>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.10.2022 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Nottingham Forest - Aston Villa
Typ: Nottingham Forest powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 3,05
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Nottingham Forest gra znacznie poniżej oczekiwań. Zapowiadał się dla nich całkiem ciekawy sezon, jednak jego początek jest fatalny. Zdobyte cztery punkty w ośmiu meczach to jest zły wynik. Nottingham Forest aktualnie są na ostatnim miejscu w tabeli i potrzebują zwycięstw, żeby wyjść z dołu tabeli. Aston Villa też ma słaby początek sezonu, zwłaszcza w meczach wyjazdowych wygląda to źle, gdyż w czterech spotkaniach zdobyli tylko jeden punkt. Nottingham Forest zawodzą, ale w swoich ostatnich dwóch meczach u siebie zdołali strzelić po dwa gole, a było to z Fulham i Bournemouth. Z remisu raczej nikt tutaj nie będzie zadowolony, więc to może być ciekawe spotkanie i możliwe, że gospodarzom ponownie uda się zdobyć dwie bramki.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Nottingham Forest - Aston Villa
Typ: Obie drużyny strzelą minimum dwa gole
Kurs: 5.60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Obie ekipy mają w tym sezonie wiele do udowodnienia, chociaż teraz to Nottingham powinno się bardziej postarać bo gra u siebie i mimo wszystko przeprowadziło kilkanaście transferów. Obie ekipy nie mają zbyt dobrych defensyw, co zapowiada raczej otwarty i dość chaotyczny mecz. Myślę że już w 1. połowie pojawią się jakieś bramki, co znacząco zwiększy szanse na trafienie naszego typu. Sytuacja kadrowa po obu stronach nie jest zła. W meczach z udziałem gospodarzy pada ostatnio naprawdę sporo bramek.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA San Diego
Godzina: 22:00
Spotkanie: Trevisan - Osorio
Typ: powyżej 20.5 gema
Kurs: 1.84
Bukmacher: Betclic
Analiza: Trevisan to jest bardzo nieprzewidywalna zawodniczka, potrafi ograć kogoś z topki by za chwilę dostać baty z no name w pierwszej rundzie turnieju. Po półfinale French Open, co było wielkim zaskoczeniem, zaliczyła niesamowity awans w rankingu, dzięki czemu aktualnie znajduje się na 31 pozycji. Co prawda grała wówczas na clayu, ale jej gra wyglądała wtedy bardzo ładnie, dobrze oglądalo się jej poczynania i prawdopodobnie był to jej turniej życia. Po zmianie nawierzchni zawodniczka wygląda jak by nie była sobą, w ostatnim czasie można powiedzieć że dostała lekcje tenisa, 3 ostatnie mecze przegrała bez zdobytego seta i dziś spróbuję swoich sił w San Diego by udowodnić że był to tylko gorszy moment w jej karierze. Za przeciwniczke dostanie Osorio, która na hardzie też lubi grywac w kratkę. Na pierwszy rzut oka gdy zobaczyłem to spotkanie, pomyślałem o 3 setach ale linia jaka wybrałem tego nie wymaga a i kurs bardzo ciekawy. Jak to damski tenis, pewnie będzie tu sporo przelaman ale myślę że będzie to zacięty mecz. Jeśli zakończy się w 2 setach to liczę na tie break lub 12 gemowego seta i pokrycie minimum 21 gemow.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom