>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.10.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
M 98

maczi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - el,. MŚ Europa
Godzina: 20:45
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Goście over 2.30
Kurs: 1.80
Bukmacher: Expekt
Analiza: Na dzisiaj mój typ dnia to dwa gola wicemistrzów Europy. Walka w tej grupie będzie zacięta, Francja jest jednym z faworytów, dzisiaj walczyć będzie z chcącą wrócić do formy Holandią. Holandia w każdym z ostatnich 5 meczów traciła bramki. Ostatnio z Białorusią, Szwecją, Kazachstanem (!) i Turcją.
Z drugiej strony mamy takie strzelby jak: Gameiro, Payet, Griezmann czy na ławce Gignac. Ostatni mecz Francji - dali sobie strzelić karnego z Bułgarami, a potem wpakowali im 4 bramki.
W czasie pisania typu kurs spadł. Bardzo polecam.
Nieprawidłowy zapis (jaki mecz właściwie grasz i jaki to typ?)
⛔100

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Spotkanie: Szwecja - Bułgaria
Typ: over 3,5
Kurs: 3,55
Bukmacher: Unibet
Witam. Na dzisiaj wybrałem mecz Szwecji z Bułgarami. Początkowo chciałem grać o2,5 ale jak się bawić to się bawić. Skąd taki pomysł?? Szwecja znalazła się w bardzo trudnej grupie razem z Francją i Holandią. Dotychczas remis z Holandią u siebie (1:1) i wygrana z Luxemburgiem (1:0), wynik niby nie duży aczkolwiek statystyki pokazują że Szwedzi mieli blisko 30 sytuacji brakowych i tylko słaba skuteczność &quot;niebiesko-żółtych&quot; sprawiła, że wygrali 1 bramką. W takim meczach jak dzisiaj nie mogą sobie pozwolić na słabszy dzień i muszą zgarnąć komplet punktów jeżeli chcą powalczyć o awans w tej grupie.
Bułgaria pierwszy mecz w grupie wygrała z Luxemburgiem (4:3) i kilka dni temu na wyjeździe uległa Francuzom (1:4) Dwa mecze w grupie i aż 5 bramek, więc ma kto strzelać w drużynie.
Uważam, że dzisiaj Szwedzi ruszą na Bułgarów i strzelą kilka bramek a Bułgarzy nie pozostaną dłużni i również coś ustrzelą. Dla mniej odważnych proponuje o 2,5
pozdrawiam
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +6
kubko 29

kubko

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Francja Pro A
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dijon - Gravelines-Dunkerque
Typ: Suma punktów powyżej 144,5 (z uwzględnieniem ewentualnej dogrywki)
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Analiza:
19/03/16 PA Dijon Bourgogne - BCM Gravelines D… 54:74
18/12/15 PA BCM Gravelines D… - Dijon Bourgogne 89:68
25/04/15 PA BCM Gravelines D… - Dijon Bourgogne 73:53
29/12/14 PA Dijon Bourgogne - BCM Gravelines D… 68:62
08/02/14 PA Dijon Bourgogne - BCM Gravelines D… 83:66
Analizując ostatnie 5 bezpośrednich spotkań mamy średnią 138pkt/mecz. Opierając swoje typy tylko na tych statystykach powinno się zagrać under. To powoduje także, że obniża się próg punktowy proponowany przez bukmacherów i właśnie z takich sytuacji należy korzystać.
Analizując mecze rozegrane przez analizowane zespoły w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy:
01/10/16 PA Dijon Bourgogne - Le Portel 95:78
26/09/16 PA Limoges Csp - Dijon Bourgogne 75:70
20/09/16 CDF Poitiers Basket … - Dijon Bourgogne 67:78
03/10/16 PA BCM Gravelines D… - Paris Levallois 81:79
23/09/16 PA Hyeres Tulon - BCM Gravelines D… 75:62
20/09/16 CDF Le Portel - BCM Gravelines D… 86:82
mamy średnią 151pkt/mecz - i to jest poziom punktowy, którego spodziewam się w dzisiejszym meczu.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +1
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Kwalifikacje do Mistrzostw Świata
Godzina : 20:45
Spotkanie : Holandia - Francja
Typ : Azjatycka Suma Goli powyżej 3
Kurs : 3.40
Bukmacher : unibet
analiza:
Dużo płacą bukmacherzy na ilość goli w tym spotkaniu. Kilka postów wyżej kolega uprzedził mnie z typem over 2.5. Przez chwilę zastanawiałem się nad typem over 3.5 po kursie 4.25, ale wolę zabezpieczyć się zwrotem w przypadku 3 goli.
Holandia wraca do swoich dawnych wyników czyli wygranych. Zapewne szybko chcą zapomnieć o eliminacjach do Mistrzostw Europy we Francji, które przegrali z kretesem.
W pierwszej kolejce Pomarańczowi zremisowali ze Szwecją w Sztokholmie, by w następnej ograć Białorusinów 4-1 po całkowitym zdominowaniu meczu.
Francuzi z tymi samymi Białorusinami zremisowali 0-0 w Mińsku, a w drugiej kolejce ograli Bułgarów 4-1.
Uważam, że mecze pomiędzy Francją, a Holandią rozstrzygną kto zajmie pierwsze miejsce w grupie. Nie sądzę by Szwedzi włączyli się w walkę o bezpośredni awans.
Zarówno Holandia jak i Francja mają w składzie wielu zawodników ofensywnych. Mimo pełnej dominacji w swoich meczach zdarza im się tracić gole. Spodziewam się wyniku 2-2. Dziś poznamy na co stać Holendrów w tym eliminacjach i czy poprzednie eliminacje to był tylko wypadek przy pracy.
⛔100

I 43

iamhardstyle

Użytkownik
Spotkanie: Estonia - Grecja
Typ: 2
Kurs: 1.84
Bukmacher: Unibet
Witam.Dzisiaj pod lupe daje spotkanie Estonia - Grecja.Od dłuższego czasu oberswuję wzmagania Grecji i muszę powiedzieć że w końcu ruszyli z forma.Na 5 ostatnich spotkań Estonia przegrała 2 razy oraz 2 razy zremisowali i raz wygrali z Gilbatarem u siebie.Natomiast Grecja że tak powiem ładnie idzię na 5 spotkań 4 wygrane i 1 przegrana z Australia.Jedyny atut to swoje Boisko u Estoni natomiast warto dodać że Grecja jest w znakomitej formie i będzie chciałą wygrać swój 5 mecz z rzędu.Wspomnę jeszczę o grupie Grecji że nie jest łatwa dla nich : Belgia zajmuje 1 miejsce Grecja 2 a tuż za nimi Bosnia i Hercegowina 4 Estonia 5 Cypr i 6 Gilbaltar.Grecja nie może zmarnować takiej okazji i ograć słąbą estonia gdyż pomyłka może ich wiele kosztować.
Podsumowanie jest krótkie od czasu fatalnej gry w eleminacjach do euro u Greków dużo się zmieniło.Nie pojechanie na mistrzostwa europy może też objawić się większym zangażowaniem i motywacją Grecji.Dziś dlatego warto postawić na grecje i myślę że smiało ograją Estonie.
Powodzenia !
✅84

elhijo 110

elhijo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje do Mistrzostw Świata Grupa B
Spotkanie: Łotwa - Węgry
Typ: 2
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Łotwa słabiutka, ostatnio porażka u siebie z wyspami owczymi 0-2. Węgry po udanym euro falstart w eliminacjach bo tylko remis z wyspami i porażka u siebie ze szwajcarią 2-3. A apetyty po euro myślę mają duże. Do 3 razy sztuka także obstawiam że dzisiaj zgarną komplet punktów. Jestem chory więc więcej nie napiszę ;)
✅95

G 13

goralek

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna, EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Estonia-Grecja
Typ: Goście over 1,5
Kurs: 2.15
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Myślałem nad typem over 2,5 w tym meczu ale zostałem jednak uprzedzony więc spróbujemy w tą stronę. Więc Grecy można powiedzieć otrząsnęli się z fatalnej serii meczów w ich wykonaniu i zaczynają grać naprawdę przyzwoity football. W obecnych kwalifikacjach 6 oczek na ich koncie i perspektywa powiększenia ich dorobku przeciwko niezbyt silnej Estonii. W czterech ostatnich meczach strzelili co najmniej te dwie bramki i sądzę, że i dzisiaj tak się stanie. Gospodarze dość słabo zainaugurowali te eliminacje tracąc z Bośnią aż 5 bramek, kolejno podczas drugiej kolejki wygrali z Gibraltarem 4:0. Estonia nie obierze raczej taktyki defensywnej na ten mecz i będą się starali także ugrać coś z tego spotkania co za tym idzie Grekom łatwiej będzie coś ustrzelić. Goście na pewno będą chcieli wygrać to spotkanie i pozostać w górnej części tabeli z dorobkiem 9 punktów ;)
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +13
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka - Francja, LNB
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dijon Bourgogne - Gravelines Dunkerque
Typ: 1
Kurs: 1,40
Analiza:
Na początku tygodnia propozycja z koszykówki. Oferta dziś dość mizerna, nic fajnego z wyższym kursem nie umiem wyłapać więc proponuję Wam to. Może kurs nie powala ale ciężko coś fajnego było mi dzisiaj wypatrzeć. Jest to mecz z najwyższej klasy rozgrywkowej koszykówki we Francji. Oba zespoły są po 2 meczach i mają taki sam bilans 1 wygranej i 1 porażki, zajmując odpowiednio 9 i 10 miejsce. Ostatnie 3 mecze między tymi zespołami kończyły się wygranymi drużyny z Dunkierki ale dziś jest dobra okazja aby Dijon się przełamał i wreszcie wygrał z tym przeciwnikiem. Goście tego meczu na początku rozgrywek grają dość słabo. Wprawdzie oba zespoły mają taki sam bilans w lidze ale według mnie lepiej zaprezentowali się gospodarze w poprzednich meczach. Kadrowo ciekawszym zespołem i mocniejszym dla mnie jest Dijon. Wprawdzie dziś zagrają jeszcze bez Alingue, który jest kontuzjowany to nowi gracze w klubie tacy jak Amerykanie Miles i Grant grają z meczu na mecz coraz lepiej, zgrywają się z zespołem i myślę, że dziś dość mocno przyczynią się do wygrania przez swój zespół. Miles jest młodym bardzo obiecującym graczem. Ma 22 lata i mieży troszkę ponad 2 metry. Z meczu na mecz zdobywa doświadczenie i rozkręca się. Grant z kolei to doświadczony koszykarz na europejskich parkietach, który grał między innymi w Trento czy Brunszwiku. Dużo pracuje na parkiecie do tego punktuje, to bardzo dobry krok w Dijon, że zatrudniono tego gracza. Wprawdzie w Dunkierce też opierają swoją grę na amerykańskich koszykarzach i też pozyskano ciekawego gracza Cobbsa z Bayernu przed sezonem, to jednak jakoś lepiej zgrani na początku sezonu wydają mi się koszykarze dzisiejszych gospodarzy. Oba zespoły mają ciekawe i dość solidne składy jednak dzisiaj polecam grać tutaj na gospodarzy. Nowi gracze lepiej zaadoptowali się w Dijon i na początku sezonu myślę, że będzie mieć to znaczenie w tym spotkaniu i gospodarze wygrają.
✅40

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka: PlusLiga
Spotkanie: WKS Czarni Radom-Bielsko Biała
Godzina: 17:30
Typ:Handicap-Sety- Bielsko-Biała +2,5 seta
Kurs: 1,8
Bukmacher: Bet365
Witam,
Po biernej obserwacji forum, dziś postanowiłem dołączyć do zabawy, z nadzieją że nie raz uda mi się pomóc podając dobre typy. Przechodząc do mojego zdarzenia, jako pierwszy typ biorę pod lupę spotkanie naszej rodzimej PlusLigi. Zespół Czarnych podejmuje we własnej hali drużynę z Bielska. Dla gości jest to inauguracja w lidze, WKS zaś w pierwszym meczu ograł u siebie Częstockowe 3:0 (27-25,25-21,25-17). Nie było to łatwe spotkanie dla Czarnych, a dziś z personalnie mocniejszą drużyną z Bielska niż graczy z Częstochowy, też nie będzie z górki. Patrząc na historię H2H, Bielszczanie stawiali zazwyczaj duży opór graczą z Radomia. Jest to początek sezonu, i zespół WKS nie ma jeszcze ustabilizowanej formy. Zawsze swoje typy szacuje procentowo względem kursu, dziś 1 set dla Bielszczan do dla mnie 80% prawdopodobieństwa do 20% na wynik 3:0 dla Czarnych. Przy kursie 1,80 ? Zdecydowanie do grania.
Powodzenia ???? )
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +37
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Azji kwalifikacje 2019r
Godzina:
14:00
Spotkanie:
Bhutan - Bangladesz
Typ:
Bangladesz handi -1
Kurs: 3.10
Bukmacher:
Betfair
Analiza:
A wiec tak... play offy drużyn przegranych(tj. 5 zespołów) i rozstawiony ostatni Bhutan
Bangladesz 185 miejsce w rankingu FIFA rywalizować będzie z Bhutanem 189 miejsce w rankingu FIFA
http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/index.html
Dlaczego zdecydowałem się grać na Bangladesz ? zdecydowanie intuicja i H2h które pokazuje jaka różnica klas dzieli oba zespoły, w pierwszym meczu 0-0 (kurs na Bangladesz 1.20) są takie mecze że nie idzie i tyle... wcześniejsze mecze obydwu zespołów to wygrane wysokie Bangladeszu 0-3 w 2015r i odległe czasy 4-1 2009r
Bhutan ostatnie 30 meczy (do roku 2009) 2-1-27 często przegrywając 3 i wiecej bramkami....
Bangladesz na ostatnie 30 meczy (do roku 2013) 5-7-18 widać że więcej grają bo szybciej się nazbierało te 30 spotkań do statystyk ????
Dlaczego Bhutan jest rozstawiony... zmienione przepisy kwalifikacji mówią że najgorszy zespół strefy Azjatyckiej w tym przypadku Bhutan zostaje rozstawiony.... Bangladesz przegrał dwumecz z Tadżykistanem 5-0 i 1-0 i to ostatnia szansa Bangladeszu na awans do Pucharu Azji rozgrywanego w 2019 roku. Traf chciał że grają z najsłabszym zespołem i wpadka 0-0 u siebie nie może wyrzucić ich z drabinki ????
Dla mniej odważnych czysta 1 bo bardzo przyjemnym kursie 1.83 betfair ????
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Shanghai
Godzina:
14:00
Spotkanie:
Youzhny M. - Almagro N
Typ:
Youzhny M.
Kurs:
1.48
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 5:0 dla Youzhnego, do tego Rosjanin gra tutaj od kwalifikacji więc to na pewno jakiś plus. Obaj nie są w wybitnej formie jak za starych dobrych czasów. Almagro potrafi przegrać z Gojowczykiem w Metz, a Mikhail z Ebdenem w Tokio. Jednak właśnie ten miażdżący bilans bezpośrednich starć skłania mnie do postawienia na Rosjanina, bo skoro pokonał go 5 razy to czemu miałoby być inaczej za 6 razem.
Gram to w AKO z Tsongą, kurs 1,84:
AKO proste jak budowa cepa.
H2H 5:0 dla Tsongi, do tego Francuz rok temu zagrał tutaj w finale więc o mobilizację z jego strony jestem spokojny. Nie grał nic od US Open, tam poddał mecz walkowerem w ćwierćfinale, ale skoro wraca na korty to z jego zdrowiem widocznie musi być już wszystko dobrze. Mayer udany powrót po kontuzji, ale gra na pograniczu Challengerów, już o takiej porażce z Kamilem Majchrzakiem na Davis Cup nie ma sensu nawet wspominać.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Zjednoczone Emiraty Arabskie – Arabian Gulf Cup, gr.B
Godzina: 18:00
Spotkanie: Al Shabab – Al-Ain
Typ: over 4,5 gola
Kurs: 3,90
Bukmacher: Betsson
link: http://www.flashscore.pl/mecz/CfIH6Wls/#szczegoly-meczu
Analiza:
Eliminacje nie idą po mojej myśli i znów w konkursie na minusie :-( . Dlatego dziś spróbuję czegoś egzotycznego. W Dubaju zostanie rozegrany kolejny mecz w ramach emirackiego pucharu. W zawodach tych biorą udział wszystkie drużyny z 1 ligi, podzielone na 2 grupy po 7 zespołów. Na koniec 2 najlepsze drużyny z każdej grupy awansują do półfinałów. Zarówno w lidze jak i pucharze możemy często trafić na mecze, w których pada po 5-6 bramek, dlatego idę w podobny typ w tym spotkaniu.
Gospodarze po 4 rozegranych meczach są liderem grupy B (3-0-1) z bilansem bramkowym 10:6, tj. ze średnią 4.0/mecz. Generalnie wszystkie spotkania Al Shabab z tego sezonu, zarówno w pucharze jak i lidze, zakończyły się overem 2,5. Natomiast w ramach pucharu na swoim stadionie gospodarze rozegrali 2 mecze i w obu padło po 5 goli :
29.09.16 AGC Al Shabab - Al-Ahli Dubai 2:3
03.09.16 AGC Al Shabab - Dibba Al Fujairah 3:2
Goście natomiast, aktualnie walczą na 3-ech frontach. Oprócz ligi i pucharu , znakomicie spisują się w azjatyckiej Lidze Mistrzów, gdzie dotarli już do półfinału, a w 1-ym meczu pokonali 3:1 zespół z Kataru i mają wielkie szanse na finał. Wracając do emirackiego pucharu, to tu chyba jednak trochę odpuszczają , bo po 3 meczach są na 6.miejscu (1-0-2) i mają bilans bramkowy w plecy 6:10, ale daje to świetną średnią 5.3 gola na mecz, gdyż wszystkie 3 rozegrane spotkania zakończyły się overem 4,5 :
30.09.16 AGC Al-Ain - Al Nasr 2:3
07.09.16 AGC Al-Ahli Dubai - Al-Ain 5:1
02.09.16 AGC Al-Ain - Ittihad Kalba 3:2
Dodatkowo historia spotkań obu drużyn na stadionie dzisiejszych gospodarzy napawa optymizmem. Biorąc pod uwagę ostatnie 5 potyczek obu zespołów to w 3 z nich padło po 5 goli :
23.10.15 LEA Al Shabab Al-Ain 1:4
30.12.14 AGC Al Shabab Al-Ain 2:3
22.12.14 LEA Al Shabab Al-Ain 1:1
15.09.13 LEA Al Shabab Al-Ain 3:1
08.11.12 LEA Al Shabab Al-Ain 2:3
Obie drużyny w miarę wypoczęte, ostatnie mecze rozgrywały 6 (Shabab) lub 10 dni temu (Al-Ain). Kolejny mecz gospodarz gra 14.10, natomiast goście za ponad tydzień w LM. Brak zmęczenia i chęć do gry powinna być w obu zespołach.
Biorąc pod uwagę powyższe argumenty, mam nadzieję , że w tym spotkaniu padnie trochę bramek , a przy odrobinie szczęścia (którego ostatnio mi niestety brakuje) będzie ich wystarczająco dużo, aby pokryły mój typ na over 4,5.
Powodzenia !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +12
fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challenger, Kenitra (Maroko)
Godzina: 13:30
Spotkanie: Allouch - Ignatik
Typ: Ilość gemów powyżej 15.5
Kurs: 2.00
Analiza:
Zwycięzca challengera w Mohamedii Uładzimir Ignatik zaczyna kolejny turniej. Tam w finale pokonał tenisistę z pierwszej 100, więc powinien być zadowolony, zwłaszcza, że to trzeci w karierze, ale pierwszy od czterech lat tytuł. W pierwszej rundzie następnego turnieju zmierzy się z tysiąc sześćset czternastym w rankingu ATP reprezentantem gospodarzy Chalidem Allouchem, który od kilku lat regularnie kończy turnieje w swoim kraju na pierwszej rundzie, w dwóch setach. By typ wszedł, musiałby ugrać cztery gemy. Dotychczas udało mu się to raz - w zeszłym roku we wrześniu z Reutersem w Meknes (0-6, 4-6), ale już w Kenitrze przegrał z Dzumhurem 1-6, 2-6 (zabrakło jednego). W poprzednich latach notował: w 2014 rower z Philipem Oswaldem i w 2012 1-6, 1-6 z Korolevem
Jak dotąd wygrane kwalifikacje były szczytem możliwości tego tenisisty, w pierwszych rundach stać go było na pojedyncze gemy. Mimo tego cztery są w jego zasięgu, zwłaszcza że po wygranym turnieju u zwycięzcy może dojść do lekkiego rozprężenia, ot, takiego na 6-2, 6-2. Wszystko, co wydarzy się ponad to, idzie w stronę typu. Warto spróbować.
⛔100

O 54

odomrm

Użytkownik
Spotkanie: Białoruś - Luksemburg
Typ: over 3,5
Kurs: 3,57
Bukmacher: OddsRing
Analiza :
W tym meczu gospodarze będą starali się zrobić wszystko by zdobyć komplet 3 pkt. Do tej pory Białoruś zremisowała z Francją 0:0 po bardzo dobrym meczu zwłaszcza w defensywie oraz przegrała z Holandią 4:1. Jak widać po wynikach Białoruś potrafi grać u siebie i tym razem będą chcieli to udowodnić zwłaszcza że goszczą dziś według mojej opinii najsłabsze ogniwo w grupie. Pamiętamy również spotkanie z Bułgarią gdzie przyjezdni z Luksemburgu strzelili aż 3 gole gospodarzom. Moim zdaniem mecz będzie obfity w bramki z dwóch stron więc over jak najbardziej jest słusznym typem w tym meczu.
⛔100

piwosz8 2

piwosz8

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata Kwalifikacje
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Andora-Szwajcaria
Typ:
Breel Embolo 2+
Kurs:
3.40
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Dziś moja analiza opierała się będzie na jednym wyznaczonym zawodniku. Wybrałem mecz Andory, która jest o wiele słabsza od Szwajcarów i to oni są zdecydowanymi faworytami tego spotkania. Zawodnicy Vladimira Petkovicia bedą mieli okazję się wykazać a zwłaszcza ci ofensywni, do takich bez wątpienia zalicza się Breel Embolo, który jest młodym dobrze zapowiadającym się zawodnikiem. Na co dzień jest on zawodnikiem Schalke 04 i w ostatnim meczu ligowym strzelił 2 ważne gole co go tylko podbudowało, myślę, że przemawia też za nim ostatni mecz Szwajcarii z Węgrami gdzie nie pokazał się z dobrej strony i ma on dużo do udowodnienia nie tylko sobie ale także trenerowi i fanom a z kim jak nie z takim rywalem ma nastrzelać trochę goli, dlatego śmiało myślę, że dzisiaj coś wpadnie do bramki po jego strzałach. Dla takiego kursu myślę, że warto to zagrać.
Wygranych kuponów życzę!
⛔100

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Argentyna, Primera B Nacional
Spotkanie: Deportivo Riestra - San Telmo
Godzina: 20.30
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.54
Bukmacher: oddsring
Analiza:
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiejszy dzień to przede wszystkim kwalifikację do MŚ w Rosji ale grają też inne ligi,a przede wszystkim argentyńska liga i stąd też będzie mój typ na dzisiejszy dzień. Dzisiaj o godzinie 20.30 w ramach 8 kolejki ligi Primera B Nacional zmierzą się ze sobą drużyny Deportivo Riestra oraz San Telmo. Gospodarze to drużyna, która jest tuż za najlepszymi i dzisiejsza wygrana da im awans do top 3 zaś goście znajdują się w dole tabeli i chcieliby dzisiaj uciec z tej niszy. Ja wolę tutaj faworyta nie wskazywac bo obie drużyny mają cel na ten mecz. Ja proponuję zagrać tutaj zakład na powyżej 2.5 gola. Moim zdaniem co najmniej 3 bramki są tutaj bardzo realne. Patrząc na statystyki z tego sezonu widzimy, że trzy bramki padały i dzisiaj mam nadzieję, że będzie podobnie. Do tej pory kluby te mierzyły się ze sobą jeden raz w marcu tego roku i wówczas było aż 6 bramek. Miejmy nadzieje, że dzisiaj również bramek nie zabraknie. Życzę powodzenia.
✅154

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 68

espance

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Kwalifikacje do Mistrzostw Świata
Godzina : 20:45
Spotkanie : Wyspy Owcze - Portugalia
Typ : Over 3.5 goli
Kurs : 2,13
Bukmacher : Bet-At-Home
Portugalia podbudowana ostatnim zwyciestwem u siebie nad Andora az 6;0 bedzie chciala potwierdzic, ze nie przez przypadek wygrala Mistrzostwa Europy we Francji. Ronaldo i spolka na pewno beda chcieli wygrac ten mecz kilkoma bramkami, aby wyjsc na prowadzenie w swojej grupie jezeli oczywiscie Szwajcaria nie wygra swojego meczu z Andora. Gospodarze nie graja zbyt dobrze na wlasnym terenie. W ostatnich 10 meczach od 2012 roku przegrali az 7 razy. Odniesli tylko zwyciestwo z bardzo slaba wowczas Grecja w eliminacjach do euro 2016, ktorzy zajeli ostatnie miejsce w grupie i zremisowali kolejno z Kazachstanem i Wegrami. Ostatni mecz pomiedzy tymi druzynami zakonczyl sie zwyciestwem Portugalii 5:0. Na pewno za reprezentacja prowadzona przez Fernando Santosa przemawia dobra forma Cristiano Ronaldo, ktory strzelil Andorze 4 gole, ktora potrafila wygrac z Łotwa.
Licze w tym meczu na grad goli ze strony Portugalii.
✅113

polake89 37

polake89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Szkocja, U20 League
Godz: 20:00
Spotkanie: Motherwell U20 - Dunfermline U20
Typ: X
Kurs: 3,90
Buk: Betsson
Analiza:

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiaj kazdy mysli o meczach Reprezentacyjnych i dobrze, sam oddalem dwa kupony na narodowki. Ja przeniose was na pewny typ po dobrym kursie az do Szkocji. Mamy doczynienia z meczem &quot;rezerw&quot; albo &quot;mlodzikow&quot; druzyn z pierwszej ligii Szkocji. Cecha mlodziezowej ligi sa tak czeste remisy jak w 2. Lidze Francuskiej.
Przejdzmy teraz do ostatnich meczow Motherwell:
St. Joohnstone 1:1 M
M 1:0 Kilmarnock
Hamilton 1:2 M
M 3:0 Dundee Utd
Edinburgh 3:1 Motherwell
Za moim typem przemawia poki co tylko ostatni mecz Motherwell. Jednak zerknijmy dalej aby zrozumiec skad taki wysoki kurs
Ostatnie mecze Dunfermline:
D 1:0 Dundee
D 2:3 Heart of Mid.
D 0:1 Patrick Th.
Ross C. 2:4 D
D 0:1 Celtic
Tutaj w ostatnich meczach nie bylo nawet jednego remisu. Prawda jednak jest, ze po prawie miesiecznej (!) przerwie Denfermline bedzie gralo na wyjezdzie i zapewne beda chcieli zdobyc chociaz jeden punkt.
Dlaczego wiec dalej upieram sie przy swojej tezie? Zobaczmy mecze Motherwell z Dunfermline:
M 2:2 D
M 1:1 D
M 2:2 D

M 2:1 D (wrzesien 2014)
Motherwell U20 nie potrafi wygrac od ponad dwoch lat ani u siebie ani na wyjezdzie z Dunfermline. Dlatego i tym razem bede szedl na remis tych oto druzyn.

Pozdrawiam i zycze udanych typow wam i sobie!
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Nazwa sportu - rozgrywki, kraj!pilka nozna el
Data: 10.10/20:45
Spotkanie:Holandia-Francja
Typ: Holandia over 1,5 gola
Kurs: 2.95
Bukmacher:Unibet
Analiza:
Holandia ostatnich okresów z pewnością do udanych zaliczyć nie może, pomarańczowi jednak wciąż są reprezentacją którą należy podpinać pod najlepszych.Holendrzy nie zagrali na ubiegłym euro i teraz na mundial w Rosji powinni celować ze zdwojoną siłą, a prostej grupy przecież nie mają.
Po dwóch kolejkach Holandia przewodzi w grupie mając najlepszy bilans bramkowy, punktowy natomiast zebrali na równi z Francją i Szwecją, Bułgaria w grupie zdobyła 3pkt.
Francuzi w meczu z Holandią są stawiani w roli faworyta, ja jednak wolę zaryzykować zakład w stronę gospodarzy.Mecze między Holandią i Francją zawsze należały do szlagierów i potrafiło w nich padać sporo bramek.Siłę rażenia Francuzów nikomu chyba nie trzeba przedstawiać, jednak ich defensywa nie zawsze staje na wysokości zadania, co prawda w pierwszym meczu el nie stracili gola, ale i nie strzelili remisując z Białorusią, z Bułgarią poradzili sobie już pewnie 4-1, ale to Francja musiała gonić wynik tracąc gola już w 6&#39;.Holandia wygrała takim samym rezultatem z Białorusią, i zremisowali na wyjeździe ze Szwecją.Ciężko w tym meczu wskazać końcowy rezultat, natomiast pójście w zakład na gole jest bardziej realny, ja zaryzykuję że Holendrzy zdobędą min 2 gale.
⛔100

C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Radom - BBTS Bielsko-Biała
@ 1.80 BBTS +2.5 seta Uno
Wygrana Radomian 3:0? W ogóle nie widzi mi się dzisiaj taki pogrom. Nie ma między tymi zespołami takiej przepaści. Odejście Lukasa Kampy, Artura Szalpuka, Majstorovica i dyrygenta orkiestry Lozano to ogromne straty. Z ciekawych nabytków warto wymienić tylko Smitha i Kohuta. To już nie ten sam zespoł co w zeszłym roku.
W Bielsku nastąpiła wstrząs kadrowy. Mamy teraz do czynienia z połączeniem bardzo utalentowanej młodzieży jak Bieńkowski (v-mistrz Europy sprzed 2 lat), Grzechnik ( brązowy medalista LE 2015) z rutyną : Dmitrij Storożiłow, bardzo dobry rozgrywający rodem z Ukrainy z przeszłością w Biełegorie Biełgorod, przyjmujący Milos Vemic( mistrz Niemiec a także Serbii), warto też powiedzieć o Adamie Barosie bardzo dobrym przyjmującym ściągniętym z uznanego na europejskim rynki francuskiego Tours. Taka mieszanka może nie raz, nie dwa namieszać w lidze.
Wracając do meczu, Czarni są faworytem tego spotkania, lecz absolutnie nic nie wskazuje że skończy się tutaj na 3 setach. Czarni w tym sezonie to nie zespół, który będzie wygrywać mecz za meczem po 3:0. Handicap w postaci dwóch setów wydaje się być bardzo dobrą propozycją.
Nieregulaminowy zapis typu
Więcej niż 1 typ w jednym dniu
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom