>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.12.2017 (niedziela)

Status
Zamknięty.
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa
Godzinna: 15:30
Spotkanie: Wisła Kraków – Wisła Płock
Typ: over 3.5
Kurs: 3.30
Bukmacher: unibet
Analiza:

Wisła znowu przespała dwa mecze w defensywie o ile to że stracili trzy bramki na wyjeździe jakoś bardzo nie dziwi chociaż prowadząc w meczu trzy razy nie powinno to się zdarzyć, tak kolejna strata trzech bramek u siebie pokazuje że nadal ten zespół tkwi w swoim problemie jakim jest defensywa. No i sprawy po raz kolejny nie ułatwia kadra do końca roku nie zagra już Gonzalez i widać brak tego zawodnika, na domiar złego za kartki wypada drugi filar defensywy Głowacki tak więc na tyłach będzie kolejny eksperyment Wasilewski – Arsenic. Do tego wszystkiego dochodzi fakt że po tych dwóch starta punktów Wisła musi to wygrać by zachować kontakt z czołówką, czyli też w defensywie się będą otwierać a kosztuje ich to bardzo wiele w tym sezonie. Ofensywa funkcjonuje bardzo dobrze, powinni być skuteczniejsi ale na pewno na Wisła ma pomysł na atak, ma zawodników, oraz różne koncepcje a dziś właśnie ofensywa będzie się szczególnie liczyć.
Płock przed tygodniem przełamał fatalną serię czterech porażek z rzędu wygrywając z Arką Gdynia 2:0 no i to pokazuje paradoks tej ligi bo ta Arka wygrywa w tej kolejce z Kielcach 0:3. Mecz meczowi po raz kolejny nie równy i ciężko powiedzieć czy Wisła odzyskała pewność w swojej grze. Płock miał zresztą trudne te mecze Lech, Lechia na wyjeździe oraz Jagiellonia, jedyny słabszy rywal teoretycznie to Piast. Te wyniki ekipy Brzęczak wynikają też z tego że to odważna ekipa, która nie broni, lubią ryzykować na boisku stąd do meczu z Arką w każdym meczu tracili przynajmniej dwie bramki. Zresztą na wyjeździe tylko Śląsk oraz Piast z jednym meczem więcej stracili więcej bramek.
Powinno to być otwarte widowisko obie imienniczki nie murują bramki, bo mają z tym problem potrzebują zwycięstwa a przed rokiem w rundzie zasadniczej dwa świetne mecze zakończone zwycięstwami Wisły z Krakowa 2:3, 3:2. Pierwszy mecz skromne 0:1 dla ekipy z Małopolski bo mega nudnym meczu i bramce w końcówce ale to były dwie inne ekipy która dopiero szukały siebie na boisku z nowymi zawodnikami czy trenerem jak w przypadku Płocka.
⛔ 100

X 443

xenonter

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier Leaugue
Godzina: 15:15
Spotkanie: Liverpool - Everton
Typ: Liverpool wygra spotkanie / bts
Kurs: 2.72

Bukmacher: fortuna
Analiza :
Dzisiaj postanowiłem zaprezentować analizę spotkania derbowego w którym zmierzy się rozpędzony Liverpool i powracający do formy Everton.
Zaczynając od drużyny gospodarzy warto zauważyć, że strzelają bramkę praktycznie w każdym rozgrywanym meczu, ostatnio nie trafili 12 spotkań temu na United ( mecz zakończył się wynikiem 0-0).
Pod skrzydłami Kloppa znajdziemy kilku ofensywnych zawodników, którzy są zawsze głodni bramek . Mowa tutaj o Coutinho, Firmino, Mane oraz Salahu. W ostatnim meczu le przeciwko Spartakowi dali popis swoich umiejętności i myślę, że w tym meczu umiejętności tych zawodników też przełożą się na bramki.
Natomiast jeśli chodzi o gości zanotowali oni 3 dobre spotkania z rzędu, w których strzelili 9 bramek, a nie stracili choćby jednej. Wygląda na to, że czarna seria popularnych The Toffees zmierza ku końcowi , jednakże w tym meczu będzie bardzo ciężko o zdobycz punktową. Stać ich na zdobycie bramki, tym bardziej że obrona The Reds często gra w kratkę i zawodnicy popełniają wiele błędów.
Wierzę, że będzie to ciekawe spotkanie, w którym zobaczymy kilka bramek i ostateczne zwycięstwo gospodarzy.
⛔ 100

snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ruunia, Liga 1
Godzina: 19:00

Spotkanie: Botosani - FCSB
Typ: FCSB
Kurs: 1.90
Analiza:
Kolejna perełka, podobna do mojego typu z wczoraj. Wiadomo jaki jest cel właściciela gości Becaliego , interesuje go tylko i wyłącznie mistrzostwo oraz gra w LM. Wiele osób myśli, przecież goście w tygodniu grali w LE, tak ale mieli pewny awans i odpuścili ten mecz rotując składem, podstawowi gracze odpoczywali aby być w pełni sił na mecz dzisiejszy, który muszą wygrać bo w razie wpadki Cluj odjechałby już na 8 pkt. , a na to goście pozwolić sobie nie mogą. H2H miażdżące na korzyść moich faworytów, na 10 rozegranych meczy aż 9 wygrała Steaua , tylko 1 remis udało się wywalczyć Botosani. Celem gospodarzy jest awans do grupy mistrzowskiej i ten cel prawdopodobnie osiągną bo są dość dobrym zespołem , ale nie wierze że są dziś w stanie przeciwstawić się zmotywowanym gościom. Najbardziej interesujące jest to że zespoły współpracują w oknach transferowych gdzie Steaua wykupuje wyróżniających się graczy w drużynie Botosani, ciekawe czy ta współpraca kończy się tylko na transferach , wydaje mi się że po h2h widać gołym okiem że raczej nie. Tradycja musi zostać podtrzymana i Steaua odniesie dziś spokojnie zwycięstwo tak jak zawsze. GL!
Pomogłem ? Zostaw reputke , to motywuje.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +14
kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja super league
Godzina: 14:00
Spotkanie: Smyrnis - Asteras
Typ: 2
Kurs: 2.65
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na dzis typem dnia jest dla mnie pojedynek w Grecji.
Co przemawia na korzysc Asterasu ?
1. 4 mecze dotychczas rozgrywane pomiedzy tymi druzynami zawsze kinczyly sie zwyciestwem Asterasu.
2. Forma ostatnich meczy - Asteras w ostatnich 5 spotkaniach zdobyl 12 pkt. 10 bramek strzelil i tylko 2 stracil.
Sadze, ze dzis odniosa 5 zwyciestwo ze Smyrnis
Powodzenia????
✅ 165

Otrzymane punkty reputacji: +14
S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ligue 1
Godzina: 15:00
Spotkanie: Amiens - Lyon
Typ: Amiens lub remis (1X)
Kurs: 2,35
Analiza:
Lyon w świetnej pozycji w ligowej tabeli (3 lokata) . Solidna gra, 40 strzelonych bramek w 16 spotkaniach. To samo jednak trzeba powiedzieć o ich dzisiejszym przeciwniku. Amiens i ich 10 miejsce w tabeli z pewnością można uznać za pozytywne zaskoczenie. Drużyna ta potrafi grać w piłkę i jest groźna dla każdego – szczególnie przed własną publicznością. Podchodzą do meczy bez kompleksów. Świadczyć o tym mogą chociaż by 3 punkty z Bordeoux, Nice i Lille oraz remis z Moncaco.
Przed własną publicznością ulegli tylko z Angers i Marsylią i miało to miejsce dosyć dawno temu.
Lyon jest oczywistym faworytem tej potyczki, ja jednak sądzę, że Amiens postawią trudne warunki tym spotkaniu i zwycięstwo Lyonu nie będzie tak oczywiste jak wskazują na to kursy. Liczę na dobre spotkanie i życzę powodzenia beniaminkowi.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 15.30
Spotkanie: Wisła Kraków - Wisła Płock
Typ: Wisła Kraków wygra - 1.0 (Europejski handicap)
Kurs: 3.70
Bukmacher: LVBet

Analiza:
W trzecim w tym sezonie spotkaniu imienniczek stawiam na wygraną gospodarzy co najmniej dwoma bramkami. Po pierwsze Wisła będzie chciała pokazać się swoim kibicom z dobrej strony tak aby zapomnieli o porażce z zeszłego tygodnia z Górnikiem Zabrze. Po drugie Wisła Kraków mimo utraty punktów w ostatnich dwóch meczach w ofensywie spisywała się dobrze - trzy bramki strzelone w Niecieczy, dwie przeciwko Górnikowi dodatkowo jeszcze po kilka szans w obu spotkaniach. Widać że zawodnicy ofensywni Wisły co raz lepiej się rozumieją a do Carlitosa dołącza Jesus Imaz grający co raz lepiej, po kontuzji wraca również Patryk Małecki i Paweł Brożek którzy samym swoim doświadczeniem wnoszą wiele do zespołu. Można się obawiać o formę defensywy gospodarzy jednak w drużynie gości nie zagra Merebashvili a to jest bardzo duża strata dla potencjału ofensywnego zespołu z Płocka Jest co prawda Dominik Furman, który bardzo dobrze uderza ze stojącej piłki (rożne, wolne) a w ostatnim meczu widzieliśmy jak duże problemy na z obroną tych elementów Biała Gwiazda. Jednak właśnie dlatego iż ostatnio dali sobie strzelić bramkę bezpośrednio z rożnego powinni być wyraźnie wyczuleni na tym punkcie, nie mogąc sobie pozwolić na drugi tego typu błąd. Obrona Wisły Płock na wyjazdach jest zła. W ostatnich czterech spotkaniach tracili zawsze dwie lub więcej bramek. W mojej opinii gospodarze są mocno niedocenieni i tak na prawdę kursy na to wydarzenie powinny być o wiele niższe dlatego w mojej opinii warto spróbować to zagrać po kursie aż 3.70
⛔ 100

duckland 884

duckland

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Manchester United - Manchester City
Typ: under 1.5
Kurs: 4.25
Analiza:
Autobus autobus autobus. Spotkanie już rozpisane w pierwszym poście ja dorzucę tylko parę groszy. Chciało by się żeby skończyło się 3:2 2:4 czy coś w tym stylu ale emocje muszę schować do kieszeń bo piłka nie raz działa zupełnie inaczej jakby oczekiwali fani. Czerwonym wypada Pogba za kartki i jest to spore osłabienie, gość kosztował 100 baniek chociaż niby pieniądze nie grają. Co w takiej sytuacji ma począć najlepszy murarz w Europie, czyli Jose? A no wyjścia nie ma tylko trzeba murować, zresztą i z innymi rywalami murują dość konkretnie, ale dzisiaj to spodziewam się największej murarki sezonu. Goście potrafią i mają kim atakować, obecnie to koło PSG chyba najlepsza ofensywa na starym kontynencie. Problem polega na tym ze Czerwoni potrafią postawić konkretny autobus, znają się na tej robocie bardzo dobrze a trener jest złotym medalistą w murarce. Ogólnie statystki u siebie mają powalające, 20:1 to jakaś liczba z kosmosu. Jest jeszcze parę argumentów ale nie będę tu robił epopei, liczę na dobry mecz i wiele goli ale znając życie będzie odwrotnie.
⛔ 100

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ukraina -Premier League
Godzina: 13:00
Spotkanie: Oleksandriya - Dynamo Kijów
Typ: Dynamo wygra
Kurs: 1.45
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Dynamo bardzo dobrze sobie radzi w tym sezonie. Jedna porażka i 5 remisów. Najlepsza defensywa w lidze, bo tylko 12 straconych bramek. Myślałem, żeby zagrać Dynami -1, bo przeciwnik nie jest wymagający, ale zważywszy, że Dynamo na wyjazdach prezentuje się gorzej, to odpuściłem sobie. W Lidze Europy poradzili sobie bardzo dobrze wychodząc z pierwszego miejsca.
W swoim składzie Dynamo ma kilku ciekawych zawodników, jak np. młodziutki Tsygankov (6 goli), czy Mbokani napastnik, tylko jego występ stoi pod znakiem zapytania (kontuzja) oraz Moares, więc na pewno będzie komu zastąpić kontuzjowanego Mbokaniego.
Jest to ostatni mecz w lidze w tym roku i liczą się tylko 3 punkty. Trzeba gonić lidera - Szachtar.
Oleksandriya gra w kratkę. Mogą pokonać lidera (Szachtar), żeby później przegrać lub zremisować z drużyną słabszą. Na pewno mają problem ze zdobywaniem bramek, ich ofensywa nie błyszczy pod tym względem, a przyjdzie im się zmierzyć z najlepszą defensywą w lidze.
⛔ 100

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Czas zdarzenia: niedziela, 10 grudnia 2017 r., godz. 14:00
Dyscyplina: snooker, UK Championship, finał
Zdarzenie: Shaun Murphy - Ronnie O&#39;Sullivan
Typ: Murphy
Kurs: 2,75
Analiza: mecz odbędzie się w formacie do 10 wygranych frames. W rankingu jednorocznym Murphy jest na 10 pozycji z dorobkiem 114.500 punktów, a O&#39;Sulliwan ma 1 ranking, 245.500 pkt.
35-letni Angliki Murphy jest profesjonalistą od 1998 r. Zagrał dotąd 284 turnieje, wygrał 20. Na koncie ma 441 brejków 100+, średnio 1 na 17 partii. Ma w dorobku 5 &quot;maksów&quot;. W głównej klasyfikacji snookera, World Rankings 2017/2018 ma obecnie 6 pozycję, zgromadził 436.400 pkt.
42-letni Anglik O&#39;Sullivan jest profesjonalistą od 1992 r. Zagrał dotąd w 301 turniejach, wygrał 61. Zbudował dotąd 907 brejki 100+, średnio 1 na 11 partii. Ma obecnie 4 ranking, zgromadził 544.250 pkt.
H2H: w latach 2005-2017 było 15 meczy, 4-1-10, 156 partii 63:93. W listopadzie 2017 r. wygrał Murphy 10:8, w kwietniu w MŚ O&#39;Sullivan 13:7. Razem zbudowali 116 &quot; brejków 50+, 40:76, 24 &quot;setki&quot; 6:18. Z 4 meczy na długim dystansie 3 wygrał &quot;Osa&quot;, w tym 2 wysoko (7:13, 3:13, 10:13). Ostatni długi mecz, w listopadzie wygrał Murphy 10:8

Sezon 2017/2018:
Murphy
zagrał 43 meczy 32:11, 315 partii 190:125. Uczestniczył w 12 turniejach, raz odpadł w ćwierćfinale, 2 razy przegrał finał, raz wygrał. Najlepszy wynik miał w listopadzie. Skonstruował 126 brejków 50+, 23 brejków 100+.
O&#39;Sullivan zagrał 36 meczy 31:5, 276 frames 186:90. Wziął udział w 12 turniejach, raz odpadł w ćwierćfinale, raz przegrał w finale, 2 razy wygrał turnieju. Najlepszy wynik osiągnął w październiku i listopadzie. Skonstruował 130 brejków 50+, w tym 39 &quot;setek&quot;.
Forma Murphy: wygrał 9 z ostatnich 10 meczy, 59 z 93 frejmów. Przegrał w tym czasie tylko z Chińczykiem Chen Zifanem. Skonstruował 43 brejki 50+, w tym 8 &quot;setek&quot;. W Yorku wbił 28 brejków 50+, w tym 4 razy &quot;setkę&quot;.
Forma O&#39;Sullivana: wygrał 9 z ostatnich 10 spotkań, 55 z 81 frejmów. Przegrał tylko ze Slessorem. Zbudował 41 brejków 50+, w tym 9 razy &quot;setkę&quot;.
Podsumowanie i wnioski: obaj rywale należą do ścisłej czołówki. Liczby mówią, że są w zbliżonej formie. Rankingi i osiągnięcia w tym sezonie faworyzują &quot;Osę&quot;. Najbardziej na Ronnie&#39;go wskazują statystyki H2H. W kontekście tej statystyki korzystne psychologicznie jest dla Shauna listopadowe zwycięstwo nad Ronnie&#39;m, pierwsze na długim dystansie w karierze. Awans Murphy&#39;go do finału turnieju w Yorku w żadnym momencie nie był zagrożony. Młodszy Anglik gra snookera o wysokiej jakości i powtarzalnie. Starszy Anglik, O&#39;Sullivan omal nie odpadł w 1/8 finału z rewelacyjnym Tajem Songsermsawadem. W moim odczuciu,jego snooker jest nieprzekonujący, nie gra powtarzalnie. Jednak &quot;Osa&quot; to wyjątkowy gracz snookera, który wbrew obecnej formie potrafił wykorzystać słabość rywali przy użyciu swoich niezwykłych umiejętności i dojść do finału. Według bukmacherów &quot;Osa&quot; jest wyraźnym faworytem, ale trudno mi się z tym zgodzić. Dla mnie ich szanse są wyrównane i to tylko dlatego, że cały czas mam w pamięci statystyki H2H. Gdybym patrzył tylko na prezentowaną przy stole formę, to faworytem byłby Murphy. Ostatecznie jestem przekonany, że każdy typ na Murphy&#39;ego jest uzasadniony. Wybór typu zależy tylko od przyjętej strategii typowania i posiadanego kapitału. Stawka umiarkowana - 4/10.
⛔ 100

shorvenek 129

shorvenek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1. Dania
Godzina: 14:00
Spotkanie: Nordsjaelland - Hobro
Typ: 1/BTS

Kurs: 2.80
Analiza:
Nordsjaelland na własnym obiekcie podejmie drużynę Hobro. Gospodarze plasują się na 3 pozycji a goście są tuż za nimi. W oczy rzuca się bilans bramkowy, Nordsjaelland preferuje szybki i ofensywy futbol, strzelili 48 bramek a niemal za połowę z nich odpowiedzialny jest duet Asante-Marcondes, dwóch najlepszych strzelców w lidze, defensywa natomiast pozwoliła na strzelenie aż 32 goli rywalom, jest to druga najgorsza obrona w lidze. Hobro natomiast swoją siłę ofensywną opierają na napastniku Kirkevold&#39;dzie który jest odpowiedzialny za niemal połowę trafień tego zespołu, strzelił 13 z 25 zdobytych goli. Obrona spisuje się dobrze, 22 trafienia rywali jest to jedena z lepszych defensyw w tej lidze. Uważam, że dziś to gospodarze wygrają, będą chcieli się zrewanżować za pierwszy mecz między nimi gdzie Hobro u siebie wygrało 4:0, w świetnej formie jest duet Asante-Marcondes i myślę, że na własnym obiekcie będą chcieli pokazać swoją zabójczą skuteczność. Na podstawie ostatnich meczy gości nie przewiduje, że dziś będą w stanie powalczyć o punkty, liczę na przełamanie Kirkevold&#39;a który nie strzelił gola od 5 meczy, idealna okazja aby to uczynić grając na przeciw najgorszej defensywy ligi. Dziś zapowiada się ciekawy mecz, tempo na pewno będzie szybkie i jeżeli skuteczność nie zawiedzie zobaczymy dziś sporo bramek ze strony obu ekip. Ja myślę, że gospodarze wygrają i nie zachowają czystego konta jak to miało miejsce wiele razy w tym sezonie.
✅ 180

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 17

adamjas30

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia: Segunda Liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: FC Porto B - Guimaraes B
Typ: Handicap(0:1) - wygrana Porto
Kurs: 2.80
Analiza:
Dziś zapraszam na spotkanie w drugiej lidze portugalskiej. Zmierzą się ze sobą drużyny z 6 i 20 miejsca. Gospodarze u siebie zdobyli 18 punktów w 8 meczach z bilansem bramkowym 16:7. Goście na wyjazdach prezentują się fatalnie, zaledwie 1 wygrana na 8 meczy i bilans 6:16. Liczę, że dziś ich zła passa zostanie podtrzymana, ponieważ Porto często strzela u siebie po 2-3 bramki, a Guimaraes to druga najgorsza defensywa ligi.
⛔ 100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Polska, Plus Liga
Spotkanie: Czarni Radom - Trefl Gdańsk
Godzina: 14:45
Typ: 0:3
Kurs: 3,45
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Radom z bardzo dużymi problemami nie dość, że pierwszy rozgrywający Vincic od początku sezonu nie gra z powodu kontuzji to teraz kontuzji doznał Droszyński który go zastępuje i nie wiadomo czy zagra.
M. Filip w poprzednim meczu skręcił kostkę i także dziś nie zagra, do tego Kwasowski przyjmujący. Z kolei w Gdańsku wzmocnienie, wraca Mika.
Gdańsk jeśli zagra swoją siatkówkę od początku do końca widzę szybkie 3:0. Jednak zwycięstwo gości wydaje się pewne przez pryzmat kontuzji gospodarzy tak samo -1,5 seta powinno wpaść. Ja jednak ryzykuję mocniej i wejdę w 3:0.
Gdańsk w coraz lepszej formie z mocnymi rywalami potrafią wygrywać i można powiedzieć, że mobilizują się dużo bardziej do takich rywali. Ograli już Resovię, Olsztyn, Lubin, Jastrzębie, Warszawę teraz czas na Radom, który należy do tych mocniejszych rywali.
⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy 2 Bundesliga
Godzina: 13:30
Spotkanie: SV Sandhausen – Arminia Bielefeld
Typ: I połowa over 0,5
Kurs: 1,45
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:

Bardzo ciekawie zapowiada się nam pojedynek 17 kolejki Niemieckiej 2 Bundesligi, w którym to zmierzą się zajmujący obecnie 13 pozycję w tabeli ekipa SV Sndhausen z 5 Arminią Bielefeld. Gospodarze tego pojedynku rozegrali aktualnie 8 spotkań na własnym BWT Stadion am Hardtwald, w których to zdołali 4x odnieść zwycięstwo, 1x zremisowali a 3x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 8 bramek a stracili 6. Goście natomiast rozegrali jak dotąd 8 pojedynków wyjazdowych, w których to zdołali 4x zwyciężyć 2x zremisowali a 2x doznali porażki strzelając przy tym 14 bramek a stracili 10. Gospodarze tego meczu od dłuższego czasu nie mogą odnieść zwycięstwa na własnym stadionie a po raz ostatni miało to miejsce 1 października dlatego też wydaje mi się, że dzisiaj ekipa Sandhausen będzie chciał się przełamać. Goście natomiast po słabszej serii spotkań przełamali się w ostatnich 2 kolejkach pewnie zwyciężając kolejno 0:2 z FC Kaiserslautern oraz 5:0 FC Sankt Pauli. Wszystko to sprawia, że bardzo trudno wskazać tutaj faworyta dlatego też postanowiłem pobrać over 0,5 bramki już po pierwszych 45 minutach tego pojedynku.
✅ 45

K 181

karolw555

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna » Dania » 2. liga
Godzina: 15:00
Spotkanie: Team Sydhavsoerne - Skive FH
Typ: x
Kurs: 8.50
Bukmacher: forBet
Analiza:

Witam. Stawiam dzisiaj na remis w meczu 2 lidze duńskiej. Drużyny zajmują odpowiednio 7 i 8 miejsce w tabeli, widać po tym, że prezentują podobny poziom. Gospodarze ostatnie 5 spotkań to 3 zwycięstwa, 1 remis i 1 porażka. Goście natomiast 3 zwycięstwa i 2 porażki. Do zagrania remisu w tym meczu skłania mnie głownie historia bezpośrednich spotkań. Ostatnie 2 sezony pod rząd te drużyny remisowały pierwszy bezpośredni mecz ze sobą. Gospodarze często remisowali również w tamtym sezonie, mieli nawet serię 3 remisów w jednym miesiącu. Miało to miejsce w grudniu rok temu. Wydaje mi się, że coś jest na rzeczy, być może ustawiają mecze.
⛔ 100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 15:30
Spotkanie: Wisla K. - W.Plock
Typ: gol Cartlitosa
Kurs: 2.10
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: Pojedynek silnej u siebie Wisły Kraków z przeciętną na wyjazdach Wisłą Płock.
Drużyna gospodarzy jest mocno podrażniona ostatnią porażką z Górnikiem Zabrze, chociaż należy zaznaczyć, że Górnik w drugiej połowie był dużo lepszy i zasłużenie wygrał to spotkanie.
Typ, który obieram za cel to loteria - w końcu gola może strzelić także 9 pozostałych zawodników z pola, może być gol samobójczy, a może być nawet i bez goli, jednak skuteczność Carlitosa jest wyjątkowo dobra - jak na warunki Ekstraklasy.
W ostatnich 10 meczach - zdobył 8 goli. W 3 meczach miał czyste konta - z Legią (porażka 0-1), z Pogonią (wygrana 1-0 + sporo sytuacji strzeleckich i z tego co pamiętam nieuznany prawidłowy gol lub brak ewidentnego karnego), no i bez gola z Jagiellonią (0-0). W pozostałych meczach między tymi 10 - były 2 mecze towarzyskie oraz mecz pucharowy z Koroną w których nie grał.
Rywalem jest Wisła Płock, czyli wręcz idealny przeciwnik do tego, by Carlitos powiększył swój dorobek strzelecki. Jeśli wykorzysta przynajmniej 1 z 4-5 sytuacji, które zapewne będzie mieć lub wykorzysta ewentualnego karnego, który także w tym meczu jest prawdopodobny, to typ będzie można uznać na +.
Przewiduje minimum 2/3 gole Wisły w tym spotkaniu. Przewidywany wynik 3-1
⛔ 100

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Dyscyplina: Skoki narciarskie
Godzina: 15:30
Spotkanie: Dawid Kubacki - Maciej Kot
Typ: Dawid Kubacki
Kurs: 1,72

Analiza:

Kubacki z perspektywy sezonu jak i tego weekendu wygląda lepiej. Prezentuje wyższy poziom i potrafi oddać naprawdę porządne skoki. Wczoraj w pierwszej serii nawet lądował awaryjnie myśląc, że skocznie przeskoczy. Jeśli by nie spękał sądzę, że mógłby to być skok lepszy niż Stocha. W kwalifikacjach także wysoko bo ustąpił miejsca tylko Forfangowi. Maciej w ten weekend skakał gorzej. W kwalifikacjach na miejscu 8. w drużynie także gorszy wynik od Dawida choć trzeba pamiętać, że w drugiej serii dodał nam dużo punktów swoją próbą.
Na tą chwilę Dawid skaczę lepiej od Maćka i nie spodziewam się jakiś zmian w tej hierarchii.
✅ 72

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Manchester United - Manchester City
Typ : Remis
Kurs : 3,43
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

Witam, mecz na szczycie w Premier League derby Manchesteru, wicelider podejmuje u siebie lidera.
United mają juz 8 punktów straty, wiec nie moga tego meczu przegrac. Bilans bramkowy United to : 35:9 ,
City : 46:10 , duzo strzelają mało tracą. W tym tygodniu w Lidze Mistrzów United pokonało 2-1 CSKA Moskwa, a City uległo 1-2 Szachtarowi. Goście nie przegrali jeszcze w tym sezonie żadnego spotkania, raz tylko padł remis. United dwie porażki i dwa remisy. Ostatnio ich mecze były zazwyczaj zwycięskie, poziom prezentują podobny, grają dobrą piłkę i licze tu na remis. W ekipie gospodarzy nie zagra dzisiaj Pogba, który pauzuje za kartki. Licze tu na dobry, zacięty mecz, który zakończy się remisem, po fajnym kursie.

Polecam na dzisiaj Btts w meczu : Liverpool - Everton po kursie 1,9 !!! lub handicap Everton + 1,5 . kurs : 1,8 (Liverpool ma problem z obroną, a Everton ostatnio gra lepiej, w dodatku podstawowy skład nie grał w LE i przygotowywał sie na to spotkanie).
Grasz? Daj ???? oraz reputacje !
⛔ 100

C 117

coolfun

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 15.30
Spotkanie: Wisła Kraków - Wisła Płock
Typ: Wisła Kraków strzeli powyżej 1,5 gola
Kurs: 2,09
Bukmacher: LVBET

Analiza:
Na dzisiaj mecz najlepszej ligi świata. Wisła z Krakowa podejmuje na swoim stadionie tą z Płocka. Myślę, że to gospodarze są dzisiaj faworytami. Grają całkiem nieźle i zajmują 7 miejsce, ale w przypadku wygranej mogą wskoczyć na 4 pozycję. Może nie grają bezbłędnie w obronie, ale siłę ofensywn mają silną, a w szczególności oczywiscie Carlitos. Jest świetnym zawodnikiem i przerasta naszą ligę, sam może w każdym momencie minąć kilku zawodników i strzelić gola. Wisła Płock na wyjazdach nie radzi sobie najlepiej. Na wyjazdach stracili już 17 goli. Przegrali ostatnie 4 mecze i w każdym z nich stracili przynajmniej 2 bramki. Jeżeli chodzi o mecze bezpośrednie to na ostatnie 6 meczów 6 wygrali Krakowianie i w każdym meczu strzelali przynajmniej 2 gole. Mam nadzieje, że podobnie będzie dziasiaj. Powodzenia
⛔ 100

might89 834

might89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia 1 kobiet
Godzina: 15.00
Spotkanie: Everton W- Sunderland W
Typ: over 4.5
Kurs: 4.80

Analiza:
Everton 1/5 overów 4.5 w tym sezonie.
Sunderland 2/5.
Niemniej sądzę, że dziś między zawodniczkami może paść bardzo wysoki wynik.
Drużyna Evertonu udowodniła, że na swoim boisku strzelać potrafi: porażka 2:3 z liderkami z Manchesteru, po wyrównanej walce. Warto jednak podkreślić, że kobietom z Manchesteru, nie jest łatwo cokolwiek ulokować w siatce.
Sunderland dysponuje z kolei wyjątkowo dziurawą obroną: zawodniczki Chelsea Londyn strzeliły im 6 bramek.
Generalnie obie drużyny więcej przegrywają aniżeli wygrywają w tym sezonie. Wydają się być na zbliżonym poziomie. Przewiduję, że Everton zaatakuje od pierwszych minut, ale może się okazać, że ten mecz będzie typu: &#39;cios za cios&quot;.
Powodzenia ! ????
✅ 380

Otrzymane punkty reputacji: +31
prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - La Liga
Godzina: 20:45

Spotkanie: Villarreal - Barcelona
Typ: Under 3,5 gola w meczu

Kurs: 1.67

Analiza:
Ciekawie zapowiadające się spotkanie pomiędzy 6. w tabeli Villarrealem, a liderującą Barceloną. Faworytem są oczywiście piłkarze Blaugrany, którzy pozostają jedyną drużyną w lidze bez porażki. Ale ostatnio zanotowali 2 z rzędu remisy z Valencią i Celtą. Barcelona, po zmianie trenera na początku sezonu osiąga bardzo dobre wyniki. Ale styl gry wciąż nie jest zbyt porywający. Nie znajdziemy w tym sezonie meczu wyjazdowego podopiecznych Valverde, gdzie padły 4 bramki lub więcej. Barcelona nadal potrafi strzelić 5 bramek grając na własnym boisku, ale w spotkaniach wyjazdowych nie grają już tak efektownie. Nie zanotowali co prawda jeszcze porażki, ale kilka remisów się przytrafiło, a jak wygrywają, nie gromią rywali.
A dziś rywalem jest zespół Villarrealu, który od kilku sezonów należy do czołówki. Żółta Łódź Podwodna straciła w tym sezonie ligowym 4 bramki w 6 meczach u siebie. Potrafią więc zagrać skutecznie z tyłu. W poprzednim sezonie byli blisko pokonania Barcelony na własnym terenie, ale ostatecznie skończyło się wynikiem 1-1. I choć nie wygrali z Dumą Katalonii od 2008, to często mecze tych ekip są zacięte, gdzie o wyniku decyduje 1 bramka.
Uważam, że w dzisiejszym meczu nie zobaczymy zbyt wielu bramek. Spotykają się drużyny, które potrafią grać skutecznie w defensywie. Barcelona znacznie poprawiła grę z tyłu pod wodzą Ernesto Valverde. Dzisiaj co prawda nie zagra Umtiti, który stał się absolutnie kluczową postacią w zespole, ale myślę, że i bez niego Barca zagra skutecznie z tyłu.
✅ 67

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom