>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.07.2012 (wtorek)

Status
Zamknięty.
P 195

porugalia

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Stuttgart (Niemcy), ziemna
Spotkanie: Stebe C-M. (Ger) - Kubot L. (Pol)
Typ:Kubot
Kurs:1,78
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Dziś (tj 10.07.2012) na kortach w Stutgarcie zaplanowane jest spotkanie pomiędzy Cedrikiem-Marcelem Stebe z Niemiec a Łukaszem Kubotem z Polski. Mecz ten ma się zacząć o 18:25 ale to zależy od poprzednich spotkań. Faworytem jest Polak i myślę że właśnie on wygra to strarcie. Kubot z Niemcem nie spotkalio sie jeszcze na kortach więc teoretycznie może wygrać każdy z nich. Przedstawię teraz statystyki obydwu tenisistów.

Ostatnie mecze: STEBE C-M. (Ger)

26.06.12 WIM Cilic M. (Cro) - Stebe C-M. (Ger) 3 : 1

13.06.12 HAL Stepanek R. (Cze) - Stebe C-M. (Ger) 2 : 0

11.06.12 HAL Stebe C-M. (Ger) - Berlocq C. (Arg) 2 : 1

31.05.12 ROL Stebe C-M. (Ger) - Tsonga J-W. (Fra) 1 : 3

27.05.12 ROL Stebe C-M. (Ger) - Souza J-O. (Bra) 1 : 0

20.05.12 NIC Querrey S. (Usa) - Stebe C-M. (Ger) 2 : 0

19.05.12 NIC Gimeno-Traver D. (Esp) - Stebe C-M. (Ger) 1 : 2

19.05.12 NIC Becker B. (Ger) - Stebe C-M. (Ger) 0 : 2

01.05.12 MUN Stebe C-M. (Ger) - Stakhovsky S. (Ukr) 0 : 2

26.04.12 BUC Seppi A. (Ita) - Stebe C-M. (Ger) 2 : 0

Ostatnie mecze: KUBOT L. (Pol)

28.06.12 WIM Cilic M. (Cro) - Kubot L. (Pol) 3 : 0

27.06.12 WIM Ito T. (Jpn) - Kubot L. (Pol) 0 : 3

20.06.12 SHE Paire B. (Fra) - Kubot L. (Pol) 2 : 1

19.06.12 SHE Sela D. (Isr) - Kubot L. (Pol) 0 : 2

14.06.12 HAL Kubot L. (Pol) - Kohlschreiber P. (Ger) 1 : 2

11.06.12 HAL Nieminen J. (Fin) - Kubot L. (Pol) 0 : 2

01.06.12 ROL Goffin D. (Bel) - Kubot L. (Pol) 3 : 0

30.05.12 ROL Kubot L. (Pol) - Serra F. (Fra) 3 : 0

28.05.12 ROL Beck K. (Svk) - Kubot L. (Pol) 0 : 3

16.05.12 ROM Berdych T. (Cze) - Kubot L. (Pol) 2 : 0

Patrząc na statystyki prawdopodobnie nie uda nam się wyłonić zwycięzcy, ale można np: wywnioskować że Kubot wygrywał co drugi mecz ostatnio przegrał więc teraz powinien wygrać.Stabe na ostatnich 10 meczy wygrał 4.Niemiec gra u siebie ale myślę że Kubot będzie tam się czuł jak u siebie i myślę że wygra to spotkanie.

⛔ 100

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP
Mecz: Paire B. - Petzschner P.
Data: 10.07.2012 13:30
Typ: 2
Kurs: 2.78
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Dzisiaj o godzinie 14:00 dojdzie do spotkania Niemca Philipha Petzschnera z młodym Benoitem Paire. Faworytem bukmacherów jest właśnie Francuz, jednak ja stawiam zdecydowanie na Petzschnera i uzasadnię swój wybór. Po pierwsze Petzschner ostatnio notuje bardzo dobre wyniki i powraca do swojej wysokiej formy sprzed lat, a że ten zawodnik grać potrafi nikogo nie muszę przekonywać. Po drugie co jest także bardzo ważne, Petzschner gra przed własną publicznością, ponieważ turniej rozgrywany jest w niemieckim Stuttgarcie. Jak już wspomniałem Petzschner gra ostatnio bardzo przyzwoicie, a na potwierdzenie tego przytocze kilka jego ostatnich wyników, jakie odnotowywał. W Roland Garros jeszcze nie grał tego, co teraz i odpadł już w pierwszej rundzie. Następnie także w Niemczech też co prawda odpadł już w pierwszej rundzie, lecz spotkał się z Milosem Raoniciem, z którym przegrał 5:7, 6:7. Jego kolejny turniej to bardzo dobry występ w Holandii, gdzie doszedł aż do finału, a przebijał się przez kwalifikacje. Co też ważne odnotowania to fakt, że Niemiec nie przegrał nawet seta, aż do finału. Na swojej drodze Petzschner pokonywał takich przeciwników jak: John-Patrick Smith 6:2, 7:6, a w turnieju głównym 6:4, 6:2 Dmitriego Tursunova, 6:4, 7:6 Rogera-Vasselina, 7:5, 7:5 Xaviera Malissa. W finale tak już wspomniałem przegrał, lecz tylko 3:6, 4:6 z Davidem Ferrerem, który jest w wyśmienitej formie. W Wimbledonie wygrał 3:0 z Blazem Kavciciem, a w drugiej rundzie ograł go rodak Florian Mayer w 5 setach. Te wyniki mówią same za siebie. Niemiec gra na bardzo wysokim poziomie i nie wiem dlaczego bukmacherzy stawiają na Francuza, podczas gdy turniej odbywa się w Stuttgarcie. Paire to 47 rakieta w rankingu światowym. W Holandii, w tym samym turnieju, gdzie grał Petzschner doszedł do półfinału, gdzie wyeliminował go właśnie Ferrer. Podczas tego turnieju potrafił przegrać z Kubotem nawet 0:6. Podczas jego ostatniego turnieju na wielkim szlemie w Londynie doszedł do trzeciej rundy, gdzie wyeliminował go Brian Baker w 4 setach. W dwóch poprzednich rundach wygrywał z Ebdenem oraz Dolgopolovem. Nie jest zły, jednak porównując klasę obydwu zawodników oraz ich doświadczenie stawiam zdecydowanie na Niemca, który ponadto przed własną publicznością napewno będzie chciał się zaprezentować z jak najlepszej strony.

0 Zwrot

hayto 631

hayto

Użytkownik
Tenis, ATP Basted
Mikhail Kukushkin - Daniel Gimeno-Traver
Typ. Kukushkin
Kurs. 1.62
Betsafe.
Analiza:
Może i kazach nie jest mocny na trawie ale jego dzisiejszym rywalem też jest słaby na grassie Gimeno-Traver. Traver odpadł w 1 rundzie kwal do Wimbledonu z... 17 latkiem, zaś kazach też w 1 rundzie ale turnieju głównego z japończykiem Nishikorki więc różnica klas zdecydowana. Kurs na Kazacha według mnie sporo zawyżony, no ale to plus dla nas, w moim odczuciu Mikhail łatwo sobie poradzi w dwóch setach z Hiszpanem, taka mała uwaga jak ktoś ma Cyfrowy Polsat to być może będzie do obejrzenia to spotkanie na kanale Super Tenis (178).

⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, Stuttgart
Spotkanie: Paire, B - Petzschner, P
Typ: Over 22,5 Games
Kurs: 2,08
Buk: Unibet
Analiza: Na dziś wybieram pojedynek panów. Na ziemnym korcie, w Niemczech zmierzą się dwaj bardzo utalentowani gracze... ATP! Bukmacherzy faworyzują Paire, choć kurs na niego jest nieco za niski.. by móc myśleć pozytywnie że to może być pewniak w meczu.. Obaj zawodnicy posiadają bardzo mocny serwis, co będzie atutem w tym meczu.. Ale sam zawodnik Paire, potrafił w finale w Eastbourne, uciąć seta samemu Ferrerowi, a Petzschner, w Londynie potrafił uciąć aż 2 sety Mayerowi.. Wniosek jest prosty, że w tym meczu nie będzie nikt się ociągał, będzie każdy grał na 200% Niemiec z pewnością będzie chciał udowodnić pod własną publicznością, że potrafi wygrać, ale Paire łatwo nie odpuści.. Paire doszedł do 4 rundy na Wimbledonie tak samo jak Niemiec.. Więc spodziewam się dużej determinacji obu panów.. i dużo gemów.. Kurs jak najbardziej na gemy kuszący - nie sposób nie skorzystać..

Pozdro !

0 Zwrot

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Mecz Towarzyski, Piłka Nożna
Cracovia - Amkar Perm
Typ: Amkar
Kurs: 2,00
Bukmacher: bet365

Z reguły szerokim łukiem omijam obstawianie jakichkolwiek meczów sparingowych (rok temu lubiłem stawiać dla zabawy). Niektóre jednak z nich wydają się być stosunkowo przewidywalne, a jeśli dodatkiem jest fajny, wysoki kurs, to warto zagrać. Do rzeczy. &quot;Pasy&quot; dopiero wczoraj rozpoczęły obóz w Gniewinie. Tak, tak - w tym samym ośrodku, który gościł mistrzów Europy, Hiszpanów. Teraz przebywa tam Cracovia, bodajże Piast i właśnie Amkar. Nic więc dziwnego, że jeden telefon wystarczył, żeby zgadać się na sparing z Rosjanami. I nawet jeśli jest to mecz towarzyski, to faworyt jest jeden - Amkar. Patrząc na kadrę Cracovii, która pojechała na zgrupowanie, nietrudno oprzeć się wrażeniu, że to zbitka półprofesjonalistów z jakimiś kompletnymi nołnejmami z juniorów, lub zawodnikami testowanymi. Ale co się dziwić? Przecież to spadkowicz z ekstraklasy. A dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z dziesiątą siłą ligi rosyjskiej, która to liga uważana jest za bardzo wymagającą (według niektórych rankingów, siódma w Europie). Nie mam zamiaru porównywać składu Amkaru do składu Cracovii, bo to się mija z celem. Przepaść. Dla Rosjan ten obóz to ostatnia prosta przed meczami o stawkę. 22 lipca zmierzą się bowiem z Zenitem Sankt Petersburg. Trzeba więc powtórzyć wyświechtane stwierdzenie, że oni są na innym etapie (bardziej zaawansowanym) przygotowań do sezonu.

✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 135

mhm

Użytkownik
Pilka nozna - sparingi
Boreham Wood - West Ham
Typ: West Ham -1.75
kurs: 2.10
buk: Pinnacle

Analiza

West Ham, beniaminek Premier League gra sparing z 6 ligowa druzyna. Jada tam pelnym skladem co obwieszcza strona internetowa gospodarzy, cieszac sie ze zobacza dobrych pilkarzy na swoim stadionie. Wydaje mi sie ze spokojnie 3 gole moga cisnac 6 lidze (roznica 5 klas!). Sklad West Ham wraz z testowanymi zawodnikami: Winston Reid, George McCartney, Kevin Nolan, Sam Baldock, Nicky Maynard, Carlton Cole, Ricardo Vaz Te, Stephen Henderson, Matty Taylor, Mark Noble, Guy Demel, Ravel Morrison and Gary O&#39;Neil.
Kibice West Hamu stawia sie w liczbie 2250. Tyle biletow zamowili na ten sparing.
Jak widac niby sparing ale oczekiwania sa. Nowi zawodnicy sa. Czas postrzelac przed liga. Mimo ze jeszcze troche zostalo do rozpoczecia ligi to wybrali sobie ogorkow, zebym im troche goli wbic (co zwykle robi sie pod koniec przygotowan).
Podczas meczu rowniez prezentacja pucharu za zwyciestwo w play-offs do Premier League

⛔ 100

cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Piłka nożna, Elim. LM
Tre Penne - F91 Dudelange
Typ. Dudelange zachowa czyste konto
Kurs. 1.87
Betfair

Mistrz San Marino w rewanżu zagra tym razem u siebie z mistrzem Luksemburga. W pierwszym meczu gracze z Beneluksu zniszczyli swoich rywali u siebie (7-0). Co tu dużo nie mówić - jak myślimy o San Marino, to mamy w pamięci, że goli to oni raczej nie strzelają ???? czy to w pucharach krajowych, czy w eliminacjach do MŚ i Euro. Oczywiście, Luksemburczycy też wirtuozami nie są, ale jak widać, 7-0 dogłębnie pokazuje, że to i tak różnica kilku klas. Atut własnego boiska niczego tu nie zmieni. Tym bardziej, jeśli spojrzymy na ostatnie wyniku u siebie Tre Penne:

20.04.12 CAM Tre Penne Tre Fiori 1 : 2
17.03.12 CAM Tre Penne Folgore 2 : 0
03.03.12 CAM Tre Penne Juvenes/Dogana 0 : 0

Nawet rywalom ze swojej ligi nie ładują gradu bramek na swoim &quot;stadionie&quot;. Sam kurs tego typu jest wyjątkowo atrakcyjny patrząc na kurs na zwycięstwo Dudelange - 1,23. Luksemburczycy nadal są murowanymi faworytami. Ja sam uważam, że mecz zakończy się nieznacznym zwycięstwem gości do zera, chociaż obstawiania na Dudelange chyba nie ma co ryzykować.

✅ 87

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Tenis, ATP Newport
10.07.12 21:30
Vasek Pospisil - Lleyton Hewitt
Typ: Pospisil +1,5 seta
Kurs: 1.59
pInancleSports

Spotkanie pierwszej rundy turnieju ATP w Newport na nawierzchni trawiastej. Vasek Pospisil to młody (22-letni) i wysoki (193cm) tenisista reprezentujący Kanadę, który zajmuje od kilku tygodni w rankingu ATP zajmuje miejsce w okolicach setnego. Lleytona Hewitta nie trzeba nikomu przestawiać, to były lider rankingu (z przed 11 lat), który obecnie grywa coraz rzadziej i z coraz słabszymi wynikami, zajmuje miejsce w trzeciej setce rankingu. Vasek Pospisil nie wygrał jeszcze w tym roku pojedynku w turnieju ATP, gra dobrze, potrafi przejść kwalifikacje do dużych imprez, dobrze poczyna sobie w challengerach, ale jednak bilans to 0-9, choć nie jednemu wyżej klasyfikowanemu tenisiście napsuł krwi. Imponuje zwłaszcza jego gra na trawie w tym sezonie, widać że lubi na niej grać i mu służy. Najpierw challenger w Nottingham i po pokonaniu de Voesta (14 asów, 83% piłej wygranych po pierwszym podaniu) przegrał z Berankisem (16 asów, 70% piłek wygranych po pierwszym podaniu), następnie w turnieju ATP w Londynie urwał seta Nalbandianowi (9 asów, 77% piłek wygranych po pierwszym podaniu). Kolejny był turniej w Eastbourne, dostał się do turnieju głównego, znów imponował pierwszym podaniem, dwie pierwsze rundy przeszedł bez problemu z słabszymi rywalami (m.in. Przysiężnym), by w decydującym meczu pokonać Rosola (11 asów, 83% piłek wygranych po pierwszym serwisie), w pierwszej rundzie turnieju głównego odpadł po bardzo wyrównanym boju z Harrisonem, znów świetnie serwował (11 asów i 75% wygranych piłek po pierwszym podaniu). W pierwszej rundzie Wimbledonu trafił na świetnie dysponowanego Querreya, z którym przegrał po walce w czterech setach, a statystyki ze spotkania po raz kolejny prezentowały się bardzo przyzwoicie. Lleyton Hewitt grał w tym roku znów bardzo mało, tylko u siebie w Australii w styczniu, a potem dopiero na Roland Garros (porażka w 1r w czterech setach z Klizanem), w Londynie gdzie był bez szans z Karlovicem, oraz w pierwszej rundzie Wimbledonu w trzech setach przegrał z Tsongą. Wiem że turniej w Newport jest specyficzny, (Pospisil nie grał tu nigdy, Hewitt wraca po... 14 latach) jednak dobre występy podczas czterech tygodni na kortach trawiastych w Europie powinny zaprocentować, nie zdarzył mu się nawet jeden słabszy mecz, zawsze trzymał dobry poziom, może być ciężko wygrać spotkanie z doświadczonym Hewittem, który na trawie od zawsze czuł się świetnie, jednak wygranie seta jest jak najbardziej w zasięgu.

⛔ 100

S 7

scyzoryk73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, ŚWIAT: Międzyklubowe towarzyskie,10.07.2012 18:00
Spotkanie:Warta Poznań - Zalgiris
Typ: 2
Kurs: 2,35
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Dziś o godzinie 18:00 dojdzie do meczu towarzyskiego pomiędzy Wartą Poznań a Zalgiris Vilnius . Faworytem według mnie tego spotkania są wicemistrzowie Litwy z poprzedniego sezonu. Jest to drużyna w trakcie sezonu, po 19 kolejkach zajmuje 2 pozycję i w tej chwili czeka ich prawie miesięczna przerwa w lidze .Za 9 dni czeka ich jednak walka w eliminacjach do ligi Europejskiej i chcąc utrzymac dobra ostatnio dyspozycję zdecydowali się rozergrac mecz towarzyski. Zalgiris to solidna ekipa, która ma na pewno większy potencjał niż jeżeli średniak 1 Polskiej ligi czyli Warta. Poznaniacy do rozpoczęcia sezonu maja jeszcze sporo czasu, widac było w ostatnim spotkaniu z Zagłębiem ,że nie są w optymalnej dyspozycji tracąc aż 6 bramek przegrywając 3-6 . Kurs bardzo ciekawy na Litwinów a był sporo większy. Mecz rozgrywany na terenie neutralnym, koło takiego kursu nie można przejśc obojętnie patrzac na dyspozycję zespołów. ????

✅ 135

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, ATP Newport, 17-00 10.07.2012
Becker, Benjamin - Goffin
typ: 2-0
3,50
bet365
Analiza
Dziś w spotkaniu pierwszej rundy turnieju na kortach trawiastych w Newport, Belg, David Goffin spotka sie z Niemcem, Benjaminem Beckerem. Nieznacznym faworytem bukmacherow jest Goffin, ja jednak mam nieco odmienne zdanie na temat tego spotkania. Niemiec aby spotkac sie dzis w turnieju glownym, musial przebijac sie przez trzy rundy kwalifikacji, wygrywal kolejno z Klaasenem, Wolmarnsem oraz Kuznetsovem. Niemiec na Wimbledonie zdolal wygrac jedno spotkanie, z Amerykaninem, Jamesem Blakiem, przegral w II rundzie z Radkiem Stepankiem. Belgowi udalo sie wygrac na Wimbledonie dwa spotkania, ogrywal Tomica oraz Levine i przegral 0-3 w III rundzie z Mardym Fishem. Niemiec na trawie czuje sie jak ryba w wodzie, jego styl gry tak jakby byl idealnie przystosowany do tej nawierzchni kortu. Niemiec znakomicie serwuje, niezle gra przy siatce i zdecydowanie preferuje ofensywny styl gry. Belg, mimo, ze dobrze zaprezentowal sie na Wimbledonie, do gry na trawie jakos mnie nie przekonuje. Jesli Niemiec zagra dzis na swoim normalnym poziomie mysle, ze to on powinien zameldowac sie w kolejnej rundzie turnieju.

✅ 250

Otrzymane punkty reputacji: +2
eror26 39

eror26

Użytkownik
Tenis, ATP Newport 10.07.12 21:30
Spotkanie: Vasek Pospisil - Lleyton Hewitt
Typ: Gemy Hc -2.5 Hewitt
Kurs: 1.90
Buk:pinnacle

Dziś o godzinie 22.30 na kortach trawiastych turnieju w Newport, spotkają się 233 rakieta w rankingu ATP Lleyton Hewitt, z 105 kanadyjczykiem Vaskiem Pospisilem. Obaj panowie nie spotkali się jeszcze ze sobą , ale ostatnie wyniki mogą wskazywać na Pospisila. Ja jednak stawiam w tym meczu na bardziej doświadczonego Australijczyka.
Lleyton jak grać potrafi każdy wie, jednak jego ostatnie spotkania raczej nie należą do udanych, odpadł już w pierwszej rundzie Wimbledonu lecz z nie byle kim bo z pózniejszym półfinalistą Tsongą przegrywająć 0-3. Jego rywal także odpadł w pierwszej rundzie z Samem Querreyem przegrywając 1-3. Hewitt to zawodnik tak doświadczony i przedwszystkim jak dla mnie potrafiący bardzo dobrze grać na kortach trawiastych, że powinien spokojnie ograć młodszego i mniej doświadczonego zawodnika. Jest to dla niego najlepszy przeciwnik na przełamanie, więc zapewne będzie chciał go pewnie i szybko pokonać w dwóch setach. Turniej w Newport jest bardzo specyficzny w którym zazwyczaj dużo do powiedzenia mają zawodnicy starsi i bardziej doświadczenii, a takim nie wątpliwie jest Hewitt, kursy na niego już poleciały dlatego gram ryzkując handicap gemowy dla mniej odważnych opcja na czysty win po kursie 1.55.

✅ 90

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis &gt; ATP Tour &gt; Newport
Spotkanie: Izak van der Merwe - Gilles Muller: Łączna liczba rozegranych gemów
Typ: Powyżej 22.5 gemów
Kurs: 1,85
Buk: Expekt
Analiza:

W pierwszej rundzie turnieju na kortach trawiastych w Newport dojdzie do pojedynku Izaka van der Merwe - Gillesa Mullera. Faworytem wydaje się być ten drugi, który jest wyżej w rankingu ATP i jednak osiąga lepsze rezultaty niż zawodnik z RPA.
Ja jednak w tym spotkaniu postanowiłem zagrać powyżej 22.5 rozegranych gemów. Obaj zawodnicy są to bowiem wysocy tenisiści (po 195 cm) co za tym idzie są również nieźle serwującymi zawodnikami i w takim spotkaniu według mnie ciężko będzie o przełamanie. Tym bardziej, że również nawierzchnia na której odbędzie się mecz nie sprzyja częstym przełamaniom, bo jest dość szybka.
Izak van der Merwe do turnieju głównego przebijał się przez kwalifikacje w których pokonał James Duckworth, Pierre-Ludovic Duclos i Adrian Mannarino (wszystkie mecze były 3-setowe do tego rozegrał 4 tie-breaki). W każdym z tych spotkań van der Merwe miał przynajmniej 10 asów serwisowych co pokazuje, że Gilles Muller na pewno nie będzie miał łatwo w tym spotkaniu. Owszem van der Merwe zdarzały się słabsze momenty w swoich gemach serwisowych ale to nie zmienia faktu, że Muller będzie miał dziś ciężko przełamać serwis rywala.
Gilles Muller to również zawodnik dobrze serwujący i ciężki do przełamania. Mogliśmy się o tym przekonać podczas turnieju w &#39;s Hertogenbosch gdzie doszedł do ćwierćfinału głównie dzięki bardzo dobremu serwisowi. Podczas Wimbledonu nie poszło mu najlepiej (odpadł w pierwszej rundzie) ale tam również w meczu z Julien Benneteau (tym samym, który prowadził 2-0 w setach z Rogerem Federerem) miał bodaj 16 asów serwisowych.
Według mnie ten mecz będzie opierał się na serwisie jednego i drugiego. Nie wykluczam, że któryś z setów zakończy się w tie-breaku (może oba), według mnie szans na przełamanie w tym meczu serwisu rywala nie będzie zbyt wiele. Kto wie może czeka nas 3-setowy pojedynek? Ja mimo wszystko stawiam w tym meczu over gemów.

✅ 85

kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Mecz towarzyski, godzina 22:15
Spotkanie: Francja - Hiszpania
Typ: Hiszpania (-6,5 pkt)
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Dziś o godzinie 22:15 odbędzie się spotkanie Towarzyskie w koszykówce pomiędzy Francją, a Hiszpanią, faworytem jest Hiszpania o czym świadczy kurs na tą drużynę, który wynosi 1.16. Wczoraj Hiszpania wygrała z Wielką Brytanią grając dobrze tylko w pierwszej kwarcie wygranej 6 punktami, ostatecznie zwycięstwo wyniosło 78:74 dziś musi być już lepiej. Wszystko w dzisiejszym pojedynku przemawia za zawodnikami Hiszpanii. Ostatnie 10 meczy Francuzów jako reprezentacja to 8 zwycięstw oraz 2 porażki. Co ciekawe obie te porażki to przegrane właśnie z Hiszpanią: 69:96 czyli aż 27 punktami oraz 85:98, czyli 13 punktami. Jeśli chodzi o Hiszpanów to ostatnie 10 spotkań to 9 zwycięstw oraz 1 porażka. Ostatnie 5 pojedynków pomiędzy Hiszpanią, a Francją to aż 4 zwycięstwa Hiszpanii i tylko jedne Francji. Co ciekawe jak Hiszpania już wygrywało to bardzo wysoko, widać, że Francja im leży mam nadzieję, że Hiszpania będzie kontynuować swoją świetną passę z Francuzami.

✅ 80

drill 66

drill

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Eliminacje do Ligi Mistrzow
Spotkanie: Tre Penne - F91 Dudelange
Typ: Obie strzelą? nie
Kurs: 1,75
Bukmacher: unibet
Analiza: Ostatni dzisiejszy mecz eliminacyjny do LM przed nami. Tre Penne podejmie na własnym boisku drużyne Dudelange. Faworytami jest druzyna z Luksemburgu, ktora wygrala pierwszy mecz az 7-0. Dzisiaj spodziewam sie podobnego spotkania, oczywiscie ze wskazaniem na gosci. Tre Penne nie posiada w skladzie zawodnikow, ktorzy mogliby sie przeciwstawic swojemu rywalowi. Dudelange rowniez nie jest zespolem, ktory moze zwojowac LM, ale dzisiejszy przeciwnik bedzie dla nich kolejna rozgrzewka przed nastepna faza. Nawet boisko nie pomoze gospdarzom, a gra przy wyniku 7-0 nie napawa optymizmem. Tre Penne to zdecydowanie jedna ze slabszych druzyn w trakcie fazy do LM i nie jestem w stanie wyobrazic sobie, zeby byli w stanie cos ugrac. Nie sadze rowniez zeby padla bramka z ich strony, bo Dudelange bedzie kontrolowac rywala przez caly mecz i nie dopuscic do utraty gola.

✅ 75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom