>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 11.02.2012 (sobota)

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Piłka nożna, Niemcy Bundesliga
Dortmund - Leverkusen
typ: Dortmund powyżej 3,5 gola
kurs: 5,00
Bet365

Lider z Dortmundu podejmuje dzisiaj 6 ekipę Bayeru Leverkusen. Dla gospodarzy mecz jest bardzo ważny bo Bayern podejmuje dzisiaj u siebie słabiutkie Kaisseslautern i 3pkt dla bawarczyków to raczej formalność. Ekipa z Leverkusen już za 4 dni podejmie na swoim stadionie ekipę Barcelony i myślę, że piłkarze myślami już są w tamtym spotkaniu. Awans do LM w przyszłym sezonie jest już praktycznie przekreślony bo 9 pkt straty do 4 Borussi M&#39;gladbach nie wróży nic dobrego. Tak więc nie muszą się dzisiaj za bardzo spinać. Borussia jak już wspomniałem musi wygrywać u siebie jeśli marzy o obronieniu tytułu bo Bayern w końcu złapie formę. Jeśli idzie o osłabienia w obu zespołach to w Dortmundzie nadal nie zagra Goetze poza nim skład jest praktycznie najsilniejszy jaki może wystawić Klopp. W Bayerze nie zagra Kadlec, Derdiyok i Sam, tak więc solidne osłabienie. Statystyki meczów wyjazdowych Bayeru w tym sezonie nie sprzyjają typowi bo Bayer na wyjazdach za wiele nie traci. Nawet Bayern będący w gazie zdołał tylko wbić 3 bramki. Jednak jak wspominałem wcześniej liczę na brak motywacji w tym meczu i brak koncentracji mając na uwadze mecz w LM. Borussia pewnie od początku zagra odważnie i jeśli w ciągu pierwszych 30 minut strzelą bramkę to o typ jestem spokojny. Na końcówkę wejdzie pewnie Barrios, który też cos namiesza w przodzie i powinno być dobrze. 4 bramki to sporo, ale Borussia jak się rozkręci to może i wbić nawet z 5. Liczę na fajne widowisko i bramki z obu stron.

⛔100

rafael. 7

rafael.

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka, Liga ACB, Hiszpania
Spotkanie: Gran Canaria - Lucentum Alicante
Typ: under 138,5 pkt
Kurs: 1,87
Bukmacher: bwin

Analiza:

Ostatnio ze zmiennym szczesciem wychodzi mi przewidywanie totals&#39;ów ale opieram sie głównie na statystykach, a jak widac nie jest to w 100% dobra metoda. Dzisiaj wybrałem kilka typów, jedym z nich jest mecz Gran Canari której spotkania nie przynoszą duzej ilosci pkt. Jej przeciwnikiem jest zespól Alicante który radzi sobie całkiem niezle zajmujac 4 miejsce w lidze. Gran Canaria przypuszczam, że skupi sie na defensywie i w tym bedzie upatrywac szansy na zwyciestwo. Ostatnie wyniki Gran Canari we własnej hali:
- Bluses Monbus 84:73
- Lagun ARO GBC 45:78
- Valencia 63:71
- Estudiantes 73:65
- UNICAJA 60:49

na wyjazdach zreszta też jest podobnie jezeli chodzi o łaczna ilosc pkt.

Początek spotkania godz 18.

✅87

psm 921

psm

Użytkownik
Rugby-Puchar Szesciu Narodow
godz.17.00
Wlochy-Anglia
typ 2(-7,5)
kurs 1,85
tobet

Tradycyjnie juz najslabszy zespol w stawce pucharu Szesciu Narodow,czyli Wlosi,podejma dzis w Rzymie Anglikow,ubieglorocznych zwyciezcow tych prestizowych rozgrywek.Zespol z Pulwyspu Apeninskiego z gory w tym roku skazywany jest na porazke i sa upatrywani jako chlopcy do bicia,co potwierdzilo sie w ich pierwszym spotkaniu z Francja,w ktorym polegli az 30-12.Z Anglia,czyli jak zwykle jednym z faworytow bedzie im jeszcze trudniej i nie sadze aby wlasny stadion na wiele sie tu zdal.Trener Rozyczek zapowiada gre ofensywna i nie ukrywa ze mecz bedzie potraktowany glownie jako porzadny sprawdzian formacji ofensywnych zespolu co moze wrozyc wysoki wynik w tym meczu,poparty handicapem.W zeszlym roku Anglicy pokonali,mozna by powiedziec ten sam sklad Wlochow,bo wiele reprezentacja ta sie nie zmienila 59-13 !!!Wiele wiecej nie da sie o tym meczu napisac,poprostu jest tu roznica conajmniej klasy,moze nawet dwu i jedynym pytaniem pozostaje to o rozmiar zwyciestwa wyspiarzy.Moim zdaniem handi zaproponowane przez tobet jest jak najbardziej do zaakceptowania i warte gry.

⛔100

mediolan8 7

mediolan8

Użytkownik
11.02.2012 / godz: 16:30
Dyscyplina: Tenis - Francja, Paryż
Spotkanie: Kerber - Wickmayer
Typ: over 21 gemów
Kurs: 1,93
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Półfinałowy mecz turnieju w Paryżu, dwie bardzo wyrównane zawodniczki, będące w obecnym czasie w wysokiej formie, ogromną niespodziankę w ćwierćfinale sprawiła Niemka pokonując Marię Shrarapovą w dwóch setach. Belgijka natomiast nie miała tak utytułowanej przeciwniczki w tym turnieju, także dziś przed nią w pewnym stopniu sprawdzian, uważam że 22 letnia Wickmayer ma większy talent od 27 letniej Kerber, lecz Niemka jest ostatnio lepiej dysponowana. Podczas ich ostatniego spotkania w maju 2011 roku górą była Belgijka zwyciężając 2:1 w turnieju w Rzymie na korcie ziemnym. Dziś spodziewam się twardej rywalizacji i 3 setowego spotkania, chodź żeby pokryć over wystarczy 2 wyrównane sety.

✅93

rafael. 7

rafael.

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka, Bundesliga, Niemcy
Spotkanie:Ratiopharm Ulm - Brose Basket
Typ: Ratiopharm Ulm + 6,5 pkt
Kurs: 1,87
Bukmacher: bwi n

Analiza:

Spotkanie na samym szczycie Bundesligi. 2. w tabeli Ulm podejmuje na swoim terenie lidera Brose Basket (drużyna uczestniczyła w tym sezonie w Eurolidze, jednak odpadła w fazie grupowej). Zaskoczony jestem troche wysokim kursem na zwyciestwo w tym meczu drużyny gospodarzy, mianowicie jest to zespół która spisuje sie bardzo dobrze w tym sezonie...we własnej hali na 8 meczy, 8 zwyciestw. Na wyjazdach odniósł 9 zwyciestw i doznał 3 porazek. Brose doznało 2 porazek, a u siebie takze jest bez porazki bilans 10-0. Ulm ma obecnie serie 7 meczy bez porazki, ostatnio przegrał na wyjezdzie z Alba Berlin 58-89. Zreszta z Alba na wyjezdzie przegrało także Brose 81-87. Dzisiaj spodziewam sie wyrównanego meczu...i zwyciestwa Ulm (zwłaszcza z handicapem). Dodam tylko, ze 9.01.2011 r ostatnio oba zespoły spotkały sie w lidze gdzie gospodarzem podobnie jak dzisiaj był zespół Ulm i wtedy jednak to Brose wygrało zdecydowanie 81:69. Chociaz wtedy Ulm konczyło runde zasadnicza na 14 miejscu...dzisiaj jest wiceliderem.

Poczatek godz 20.05

2 typ

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Premier League
Spotkanie: Sunderland - Arsenal
Typ: van Persie powyzej 1,5 gola
Kurs: 8,00
Bukmacher: Betsson
Analiza: Nie ma co sie tutaj za bardzo rozpisywac, bo przeciez kazdy fan angielskiej pilki i nie tylko wie w jakiej obecnie dyspozycji jest Robin van Persie. Strzela bramki co mecz, ma teraz na koncie ich 22, ale z pewnoscia bedzie chcial jeszcze bardziej umocnic sie na pozycji lidera strzelcow PL po dzisiejszym spotkaniu. Holender jest na dzien dzisiejszy jednym z najlepszych napastnikow na swiecie i rzadko nie udaje mu sie zdobyc bramki w regulaminowym czasie gry szczegolnie w tym sezonie, w ktorym nie doznal zadnego urazu. Tak wiec Arsenal i spolka ma przed soba nie lada wyzwanie, ale patrzac na forme van Persiego, zdecydowal sie wybrac taki a nie inny typ.

⛔100

B 8

brelo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania, Liga BBVA
Spotkanie: Osasuna - Barcelona
Typ: Barcelona strzeli w obydwu połowach
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet365

Witam znów gram typ na Barcelonę, tym razem typuję, że Barca strzeli co najmniej 2 gole w 2 różnych połowach. Według mnie Barcelona musi w końcu wyciągnąć wnioski ze swoich wyjazdowych meczów i zacząć je kontrolować od początku do końca. Aby to robić trzeba strzelać bramki. Mecz z Osasuną jest ważny, bo nie można dać uciec Realowi na jeszcze większość ilość punktów. Obserwując ostatnie mecze Barcy można zauważyć, że 1 gola strzelają około 15-20min, więc stąd typuje, że w 1 połowie Barca strzeli natomiast jeżeli chodzi o drugą połowę to myśle, że Barca zacznie w końcu podwyższać prowadzenie, a nie dowozić 1-0 co w ich przypadku okazuje się być zgubnym pomysłem. Barcelona jest wprawdzie ostatnio trapiona kontuzjami a Osasuna to rywal lekko ponad przeciętną, lecz juniorzy jacy w Barcelonie ostatnio debiutują to piłkarze naprawdę solidni, potrafiący grać. W przypadku 4 ostatnich meczów mój typ byłby trafny w 3/4 przypadkach. (2-1 Sociedad, 2-0 Valencia, 0-0 Villareal i 4-1 Malaga)

⛔100

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 1. Bundesliga
Spotkanie: Borussia Mönchengladbach - FC Schalke 04
Typ: over 2,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: BAHhttp://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&amp;LExt=bri&amp;refer=xforumbuch
Analiza:

Mój dziejszy TD związany jest z meczem, który o godzinie 18:30 rozegrają ze sobą Borussia Mönchengladbach i FC Schalke 04.

Będzie to pojedynek 4 Borussi M. z 3 Schalke, które od dwóch spotkań na wyjeździe jest niepokonane.

W tym meczu głównie interesować mnie będzie ilość bramek, która powinna paść. Mianowicie, 2,5 gola. Patrząc po kursie, niby pewniak.

Borussia M. u siebie na 20 dotychczasowych meczów, 8 razy odnotowała over 2,5 gola, a 12 razy under 2,5. Gladbach w ostatnim meczu u siebie ograła Bayern M. 3:1, więc jak widać potrafią nawet osiągnąć over 3,5 gola z dobrą drużyną.

Dziś przyjeżdża Schalke, które jest rozpędzone po dwóch zwycięstwach na wyjeździe z Kolonią, wysoko 4:1 i Herthą 2:1.

Obydwie drużyny spotkały się ze sobą w grudniu 2011 r. Wtedy Borussia Mönchengladbach ograła FC Schalke 04 3:1. Zobaczymy ile bramek padnie dzisiaj.

Pozdrawiam! :cool:

✅75

Otrzymane punkty reputacji: +2
cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Anglia, Championschip Spotkanie: Blackpool-Portsmouth Typ: Under 2,5
Kurs: 1.971
Bukmacher: :Pinnacle Sports

Analiza:

Niewątpliwie w tym meczu faworytem jest zespół gospodarzy zajmujący, wysokie 5 miejce w tabeli, który wciąż walczy o awans. Drużyna gości okupuje dplne rejony tabeli. Blackpool średnio notuje u siebie ok 2,5 gola na mecz, Portsmouth na wyjeździe ma średnią nieco ponad 2 gole.Pomimo tych danych gospodarze zanotowali aż 8 overów na 14 meczy, goście tylko 5 na 15. Wydaje się,iż Blackpool poradzi sobie z ekipą gości, ja liczę, że uczyni to skromnym zwycięstwem, który pokryje mój under. W końcu 3 overy z rzędu gospodarzy to trochę za dużo,czas na under?
Powodzenia w typach.

✅91,7

Otrzymane punkty reputacji: +2
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Spotkanie: Udinese - Milan
Typ: Udinese strzeli w obydwu połowach
Kurs: 4.33

Analiza:
Cóż mogę napisać o tym spotkaniu. Mógłbym bardzo wiele, ale nie na to ani czasu, ani sensu nie widzę w powtarzaniu tego co na trzeciej stronie już opisali koledzy, którzy notabene podebrali mi typ, bo bardzo chciałem to zagrać. Zamiast tego pobieram coś bardziej ryzykownego, ale też niesamowicie kuszącego z tegoż powodu. Okazja po temu, aby Udinese spełniło wymagania jest według mnie spora, a to dlatego, że:

- Milan mocno osłabiony, zdziesiątkowany wręcz plagą kontuzji oraz zawieszeniami. Zabraknie Ibrahimovicia, który jest główną i często jedyną opcją w ataku Rossonerich. Dzisiaj na pewno zobaczymy to, co obcojęzyczni komentatorzy nazywają &#39;struggling&#39;. W ofensywie przyjezdnych będą dzisiaj okropne męki, co z pewnością skutkować będzie groźnymi kontratakami. To nie jest moja opinia, to fakt: pierwszy raz od 2009 roku nie potrafili strzelić gola w dwóch kolejnych konfrontacjach ligowych
- Gospodarze z niesamowitym bilansem 10-1-0 na własnym obiekcie. Ostatnia pechowa porażka z Fiorentiną tylko podrażniła ich sportowe ambicje. Boruc bronił wtedy fenomenalnie, a mimo to wpuścił dwie bramki. Dzisiaj może być podobnie, nieciekawie prezentująca się druga linia oraz przeciętne boki obrony przyjezdnych to jest coś, co daje Udinese ogromny handicap, zwłaszcza, że uwielbiają oni grać skrzydłami
- Wszystko przemawia dzisiaj za drużyną, której kapitanem jest Antonio Di Natale, liczę na podobny scenariusz jak z Fiorentiną, czyli bramka w pierwszej i drugiej połowie. Na pewno na początku gospodarze zaatakują i to może się opłacić

Powodzenia ;)

⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Spotkanie: Tottenham - Newcastle
Typ: X2
Kurs: 2.5
Obie ekipy w bardzo dobrej formie i obie walczą o miejsce w tabeli, gwarantujące udział w europejskich pucharach. Sądzę, że padnie remis, ale że typ już jest zajęty, postawie na x2 bo kurs również jest zachęcający. Myślę, że taki wynik będzie satysfakcjonujący dla obu zespołów. Newcastle od ośmiu kolejek bez remisu, dllatego dziś najwyższa pora na podział punktow. W dotychczas rozegranych spotkaniach 25.-ej kolejki nie padł żaden remis, a rzadko się zdarza, że wszystkie mecze kończą się wygrana jednej z drużyn, dlatego tym bardziej uważam, że mój typ ma duże szanse. Liczę na dobre widowisko a spotkanie rozpocznie się już za momencik.

⛔100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Maroko Al botola
Spotkanie: WAC Wydad Casablanca - WAF Widad Fez
Typ: Over 2,5
Kurs: 3,5
Analiza: W spotkanie 16 kolejki Marokanskiej ekstraklasy W Casablance na Complexe Mohammed 5 spotykaja sie lokalne Wydad i Widad Fez. Gospodarze tego spotkanie po dobrym poczatek sezonu zanotowali kilka slabych wynikow i spadli na pozycja z 22 punktami i traci do pucharowych pozycji 5 punktow. Goscie w tym sezonie walcza o utrzymanie, ma 18 punktow i zajumuje 10 pozycja w tabelii z 3 punktami przewagi nad strefa spadkowa. WAC Casablanca w tym sezonie u siebie zanotowalo bilans 4-2-1 gole 7-2 i nie wygralo przed wlasna publicznoscia od 2 spotkan. Pilkarze z Fezu w tym sezonie na wyjezdzie zanotowali bilans 1-3-3 gole 4-13 i nie przegrali na wyjedzie od 2 spotkan. Napewno chcac sie wlaczyc w walke o czolowych pozycjach, dzis gospodarze zagraja tak aby to spotkanie wygrac ofektownie zeby zadowolic ich kibice. Goscie dzis zagraja tak aby uniknac kolejna porazka w tym sezonie zeby pozostac jak naj dalej od spadkowej strefie. W 2 z 3 ostanich spotkan pomiedzy oba zespolami na ten boisku padalo wynik powyzej 2,5 gola. Stawka tego spotkanie zmobilizuje pilkarze obie druzyn zeby dzis osignac dobry wynik szczegolnie gospodarze chcac przerwac serie 5 spokan z rzedu bez zwyciestwa. Po przerwie spowodowana rogrywkach o pcuharu narodow Afryki, licze ze pilkarze obie druzyn beda dobrze przegotowani i zagraja skutecznie pokonujac nie raz bramkarza rywale. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Wydad Casablanca i Widad Fez padnie wynik powyzej 2,5 gola.

✅250

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom