>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 11.01.2025 (sobota)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, 1. Holandia
Godzina: 21:00
Spotkanie: PSV : AZ
Typ: PSV over 3,5 gola
Kurs: 3.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...ugoterminowe-typy.157371/page-11#post-7314766

Lider Eredivisie podejmuje AZ które ostatnio idzie jak burza i od 8 meczy są niepokonani ale wiadomo nic nie może przecież wiecznie trwać chociaż typ wielce życzeniowy to na taki stawiam , PSV liderem jak wspomniałem ale nad odwiecznym rywalem Ajaksem 6 oczek przewagi jednak w chwili pisania Ajax prowadzi z Waalwijk i zapewne dopisze kolejne 3 oczka i zmniejszą dystans do PSV dlatego liczę że PSV wyjdzie z tej konfrontacji z AZ zwycięsko , dlaczego akurat 4 gole PSV ? w ostatniej kolejce na Philips Stadion (Eindhoven) podejmowali Feyenoord i pokazali kto lepszy wygrywajac 3:0 , AZ nie ma miłych wspomnień z PSV , w 9 kolejce podejmowali rywala u siebie i polegli 1:2 , ostatni przyjazd AZ na Philips Stadion (Eindhoven) chłopaki nie wspominają zbyt miło bo wynik 5:1no i wcześniejszy mecz na terenie AZ też maly pogrom PSV bo 0:4 , dziś jak wspomnaiłem AZ jest w nie złej formie ale liczę na 200% zaangażowania PSV i dobrą skuteczność , jak będzie czas pokaże !

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
ferguson2 1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka, NCAA K
Godzina: 21:30
Spotkanie: Utah Utes - Houston
Typ: over 133.5 pkt z dogrywka
Kurs: 1.85
Bukmacher: forbet
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/rozgrywki-kobiece.158172/post-7314645
Analiza: Utah po druzgocącej porażce z Kansas State spróbuję się odbić przeciwko uczelni z Houston. Utes są drużyna rankingowa i na pewno poprswia skuteczność w porównaniu do ostatniego spotkania. Notują średnią 79.2 ppg, z takim rywalem jak Houston powinny rzucic podobna ilość. Tym bardziej, że drużyny pokroju Texas Tech czy właśnie Kansas State przekraczyły ponad 70 pkt przeciwko Houston. Na własnym parkiecie Utes są skuteczne, rzadko nie zdobywają powyższej ilości. Houston nie jest drużyna która może zagrozić jakiejkolwiek ekipie rankingowej, ale mają serce do gry, walczą i myślę że dzisiaj powalczą chociaż o te 60 punktów.

0

anzelmo 324,4K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina Sporty walki / UFC
22-30
Kline F. - Dudakova
typ Dudakova
kurs 5,8
Fuksiarz

Gram ruske po 5 z haczykiem bo myślę ze jak to u kobiet bywa może byc ciekawie- a kurs myślę warte gry .Obie panie po 1 porażce na koncie .Dudakova wchodziła do UFC z dużymi nadziejami aspiracjami troszkę szybko została zweryfikowana splitem z Sam Hughes- walka mogła pójść na jej konto. Rosjanka lubi chodzić po sprowadzenia i całkiem nieźle jej to wychodzi w 4 dotychczasowych walka w UFC tylko z Yu Frey nie zanotowała sprowadzenia. Myślę ze parter może być tu kluczowy do ugrania tego pojedynku .Fatima w debicie przegrała z doświadczona kanadyjka Jasudavicius która nia zamiatała jak chciała raz po raz obalając.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom