>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 11.01.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
hajssiezgadza 0

hajssiezgadza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Ajaccio - Paris Saint Germain
Godzina: 17:00
Typ: over 3.5
Kurs: 2.60
Bukmacher: Bet-at-home

PSG, lider francuskiej Ligue 1 podejmie wysoce niszowy zespół Ajaccio, które obecnie zajmuje w tabeli miejsce 20 (ostatnie). Fakt że to Ajaccio jest własnie zespołem zamykającym tabelę a Paris St Germain otwierającym jeszcze wzmaga ilość bramek w tym meczu. Dlaczego? Gospodarze na pewno będą chcieli powalczyć z liderem jednak wątpię w ich zwycięstwo i nie ja jeden... jednak mocno naładowani mogą strzelić bramkę a nawet dwie,wobec czego goście musieli by strzelić 3 aby wygrać a na pewno to jest ich celem.
W ostatnim meczu tych drużyn (18.08.2013) padł wynik uwaga 1-1 a to PSG było gospodarzem. Znając wynik tamtego meczu Laurent Blanc na pewno nie da odpocząć swoim największym gwiazdom a mowa tu głównie o Zlatanie i Cavanim. Pierwszy z nich ma 15 bramek w Ligue 1 a drugi 13, obaj są najlepszymi strzelcami w lidze. Jeśli nie strzela jeden to uzupełnia go drugi a siła ataku mistrzów Francji zmiecie mizerne Ajaccio.
Obaj trenerzy nie mają większych problemów z kontuzjami czy &#39;zawiasami&#39; a w ich zespołach brakuje po jednym podstawowym obrońcy: Roland Zubar (Ajaccio) oraz Christophe Jallet (PSG).
⛔ 100

M 165

mirohandel

Użytkownik
Dyscyplina: skoki narciarskie
G.Deschwanden-K.Murańka
Typ:1
Kurs: 1,70
Bukmacher: milenium
Witam w dniu dzisiejszym ponownie zagram min. skoki narciarskie kurs może nie za wysoki ale zachęcający dziś idę w strone tego typu jakiego napisalem w poście.Uważam,że oboje są bez formy ja typ upatruje glównie po wczorajszych kwalifikacjach gdzie Szwajcar skoczyl 8 metrów dalej od Polaka myślę,że to jest spora różnica na jednej skoczni
⛔ 100
Bukmacher

louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Piłka Nożna Szkocja
League One
spotkanie Rangers-East FIFE
TYP Rangers E Handicap - 3
kurs 2.45
BETFAIR
Zapraszam na spotkanie w szkockiej LEAGUE ONE Rangers podejmuhą East FIFE o szesnastej w GLESGOW.Wiadomo zdecydowany lider ligi podejmuje średniaka , wszyscy wiedzą dlaczego Rangersi są w tej lidze , dlaczego od niej tak bardzo odstają i jak w niej grają więc nie będę się rozpisywał.Podam tylko bilans bramkowy gospodarzy w 19 meczach zdobyli 67 bramek stracili 8 :) przeciwnicy zdobyli 17 stracili 36 .Srednia goli na mecz Rangersów to 3,5 bramki jednak ostatnie dwa mecze poniżej średniej.Na wyjezdzie z Stenhousemuir wygrali skromnie 0:2 , i dwie kolejki temu drugiego stycznia z ostatnim Airdrieonians również na wyjeździe skromnitko wygrali tylko 0:1.Akurat ten mecz widziałem i wynik kompletnie nie oddaje obrazu gry , od kilku bramkowej porążki Airdrieonians uchroniła fenomenalna gra bramkarza i dużo szczęścia bo były i słupki i poprzeczki .Jutro w Glesgow około 7-8 stopni celcjusza i gorący doping kibiców i myślę że ci ostatni dostaną to co lubią najbardziej czyli kilka bramek , według mnie jutro 4:0 5:0 to minimum.Powodzenia jesli pomogłem kliknij dzięki:)
⛔ 100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBL
Spotkanie: Taipans - Hawks
Typ: under 158.5
Kurs: 1.88
Bukmacher: Betgun
Na dzisiejszy ranek coś z Australijskiego kosza i mecz w moim odczuciu i przewidywaniach underowy. Linia jak na te dwie drużyny atrakcyjna, po serii overowych wyników głownie z ofensywnymi drużynami gospodarze teraz przystopują w tym meczu. Przyjeżdża do nich druga defensywa ligii i chcąc zrewanżować się za ostatnią przewagę w lidze u siebie będą musieli odpowiedzieć tym samym czyli mocną i konsekwentną obroną, a jak historia pokazuje potrafią to robić i dzisiaj liczę na ciekawy i zacięty mecz ze skutkiem underowym. Powodzenia
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
krzysiek74 312,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie A
Spotkanie: FC Bologna - SS Lazio
Typ: 2
Kurs: 2,20
Data: 11.01.2014
Godz: 20:45
Bukmacher:Expekt
0:2
19 kolejka Serie A w sobotę przyniesie nam mecz na Stadio Renato Dall&#39;Ara gdzie Lazio będzie goszczone przez Bologne.Rzymianie pod wodzą Reji mają zamiar piąć się w górę tabeli w co wierzę bo to ekipa naprawdę ze sporym potencjałem .Do dziś bez wygranej na wyjeżdzie z bilansem 0-4-5 i bramkami 8:18 więc licze na ich pierwsze w sezone wyjazdowe trzy punkty.
Co do Bologni to słaby sezon grają czego póki co czego nie zmienila wymiana na ławce trenerskiej gdzie miejsce Stefano Pioli zastąpił Davide Ballardini.Biland domowy 2-4-3 bramkami 10:14
Nie rozpisując się długo stawiam na gości w szeregach których pewnie znów będący w dobrej formie Miro Klose da się we znaki gospodarzom i strzeli conajmniej jednego gola.
⛔ 100

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Bologna - Lazio
Typ: Lazio pow. 1,5 gola
Kurs: 2,25
Bukmacher: bet365
Dziś mam nadzieję, iż Lazio się przełamie, bowiem w tym sezonie Biancocelesti wygrali na wyjeździe tylko z Legią Warszawa. Drużyna własnego boiska wręcz, lecz tak wyglądało za czasów Petkovica, który został zwolniony za podpisanie umowy ze Szwajcarską Federacją, a nowym trenerem (powrócił po 2 latach) stał się Edy Reja i w debiucie wygrał z Interem 1-0. Również Bologna ma nowego trenera - Davide Bellardini - i będzie to dla niego debiut.
W meczu Lazio - Inter to gospodarze oddali pole na rzecz rywala, jednak Inter był strasznie nieskuteczny, tracił piłkę w głupi sposób błędami technicznymi. Lazio wydawałoby się wygrało ten mecz taktycznie, bowiem w ostatnich minutach obu połów przejmowało inicjatywę i to się opłaciło strzeleniem bramki w drugiej połowie przez Klose. W całym meczu Rzymianie prezentowali się lepiej, lecz jakby brakowało im pewności siebie.
Na uwagę w Lazio trzeba zwrócić na Candrevę, bowiem ten, mimo iż zespół grał słabo za czasów Petkovica, jako jedyny trzyma formę, co potwierdziło się w meczu z Interem, gdyż bramka padła po jego akcji prawym skrzydłem, a Candreva zaliczył asystę. Na szpicy Klose, w środku Hernanes i razi tylko brak podstawowego bramkarza Marchettiego. Za jego miejsce wejdzie Berisha, który popełnił jeden głupi błąd pod koniec meczu z Mediolanem.
Efekt miotły u graczy z Bolognii? Możliwe. Jednak ja stawiam na Lazio. Oni też trwają jeszcze w tej fazie. To będzie drugi mecz Reja, a warto wspomnieć, iż jest to trener dobry i bardzo doświadczony, bowiem na ławce trenerskiej pracuje już ponad 30 lat (awansował swego czasu z Napoli rok po roku z Serie C do Serie A). Myślę, iż jakość piłkarzy Lazio i nowy trener wpłynie znacząco na wynik. W tym sezonie w lidze Lazio ma tragiczny bilans na wyjazdach 0-4-5, więc czas na zwycięstwo! Bologna u siebie 2-4-3. Kurs wczoraj wieczorem wynosił 2,50 i myślę, że im bliżej meczu tym może się jeszcze obniżyć.
⛔ 100

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
ANGLIA: Premier League
Hull City - Chelsea Londyn
over 3,5
bet365
3,5
analiza:
Już dzisiaj o godzinie 13:45 odbędzie sie pierwszy mecz 21 kolejki ligi angielskiej. Faworytem tego spotkania jest oczywiscie Chelsea, które zajmuje 3 pozycje w tabeli z dorobkiem 43 pkt. Hull City radzi sobie całkeim dobrze zajmuje 10 pozycje i udalo im sie zdobyc do tej pory 23 oczka.
Hull u siebie jest dość mocne zajmuje 6 miejsce pod wzgledem meczow u siebie. Zdobyli aż 18 pkt wiec na jak taka druzyne dorobek dosc ladny. Chce dodac tylko, ze taki Totenham, ManU, Southampton są w tej tabeli za nimi.
Do pewnego czasu Hull u siebie to byla twierdza. Padało malo bramek a wyniki konczyly sie 1-0, 1-1, 0-1. Więcej bramek nie padało, ale po przyjedzie ManU chyba to miejsce stracilo tą swoja moc. Bowiem w tym meczu padlo az 5 bramek. W nastepnym spotkaniu u siebie Hull podejmowal Fullham i rozbil ich aż 6-0. Dlatego dzisiaj decyduje sie na taki typ.
02.02.10 PRE Hull Chelsea 1 : 1
29.10.08 PRE Hull Chelsea 0 : 3
26.09.07 CAP Hull Chelsea 0 : 4
11.12.99 PUC Hull Chelsea 1 : 6
W pojedynkach bezposrednich, w kotrych mecze byly rozgrywane na stadionie Hull typ mój pokrył 3 spotkania na 4. Więc jest to dość realny typ, a kurs fajny dlatego polecam zagrac.
⛔ 100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Spotkanie: Creteil-Chateauroux
Typ: wygra Creteil
Kurs: 2,05
Bukmacher: Bet365

Dwie ekipy które bronią się jak mogą przed strefą spadkową. I faktem jest że goście w tym kierunku ostatnio zrobili dużo więcej niż gospodarze bo pokonali u siebie 3-1 Dijon ( 5 miejsce i to była największa niespodzianka kolejki) remis wyjazdowy z Laval ( 16 miejsce) i zwycięstwo z Istres ( 19 miejsce) gospodarze w tym czasie odnieśli 2 porażki i 1 remis. Jednak ja nie jestem przekonany co do tego aby o Chateauroux można mówić jako drużynie która w jakimś większym stopniu poprawiła swoją grę. I myślę że dzisiaj na wyjeździe przegrają z Creteil. A wyjazdy w Ich wykonaniu są godne pożałowania na 9 spotkań 7 porażek i 2 remisy strzelili 4 bramki tracą aż 17. Creteil na własnych śmieciach gra w kratkę na 9 spotkań 3 zwycięstwa 4 remisy i 2 porażki ale o tym że przed własną publicznością potrafią sie zmobilizować ostatnio przekonał się Tours ( 2 miejsce ) przegrywając 2-1 . I dzisiaj myślę że w boju o oddalenie się od &quot;czerwonej&quot; strefy wyjdą zwycięsko. Szczególnie że do składu powraca podstawowy bramkarz Kerborjou ( 16/0) i Seck ( ważny pomocnik 13/1) ale muszę też na bąknąć o brakach gdyż nie będzie Djellahine ( pomocnik 16/2) i Di Bartolomeo ( obrona 17/1). Goście jednak większe braki od chyba 3 spotkań kontuzjowani są Kinkiela ( atak 15/2) Sambou ( obrona 12/1) i z nie znanego mi powodu nie gra Ramos ( pomoc 13/0) do tego dochodzi Tainmont ( atak 13/1) Guerrierro ( pomoc 11/0) i mniej istotny Duoduit ( pomoc 6/0) .
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +1
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Hull City - Chelsea
Typ: BTS
Kurs: 2.05
Buk: Bwin
Godz. 13:45
Analiza:
21 serię gier Premier League rozpoczniemy na boisku tegorocznego beniaminka Hull City który będzie podejmował Londyńską Chelsea czyli kandydata do tytułu mistrzowskiego.
Hull nie ma co ukrywać ma jeden główny cel czyli zadomowienie się na boiskach Premier League i realizacja tych planów idzie im bardzo dobrze. Z dorobkiem 23 punktów plasują się w samy środku stawki, jednak cały czas trzeba regularnie zdobywać punkty bo strefa spadkowa wcale nie tak daleko przewaga tylko lub aż sześciu oczek. Beniaminek prawie wszystkie punkty zdobył u siebie bo aż 18, odnotowując pięć zwycięstw, trzy remisy i dwie porażki. Przegrali niespodziewanie z Crystal Palace 0:1 oraz Manu 2:3. Ten drugi mecz widziałem prowadzili po13 minutach 2:0 z aktualnym mistrzem Anglii by przegrać to spotkanie, ten mecz pokazał że defensywa wcale ich atutem nie jest. Jednak pod żadnym względem nie można ich lekceważyć Liverpool uległ tutaj 3:1, a ostatnio zlali aż 6:0 zespół Fulham!! , takie wyniki tylko budują zespół.
Chelsea wraca w tym sezonie z Mourinho do walki o mistrzostwo. Portugalczyk niby ostatnio zdejmował presję ze swojego zespołu mówić że dla nich podstawowy cel to pierwsza czwórka, ale nie ma co ukrywać jest to tylko jedne z jego zagrywek. Mimo że ma młody kadrowo zespół do końca powinni liczyć się w walce o mistrzostwo tym bardziej że mają bardzo szeroką kadrę. Aktualnie są na trzecim miejscu z dorobkiem 43 punktów do liderującego Arsenalu tracą zaledwie dwa oczka.
Londyńczycy ostatnią znajdują się w bardzo dobrej dyspozycji, w ostatnich pięciu kolejkach ligowych wygrali cztery spotkania w tym z Liverpoolem 2:1 i zanotowali jeden remis 0:0 które też jest sukcesem bo grali na boisku lidera. To co jeszcze szwankuje w zespole to gra wyjazdowa gdzie przegrali już trzy mecze tyle sami remisując i odnosząc pięć zwycięstw, bramki 16:11.
Gospodarze to drużyna własnego boiska która nikogo się nie boi jak już pisałem potentatów już tutaj postraszyła i dziś będzie podobnie i minimum bramkę tutaj zdobędą. Może trochę Chelsea ostatnio nie traci bramek ale ta defensywa dalej nie gra wyśmienicie a na tak trudnym terenie będzie miała trochę pracy. Co do Chelsea to takie spotkania trzeba wygrywać i Mourinho doskonale sobie z tego zdaję sprawę w ofensywie może zastosować wiele wariantów dlatego bramka po ich stronie też powinna być formalnością.
⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Grecja / Superleague
- OFI Crete : Veira
- OFI Crete handicap ( - 1.5 )
- 3.00 / Bet365

Zainteresowało mnie spotkanie w Greckiej Superleague pomiędzy OFI Crete a Veirą , patrząc na obie drużyny to możemy stwierdzić iż są to drużyny które większość swoich pkt zgromadzili grając na swoim terenie i tak OFI jest na miejscu 10 z dorobkiem 22 pkt , na swoim terenie rozegrali 9 meczy i ich bilans u siebie to 4-5-0 i br. 11:5 natomiast mecze wyjazdowe to 1-2-6 i br. 5:16 , różnicę widać gołym okiem . Veira natomiast zgromadziła jak dotąd 15 pkt i niestety daje im to miejsce 17 czyli spadkowe , stosunek bramkowy 16:30 też nam pokazuje o obronie zespołu a jak to się przekłada u nich ? a no u siebie na 9 meczy bilans 3-2-4 i br. 12:14 natomiast wyjazdy to 0-4-5 i te gole zaledwie 4 zdobyte i 16 straconych , dlatego w/g mnie już ta statystyka przemawia iż trzy pkt mogą pozostać na Krecie . A teraz ich H2H które także pokazuje iż w meczach ich bezpośrednich zwycięża drużyna która jest gospodarzem i tak na 7 ich pojedynków bilans 3-1-3 i br. 8:5 na korzyść OFI , na stadionie OFI bilans 3-0-0 i br. 7:0 natomiast gdy gospodarzem jest zespół Veiry to 3-1-0 i br. 5:1 , ich pierwszy pojedynek też nam to pokazuje bo Veira wygrywa 2:0 i dziś w/g mnie powinno być podobnie ( jak nie lepiej dla OFI ) bo wyniki tych trzech pojedynków tutaj rozegranych to 2:0 , 3:0 i 3:0 tak więc po niezłym handi na korzyść gospodarzy zaryzykuję że OFI wygra przynajmniej dwoma golami !
⛔ 100

L 10,9K

luca_k

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia , Premier League
Spotkanie: Man Utd. - Swansea
Typ: Man Utd.
Kurs: 1.61
Bukmacher: WilliamHill

Analiza: Mam przynajmniej dwa powody dla ktorych warto postawic na gospodarzy dzisiejszego spotkania. Po pierwsze wyniki nie obrazuja jak dobrze gra Manchester United. Dla mnie jak I wielu obserwatorow to Man Utd bylo lepsze w meczu Capital One Cup z Sunderlandem I wynik nie oddaje przebiegu spotkania. Pilka nozna to sport w ktorym NIE ZAWSZE wygrywa lepszy I tak wlasnie bylo z Sunderlandem. Po drugie licze na odwrocenie trendu i przelamanie serii porazek. Sytuacja do tego jest idealna, mecz u siebie, chec rewanzu za porazke w FA Cup ze Swansea i przede wszystkim glod zwyciestwa powinny byc kluczem do odpowiedzi kto wygra to spotkanie! Stawiam na 3:1 dla Man Utd. Powodzenia!
✅ 61

Otrzymane punkty reputacji: +4
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Superliga
Spotkanie: GD ESTORIL-PRAIA – SPORTING LIZBONA
Kurs: 2.20
Bukmacher: betclic
Analiza:
Na Estádio António Coimbra da Mota tamtejsze Estoril podejmie lidera rozgrywek po 14 seriach gier czyli Sporting Lizbona. Faworytem tego spotkania są Lwy z José Alvalade, które na pewno liczą na zdobycie 3 punktów, które pozwoliłoby zachować pozycję lidera rozgrywek. Łatwo nie będzie bowiem Estoril to aktualnie 4 zespół ligowej tabeli.
Estoril to jednak drużyna, która w tym sezonie lepiej spisuje się w delegacjach niż przed własną publicznością. U siebie ekipa Marco Silvy zaledwie 8 punktów (2Z-2R-3P, bilans bramkowy 9-10), zdecydowanie lepiej tej ekipie wiedzie się w meczach wyjazdowych: 16 pkt (5Z-1R-1P, bilans 14-6). Sporting natomiast jest to drużyna, która równie dobrze radzi sobie w meczach u siebie jak i na wyjazdach: 15 pkt zdobytych w meczach wyjazdowych (5Z-0R-1P, bilans 12-4). Patrząc więc tylko na tą statystykę widać, że to Sporting powinien być w dzisiejszym meczy faworytem i tak też typuję w tym spotkaniu.
Co można natomiast powiedzieć o kadrach obu zespołów? Przede wszystkim to, że Sporting ma na papierze zdecydowanie silniejszą drużynę niż Estoril. W drużynie gości dziś co prawda za kartki nie zagra Jefferson (podstawowy obrońca) ale w drużynie Leonardo Jardima mamy naprawdę wielu ciekawych zawodników jak choćby Kolumbijczyk Fredy Montero (strzelec 13 goli w tym sezonie). Jeśli chodzi o Estoril to warto zauważyć,że na wiosnę w tej drużynie nie będzie grał już Luís Leal, napastnik, który w tym sezonie rozegrał 11 meczów ligowych, strzelił 5 goli i miał 2 asysty odszedł do Al-Ahli Dschidda i jest to na pewno spore osłabienie tej drużyny.
Podsumowując, mimo, że dzisiejsze spotkanie nie zapowiada się łatwe dla drużyny Sportingu to pomimo to uważam, że powinni dziś zgarnąć komplet punktów. Na wyjazdach gra Sportingowi jak do tej pory wychodziła w rozgrywkach ligowych naprawdę nieźle, natomiast Estoril u siebie nie jest drużyną, które nie da się pokonać.
⛔ 100

nupakabra 5,2K

nupakabra

Nupakabra
Dyscyplina: Piłka Nożna ANGLIA: Premier League
Spotkanie: Everton - Norwich
Typ: 1
Kurs:1.35
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Everton musi dzisiaj wygrać, gra u siebie a na własnym stadionie radzi sobie solidnie jak dotąd przegrał tylko jeden mecz a dzisiejszy jego rywal nie jest zbyt wymagający więc spokojnie można podbić sobie kurs tym meczem.
⛔ 100
zbyt niski kurs...

G 35

grabektyper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie:Atletico M.-Barcelona
Typ:eek:bie strzela TAK
Kurs:1,62
buk: bet365

Mecz na szczycie w lidze Hiszpańskiej ciężko wskazać faworyta dlatego najpewniejszym typem na to spotkanie jest obie strzelą gola.Ostatnie 6 meczy kończyły się golami z obu stron i nie widze powodu żeby dzisiaj miało być odwrotnie.
Atletico gra na własnym boisku na prawde dobrze wygrali wszystkie mecze i bilans bramkowy mają 33-6 to musi robić wrażenie na każdej drużynie nawet Barcelonie która na wyjazdach również gra wyśmienicie mają bilans 7-1-1.
Przegrali tylko na ciężkim terenie z Bilbao i zanotowali wpadke na Osasunie.
Dzisiaj chyba będzie remis ale nie wiem pewny natomiast jestem że będzie wspaniałe widowisko.
⛔ 100

rastaman391 27

rastaman391

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Polska, PLK
Spotkanie: Jezioro Tarnobrzeg - Asseco Prokom
Kurs: 1.50

Analiza:
Witam, na dzisiaj wybieram spotkanie z PLK, pomiędzy Jeziorem Tarnobrzeg i Prokomem. Swój typ opieram w szczególności na ostatnim spotkaniu Asseco. Wygrali z Anwilem 78:72. Oglądałem to spotkanie i bylem naprawdę miło zaskoczony grą Gdynian. Asseco zajmuje 9 miejsce w lidze, a Jezioro 11. Uważam, że gości w tym sezonie stać na wyższą pozycje w lidze. Jezioro trzy ostatnie spotkania przegrali. Grają słabo. Prokom też się nie prezentował najlepiej, ale potrafili wygrać z Turowem czy Anwilem. Uważam, że oni chyba wchodzą w swój optymalny rytm. W meczu z Anwilem ciężko było odróżnić, które te drużyny zajmują miejsca w tabeli, a jak osoba, która nie siedzi w PLK dowiedziała się, że tak się układa tabela to byłaby w szoku. Asseco zagrało na wysokim poziomie, grając jak równy z równym w meczu z Anwilem. A początek meczu zdominowali. Odnośnie Jeziora, to cóż, porażka ze Śląskiem, Rosą, Czarnymi. W 10 ostatnich spotkaniach wygrana z Koszalinem, Polpharmą (jak jeszcze grali jakby się uczyli grać w kosza) oraz z Kotwicą. Nie ukrywajmy, te mecze nie powalają na kolana. Podsumowując, w tym meczu widzę pewną wygraną gości. można grać też spokojnie handicap -4.5 pkt na Asseco po kursie 1.85, lecz ja na wszelki wypadek gram na zwycięstwo gości, bo kurs też jest przyjemny. Wysokich wygranych, Pozdrawiam ????

✅ 50

sorek21 42

sorek21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Hull City - Chelsea
Typ: Chelsea wygra do 0
Kurs: 2.40
Analiza:
Chelsea to po liderującym Arsenalu najlepsza defensywa w lidze.Zespół prowadzony przez Jose Mourinho jak mało który potrafi skutecznie zamurować dostęp do własnej bramki. W spotkaniach wyjazdowych z Manchesterem United i Arsenalem utrzymali czyste konto gdyż taki plan na te spotkania miał Portugalczyk.Podstawą do osiągnięcia sukcesu jest wzorowa gra obronna a gdy nadarzą się okazję to wypunktowanie rywala po szybkich kontrach lub po stałych fragmentach gry. Dwa ostatnie wyjazdowe spotkania Chelsea to wygrane z czystym kontem. Dziś będą chcieli osiągnąć podobny wynik,wiedzą że Hull to wymagający rywal na swoim boisku więc przystąpią do tego spotkania szczególnie zmotywowani.
✅ 140

hayto 631

hayto

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, KHL
Spotkanie: Team West - Team East
Typ: over 27.5
Kurs: 1.78
Mecz gwiazd KHL, pojedynki all-stars zawsze obfitują ogromną ilością bramek w takich spotkaniach defensywa nie istnieje, ludzie przychodzą zobaczyć show i zawodnicy starają się spełnić oczekiwania kibiców robiąc różne sztuczki z krążkiem, konstruować ciekawe dla oka akcje oraz strzelać atrakcyjne gole. Kovalchuk, Cheechoo, Mozyakin, Bocheński, to czołówka, jeśli chodzi o zdobycze bramkowe w tym sezonie. W tamtym roku padło 29 bramek, czy dziś gwiazdy poprawią ten wynik ? Jestem przekonany, że zawodnicy z pewnością będą do tego dążyć. Spotkanie o godzinie 16.00

✅ 78

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Elign City - Clyde over 3,5 / 2.50 @ WilliamHill
Analiza: Dla Clyde nie zagrają dziś tacy zawodnicy jak :
pierwszy bramkarz Jamie Barclay 11/0 (kontuzja stopy), drugi bramkarz Nik Rajovic 7/0 (kontuzja ramiona),
napastnik Kevin Watt 14/1 (kontuzja więzadła stawu skokowego), napastnik Grant Dickie 5/0,
obrońca Fraser McGhee 2/0 (kontuzja uda), pomocnik Ryan MacBeth 5/0 oraz obrońca Ryan Frances 11/2 (oboje choroba).
W drużynie gospodarzy jest problem natury takiej, iż pierwszy bramkarz R. Jellema 17/0 nie zagra
w tym meczu, a zastąpi go 18 letni S. Black 2/0, który jak widać rozegrał w swojej karierze dla
tej drużyny dwa mecze gdzie puścił 4 bramki :
28-12-13 Annan Athletic 2:1 Elgin City
14-09-13 Elgin City 3:3 Montrose
Gospodarze mają wsparcie zawodnika Jamie Masson który przeniósł się ze Szkockiej Premiership
grając w Aberdeen, do Elgin City w sezonie 2013/14. Ponad to gospodarze będą mieć problem z
brakiem pomocnik B. Cameron 11/2.
(..) swoją drogą dziwna zależność jest między bezpośrednimi starciami obu drużyn. Mam tu na myśli
fakt że drużyna w roli gospodarzy wygrywała spotkania :

Gospodarze Elgin City w lidze grając u siebie mają najwięcej Bramek zdobytych i straconych,
a bilans ten wynosi 18:15 tak więc czuje że dziś padnie tu więcej jak 3 bramki.

✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +3
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, African Nations Championship
Spotkanie: Mali - Nigeria

vs.

Typ: Nigeria
Kurs: 1.70

Dziś zaczynają się Mistrzostwa Narodów Afryki, są to rozgrywki organizowane przez CAF, przeznaczone wyłącznie dla piłkarzy, którzy występują w krajowych mistrzostwach. Gracze, którzy grają w zagranicznych klubach, niezależnie od tego, gdzie grają, nawet w Afryce, nie mogą być powołani do występów reprezentacji w Mistrzostwach Narodów Afryki.
Ekipa Mali której selekcjonerem jest polski trener - Henryk Kasperczak, w pierwszej kolejce będzie podejmowała drużynę Nigerii, czyli trafili na jedną z najmocniejszych drużyn na czarnym kontynencie. Mianowicie wygrali 3 razy Puchar Narodów Afryki, a ostatnim sukcesem jest zakwalifikowanie się na MŚ 2014 w Brazylii.
Jednak za tym by w dzisiejszym meczu postawić na ekipę Nigerii przemawiają bezpośrednie pojedynki między tymi drużynami:
06.02.13 Mali - Nigeria 1:4
25.01.08 Nigeria - Mali 0:0
13.02.04 Nigeria - Mali 2:1
09.02.02 Nigeria - Mali 1:0

24.01.02 Mali - Nigeria 0:0
Jak widać 3 zwycięstwa , 2 remisy i 0 porażek.

⛔ 100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Dart - BDO World Championships Spotkanie: Stephen Bunting (ENG) - Robbie Green (ENG)
Typ: Więcej niż 8,5
Kurs: 1.70
Bukmacher: bwin
Kursy na Buntinga zupełnie nieopłacalne, bo moim zdaniem w najlepszym przypadku będzie miał bardzo ciężką przeprawę, a w najgorszym po prostu poleci. Główny faworyt pokazał już w tym turnieju i swoją najlepszą twarz (demolka Prinsa w zjawiskowym stylu ze średnią 100+) i najgorszą twarz (słabiutka forma i męczarnie w ćwierćfinale z Hofstrą). Takie wahania formy trochę dziwią, ale też potwierdzają, że sprawa tytułu wcale nie jest rozstrzygnięta. Tym bardziej, że dzisiaj jego rywalem będzie świetnie grający na tych mistrzostwach Green. Popularny Kong nieźle punktuje (91.67), w tym już 23 maksy, a przede wszystkim ma to czego nie mieli wcześniejsi rywale Buntinga, czyli potrafi wyczarować coś z niczego. W tym turnieju już cała seria magicznych finiszy (167, 164, 130, 125, 124, 120), w tym dwa najwyższe w turnieju, co tylko potwierdza jego smykałkę do wysokich zamków, a przecież niewiele brakowało, żeby zamknął lega w 9 lotkach. Wydaje się, że faworyt będzie potrzebował swojej najlepszej formy, bo zapowiada się zacięty bój o finał, a kwestia awansu powinna rozstrzygnąć się w co najmniej 9-10 setach.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom