>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.10.2021 (niedziela)

Status
Zamknięty.
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - kwalifikacje na MŚ
GODZINA : 22:00
Spotkanie : Boliwia - Peru
Typ : powyżej 1,5
Kurs : 1.40
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

Obie drużyny z obfitymi statystykami bramkowymi. Co prawda bardziej bogato jest po stronie straconych bramek, ale tez jest to dobry prognostyk przed tym spotkaniem. Boliwia po 10 spotkaniach zajmuje przedostatnią lokatę ze zdobytymi 6 punktami i bilansem 12:25. Peru 2 lokaty wyżej, bo punktów zdobytych jest 11 i 10:17 w bramkach. Jak się spojrzy na H2H to tez jest obiecująco jeżeli chodzi o strzelone bramki. Niska linia 1,5 gola i niski kurs, który nadaje się do dołożenia do dubla. Taka ostrożna propozycja na niedzielę.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Narodów

Godzina: 20:45

Spotkanie: Hiszpania - Francja

Typ: X2

Kurs: 1,46

Bukmacher: fortuna

Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie w Lidze Narodów pomiędzy drużynami Hiszpanii i Francji Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna Francji jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli pokazac siłę w dzisiejszym spotkaniu aby odnieść zwyciestwo.Uważam że gracze Francji będa chciali pokazać się z jak najlepszej strony.Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte. Gracze Francji w ostatnich spotkaniach prezentowali się przeciętnie jednak widać ze są drużyna która potrafi odwrócić losy spotkań dlatego uwazam że odniosą końcowy sukces. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo trójkolorowych po bardzo ciekawym spotkaniu 1:2

46

Otrzymane punkty reputacji: +480
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Liga Narodów
Spotkanie Francja Hiszpania
Godzina 20.45
Typ Francja DNB
Kurs 1.82
Bukmacher forbet
Dużo zakładów w kierunku Francji, ja też uważam że jest to mocniejszy zespół. Francja podbudowana odwróceniem sytuacji w meczu z Belgią, bardzo silna ofensywa z Mbappe, Benzemą i Griezmanem, w pomocy Pogba, w bramce doświadczony Lloris. W drużynie Hiszpanii Luis Enrique odważnie wprowadza młodych, dziś znów w pierwszym składzie ale myślę że doświadczenie i umiejętności indywidualne Francuzów przeważą. Ponadto uważam, że obrona Hiszpanów z Laporte i mocno przeciętnie grającym w Barcelonie Garcią będzie miała dzisiaj dużo problemów z francuskim superatakiem.

82

Otrzymane punkty reputacji: +564
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom