>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.06.2020 (środa)

Status
Zamknięty.
beny89 1,8K

beny89

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Puchar Niemiec
Godzina 20.45
Spotkanie : Bayern- Frankfurt
Typ : 1/+4.5 gola
Kurs : 2.08
Bukmacher : Forbet

Drugi mecz półfinałowy Pucharu Niemiec, Monachijczycy są zdecydowanym faworytem w tej rywalizacji i przy dyspozycji obu ekip ciężko doszukiwać się jakiejś sensacji. Gospodarze dość pewnie przewodzą w tabeli, ostatnio efektownie pokonując rywala z Leverkusen 4-2, a ostatnia wpadka, o ile można tak to nazwać przytrafiła im się dawno temu, w bezbramkowym meczu z Lipskiem. Z drugiej strony mamy zespół Orłów który rozgrywki wznowił w kiepskim stylu, później nastąpiło odrodzenie, kilka lepszych spotkań, a w ostatnim meczu z Mainz znów oglądaliśmy gorsze oblicze Eintrachtu które w fatalnym stylu uległo rywalom w derbach 0-2. Pozytywnego o gościach można powiedzieć to,że starają się grać ofensywny i wesoły futbol, dużo goli strzelają, mnóstwo też niestety tracą, także z takim rywalem jak Bayern możemy oczekiwać dużej ilości trafień.Obie jedenastki parę kolejek temu zagrały ze sobą w lidze i gospodarze rozgromili Orłów aż 5-2 i dziś liczę na podobny rezultat.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie
Spotkanie: Chernye Grifony - Reaktivnye Bizony
Godzina: 21:50
Typ: Chernye Grifony zdobędą powyżej 5,5 goli w meczu
Kurs: 2,43
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Kolejny dzień zmagań z hokejową Comet Division. Meczem kończącym dzisiejszy dzień w tej dyscyplinie będzie starcie Chernye Grifony kontra Reaktivnye Bizony i ten właśnie mecz biorę w swojej analizie pod lupę. Moja propozycja na to starcie to powyżej 5,5 gola ekipy gości. Typ właściwie intuicyjny, ale i statystycznie zdecydowanie się broni. Ostatnie mecze Grifonów to kolejno 8,7,2,5, 6,6 bramek po ich stronie. Jak widać są bardzo ofensywnym i otwartym zespołem, bowiem w meczach z ich udziałem zazwyczaj pada sporo bramek. Dodatkowym argumentem za moim typem jest fakt, że Bizony raczej nie mają szczelnej defensywy i w swoich meczach średnio tracą po 6-7 goli. Myślę, że warto zainteresować się tym typem, bo kurs jest naprawdę niezły a typ ma jak najbardziej swoje podstawy.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom