>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.02.2011 (piątek)

Status
Zamknięty.
kazimir 20

kazimir

Użytkownik
Dyscyplina: p.nożna
Spotkanie: Telstar - Fortuna Sittard
Typ: handicap 1
kurs: 2,85
buk: Tobet
analiza:
Witam,na dziś przygotowałem coś z p.nożnej spotkanie Telstar - Fortuna Sittard. Jest to pojedynek dwóch drużyn plasujących się w dolnej części tabeli.Telstar w podrzedniej kolejce przegrało u siebie 0-1 z Waalwijk i otrzymujac w tym spotkaniu dwie czerwone kartki :/ dziś grają z drużyną zajmującą ostatnie miejsce w tabeli,wygrana pozwoli im odskoczyć w tabeli na bezpieczne miejsce.Stawiam na handicap ponieważ goscie Fortuna Sittard w pięciu ostatnich spotkaniach wyjazdowych aż 4 razy przegrywali różnicą dwóch bramek i dziś myślę że wyniki 3:0 lub 3:1 może ukazać się na tablicy wyników ????
⛔ 100

B 5

blade08111991

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy 2
Spotkanie: FC Union Berlin - VFL Osnabrück
Typ: X (handicap 0:1)
Kurs: 3.4
Buk: Bet-at-home
Analiza:
Dziś o 18:00 odbędzie sie mecz 22. kolejki II ligi Niemieckiej.Union Berlin gra na średnim poziomie. Na ostatnich 10 meczy u siebie 5 razy wygrał , 2 razy zremisował i 3 razy przegrał. Na jego Stadionie 5 razy padał wynik w której jeden zespół wygrywał 1 golem (np 1:0, 1:2). Tym razem Union Berlin jest faworytem. Wiadomo mi ze trener Uwe Neuhaus nie wyjdzie na ten mecz najlepsza jedynaastką. Nie zagra min. Şahin i Benyamina wiec Berlin będzie osłabiony w ataku. Stawiam wiec na jednobramkowe zwycięstwo gospodarzy.
⛔ 100

morken 2

morken

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,11.02.2011
Spotkanie : Union Berlin-VfL Osnabruck (18:00)
Typ : X2
Kurs :1,95
Bukmacher :Expekt
W dzisiejszym spotkaniu zaplecza Bundesligi spotkaja sie dwaj sredniacy,walczacy o pozostanie.Na pierwszy plan rzuca sie dobra postawa Unionu w niedawnych zwycieskich derbach z HBSC,która skłania na postawienie na gospodarzy...
Ja gram dzis na to ze Union nie wygra i zaprezentuje ta sama nieudolnosc strzelecka,która była w wykonaniu HBSC.Derby to zawsze &quot;świeta wojna&quot; i wynik tego spotkania dla mnie nie jest wyznacznikiem formy Unionu.
W tej rundzie obydwie druzyny jeszcze nie remisowały,a Union gra w przysłowiowa kratke.
-Potrafi wygrac w tej rundzie u siebie z Aachen(10),by w nastepnym meczu przegrac takze u siebie z Paderborn(12).
-Nie liczac derbow w dwóch ostatnich spotkaniach nie zdobyli bramki...
-W tym sezonie tylko raz mieli &quot;serie&quot; dwóch wygranych z rzedu,zreszta z słabeuszami(Arminia,Oberhausen).Była rowniez &quot;seria&quot; dwóch wygranych z rzedu ale na koniec rundy oraz poczatek nowej po trzytygodniowej przerwie w rozgrywkach
Co do druzyny z Osnabruck:
-W ostatnich czterech spotkaniach grali z czołówka ligi i oprócz lania w Duisburgu przegrywali minimalnie lub nawet wygrywali jak z Erzebrige Aue
-Statystycznie mało remisuja(3) ale,po pierwszych trzech meczac był REMIS,po szesciu REMIS,po nastepnych trzech REMIS.Teraz maja passe szesciu spotkan bez remisu,wiec...
-Pod koniec wrzesnia zdeklasowali u siebie Union w lidze 4:1
-Nie przegrali w lidze ogolnie z Unionem od pieciu spotkan
-Tylko raz zdarzyło sie by w jednym sezonie przegrali z Unionem dwokrotnie(2003/04)
Osnabruck tego meczu nie przegra a majac na uwadze ostatnie spotkanie na jesien moj typ X2.
✅ 95

S 6

sidorius

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz - Warta Poznań
Typ: 2
Kurs: 2,60
Buk: bet365
Analiza:
Dziś o godzinie 14:00 odbędzie się towarzyskie spotkanie między drugoligową Zawiszą Bydgoszcz a pierwszoligową Wartą Poznań. Nie rozumiem dlaczego bukmacherzy faworyzują (co prawda nieznacznie) Zawiszę. Warta ma w swoim składzie zawodników z przeszłością w ekstraklasie (i byli w niej czołowymi zawodnikami) jak choćby Piotr Reiss czy Zbigniew Zakrzewski, poza tym Warta w tym okienku wzmocniła się o byłego bramkarza Arki Andrzeja Bledzewskiego. Zawisza jest co prawda czołową drużyna II ligi jednak niema w swoim składzie takich nazwisk jak Warta. W ostatnich meczach towarzyskich Zawisza zremisowała z Wisłą Płock 1-1 i przegrała z Jagiellonią 1-3 zaś Warta zremisowała z GKS Bełchatów 0-0 i przegrała z Cracovią 0-2. Uważam że mecz będzie wyrównany jednak Warta wygra jedną bramką.
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +3
kkazz 9

kkazz

Użytkownik
dysc: pilka nozna
spotk: MVV Maastricht - RKC Waalwijk
typ: 1
kurs: 2,75
buk: Tobet
anali:
Dzis o godz. 20.00 dojdzie do ciekawej potyczki pomiędzy MVV Maastricht - RKC Waalwijk.Według bukmacherów faworytem są goście,i tu są moim zdaniem w błędzie.Zespół MVV Maastricht gra nad spodziewanie dobrze,cztery wygrane z rzędu muszą robić wrażenie,a niewygrywali byle z kim Volendam pokonali na wyjezdzie 1:2!Dziś mysle ze ich dobra passa bedzie nadal trwac,choć graja na wicelidera.Co do gosci drużyny Waalwijk wciaz walcza o fotel lidera traca teraz 6 pkt,dzis o 3pkt bedzie ciezko,pokazał to wczesniejszy mecz z druzyna Telstar na wyjezdzie,gol na wage 3 pkt padł pod koniec spotkania,dlatego stawiam na porażke z Maastricht ????
✅ 175

B 33

bodziorex

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Paryż
Spotkanie: Wickmayer-kvitowa
Typ: Wickmayer przegra 1 seta i wygra caly mecz
Kurs: 8 --&gt; 5.00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami spotkanie 1/8 finalu turnieju kobiecego z cyklu ATP rozgrywanego na kortach twardych w Paryzu. Naprzeciwko siebie stana- reprezentantka Belgii Yanina Wickmayer zajmujaca aktualnie 26 miejsce w swiatowym rankingu oraz czeska Petra Kvitowa okupujaca 18 lokate. Belgijka na dordze do 1/8 finalu pokonala kolejno Vesnine 2-0 oraz Zakopalova rowniez 2-0 z kolei Czeska uporala sie w 1 rundzie z Manasieva 2-0 a w drugiej z Barbora Zahlavova Strycova 2-1 w setach. Obie panie graly ze soba trzykrotnie, wszystkie te 3 mecze mialy miejsce w ubieglym roku i wszytkie te spotkania wygrala Wickmayer. mysle ze dzis bedzie podobnie aczkolwiek stawiam na pierwszego seta dla Czeszki.
⛔ 100

djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Towarzyskie Sparingi Klubowe
Spotkanie: Otelul Galati - Korona Kielce połowa/koniec 16:30
Typ: Otelul/Otelul
Kurs: 3.75
Buk: Bet365
Analiza:
Mecz rozrgywany będzie na Cyprze w Larnace. Kolejny mecz towarzyski jaki rozgrywa Otelul, znowu z polskim zespołem.Wcześniej rozegrali sparing z Bełchatowskim GKS i wygrali go 6:0 prowadząc do przerwy 2:0.Następnie rozegrali mecz z mistrzem Armenii Pyunnikiem 3:0 ustalając wynik spotkania już w pierwszej połowie. Korona zaś rozegrała sparingi z Tobołem 0:1, remis z Presovem 3:3, remis z Dynamem Miński 1:1. Zespół Otelul to aktualny lider rumuńskiej ekstraklasy z pięcioma punktami przewagi nad drugą Timisoarą, ponadto Liga rumuńska przewyższa naszą ekstraklasę o co najmniej jeden poziom.
&quot;Dlatego doszedłem do Cypru do czoła silnej drużyny. W tych grach można zobaczyć prawdziwą siłę zespołu. Cieszę się, że moich zawodników pokazał dobry nastrój dostępność gry na wysiłek i bardzo dobrego tonu &quot;, powiedział Dorinel Munteanu trener Galati.
&quot;Każdy mówi, że mecze towarzyskie się nie liczą, ale zwycięstwa w meczach towarzyskich dają morale, jak i zarabiać więcej, tym lepiej. Jest bardzo dobrze tutaj na Cyprze, zwłaszcza, że przechodzimy od treningów na śniegu. Musimy skupić się na każdym meczu. Nie boję się od nas, bo jeśli skupimy się sto do stu w każdym meczu, nie sądzę, będziemy mieli przeciwników &quot;, powiedział Gabriel Paraschiv .
Ich trener zapowiedział ze w dzisiejszym meczu wystawi podstawowy skład aby zawodnicy mogli sie &#39;&#39;dograć&#39;&#39; przed ligą.
Po za tym Otelul grał dwa dni temu z Pjunnikiem , Korona zaś wczoraj bardzo ciężki mecz z Tobołem, w którym było bardzo dużo ostrej gry więc świeżość Korony pozostawia wiele do życzenia
⛔ 100

panas89 95

panas89

Użytkownik
Tenis
Clijsters - Dokic
typ : powyżej 18.5 gemów w meczu
kurs: 1.75
buk : betsson
godzina : 19:35
Analiza
Mimo iż między dwoma zawodniczkami w rankingu jest przepaścć 118 miejsc nie znaczy to że ten mecz będzie toczył sie do &quot;jednej bramki&quot;. Pozycja Dokic jest troche fałszywa,zawodniczka ta borykałasie z licznymi kontuzjami, swego czasu jako bardzo młoda zawodniczka plasowała sie w pierwszej 10 rankingu WTA. Clijsters w ostatnich kilku meczach nie toczyła jednostronnych pojedynków, co mecz traci przynajmniej te 7-8 gemów. Dokic prezentuje bardzo ładny tenis, a we wczorajszym spotkaniu z Pietrova zaserwowała ponad 10 asów serwisowych. Widać że może wrócić do formy sprzed lat. Clijsters ma prawo być zmęczona po turnieju w Australii. Myślę że będzie to wyrównany pojedynek,faworytem oczywiśćie jest Clijsters,ale nie powinna gładko wygrać tego meczu,przy odrobinie szczescia Dokic jest w stanie urwać Belgijce seta.
⛔ 100

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
ATALANTA - SIENA
TYP: UNDER 1,5
KURS: 2,675

BUK: BET365

ANALIZA
Włoska Serie B zrobiła się w tym sezonie bardzo ciekawa. W czubie tabeli ścisk, a pewne miejsce w najwyższej klasie rozgrywkowej mają tylko dwie drużyny. Siena zajmuje 3. pozycję i ma już sporą przewagę nad 4. Varese. Wiele zatem wskazuje na to, że pomiędzy Atalantą, Novarą i właśnie Sieną rozegra się walka o czołowe dwie lokaty. Szczerze mówiąc uważam, że Novara jako beniaminek nie wytrzyma całego sezonu na tak dobrym poziomie, widać, że ten zespół jest już pod formą i nie gra tak skutecznie jak na początku sezonu. Dzisiejszy mecz jest zatem ogromnej wagi i na pewno żaden z zespołów nie chce go przegrać. Zaryzykuję stwierdzenie, że remis zadowoli obie drużyny. Atalanta prezentuje ostatnio bardzo dobrą formę, nie przegrała od 8 kolejek. Siena niczym tu nie ustępuje, od 5 spotkań nie zaznała goryczy porażki.
Spotykają się dwa mocne zespoły, oba grające solidnie w defensywie i notujące zazwyczaj underki. Spodziewam się wyrównanej gry i nie sądzę, że którakolwiek z drużyn będzie tutaj parła z uporem maniaka na bramkę rywala. Najbardziej prawdopodobnym wynikiem wydaje się być 0-0.
✅ 167.5

Otrzymane punkty reputacji: +5
grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka - Puchar Hiszpanii
Spotkanie : Barcelona - Joventut
Typ : Pierwsza Kwarta - Barcelona (-2.5)
Kurs : 1.85
Buk : Betsafe
Analiza : Witam . Dziś mam do zaoferowania typ z Koszykarskiego Pucharu Hiszpanii - Copa Del Ray . Mecz zaplanowany na godzinę 21:30 . W tym ćwierćfinale zmierzą się ze sobą wielka Barcelona z Junventut&#39;em . Faworyt ? Oczywiście gospodarze . Jednak mój typ nie na tym polega . Na czym ? Na tym że Barcelona wygra pierwszą kwartę przynajmniej 4 punktami . Myślę że jest to typ bardzo prawdopodobny ... Myślałem tak od początku , ale gdy spojrzałem w statystki jeszcze się do niego przekonałem . Oto ostatnie mecze obydwu drużyn biorąc pod uwagę pierwszą kwartę :
30.01.2011 Menorca - Joventut 17:18 (72:87)
06.02.2011 Joventut - Estudiandes 16:26 (89:95)
30.01.2011 Barcelona - Granada 19:16 (75:64)
09.02.2011 Barcelona - Valencja 17:18 ( 85:57)
Tak więc widzimy . Różnica nie jest duża ale jest . Po prostu liczę na dobry start Barcelony , potem to już niech się dzieje co chce ... ???? Powiem jeszcze tylko tyle że linie Handicapu cały czas idą w górę ... W Bet365 na pierwszą kwartę jest -4.5 czyli Betsafe dało mi &#39;&#39;promocję&#39;&#39; . A na cały mecz w Pinnacle linia z -14 wzrosła do -16 ????

✅ 85

L 6,6K

lukasz1986

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Polska - PLH
Spotkanie: Ciarko KH Sanok - JKH GKS Jastrzębie Handicap (0 - 1.5)
Typ: 1
Kurs: 2.30
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18 w Sanoku dojdzie do drugiego spotkania pierwszej rundy play-off gdzie miejscowe Ciarko KH podejmować będzie JKH GKS Jastrzębie. W pierwszym meczu rozegranym w Jastrzębiu górą byli hokeiści JKH wygrywając 5:2. W rywalizacji do czterech zwycięstw jest już 2:0 dla JKH, ponieważ zdobyli bonus w rundzie zasadniczej sezonu. Następne dwa mecze (piątek, sobota) zostaną rozegrane w Sanoku. Ciarko KH jeżeli chce jeszcze pozostać w rywalizacji musi te dwa spotkania wygrać. Obie drużyny bardzo dobrze grają mecze u siebie dlatego uważam, że dzisiaj górą będą gospodarze tego spotkania. Oto wyniki meczów w rundzie zasadniczej sezonu:
Ciarko KH Sanok - JKH GKS Jastrzębie 3 : 2 k. (1:0, 1:1, 0:1, d. 0:0, k. 2:1)
JKH GKS Jastrzębie - Ciarko KH Sanok 2 : 1 (0:0, 1:1, 1:0)
Ciarko KH Sanok - JKH GKS Jastrzębie 3 : 1 (0:0, 2:0, 1:1)
JKH GKS Jastrzębie Ciarko KH Sanok 6 : 3 (1:1, 2:1, 3:1)
Jak widać górą zawsze byli gospodarze spotkań. Myślę, że drużyna Ciarko KH Sanok wygra różnicą dwóch lub trzech bramek, obym się nie mylił ;)
✅ 130

G 0

gieni0

Użytkownik
Dyscyplina :Hokej/Polska
Spotkanie:KH Zagłębie Sosnowiec -MKS Cracovia Kraków (handicap 2:0)
Typ:1
Kurs:1.95
Bukmacher: Bet-at-home
Dzisiaj na Stadionie Zimowym w Sosnowcu zapowiada się bardzo ciekawy mecz pomiędzy tutejszym Zagłębiem ,a Cracovią. Jest to drugie spotkanie w rozgrywkach Play Off. W pierwszym meczu Cracovia rozbiła łatwo Sosnowiczan 5:0.Jak wiemy w Zagłębiu ciągłe problemy z kasą i grają tylko chłopaki , którzy chcą dobrze dla tego klubu i zostawiają serce na lodzie i dają z siebie 200% możliwości. Przy nie krzywdzącym Zagłębia sędziowaniu i głośnym dopingu sosnowieckich kibiców jestem przekonany , że Zagłębie nie przegra taką różnicą bramek jak w Krakowie o ile nie sprawi niespodzianki!
Pozdrawiam
⛔ 100

G 4

gregor81070

Użytkownik
Dyscyplina : Hokej na lodzie Polska PLH
Spotkanie : Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy
Typ : 2
Kurs : 2,00
Bukmacher : bwin
Analiza :
Dziś drugie spotkanie w fazie play-off Polskiej lidze hokeja zagrają ze sobą Stoczniowiec Gdańsk i GKS Tychy . Według mnie zdecydowanym faworytem jest zespół z Tych . Zajęli Oni po rundzie zasadniczej 2 pozycję w tabeli ustępując jedynie zespołowi z Krakowa. Ich rywale zespół Stoczniowca ( oczywiście przeżywające niesamowite problemy finansowe ) zajął 6 miejsce po sezonie zasadniczym , i co mnie bardzo cieszy zaczęli w końcówce tej rundy walczyć ( tak naprawdę o śmierć i życie ) ale na ostatnie 10 meczy wygrali aż 7 . Zespół z Tych w ostatnim czasie gra średnio na 10 meczów 6 wygranych ale z teoretycznie słabszymi rywalami. Według mnie porażka z Sanokiem to tylko przypadek, a ostatnia porażka w 1 spotkaniu play-off właśnie ze Soczniowcem to drugi przypadek z rzędu i trzeciego przypadku na pewno nie będzie , biorąc pod uwagę że w tym pierwszym spotkaniu to Tyszanie mieli przewagę i zmarnowali wiele okazji do strzelenia bramek. Dzisiejsza porażka zespołu z Tych oznaczałaby tak naprawdę wynik 3:0 dla Stoczniowca a w rywalizacji do 4 zwycięstw byłoby to już bardzo trudne do odrobienia . Podam jeszcze ostatnie wyniki pomiędzy tymi drużynami oprócz tego ostatniego :
Tychy - Gdańsk 5:1
Gdańsk - Tychy 3:4 po dogrywce
Tychy - Gdańsk 4:1
Gdańsk - Tychy 1:3
Według mnie zdecydowanym faworytem jest zespół z Tych i dziś potwierdzą że 2 lokata po sezonie zasadniczym nie była przypadkiem a nieskuteczność jaką ostatnio mieli mają już za sobą .
✅ 100

B 16

balans

Użytkownik
Dyscyplina :piłka nożna/ Segunda Division
Spotkanie:Granada - Albacete
Kurs:1.53
Bukmacher: Bet365
O godzinie 21:00 rozpocznie się to spotkanie. Stawiam na drużynę gospodarzy z kilku powodów. Granada aktualnie zajmuje 5. miejsce w Segunda Division z bilansem 10 zwycięstw 7 remisów i 6 porażek. Ostatnie trzy mecze Granady jako gospodarzy to zwycięstwa, kolejno z drużyna Alcorcon(11), Huleva(15), i dość zaskakujacy wynik z trzecia drużyna w tabeli Betisem Sewilla, mecz zakończył sie wynikiem ,aż 3-0 dla gospodarzy. A teraz drużyna gosci. Albacete zajmuje 19 miejsce w tabeli z bilansem 5 zwycięstw 8 remisów i 10 porażek. Jako goście zdołali wygrać tylko 2 mecze. Ich ostatnie 4 mecze to porażki. Stawiam na skromne zwyciestwo drużyny gospodarzy.
✅ 53 ( żeby nie było skarg , że typ powtórzony do tego z HC -1.5 na Granade, zabronione jest podawanie 2 typów HC i U/O na jeden mecz na jedną drużynę. Ale HC np na Granadę , i 1 na Granadę może być)

Otrzymane punkty reputacji: +1
sysiu93 2

sysiu93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna: Holandia - Eerste Divisie
Spotkanie: Den Bosch - Apeldoorn
Kurs:1.65
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza: Dziś o godzinie 20:00 rozpocznie się bardzo interesujące spotkanie Drugiej Ligi Holenderskiej pomiędzy zespołem Den Bosch a Apeldoorn. Obie drużyny są w mniej więcej porównywalnej formie oraz nie są to czołowe zespoły z Ligi. Po cichu liczę jednak na gospodarzy ponieważ są oni nieco wyżej w tabeli od drużyny gości a pozatym potrafili już w tym sezonie urwać punkty liderom. Wygrali bardzo ważne spotkanie z drużyną Waalwijk 0:1 i to jeszcze na obcym terenie. To zanczy że nie wolno ich lekceważyć i trzeba grać do końca. Także dla mnie faworytem tego spotkania jest drużyna Den Bosch.
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4
⛔ 100

capone 0

capone

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP , Costa do Sauipe
Spotkanie: Ricardo Mello - Aleksandr Dolgopolov
Typ: 1
Kurs: 2,93
Bukmacher: Pinnacle
Godzina: 23:15

Analiza

Dzisiejszego wieczora na brazylijskich kortach w Bahia ulubieniec gospodarzy Ricardo Mello zrobi wszystko żeby osiągnąć swój życiowy wynik i awansować do wielkiego finału turnieju rozgrywanego pod egidą ATP. Mello gra tutaj swój życiowy tenis. Serwis funkcjonuje na najwyższym poziomie. Świetnie prezentuje się również z głębi kortu gdzie zmusza swoich kolejnych rywali do rozpaczliwej defensywy posyłając raz za razem efektowne i zabójcze bomby ze strony forehandowej. Pokonał już w tym turnieju Montanesa i Andujara nie tracąc nawet ani jednego seta w tych meczach.

Aleksandr Dołgopołov to jest zawodnik , który ma predyspozycje do tego aby uzyskac pozycję all court playera.Ale na dzien dzisiejszy to nie jest tak stabilny gracz żeby go stawiać w roli tak zdecydowanego faworyta.Na pewno będzie zmieniał tempo gry , dużo mieszał slajsami ale na Mello to nie zrobi większego wrażenia bo on będzie starał się atakować z każdej pozycji.
Poprzedni moj post do kasacji

zła data , do zgłaszania problemów jest inny temat

K 35

krasny2

Użytkownik
Stoczniowiec(+1,5) - Tychy
typ 2
kurs 2,70

Oglądałem ostatnio Stoczniowiec w meczu z Oświęcimiem i z Tychami prawda to, że zagrają w końcu w dużej hali ale każdy z tych meczy to była ich słaba gra. Unia prowadziła gre wszystko wyglądało na pogrom strzelili jednak na 2-2 potem 3-2 Oświęcimianie wyciągli i już w końcówce dobili rywala, z Tychami też w żaden sposób nie zasłużyli na zwycięstwo w obronie grali tragicznie. W przewadze też nie stanowili zagrożenia gdyby nie ta końcówka i przepiękna akcja to by mecz przegrali. Ten hc nie jest wysoki i Tyszan stać na takie zwycięstwo. Wyniki Gdańszczanie mają znacznie lepsze niż wygląda ich gra, nie istanieją całkowicie przez 3 tercje i gdyby nie głupie wykluczenia to Tyszanie by spokojnie wygrali mecz. Polecam grać Tyszan bez hc przyjemny kurs ale spada w Tobecie 2,05 ale wydaje się, że warto zakładałem iż będzie w tych granicach.
⛔ 100

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Dyscyplina:siatkówka
Spotkanie:AZS Częstochowa - AZS Politechnika Warszawa (0 - 1.5)
typ:2
kurs:1,80
buchmacher:tobet
Analiza:W dniu dzisiejszym zaczynamy dwudziesta pierwsza kolejkę pilskiej liga siatkówki na pierwszy ogien idą ekipy z Częstochowy i Warszawy faworem na papierze sa gospodarze ale Akademicy juz zrobili w tym sezonie nie jedna niespodziankę i myślę ze w dniu dzisiejszy doprowadzą co najmniej do zwycięskich dwóch setów jak i nie można wykluczać ich zwycięstwa w całym spotkaniu naprawdę akademicy maja niezła passe a ekipa gospodarzy nie zbyt lubi grać na własnym parkiecie gdzie wygrała w tym sezonie pieć spotkań ja stawiam w dni dzisiejszym na wyrównany pojedynek i mecz który będzie trwał 5 setów
✅ 80

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka - Hiszpania
Spotkanie : Caja Laboral - Bizkaia Bilbao Basket
Typ : Bizkaia Bilbao Basket
Kurs : 3.59
Bukmacher : Pinnacle
Analiza :
Na dzisiejszy typ wybrałem spotkanie 1/2 finału o puchar króla pomiędzy Caja Laboral a Bilbao Basket.Szczerze mówiąc jestem zaskoczony kursem na Bilbao tym bardziej że mecz odbędzie się w Madrycie.W LEB Gold różnica w tabeli obu drużyn nie jest aż tak duża Caja Laboral zajmuje 4 miejsce z dorobkiem 32 pkt natomiast Bilbao Basket zajmuję 6 lokatę z dorobkiem 31 pkt. W ostatniej rozegranej kolejce LEB Gold Bilba nieznacznie uległo Realowi Madryt w Madrycie 76-72 natomiast Caja Laboral uległa na wyjeżdzie z średnio spisującą się drużyną Gran Canaria 70-68. A zatem po przemyśleniu wszystkich za i przeciw stawiam na zwycięstwo Bilbao Basket myślę iż jeżeli dobrze wejdą w mecz powinni sobie poradzić .
Pozdro
⛔ 100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Towarzyski
Valerenga - Nybergsund
over 3.5
2.20
Bet365
Dzisiaj o godzinie 17:45 dojdzie do pojedynku miedzy Valerengą, a Nybergsund. Jest to spotkanie rozgrywane w ramach meczu towarzyskiego.
W Norwegii ze względu na warunki klimatyczne gra się systemem wiosna-lato. Dla obydwu zespołów jest to więc mecz przygotowywujacy do nowego sezonu. Gospodarze meczu to vicemistrz kraju. Grają bardzo skuteczną piłkę. W zeszłym sezonie w 30 meczach zdobyli aż 69 goli. Stracili też dużo, bo 31.
Są ekipą bardzo bramkostrzelną. Ich mecze kończą się przeważnie wysokim overem.
Goście to 2ligowa drużyna. W poprzednim sezonie zajeli dopiero 10 miejsce. W bramkach 42-51.
Zagra jedna z najlepszych drużyn w Norwegii z kiepską drużyną z 2 ligi. Valerenga już niedługo zaczyna sezon i są w formie. Strzelą z 3 bramki. Goście może ustrzelą jakąś honorówkę.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom