>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.09.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Koszykówka - Polska, Energa Basket Liga
Godzina: 17:35
Spotkanie: Polpharma Starogard - Ostrów Wielkopolski
Typ: Stal handicap -13,5 pkt
Kurs: 2,15

Bukmacher: sts
Analiza:

Zespół Stali jest tutaj zdecydowanym faworytem. W tym sezonie Stal zbudowała bardzo mocny i ma plany sięgające mistrzostwa. Tacy gracze jak Florence, Green, Sobin czy Ruud to zawodnicy, którzy w naszej lidze powinni być gwiazdami. W pierwszych dwóch kolejka Stal rozczarowała i przegrała na wyjazdach z Anwilem i Arką. Teraz rywal idealny na przełamanie. Polpharma zagra dopiero pierwszy mecz w sezonie, w ostatnim czasie zespół był na kwarantannie, a 6 zawodników było zakażonych koronawirusem. Także nawet nie było w klubie czasu na treningi. Do tego zespół z gospodarzy kadrowo jest dużo słabszy od Stali. Goście są tutaj zdecydowanym faworytem i powinni wygrać bardzo pewnie.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Islandia - Puchar
Godzina: 18:30
Spotkanie: Hafnarfjordur - Stjarnan
Typ: remis lub wygrana Stjarnan
Kurs: 1,47
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Islandzki puchar jest już na etapie ćwierćfinału, a w jednym z tych starć spotkają się ze sobą Hafnarfjordur i Stjarnan. Obie ekipy na co dzień grają w pierwszej lidze i na ten moment znajdują się w tabeli w zasadzie po sąsiedzku - Stjarnan na 4 miejscu, a Hafnarfjordur dwa oczka niżej. Moja propozycja w tym starciu to wygrana Stjarnan lub remis. Stjarnan zdecydowanie jest ostatnio na fali, co świetnie obrazuje serią 14 meczów bez porażki. Ta drużyn dobrze radzi sobie zarówno w meczach domowych jak i wyjazdowych. Co ciekawe Stjarnan jest jedną z lepiej grających na wyjeździe drużyn w lidze więc myślę, że bez problemu powinni poradzić sobie w meczu pucharowym. Hafnarfjordur to niewątpliwe trudny rywal, ale mecze że Stjarnan nigdy nie były dla niego łatwe. Liczę na to, że ekipa Stjarnan mnie nie zawiedzie.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwecja - Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie: Orebro - Malmo FF
Typ: Malmo FF
Kurs: 1.42
Bukmacher: STS
Analiza:

Lider po 18 kolejkach - Malmo - podejmie na wyjeździe obecnie 11 siłę w szwedzkiej Allsvenskan. Malmo ma 6 pkt przewagi nad drugim zespołem w lidze i 7 pkt nad trzecim zespołem. Ostatnie spotkanie przed przerwą reprezentacyjną rozegrali jeszcze 30-stego sierpnia na własnym obiekcie i zremisowali 1:1 z Elfsborg. Orebro z kolei wygrało swoje ostatnie spotkanie 4:3. Pięć ostatnich bezpośrednich spotkań pomiędzy obydwoma ekipami zakończyło się zwycięstwem Malmo. Dziś liczę na podtrzymanie tej passy przez lidera rozgrywek.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Fortuna 1 Liga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Chrobry Głogów - Widzew Łódź
Typ: Obie strzelą - nie
Kurs: 2,10
Bukmacher: ETOTO
Analiza: Dziś wbrew temu co uważają moi poprzednicy, zarazykuje i zagram ze obie drużyny nie będą się cieszyć ze strzelonej bramki. Lubię grać no BTTS w meczach w ktorych wszyscy spodziewają się goli. Obie ekipy w swoich 3 ostatnich spotkaniach zagrali na BTTS więc może dziś pora na nudny mecz lub jednostronne spotkanie. Wezmę pod uwagę 10 ostatnich kolejek Chrobry Głogów w 1 lidze gdzie tylko 3 razy obie drużyny stzelaly bramkę. U Widzewa wygląda to trochę inaczej bo na 10 spotkań aż 7 razy padał BTTS . Dzis uważam że spora masowka idzie na bramki więc gram powyższy Typ. Liczę na nudny mecz co wbrew pozorom może się zdarzyć, nie gram undera bo w przypadku 2:0 lub 3:0 Typ nadal wchodzi.

110

Otrzymane punkty reputacji: +129
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja
Spotkanie: Lens - PSG
Typ: BTS i over 2,5? Typ: NIE
Kurs: 1.52
Godz: 21:00
Bukmacher: fortuna
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w 2 kolejce Francuskiej Ligue 1 pomiędzy zespołami Lens i PSG. Gospodarze będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i spróbują powalczyć o punkty w dzisiejszym spotkaniu. Goście będą chcieli w dzisiejszym spotkaniu nastawić się na prowadzenie gry i dobra postawa w ostatnich spotkaniach wskazuje, że są delikatnym faworytem dzisiejszego spotkania, jednak w dniu dzisiejszym będą musieli sobie poradzić bez kilku kluczowych zawodników, co sprawia, że sprawa ewentualnego zwycięstwa nie staje się zbyt prosta. W mojej opinii gospodarze zagrają defensywnie i będą szukali swoich szans w grze z kontry, dlatego w dzisiejszym spotkaniu nie spodziewałbym się wielu bramek. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwycięstwo PSG po bardzo wyrównanym i zaciętym spotkaniu w stosunku 0:1.

52

lukas4826 23,8K

lukas4826

Użytkownik
Dyscyplina: Esport
Spotkanie: G2 - Ence
Typ: dokładny wynik 2:0
Kurs: 3.05
Godz: 21:00
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Zakład typowo konkursowy, sam radziłbym grać wygraną G2 po kursie 1.7.
12 sezon ESL Pro League, nie ma co się długo rozpisywać gdyż spotkanie niedługo się rozpocznie. G2 jest o wiele lepszym zespołem na wielu płaszczyznach i jeżeli zbanują mirage to myślę, że mecz może zamknąć się w 2 mapkach. Po ostatnim meczu Ence vs Godsent, gdzie finowie na mapkach typowo obronnych tracili 13 rund na nuke i 11 rund na inferno idę w stronę francuskiej formacji.
Same bezpośrednie starcia w tym roku między tymi zespołami są na korzyść G2, wygrywali 4 krotnie z czego ostatni raz w lipcu 2:0 z wynikami 16:6 i 16:8. Po dołączeniu duetu z Cr4zy gra G2 na prawdę zyskała na jakości.

100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
OGŁOSZENIE!!!

Już dzisiaj w nocy o godzinie 2:20 czasu polskiego rusza kolejny sezon najlepszej ligi futbolu amerykańskiego NFL, z tej okazji zapraszamy wszystkim sympatyków tej dyscypliny do wzięcia udziału w konkursie

NFL Last Man Standing
MGN_1280x720_00604C00-YIGCA-860x484.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom