>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.01.2019 (piątek)

Status
Zamknięty.
dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna Mistrzostwa Świata - Runda wstępna
Godzina: 15:30
Spotkanie: Japonia - Macedonia
Typ: 1(+5,5)
Kurs: 1.6
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Czy Macedonia jest aż tak silna żeby wygrać sześcioma lub siedmioma bramkami? Mi się wydaje że nie w tym meczu, są na etapie przemiany wiekowej jak np. Serbia czy Chorwacja, tylko że w Macedonii starych wyjadaczy można wymienić na jednej ręce: Kiril Lazarov(38l),STOJANCHE Stoilov(31l), BORKO Ristovski(36l), FILIP Lazarov(33l).Po zakończeniu kariery reprezentacyjnej przez Filipa Mirkulowskiego Macedonia ma problem na rozegraniu, razem z Lazarovem stanowili o sile tego zespołu. Mają mlodych i perspektywicznych zawodników, ale czy dadzą radę zastąpić starych zawodników?(może w przyszłości).
Reprezentacja Japonii nie jest jakąś super drużyną z indywidualnościami, ale mają dobrego trenera który ma ich przygotować na IO w Japonii w 2020r, mowa o Dagur Sigurdssonie, który poprowadził reprezentację Niemiec do zwycięstwa na mistrzostwach Europy i do trzeciego miejsca na IO w Brazylii. Dagur dobrze zna styl azjatyckiej piłki ręcznej, sam grał tam przez 3 sezony w lidze japońskiej.Może japoński to nie jest jego drugi język ale z komunikacją nie powinno być problemu.Słowa trenera &quot;Tak, Japończycy są znakomitymi graczami zespołowymi i - co ważne - też po prostu dobrymi ludźmi i kolegami. Świat piłki ręcznej w Japonii jest bardzo mały, to tylko 10 zespołów, które właściwie się nie zmieniają. Więc mierzą się ciągle ci sami zawodnicy, te same zespoły. Zawodnicy są jednak bardzo zdyscyplinowani, pracują i trenują ciężko i stąd nasz progres.&quot;
Reasumując, Macedonia pewnie wygra ten mecz, ale stawiać na nich po kursie 1.18 to nie jest najlepszy pomysł, myślę że Japonia stawi im czoła i mecz będzie na styk.
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: MKS Będzin - PGE Skra Bełchatów
Typ: (Handicap punktowy +17.5 MKS Będzin)
Kurs: 1.60
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
PGE Skra Bełchatów do tego spotkania przystąpi w sporym osłabieniu. Nie wystąpi m.in: Mariusz Wlazły czołowy atakujący, reprezentant Polski Artur Szalpuk, Patryk Czarnowski i Milczarek. Jest to na pewno spore osłabienie Skry Bełchatów, może meczu nie przegrają, ale na pewno powinno to wpłynąć na przebieg tego meczu. MKS urwał już seta ZAKSIE, Jastrzębskiemu oraz samej PGE Skrze Bełchatów. Będzinianie rozgrywają ten mecz na swoim obiekcie więc dlaczego nie mieli by zagrać na miarę przyzwoitości. Na swoim obiekcie ostatnio tylko z Treflem przegrali bez straty seta reszta spotkań m.in z Zawierciem,ONICO,Cuprum Lubin, Warta Zawiercie, GKS Katowice z wszystkimi tymi drużynami podjęli walkę. Więc widać, że hala służy drużynie z Będzina. Bełchatowianie głównie bez Wlazłego to będzie całkiem inny zespół ten zawodnik prowadzi całą grę i myślę że dzisiaj handicap punktowy powinien zostać pokryty. Pozdrawiam trzymajcie się.
⛔100

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia
Godzina: 20:00
Spotkanie: Aves - Feirense
Typ: 1 gol po 28 minucie
Kurs: 2.00
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie 17 kolejki portugalskiej Premiera Ligi w którym to drużyna Aves podejmie na swoim boisku z Feirense. Jest to spotkanie drużyn które znajdują się w strefie spadkowej i będą do końca sezonu walczyć o byt w najwyższej klasie rozgrywkowej. Gospodarze w tabeli ligowej zajmują 17 miejsce z dorobkiem 11 punktów po tym jak wygrali 3 mecze 2 zremisowali i 11 przegrali strzelając przy tym 17 bramek i tracąc 30. Aves ma serię 4 kolejnych meczy bez zwycięstwa i dziś zechcą przerwać tą serię bo rywal jest w ich zasięgu grając prawie w najsilniejszym składzie bo kontuzjowany jest tylko Galo. Goście drużyna Feirense w tabeli zajmuje 16 miejsce z dorobkiem 12 punktów mając na koncie 2 zwycięstwa,6 remisów i 8 porażek a ich bilans bramkowy to 10-23. Przyjezdni nie wygrali od 8 kolejnych meczy i dziś tak samo jak gospodarze zechcą się przełamać. Feirense dziś zagra osłabione brakiem takich zawodników jak Machdo, Alampasu, i Silva którzy są kontuzjowani a za kartki muszą pauzować Bruno i Silva. Obie drużyny nie grzeszą skutecznością w tym sezonie a w meczach pomiędzy tymi drużynami pada mało bramek bo na 5 ostatnich meczy aż 4 razy padł wynik 1-0 dlatego idąc dalej w stronę mojego typu uważam że bramka wpadnie ale po 28 minucie.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +27
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Polska, PlusLiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: MKS Będzin - PGE SKRA Bełchatów
Typ: Będzin +1,5 seta
Kurs:
4,05
Analiza:

Dziś Bełchatów wystąpi bez M. Wlazłego, A. Szalpuka, R. Milczarka i P. Czarnowskiego.. O ile tych 2óch ostatnich to jednak rezerwowi to jednak Wlazły i Szalpuk są ważnymi postaciami. Będzin u siebie przegrywa ale walczy, prócz ostatniego meczu przegranego 0:3 z Gdańskiem to wygrywał seta z ZAKSA, Jastrzębskim czy ONICO więc dlaczego by nie ze SKRA? Zaryzykuję również wygranie 2óch setów po pięknym kursie, zobaczymy co z tego wyjdzie.
⛔100

#10 31,9K

Użytkownik
Godzina: 20:30
Spotkanie: Katowice - Gdańsk
Typ: Katowice
Kurs: 1.52

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Myślę, że nie ma co na siłę szukać tu niespodzianki. Katowice grają teraz lepiej od Gdańska. Atakujący Karol Butryn oraz belgijski przyjmujący Tomas Rousseaux są w dobrej formie i powinni dzisiaj oni pociągnąć Katowice do ważnej wygranej, bo zespoły są potencjałem blisko siebie. Gieksa ostatnio przegrywała tylko z najlepszymi w lidze czyli Kędzierzynem oraz Jastrzębskim. W ostatnim meczu odnieśli bardzo ważne zwycięstwo z Olsztynem na wyjeździe. Przydało by się pójść za ciosem i choć w podobnych sytuacjach Katowice zawodziły to teraz wydaję mnie się, że dadzą radę, bo skrzydłowi grają dobrze. Gdańsk wiadomo jest potencjał, mogą sprawić niespodziankę, ale zespół jest najsłabszy od lat. Muzaj pewnie nie będzie szalał jak miało to miejsce ze słabym Będzinem. Mecz jest trudny, może być wyrównany a w takich sytuacjach Muzaj się spala i przeważnie gra źle. Butryn gra lepiej, trzyma poziom, w zagrywce jest bardzo groźny w ostatnich meczach. Jako zespół Katowice zdecydowanie bardziej mnie w obecnej sytuacji przekonują, choć jeśli rozłożyć to na czynniki pierwsze i porównywać nazwiska, to Gdańsk nie jest na straconej pozycji, jednakże grają ze sobą drużyny, w o ostatnim czasie GKS znacznie lepiej funkcjonuje jako zespół i to oni powinni dzisiaj wygrać.
✅52

Otrzymane punkty reputacji: +15
S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Rayo - Celta
Typ: Rayo
Kurs: 2,55
Analiza

Myślę, że to może być czas, kiedy Rayo złapie wiatr w żagle. Na razie 2 zwycięstwa z rzędu. Dziś przeciwnik trudny, ale mimo tego , że Rayo baaardzo słabo gra w defensywie to z przodu dosyć często prezentuje się przyzwoicie. Typ kierowany głównie formą w ostatnich meczach. Celta ma spory potencjał, ale myślę, że dziś stadion i morale będzie po stronie gospodarzy.
Powodzenia i pozdrawiam.
✅155

K 2

krzysiek11021

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Leeds - Derby
Typ: Obie Drużyny Strzelą Gola
Kurs:
1.65
Bukmacher:
Totolotek
Analiza

Na dziś wybieram jak dla mnie dosyć pewny typ z ligi angielskiej. Spotykają się dwie dosyć bramkostrzelne drużyny. Debry, które na 13 spotkań wyjazdowych trafiało do bramki przeciwnika aż 11 razy, natomiast gospodarze - liderzy tabeli gdy dziś nie trafią u siebie to będzie duża niespodzianka. Nietrafiali jedynie ostatnio z Hull, mimo że moim zdaniem byli w lepszej dyspozycji. Ostatnie 3 spotkania tych drużyn pokrywały mój typ. W sumie nie ma co tu więcej pisać. Myślę, że każdy będzie zadowolony.
⛔100
Like

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Godzina: 20:30
Spotkanie: Katowice - Gdańsk
Typ: K. Butryn - Suma punktów - Więcej niż 17.5
Kurs: 1.86

Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Cóż, często tak mam, że gdy pojawia się mecz GKS&#39;u to szukam punktów Butryna. Nie inaczej będzie dzisiaj, niektórzy powiedzą, że uczepiłem się tego zakładu jak rzep psiego ogona. Jednak dopóki wchodzi, to będę grał w ten sposób.
Myślę, że dzisiaj będzie miał sporo okazji do punktowania, lecz wszystko będzie zależeć od skuteczności. Dzisiejszy rywal Katowic nie należy do najlepszych zespołów w naszej lidze. Ponad to Gieksa gra u siebie. Aczkolwiek nie spodziewam się tutaj szybkiego 3;0, liczę natomiast na cztero, lub nawet pięciosetowe widowisko. Co na pewno będzie sprzyjać do większej ilości punktów. Wiem, że Karola stać na powtórkę swojej gry z ostatniej kolejki, wówczas zdobył 19 punktów na wyjeździe w Olsztynie. Ciekawostka jest taka, że najlepszym punktującym w tym sezonie jest Maciej Muzaj (tak, z Trefla ???? ) oraz na drugim miejscu znajduje się właśnie Karol Butryn, który mam nadzieję, że okaże się bohaterem dzisiejszego meczu.
⛔100

masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Spotkanie: Ac Ajaccio - Beziers
Typ: Ajaccio-1
Kurs: 3,7

An
aliza:
Witam serdecznie! Po trzytygodniowej przerwie rozgrywki wznawia druga francuska. Na Korsykę do 15 gospodarzy, przyjeżdża 17 Beziers. Jest to jeden z najsłabiej punktujących zespołów w ostatnich meczach. Gospodarze przed przerwą dwa wyjazdowe zwycięstwa z 3 i 11 zespołem. H2H jednoznacznie na gospodarzy (wygrana na wyjeździe 1:0 i u siebie 5:1). Ja osobiście próbuję razem z Metz, za niewielką stawkę.
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 3 liga
Spotkanie: Sannois - Tours
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.70
Bukmacher: forbet
An
aliza:
Spotkanie dwóch często remisujących drużyn i sąsiadów z dolnych rejonów tabeli. Lekkim faworytem ze względu na własne boisko jest Sannois. Tours z tymczasowym trenerem po zwolnieniu dotychczasowego szkoleniowca. Liczę na remis, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅70

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Championship
Godz: 20:45
Spotkanie: Leeds United F.C. - Derby County F.C.
Typ: Leeds United F.C.
Kurs: 2.02
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam do Anglii gdzie w tamtejszej Championship na Elland Road zmierzą się ze sobą o ligowe punkty w 27 serii spotkań miejscowe Leeds United Football Club a w gości przyjedzie zespół Derby County Football Club.
Leeds United F.C. jest obecnie liderem tabeli ligowej ze zdobytymi 51 oczkami w swoich rozegranych 26 spotkaniach ligowych tego sezonu natomiast Derby County F.C. plasuje się na 6 pozycji w tabeli angielskiej Championship ze zdobytymi 43 punktami w swoich 26 meczach rozegranych.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 8 zwycięstw, 3 remisy oraz 2 przegrane i bilans bramek 21-10 zaś goście na wyjazdach 6 wygranych, 2 remisy oraz 5 porażek z bilansem bramkowym 20-18.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo lidera tabeli ligowej na swoim terenie który u siebie gra bardzo dobrze i nie może sobie pozwolić na wpadkę w tym spotkaniu a goście na wyjazdach grają w kratkę do tego tracą sporo bramek w delegacjach i moim zdaniem gospodarze to wykorzystają i dopiszą sobie do tabeli ligowej bardzo cenne kolejne 3 punkty.
✅102

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Portugalia, Primeira Liga
Spotkanie: Santa Clara – Benfica
Typ: ponad 11,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.43
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Mecz 17 kolejki ligi portugalskiej. Na Estadio de Sao Miguel Santa Clara zagra z Benficą. Po raz kolejny pójdę w stronę rzutów rożnych w meczu z udziałem Santa Clary, gdyż ich ofensywa gra powoduje ich sporą ilość prawie w każdym meczu. Gospodarze u siebie nie mają rewelacyjnych wyników, ale te porażki są minimalne. Benfica zaś na wyjazdach zalicza wpadki. Jeżeli chodzi o rożne to nabijają ich w każdym meczu dość dużo. Uważam, że z tak ofensywną drużyna jak Santa Clara sytuacji w meczu będzie mnóstwo, a co za tym idzie z jednej i drugiej strony będą nabijane rzuty rożne.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, Primera Division
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Vallecano – Celta Vigo
Typ: over 2.5
Kurs: 2.18
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Gospodarze dalej w strefie spadkowej ale mocno podbudowani podchodzą do tego spotkania bo wygrali dwa ostatnie ważne mecze, ogólnie u siebie prezentują ostatnio bardzo dobrą formę z bardzo skuteczną grą w ostatnich pięciu spotkaniach 8 bramek zdobytych i tylko jedna porażka z Barcelona 2:3 co pokazało że i tak potencjał jest. Po stronie strat jedna bramka mniej ale tutaj kibice zawsze są żywiołowi i żyjący mecze dlatego skupiać się na wyniku tutaj nikt nie lubi. Zwycięstwo pozwoli im wyskoczyć ze strefy spadkowej tak wiec większej motywacji nie może być.
Przy okazji meczu z Bilbao pisałem że Celta jest dziwną ekipą, chaotyczną, co mecz to inna obraz gry, ale zawsze gdzieś ich bardziej kręci granie do przodu, ofensywnie. Jak złapią taki rytm gry to potrafią być mega szalenia w tej grze szczególnie na wyjeździe gdzie do tej pory notowali szalone wyniki tylko na Cam Nou nie strzelili bramki, reszta spotkań to przynajmniej jedna bramka strzelona ale też zawsze jakaś stracona, no i też takie wyniki jak 3:3 z Betisem, 3:2 Girona. Na pewno defensywnie ten zespół wygląda słabo i to się nie zmienia, dziś lepiej w ofensywie bo będzie więcej gry z kontry stąd widzę po raz kolejny dość otwarty mecz bo jak wspomniałem gospodarze w formie nie będą dziś czekać i skupiać się na taktyce.
✅118

Otrzymane punkty reputacji: +26
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom