daje średnią 2.41 goli na mecz czyli nieżle, jeśli chcą zostać w secunda muszą zacząć coś wygrywać a za tym strzelać i licze na min 1 bramke gości (ostanie 5 meczy to 5 strzelonych bramek). Z drugiej strony druga drużyna Realu, tutaj statystyki wyglądają dużo lepiej gdyż gospodarze strzelili 47 i stracili 48 goli jak dotąd co daje 3.4 goli na mecz, jak dotad 19 overów i 9 underów 2.5 goli. Wydaje mi się że goście tanio skóry nie sprzedadzą i zobaczymy co najmniej 3 gole, start o 20 .

⛔ 100

hideousrob 0

hideousrob

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Dania, Superliga
Spotkanie: Midtjylland- Nordsjaelland
Typ: x2 (Nordsjaelland lub remis)
Kurs: 1.53
Godzina: 19:00

Analiza: Witam wszystkich, na dziś przygotowałem analizę emocjonującego spotkania w najwyższej, duńskiej klasie rozgrywkowej.
Rywalami gospodarzy, jest zeszłoroczny mistrz, tego kraju. Mimo zupełnie rozbierznych wyników w okresie przygotowawczym, obydwie drużyny dzieli dosyć spora przepaść pod względem piłkarskim, oczywiście na korzyść gości.
Po odpadnięciu z tegorocznej edycji Ligi Mistrzów, Nordsjaelland może wreszcie skupić się na wynikach w lidze. Drużyna gospodarzy, nie ma żadnych szans na mistrzostwo, natomiast goście, przy dobrym wietrze, może pokusić się o koronę, jeszcze nic nie jest przesądzone.
W tym właśnie upatruję szansę tej drużyny, jeżeli pokażą się z dobrej strony, tuż po rozpoczęciu wiosennej rundy, są w stanie zrobić wszystko!

✅ 53

pocologin 87

pocologin

Użytkownik
Dyscyplina: HokejCzechy, Extraliga Play Offy
Spotkanie:
Zlin - Vitkovice
Kurs:
1,85
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:
Na poniedziałek, na godzinę 18:15, zaplanowana została druga runda play off czeskiej extra ligi. Naprzeciwko siebie staną zespoły Zlin i Vitkovice. Zespół gospodarzy jest niepokonany u siebie od 9 spotkań, z których to 6 zdołał rozstrzygnąć na swoją korzyść w regulaminowym czasie gry, za każdym razem wygrywając dosyć pewnie dwoma lub trzema bramkami. Drużyna gości w 2013 roku nie radzi sobie tak dobrze – na 13 rozegranych na wyjeździe spotkań zdołała wygrać tylko pięciokrotnie, przegrywając pozostałe mecze sporą różnicą bramek.
W pierwszej rundzie, rozegranej de facto wczoraj, Zlin pewnie pokonał zespół Vitkovic w stosunku 3:1 i myślę, że dziś mecz zakończy się podobnym wynikiem.

✅ 85

psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Ekstraklasa Spotkanie: Lechia Gdańsk – Korona Kielce
Typ: Zespół 2 zwycięży, a w meczu padnie mniej niż 3,5 gola
Kurs: 3.90
Bukmacher: bwin

Ciekawie zapowiadający się mecz sąsiadów z tabeli Ekstraklasy, również z tego powodu, że oba zespoły zagrają w rolach, które w tym sezonie im wybitnie nie służyły. Lechia po przenosinach na PGE Arenę zupełnie straciła atut własnego boiska i potwierdza to również w tym sezonie, z ledwie dwoma zwycięstwami w 8 meczach (2-2-4) zajmuje czwarte miejsce od końca w tabeli meczów u siebie. Lechiści nie najlepiej tez rozpoczęli rundę rewanżową zaliczając dwa remisy w bardzo słabych meczach z Polonią i Pogonią. Tak jak gdańszczanie nie radzą sobie u siebie, tak Korona zupełnie nie potrafi punktować na wyjazdach, obok Bełchatowa jest jedyną ekipą, która jeszcze nie wygrała w tym sezonie na boiskach rywali (0-3-5) z beznadziejnym bilansem bramkowym (2-13). I paradoksalne właśnie ta dotychczasowa wyjazdowa indolencja koroniarzy skłania mnie do twierdzenia, że przynajmniej nie przegrają tego meczu. Przede wszystkim to co odróżnia Koronę od Lechii, to bardzo dobre wejście w rundę wiosenną - 4 punkty w meczach z liderem tabeli i mistrzem Polski to wyśmienity wynik. Kielczanie pokazali wszystko z czego są znani, czyli pełne zaangażowanie, agresywna gra i proste schematy, a do tego dodali dobrą skuteczność. Dobrze przepracowana przerwa zimowa procentuje wysoką formą wielu piłkarzy zespołu z Korzymem (2 gole w meczach z Legią i Śląskiem) i stoperem Kijanskasem (gol i świetna gra w obronie w obu meczach) na czele. Dodatkowym atutem na korzyść gości może być również spodziewana zmrożona murawa i śnieżna aura w dzisiejszym meczu, może nie będzie tak źle jak w meczu Pogoni z Piastem, ale warunki na pewno nie będą idealne. Wiadomo, że w trudnych warunkach zyskują zespoły walczaków przedkładających proste środki nad finezję, a taki właśnie jest zespół Korony. Preferujący raczej techniczną piłkę gdańszczanie mogą mieć zatem utrudnione zadanie. Podsumowując, na obecnym etapie rozgrywek wydaje się, że to goście mają więcej atutów, zarówno jeśli chodzi o formę jak i inne aspekty, by wywieźć z Gdańska korzystny rezultat i być może nawet przełamać swoją wyjazdową niemoc.

⛔ 100

zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , T-Mobile Ekstraklasa godz.18:30
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Korona Kielce
Typ: Remis do połwoy
Kurs: 2.1
Bukmacher:
www.bet-at-home.com

Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie kończące kolejkę nr 18 w naszej polskiej ekstraklasie w której zespół Lechii z mojego ukochanego miasta zmierzy się na PGE z drużyną Korony.Ekipa z Gdańska zajmuje dosyć wysokie ósme miejsce , jednak teraz po odejściu Razacka Traore znacznie gorzej to wygląda , szczególnie o zdobywanie bramek.Lechia nie najlepiej zaczęła rundę wiosenną w której 2 razy zremisowała , szczególnie frustrujący dla nich może być mecz z Pogonią gdzie w ostatnich sekundach meczu został podyktowany rzut karny , który dał w tym meczu remis drużynie ze Szczecina , a podłamał gdańszczan.Team Bogusława Kaczmarka u siebie zdołał 2 razy wygrać , 2 razy zremisować i 4 razy przegrać , nie najlepiej to wygląda...Podczas gdy Korona na wyjeździe gra prawie najgorzej z ligi.W 8 meczach zdołali 3 razy zremisować i 5 razy schodzili z boiska pokonani.Jednak ostatnio Korona spisuje się znakomicie , wygrała po zaciętym spotkaniu z Legią 3:2 oraz zremisowała z aktualnym mistrzem Polski Śląskiem Wrocław , co sprawia , że dzięki mnie powalczą dziś z Lechią o jak najlepszy rezultat.Wracając do Lechii to z ich ostatnich 5 spotkań
aż 4 zakończyły się remisem i jedno porażką.Dziś stawiam jednak na remis do połowy gdyż kolega mnie uprzedził z końcowym remisem.Myślę , że obie drużyny dopiero w drugiej połowie się otworzą , bo nie chcą popełnić żadnego błędu w pierwszej odsłonie.Remis do połowy w polskiej lidze naprawdę bardzo często się zdarza , 2 mecze Korony do połowy zakończyły się remisem , 1 z 2 meczów Lechii również zakończył się remisem także 3/4 meczy kończących się remisem daje aż 75% szans na remis do połowy , typuje dziś 0:0 do połowy , a na koniec 1:1.Powodzenia

⛔ 100

roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:KoszykówkaEUROPA: Puchar VTB Promo
11.03.2013 17:00
Spotkanie:Azovmash Mariupol(+9)-Khimky M.
Typ:1
Kurs:1.87
Buk:http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&amp;c=20&amp;mc=click&amp;pli=6293827&amp;PluID=0&amp;ord=[timestamp]]Betsson[/url]
Dzisiaj na Ukrainie odbędzie sie mecz w ramach rozgrywek Ligi VTB pomiędzy gospodarzami Azovmashem a gośćmi z Rosji Chimki Moskwa.Nie mam wątpliwości ,że Chimki są o wiele lepszym zespołem,ale myślę ,że do tego spotkania przystąpią rozlużnieni myslami będąc już przy czwartkowym meczu Euroligi w Tel Awiwie z Maccabi.Jest to dlanich bardzo ważny mecz,który zadecyduje czy awansuja oni do czołowej ósemki Euroligi.Dzisiaj wystąpią bez bardzo dobrego obrońcy Fridzona (12,7 ppg./2.6rpg/2.4apg! statystyka z VTB United League).Gospodarze u siebie odnieśli dopiero 2 zwycięstwa z Turowem i Kalev,ale przegrywaja nie znacznie np:St.Petersburg 76-81,z Unicksem Kazań 71-78,Lietuvo rytas 88-94.Myślę wieć ,że przy rozlużnionym przeciwniku gospodarze powinni przegrać mniej niz 9 punktami.

⛔ 100

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Piłka nożna , Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Korona Kielce
Typ: Korona + 1 bramka
Kurs: 1.66

Lechia w tej rundzie prezentuje się przeciętnie, jednak pamiętajmy o tym w jakich okolicznościach tracili oni bramki. W meczu z Polonią w Warszawie po nudnym meczu 3 punkty wymknęły się im na 2 minuty przed końcowym gwizdkiem sędziego. Podobna sytuacja miała miejsce w ostatniej kolejce , kiedy to Lechia przeważała a mimo to w ostatniej minucie regulaminowego czasu gry sędzia podyktował rzut karny dla Pogoni. Efekt? 4 stracone punkty w ostatnich minutach. A Korona? Po kiepskich występach w sparingach ,większość upatrywała w nich jednego z ligowych dostarczycieli punktów. Jednak Kielczanie pokazali po raz kolejny , że w naszej Ekstraklasie by zwyciężyć wystarczy ambicja i ciągła, nieustanna walka. Dlaczego więc takie kursy na Koronę? A no już mówię. Ich gra na wyjazdach to totalna klapa. W obecnym sezonie w ośmiu meczach wyjazdowych , zaledwie 3 razy zremisowali i ,aż pięciokrotnie przegrali. Strzelili do tego 2 bramki tracąc przy tym 13. I to jest w głównej mierze przyczyna wystawienia takiego kursu. Korona to typowa drużyna własnego boiska. Biorąc pod uwagę fakt co się dzieję za oknem w dzisiejszym meczu spodziewam się underu. W Lechii nie zagrają Piotr Wiśniewski , Rafał Janicki oraz Grzegorz Rasiak. Szczególnie brak dwóch pierwszych zawodników to spore osłabienia bowiem są to podstawowi zawodnicy gdańskiej drużyny. W Koronie nie zagrają kontuzjowani od dłuższego czasu Sobolewski oraz Vukovic. Niepewny występu jest także Michał Janota, który w ostatnim meczu doznał urazu.

⛔ 100 (typ nie wszedł, a tak poza tym jest to powtórzony typ, ponieważ jeden z użytkowników wcześniej typował &quot;X2&quot; w tym meczu)

B 33

bodziorex

Użytkownik
siatkowka, polska men
spotkanie: Delecta bydgoszcz- Asecco Resovia rzeszow
typ: ponizej 135,5
kurs 7,80
betsafe
analiza:
przed nami drugie starcie polfinalowe w Plus lidze mezczyzn. naprzeciwko siebie stana: Delecta Bydgoszcz oraz mistrz kraju Resovia Rzeszow. wczoraj w pierwszym meczu tych zespolow padl wynik 3-2 dla gospodarzy. Delecta w poprzedniej rundzie wyeliminowala w 3 meczach Gdansk, natomiast Rzeszow toczyl zaciete boje ze Skra Belchatow wygrywajac dopiero po tiebreaku w decydujacym 5 starciu. Wczoraj takze tiebreak takze troche za duzo tych 5 setowek na ostatnie 5 meczy. zwrocmy jeszcze uwage na jeden aspekt. w sezonie zasadniczyl Resovia praktycznie wogole nie odnosila wynikow 3-1( chyba tylko taki jeden rezultat padl w Gdansku). Dzis uwazam ze obejrzymy zgola odmienny mecz od tego ostatniego wczorajszego typuje tutaj wynik 3-0 dla jednej z ekip a co za tym idzie under 135,5.Ten mecz juz nie bedzie takie zaciety.

⛔ 100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dysycplina: piłka nożna
Spotkanie: Lechia - Korona
Typ: over 3,5
Kurs: 5,5
Buk: Bet365
Analiza: Korona przyjedzie zmotywowana zwycięstwem z Legia i stratą punktów ze Śląskiem. Sądzę, że od początku będą chcieli narzucić swój styl gry, co bedzie ich kosztowało jednak sporo sił. Dlatego myślę, ze w pewnym momencie fizyczną przewagę uzyska Lechia. Raz, że Korona gra na wyjeździe, dwa, ze już ostatnio ze Ślaskiem opadli z sił pod koniec. Dlatego czuję, ze w tym momencie będą szanse na gola dla obu drużyn. jedni i drudzy będą mieć swoje momenty w grze. Lechia do tej pory grała koszmarnie na wiosnę, ale nie wierzę by zespół Bobo Kaczmarka miał dalej utrzymywac tak nędzny poziom. Kazdej drużynie jakieś akcje muszą w końcu wyjść. Dlatego sądzę, ze dzisiaj tych skąłdnych akcji Lechii będzie już więcej, a co za tym idzie bedzie gorąco pod bramką Małkowskiego. Korona Ma szybkich graczy do kontry, potrafi tez być groźna ze stałych fragmentów gry. Z biegiem czasu na boisku powinno być coraz więcej miejsca i szans na gola. Korona spodziewa się łatwej przeprawy, ale może zlekceważyć gospodarzy, którzy muszą zagrąć otwarte karty i powalczyć o wygraną u siebie. OTwarty mecz jak dla mnie.

✅ 400

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dysycplina: Piłka nożna, Hiszpania, Primera Division
Spotkanie: Real Zaragoza - Granada
Typ: X
Kurs: 3,49
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
Oba zespoły spisują się w tym sezonie poniżej oczekiwań swoich fanów. Bronią się przed degradacją mając odpowiednio 1 i 2 punkty przewagi nad strefą spadkową. Ten mecz zatem można określić mianem tego za 6 punktów. Pojedynek będzie zacięty i wyrównany. W żadnej z tych ekip nie widzę potencjału, aby przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Można użyć argumentu, że przecież podopieczni Manolo Jimeneza grają u siebie, jednak sprawdziwszy ostatnie wyniki Realu Zaragozy na swoim boisku już nie wydaje się on taki trafny. Bilans ostatnich 5 meczy wynosi 1-3-1 (wcześniej 3 porażki z rzędu). Ogólnie gospodarze nie wygrali od 10 spotkań. Granada natomiast po sensacyjnej wygranej z Realem Madryt i pewnym, wyjazdowym 0:3 z Deportivo spuściło z tonu i to bardzo. 3 ostatnie mecze gości to 0 zdobytych punktów. Przegrali nawet u siebie z Mallorką, znajdującą się jeszcze niżej w tabeli. Obecnie obie drużyny nie znajdują się w najlepszej dyspozycji, dlatego uważam, że mecz, mimo że o stawkę nie będzie porywający i zakończy się podziałem punktów. Bardzo prawdopodobne wydaje mi się 0:0, ale po co ryzykować skoro na remis taki fajny kurs.

✅ 249

M 0

malina_bvb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nozna
Spotkanie: Lechia - Korona
Kurs:2,25
Analiza:
Jak dla mnie kurs na gospodarzy jest wyraznie za wysoki , nie wiem dlaczego wszyscy tak wyraznie obstawiaja na Korone , oczywiscie wygrałą z Legia , ale to juz normalne ze u siebie graja oni zdecydowanie lepiej z duzo wiekszym zaangazowaniem , czasami pomaga im zdecydowanie płyta boiska ktora jest zniszcona i preferuje silowa pilke i przeszkadza druzyna ktore staraja sie grac piłke techniczna , na wyjedzie traca bardzo wiele i pokazuja to wyniki.
A co do Lechi to jest to zespół ktory gra fajnie piłka i potrafic zagrac napewno fajny mecz . W tym sezonie radza sobie troszke gorzej na swoim boisku , zdecydowanie lepiej na wyjezdzie .Ja jestem pewny wygranej Lechi.

✅ 125

zeus1.1983 4

zeus1.1983

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna -Dania SAS League
Spotkanie:FC Midtjylland - FC Nordsjaelland
Typ:Bts? - TAk
Kurs 1,73
Buk- William hill
Analiza:
Dzisiaj wieczorem dokonczenie 22 kolejki spotkań Duńskiej SAS league
Liga jako całosc mocno overowa w moim przekonaniu nadająca sie do btsów lub overów 2,5 a nawet 3,5.Gospodarze ekipa FC Midtjylland zdobywa punkty głównie u siebie 17pkt na 25pkt z bilansem goli 28-32 zajmuje 8 miejsce w lidze [12 zespołow].Drozyna gosci to juz absolutny top ligi 2 miejsce za bezkonkurencyjną w tym sezonie Kopenhagą. Bilans goli gosci to 38-21 na wyjezdzie 12-15 co pokazuje ze poza domem nie czuja sie pewnie co w tym wypadku uwazam za plus mego typu. Daje nam to rowne szanse dla obydwu drożyn stawiam na wynik overowy 2:1 w jedna lub druga strone .Koncze mecz juz za 10 min powodzenia

✅ 73

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
bets by kosmo70
Piłka Nożna, II liga włoska - godz. 20.45
Mecz: Crotone - Cesena
Typ: BTS (obie strzelą)
Kurs: 2,00
Buk: Bet365
Witajcie. Dziś w piłce nożnej &quot;kiszka ze szmalcem&quot;, czyli nic ciekawego. Parogodzinne poszukiwanie typu od 2,00 w górę, w miarę pewnego ( o ile cokolwiek może takowe być ), zakończyłem na w/w meczu. Drużyny są sąsiadami w tabeli, tuż nad strefą barażową, czyli taki mecz za 6 pkt. Crotone na 12 spotkań u siebie, nie strzelilo gola w 4 z nich, natomiast Cesena w 29 kolejkach nie zrobiła tego tylko 7 razy, z czego w 7-miu ostatnich strzelała za każdym razem!.
Mecz drużyn, które bronią się przed spadkiem, będzie zapewne troszkę szachów, dlatego uważałbym z over 2.50. Ale przy strzeleckich umiejętnościach Ceseny i dobrze spisującej sie w domu Crotonie - 3 z 4 ostatnich pojedynków wygrana - będziemy świadkami goli po ubu stronach.
Powodzenia.
moje typy na forum w tym miesiącu - 6/6 - skuteczność 100% ????

⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwajcaria
Spotkanie: Aarau - Bellinzona
Typ: 1.połowa - powyżej 2 goli (2 zwrot)
Kurs: 6.25
Mecz na szczycie w drugiej lidze szwajcarskiej - lider Aarau zmierzy się z drugą ekipą tabeli - Bellinzona. Spodziewam się świetnego widowiska i wiele zdobyczy bramkowych. Mamy do czynienia z różnymi drużynami, jeśli chodzi o ilość goli jaka pada w ich spotkaniach - Aarau strzela i traci łącznie ok 3.3 goli/mecz natomiast Bellinzona zaledwie ok 2.2. Sądzę, że dla przyjezdnych będzie to doskonała okazja do poprawienia tych statystyk, gdyż to im powinno bardziej zależeć na wygranej. Po ostatnich wynikach można wnioskować, iż awans do najwyższej klasy rozgrywkowej jest dla nich na wyciągnięcie ręki i będą się bardzo starać, aby ten cel osiągnąć. Do dzisiejszego pojedynku muszą podejść niezwykle skoncentrowani, gdyż grają z najlepszym zespołem ligi. Szybko strzelona bramka przez gości będzie tylko wodą na młyn dla rywala, który na własnym stadionie gra bardzo efektywnie - 8 wygranych, 2 remisy, 1 porażka. W głowach piłkarzy Aarau siedzi pewnie porażka z ubiegłej rundy z Bellinzona, którą chętnie by wymazali, odnosząc dziś okazałe zwycięstwo - na pewno będą próbować grać bardziej ofensywnie, co stworzy szanse na kontry. Liczę, na otwarty mecz z wieloma golami.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom