>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 11.02.2021 (czwartek)

Status
Zamknięty.
milan78 36,4K

milan78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Campionato Primavera - U19
Godzina: 15:00
Spotkanie: Inter Mediolan U19 - AS Roma U19
Typ: Over 3.5 bramek
Kurs: 2.15
Bukmacher: Etoto
Analiza:

W trwającym sezonie zespół Primavery Interu w 4 spotkaniach w roli gospodarza zdobył 10 na 12 możliwych punktów, bilans bramkowy 9:2: 3:0 z Sampdorią, 2:0 z Ascoli, 1:1 z Torino i 3:1 z Genoą. Młodzieżowa drużyna Romy natomiast w starciach wyjazdowych 3 razy zwyciężyła: 3:2 z Ascoli, 3:2 z Fiorentiną, 4:0 z Lazio oraz zanotowali jedną porażkę w starciu ze SPAL 0:1. Łącznie licząc trwające rozgrywki w 7 starciach Interu padło łącznie 19 bramek, co daje średnią 2,71 gola na mecz (12 bramek strzelonych - 7 straconych). Jeśli chodzi o Primaverę Romy to w 8 pojedynkach 34 bramki (25 strzelonych i 9 straconych - średnia 4,25 gola na mecz).
Jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie 6 bezpośrednich spotkań tych drużyn wygląda to następująco: Inter jako gospodarz: 2:4, 3:0 i 3:1; Roma u siebie: 3:3, 4:2, 1:2.
Biorąc pod uwagę pozycje w tabeli to faworytem wydaje się być Primavera Romy (21 punktów w 8 meczach - lider tabeli) ale w starciu z Interem łatwego zadania nie będą mieli. Gospodarze dzisiejszego pojedynku po 7 rozegranych meczach są dopiero na 9 miejscu z 11 punktami na koncie.
W klasyfikacji strzelców bieżących rozgrywek Campionato Primavera w czołówce jest kilku graczy Romy, m.in.: Nicola Zalewski (6 bramek), Ebrima Darboe (5), Lamine Junior Tall (4).

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +48
ToBi77 57,8K

ToBi77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Indie Super League
Godzina: 15:00
Spotkanie: Odisha - Kerala Blasters FC
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.65
Bukmacher: Betfan
Analiza:
"Mecz ma szczycie" w Indiach. Ostatnia drużyna ligi gra z przedostatnią. Kiedy te zespoły spotykają się ze sobą to można liczyć na radosny futbol. Dwa poprzednie mecze kończyły się wynikami 4:4 ,2:4. Gospodarze z bilansem bramkowym po 15 kolejkach 14:25 , natomiast Kerala ma jeden mecz rozegrany więcej, a w bramkach 20:27. Sytuacja w tabeli jest jaka jest więc dziś raczej żadne założenia defensywne nie wchodzą w grę, i każdy będzie grał o 3 pkt. Odisha ma w składzie brazylijczyka Diego Mauricio ,który potrafi strzelać gole ,w ekipie gości jest Murray i anglik Hooper, więc mam nadzieję że po dwóch obfitych starciach nie ustawią się na 0:0. Pozdrawiam !!!

65

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +382
dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -puchar Anglia FA
Godzina: 18:30
Spotkanie:Wolves - Southampton
Typ: over 2,5
Kurs:2,24
Bukmacher: fortuna

Takie ciekawe spotkanie pucharowe, obie drużyny głodne sukcesów. Gospodarze zaczynają łapać jakiś rytm i wyglądają zdecydowanie lepiej niż dzisiejsi goście którzy mają fatalny okres, a przegrana z MU 0-9 chyba już kompletnie doprowadziła do dna z którego Święci myślę że zaczną się odbijać. Puchar zawsze jest możliwością sprawdzenia wielu ustawień , czy sprawdzenia zmienników, ale dziś sądze że obie drużyny pójdą na 100 % swoich możliwości i zagrają ciekawe spotkanie z trafieniami z obu stron. Widzę też lekkie value bo trochę wysoki kurs na bramki , więc spróbuję zaryzykować. Wilki grają ładną piłkę , fakt ostatnie pięć meczów to bieda z tego co strzelili ,ale już mecz z Arsenalem wygrany 2-1 , zachęca to tego typu.
Goście jak pisałem 4 porażki , 17 bramek w plecy ! Trener zapowiada że dzisiaj podejdą do meczu na maksimum możliwości a nawet więcej. Myślę że teraz każdy mecz dla nich jest ważny i zdobywanie bramek których pada mało.
Dlatego zgodnie z moją zasadą szukam typu gdzie trudno, nie wygląda to z pozoru dobrze co do bramek, myślę że obie drużyny będą chciały pokazać się kurs fajny wg mnie zrobiony z bilansu ostatniego i z kontuzji jakie panują w obu drużynach, ja biorę taki kurs w sumie 50 % szans ....

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +48
patryk7 736,3K

patryk7

Typer
Dyscyplina: Hokej - Szwecja, AllEttan Norra
Godzina: 19:00
Spotkanie: Pitea -Bodens
Typ: Pitea
Kurs: 3.95
Bukmacher: forbet
Analiza:

Pitea zagra dzisiaj u siebie w LF Arena z Boden i........ jak to w derbach bywa wszystko może się zdarzyć.
Boden lideruje w tabeli Alettan bez porażki (6-1-0) i ma siedem zwycięstw z rzędu. Wydaje się, że jest "na papierze" najlepszą drużyną w tej lidze i prawdopodobnie nie przegra też wielu meczów. Ale dzisiaj może być bardzo trudno o kolejną wygraną, gdyż Pitea od kilku lat należy do czołówki Hockeyettan. Nie jest tak silna kadrowo jak kiedyś, ale może sprawić niespodziankę. Kilku doświadczonych graczy (jak choćby goalie John Vestermark, skrzydłowi Emil Wrenman i Joakim Hogberg, czy środkowi Magnus Isaksson i Carl Becker) walczyło już na wyższych poziomach rozgrywek i zapewne nie straszne im jest tylko 3-o ligowe Boden. Fakt, goście są faworytem, ale ostatnio nie grali zbyt dobrze (pomimo zwycięstw). Co więcej, z tych siedmiu wygranych, aż sześć zanotowali na swoim lodzie! A Pitea dzisiaj z pewnością "postawi trudne warunki" (jest mocna u siebie).
Pitea w rundzie zasadniczej ograła u siebie Boden 4:2 na początku listopada ubiegłego roku. Mecze pomiędzy tymi drużynami są niemal zawsze "na noże", takie emocjonalnie naładowane derby. I nie inaczej będzie dzisiaj. Tym bardziej, że Pitea dosyć niespodziewanie wysoko przegrała w Kalix 1:5 i zapewne dzisiaj chce się odbić po wtorkowej porażce.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Polska, Puchar
Godzina: 18:10
Spotkanie: Stelmet Zielona Góra - Asseco Gdynia
Typ: Stelmet -21,5 pkt (razem z dogrywką)
Kurs:
2,15
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Przed nami ćwierćfinał Pucharu Polski w koszykówce. Mecz rozgrywany jest w Lublinie więc obie drużyny na terenie neutralnym.
Stelmet ten sezon ma po 1 kapitalny (wygrana choćby z CSKA Moskwa) ale także mega wyczerpujący bo grają praktycznie co 2/3 dni. Jednak na ten moment nie widać w tym zespole zmęczenie.
Jeśli chodzi o Asseco Gdynia to o tym sezonie będą chcieli chyba jak najszybciej zapomnieć, ich gra wygląda beznadziejnie. Na 20 ostatnich spotkań tylko 5 wygranych - 15 porażek.
Nie ma co porównywać kadrę obu zespołów bo dzieli ich przepaść i jeśli tylko Stelmet zagra skoncentrowany do samego końca to myślę, że przewaga może być dużo większa. Ich ostatni mecz to wynik dla Stelmetu 104:58...

115

Otrzymane punkty reputacji: +135
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Verva Warszawa - Kemerovo
Typ: Verva Warszawa (-1,5 seta)
Kurs: 1.42
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Verva Warszawa przed ostatnią kolejką gier zajmuje drugie miejsce w swojej grupie. Bezpośredni awans uzyskuje tylko zwycięzca grupy. Dla drużyn, które zajmą drugą lokatę będzie utworzona specjalna klasyfikacja i awans uzyskają 3 drużyny (z 5) z najlepszym bilansem. Jednak Warszawiacy są w bardzo dobrej sytuacji, bowiem każde zwycięstwo w dzisiejszym meczu da im pewny awans. Verva wygrała 4 z 5 dotychczasowych spotkań w LM, gromadząc 11 pkt i posiada bilans setów 12:6. Z kolei Kemerovo zajmuje ostatnie miejsce w grupie z zaledwie 3 pkt, jednym zwycięstwem, 4 porażkami i bilansem setów 5:12. Liczę, że podbudowani wczorajszym zwycięstwem nad Modeną Warszawiacy pójdą za ciosem i rozprawią się ze znacznie słabiej notowanym i dysponowanym rywalem. Dodatkowo gracze Modeny wyciągnęli pomocną dłoń dla ekipy Vervy, bowiem właśnie ulegli 0:3 z Roeselare i tym samym Verva odnosząc dziś zwycięstwo może wygrać swoją grupę co byłoby sporym osiągnięciem. Stawiam, że Verva nie odpuści tego spotkania i odprawi swoich rywali z kwitkiem jak to miało miejsce w pierwszym meczu, gdy wygrali 3:0.

100

Rising Star 7,6K

Rising Star

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Włochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Ravenna - Chieti
Typ
: Chieti + 6HA
Kurs: 2,00
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Na dziś wybrałem kolejne sparcie - typowy public bet. Gospodarze majądo dyspozycji tylko 8 zawodników kursy lecą ponieważ zostały postawione duze kwoty na rynkach azjatyckich.
Dziś widze duze value. Grają na neutralnym parkiecie oraz H2h na korzyść gości jak dla mnie win po 2,76 jalk najbardziej możliwy fizycznie również powinni ich zdominować pod koszem.

Polecam

100

Otrzymane punkty reputacji: +88
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom