>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.06.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
C 50

chivens

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP &#39;s-Hertogenbosch
Godzina: 16
Spotkanie: Kohlschreiber - Stepanek
Typ: Stepanek
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Według mnie kurs na Czecha mocno przesadzony. Radek zalicza kapitalny sezon, gdzie się nie pojawia tam zostawia po sobie bardzo dobre wrażenie, dzięki czemu mocno mnie się w górę rankingu. W turnieju w Stuttgarcie pokonał czterech przeciwników, w tym m.in Cilica, co może w chwili obecnej nie jest jakimś szczególnym osiągnięciem, aczkolwiek Chorwat dużo lepiej czuje się na nawierzchni trawiastej niż ziemnej. Co więcej, Czech wyeliminował będącego w dobrej dyspozycji Istomina, a w Garrosie był dwie piłki od wyeliminowania Murraya w pierwszej rundzie, to na pewno może budzić podziw. Jego kolejnym rywalem będzie Niemiec Kohlschreiber. H2H tych panów: 5:1 dla Stepanka. Ostatni pojedynek obu panów odbył się 3 lata temu w Eastbourne na nawierzchni trawiastej. Zwyciężył własnie Czech w dwóch setach. Widać, że ma on patent na Niemca, który w obecnym sezonie za bardzo nie zachwyca, a na swojej drodze w Stuttgarcie nie miał zbyt wymagających przeciwników. Głównie przemawia za nim to, że gra u siebie, ale według mnie na tym kończą się jego atuty i moim zdaniem warto pograć Czecha, ponieważ kurs jest baaardzo zachęcający i widzę tu spore value.
100

M 127

matand

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, ME
Data: 21:00
Spotkanie: Francja-Rumunia
Typ: Francja HT
Kurs:
1.8
Bukmacher:Unibet
Analiza: Już jutro wreszcie rusza Euro! Na start mecz otwarcia z udziałem gospodarzy oraz Rumunii. Ciśnienie na Francję jest niesamowite, grają u siebie, kadrowo są być może najmocniejsi, a na pewno w czołowej trójce. Myślę, że drużyna mimo, że dość młoda i niedoświadczona to ciśnienie udźwignie - przynajmniej w początkowej fazie turnieju i dość pewnie przejadą się po rywalach grupowych. Rumunia w eliminacjach zasłynęła świetną defensywą, jednak uważam, ze w starciu z Griezmannem, Payetem i resztą ten bardzo dobrze dotychczas funkcjonujący kolektyw nie da rady. Myślę, że Francja mocno ruszy już od pierwszych minut meczu i spodziewam się nawet ich dwóch bramek jeszcze w pierwszej połowie.
100

Otrzymane punkty reputacji: +5
vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Challenger Moskwa
Godzina: 11:00
Spotkanie: Steven Diez - Dmitry Popko
Typ: Popko
Kurs: 1,99
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Dziś w Moskwie Kanadyjczyk Steven Diez i Kazach Dmitry Popko będą walczyć o największy sukces w sezonie, którym dla jednego z nich będzie półfinał tego challengera. Bardziej znany szerszej publiczności jest Diez, jednak w ostatnim roku czy też dwóch, zaliczył on zjazd w dół i na razie nie wyrasta na całkiem dobrego gracza, na którego się zapowiadał. Również dlatego jego kariera została poniekąd zdegradowana do gry w tym sezonie przede wszystkim w Futuresach. W poprzednich dwóch turniejach challenger pokonał jedynie Milojevicia, a przegrał z Masurem i Ramanathanem. Tutaj pokonał, nie będąc wcale faworytem, Ilhana i Rubleva, jednak o ile w tym pierwszym meczu można mówić o zaskoczeniu, o tyle Rublev gra ostatnio beznadziejnie i to nie pierwszyzna, a wręcz chleb powszedni, że przegrywa, nawet teoretycznie będąc faworytem. Popko ostatnio próbuje wznieść swoją karierę na wyższy poziom i udaje mu się to. Powoli zyskuje uznanie na poziomie challenger, w ostatnim miesiącu zaliczył ćwierćfinał na hardzie w Karshi, gdzie był blisko ogrania Seli, potem w Prostejovie stoczył dwa dwusetowe, przegrane, ale niejednostronne boje z Fucsovicsem i Rosolem, którzy przecież poziomem przewyższają Dieza o kilka klas. Wydaje się, że to jednak w tym challengerze Popko gra swojego maksa. W pierwszych spotkaniach z Kudryatsevem i Shapovalovem stracił po 4 gemy, co w szczególności zaskoczyło mnie w spotkaniu z bardzo młodym, niezwykle zdolnym i ostatnio (między innymi na juniorskim Wimbledonie) świetnie pokazującym się graczem z Kanady. Popko ostatnio dobił na poziom challenger i wydaje się być graczem on-fire. Diez z kolei często przegrywa nawet ze słabszymi zawodnikami. Stawiam więc, że Popko wraz z - jak na razie - najlepszą grą w życiu, osiągnie także życiowy sukces.
100

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - AMERYKA POŁUDNIOWA: Copa America
Godzina: 01:30
Spotkanie: Urugwaj - Wenezuela
Typ: HT/FT Urugwaj/Urugwaj
Kurs: 2.60
Bukmacher: Unibet
Analiza:
A ja nadal uparcie i skrycie walczę z nocnymi meczami, wczoraj niestety remis Ekwadoru mnie wyłożył ale dzisiaj wracam z wielką chęcią rewanżu stąd taki troszkę ryzykowny typ ale jak zawsze prawdopodobny. Urugwaj to taki must win drugiego meczu w grupie C więc nawet nie chce słyszeć o innym wyniku po 90 minutach niż ich wygrana. Urugwaj niespodziewanie wysoko przegrał w pierwszym meczu z Meksykiem 1:3. Szczególnie zła była dla nich pierwsza połowa, bo już w czwartej minucie przegrywali po golu samobójczym, a od 45 grali w dziesiątkę. Mimo, że Meksyk dyktował tempo gry uważam, że ta samobójcza bramka w pierwszych minutach meczu bardzo wpłynęła na los całego spotkania, gdyby nie ona ten mecz mógł się potoczyć całkiem inaczej później doszło osłabienie i klapa. Ale mimo iż grali w 10 zdołali zdobyć bramkę kontaktową ostatecznie przegrywając ale warto też zauważać takie rzeczy jak właśnie ta bramka na 1:1 oznacza ona, że jednak im zależy. W dzisiejszym meczu im będzie zależało jeszcze bardziej ponieważ jak teraz coś zalepią to z awansem mogą się pożegnać. Brak awansu byłby sporą niespodzianką, Urusi wychodzili z grupy w sześciu ostatnich imprezach z rzędu, w 2011 roku wygrali cały turniej, a ostatnio zakończyli rozgrywki na fazie grupowej w 1997 roku. Wenezuela pokonała w pierwszej rundzie Jamajkę 1:0 strzelając już w 15 minucie i później grając z jednym zawodnikiem więcej zdołali dowieźć ten wynik do końca. Więc co tu dużo mówić? Grając w przewadze z najsłabszą drużyną w grupie tylko 1:0? Mają problem bo grają z żywnym rekompensaty Urugwajem. Od 1967 roku Wenezuelczycy tylko dwukrotnie wychodzili z fazy grupowej Copa America, ale w 2011 roku w Argentynie zaliczyli najlepszy turniej w historii zajmując czwarte miejsce. W 2007 roku Wenezuela zagrała na Copa America ostatni mecz przeciwko Urugwajowi i wysoko przegrała wtedy 1:4 w ćwierćfinale, wcześniej w fazie grupowej Wenezuelczycy zdobyli jeden punkt po remisie 0:0. Spoglądałem jeszcze w poprzednie spotkania obu ekip ze sobą no i bywało już tak, że Urugwajczycy prowadzili po pierwszej połowie. W dzisiejszym meczu mają bardzo ważny cel do spełnienia i żeby znowu im się coś nie wymknęło spod kontroli muszą zacząć szybkie strzelanie i to do bramki przeciwnika - stąd typ na pierwszą połowę na konto Urugwajczyków no i wygrać całe spotkanie by liczyć się w walce o awans - typ na finałowy wynik meczu.
100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball, Meksyk LMB
Godzina: 02:00
Spotkanie: Oaxaca - Broncos de Reynosa
Typ: over 11
Kurs: 2.25
Na dzisiejszą noc proponuję zagrać dość egzotyczna ligę a mianowicie baseball meksykański.
Obie drużyny mają dość dobrą statystykę, jeśli chodzi o uderzenia. Oaxaca ma 0.281 a Reynosa 0.272. Żeby to troszkę bardziej zobrazować napiszę, że w lidze MLB tylko 2 drużyny maja lepszą średnią - Boston i Pittsburgh, a wiadomo jak one punktują.
Niestety rzucający też sa do bani. Średnia ERA w Oaxaca to 4.76(WHIP 1.64) a w Reynosa to 5.1(WHIP 1.55). I ponownie, żeby było to trochę jaśniej - w MLB tylko Cincinnati ma gorszych rzucających.
Więc można się dzisiaj spodziewać wyniku w granicach 7:6 lub więcej.

Powodzenia
125

carmensandiego 72

carmensandiego

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, COPA AMERICA
Data: 4:00
Spotkanie: Meksyk - Jamajka
Typ: Zespół 1 zwycięży, a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola.
Kurs: 1.80
Bukmacher: bwin
Meksykanie w pierwszym spotkaniu okazali się lepsi od Urugwaju wygrywając 3:1. O ich zwycięstwie zadecydowała końcówka, w której grając już dziesięciu na dziesięciu (wcześniej mieli przewagę) zdołali strzelić dwie bramki. Jamajczycy w pierwszym spotkaniu przegrali z Wenezuelą 0:1. Niestety spotkanie zostało ustawione już na początku gdy najpierw bramkę strzelił Martinez, a osiem minut później czerwoną kartkę zobaczył kapitan zespołu Rodolph Austin. Jamajka oddała w tym spotkaniu tylko trzy celne strzały. Jamajczycy ostatnio grali z Meksykiem w rozgrywkach Gold Cup w 2015 roku, wtedy przegrali 1:3. Dodatkowo obie drużyny są osłabione o podstawowych ofensywnych zawodników. Meksyk zagra ofensywnie, na 3 obronców, a Jamajka nie będzie miała jak na to odpowiedzieć.
100

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina ; Tenis ATP Hertogenbosch
Godzina ; 12,30
Spotkanie ; Ferrer - Muller
Typ ; Muller DW 2-0
Kurs ; 3,70
Bukmacher ; unibet
Analiza ;
Cwiercfinal turnieju podprowadzajacego pod Wimbledon na holenderskiej trawie. David Ferrer , ciagle niezlomny , ciagle biegajacy , ciagle walczacy , ciagle przebijajacy , ciagle najmniej doceniany gracz z czolowki ATP , ciagle najmniej utalentowany gracz czolowki Atp , ciagle pozostajacy bez formy zmierzy sie z kamienna twarza Gilesem Mullerem. zacznijmy od tego , ze Hiszpan jest wyraznie pod forma , nie pamietam kiedy gral tak zle , to moze byc najgorszy sezon od dekady.Nawet na cegle David dostawal lomot od graczy z ktorymi w poprzednich latach by wygrywal. Jego gra bardzo nie przekonuje , nie ma tej powtarzalnosci , tego automatyzmu. Jutro przyjdzie mu zagrac na trawie , gdzie jego atuty bardzo maleja. Ostatnie 2 lata David odpuszczal trawe , tutaj przyjechal do Holandii , wygral z Sela ale byl lamany jak zapalka. jutro rywal z wyzszej polki. Muller , tez ma sezon sredni , na swoim poziomie. Niezle gry na hardzie , sezon na maczce sobie odpuscil. Przez 2 miesiace rozegral 2 mecze , powrocil na trawe , ogrywajac Robina Hasse i Garcie-Lopeza , jest tez juz w 1/2 debla , widac glod gry , powinno wygladac to jeszcze lepiej. Jesli nie wydarzy sie nic nadzwyczajnego u Gilesa , jesli nie zadzwoni zona z pretensjami , jesli kochanka nie bedzie chciala nowego mieszkania , lub nie dowie sie o smierci swego ukochanego kota , to powinien to spokojnie ogarnac. Moze i nawet w dwoch setach.
100

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Singapur
Godzina: 14:00
Spotkanie: Albirex Niigata - Warriors FC
Typ: Albirex + ov2,5
Kurs: 1,95
Sporo osób poszło w mecz otwarcia Euro... główny dziś bet ???? . Zapewne pojawią się jeszcze typy na Copa. A ja sobie zatypuje ligę Singapuru (9 zespołów). Gospodarzem jest pierwszy w lidze Albirex. 12 meczy - 9-2-1 - bramki 28:6. Ostatnia strata pkt. na własnym stadionie była w listopadzie 2015r. Od tej pory 11 zwycięstw (w tym 7 z pokrytym ov2,5). Warriors w tabeli zajmuje 7 miejsce - 13 meczy 2-6-5 - bramki 16:20. Na wyjazdach nie wygrywa. W tym roku 0-3-4 - ale co ciekawe w każdym meczu coś strzelali. Bramki na wyjazdach 17-10. Liczę, że Albirex strzeli przynajmniej 2 bramki. Przy golu ze strony Warriors over będzie. Możliwym rozwiązaniem są też 3 lub więcej gole gospodarzy - takie mecze też się trafiały - 4 razy w tym roku. To także zapewni over. Typ jak dla mnie ciekawy i mocno prawdopodobny. Zwłaszcza, że kursy już sobie dołują.
✅95

Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka plażowa - Major Series: Hamburg - Women
Godzina: 09:00 CET
Spotkanie: Matauatu/Pata v Forrer/Verge-Depre
Typ: Linline Matauatu i Miller Pata
Kurs: 3 ,40
Bukmacher: bet365
Analiza: Chyba trochę przesadzone kursy w tym zestawieniu. W Hamburgu lepsze wrażenie sprawiają siatkarki z Vanuatu: wyszły z drugiego miejsca z trudnej grupy ogrywając łatwo Eduardę i Elizę Maię, potem zacięta trzysetówka z Bieneck i Grossner, nawet z liderkami grupy Agathą i Barbarą do pewnego momentu wyglądały dobrze. Szwajcarki nie pokazały nic wielkiego w tym tygodniu, wymęczyły wygraną ze Słowaczkami i właśnie dzięki temu minimalnie je wyprzedziły punktowym ratio w walce o 3 miejsce. Bezpośredni bilans na korzyść Forrer/Verge-Depre, ale oba mecze to wyrównane boje, które zamykały się w dodatnim handicapie. Patrząc na postawę obu duetów w fazie grupowej jest spora reprezentantki Vanuatu zapiszą w H2H pierwszą wygraną ze Szwajcarkami.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SIATKÓWKA
240

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Euro
Godzina: 21:00
Spotkanie:
Francja - Rumunia
Typ: X
Kurs: 5.0
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Witam wszystkich! Dziwię się, że jeszcze żadna osoba nie podała tego typu, gdyż wydaje mi się, że remis jest bardzo prawdopodobny w tym spotkaniu. Już kilka osób opisało dosyć szczegółowo ten mecz, więc ja tylko podkreślę najważniejsze kwestie. Po pierwsze to mecz otwarcia wielkiej imprezy piłkarskiej, a jak wiemy z historii, mecze otwarcia często kończyły się remisami. Nie było istotne kto z kim gra, gdyż nikt nie chciał przegrać meczu otwarcia. A jak stare przysłowie mówi: &#39;jak nie można wygrać, to trzeba zremisować&#39;. Piłkarze też tak podchodzili do tej kwestii. Gospodarze zawsze chcą go wygrać, ale rywale zazwyczaj walczą z podwójną motywacją, więc o zwycięstwo faworytów jest ciężko. Ostatni raz na wielkiej imprezie mecz nie zakończył się remisem w 2014 roku kiedy to na mundialu Brazylia pokonała 3-1 Chorwację jednak warto tutaj zauważyć, że Chorwacja prowadziła w tym spotkaniu i do tego grała lepszą piłkę. Dopiero rzut karny, przez wielu ekspertów podyktowany niesłusznie zmienił oblicze spotkania, a w doliczonym czasie stało się jasne, że wygra Brazylia, gdyż strzeliła gola z kontry na 3-1 w chwili kiedy Chorwacja postawiła wszystko na jedną kartę. Wcześniej w 2010 i 2012 roku były same remisy. Najpierw na mundialu RPA zremisowało z Meksykiem 1-1, a potem Polska z Grecją na Euro 2012 również 1-1. Dzisiaj natomiast czas na pierwszy mecz na Euro 2016. Faworyzowany zespół francuski podejmie twardo grającą drużynę rumuńską. Zapowiada się naprawdę interesujące widowisko. Na uwagę zasługuje forma obydwu reprezentacji. Rumunia w ostatnim czasie remisowała 2-2 z Włochami czy 0-0 z Hiszpanią, a to zespoły będące faworytami tej imprezy. Ponadto w eliminacjach nie polegli ani razu (5 wygranych, 5 remisów), a w ostatnich 2 latach przegrali zaledwie 2 razy. Towarzysko z Algierią w 2014 roku oraz niedawno towarzysko z Ukrainą w szalonym meczu zakończonym wynikiem 3-4. W między czasie rozegrali 20 innych spotkań (albo w eliminacjach do Euro albo towarzyskich) i ANI RAZU nie przegrali, odnotowując same zwycięstwa i remisy! Widać zatem, że w meczach o stawkę nigdy nie odpuszczali i nawet z zespołami teoretycznie silniejszymi potrafili remisować. Francja natomiast ma nóż na gardle. Gra przed własną publicznością, to fakt, ale czy poradzi sobie z tą presją? Pamiętajmy, że od 2 lat nie grała w meczu o stawkę, a w tym czasie doznała aż 4 porażek i choć były to mecze towarzyskie to jednak rywale nie zawsze byli z najwyższej półki (1-3 z Brazylią, 3-4 z Belgią, 0-1 z Albanią, 0-2 z Anglią). Tak, dobrze widzicie, Francja przegrała nawet z Albanią, tą samą, która gra na tym Euro oraz przez wielu uważana jest za najsłabszy zespół w całej stawce. Ponadto po wynikach francuskiej machiny można dostrzec, że nie jest to drużyna często grająca na zero z tyłu. Nawet ostatnio słabiutki Kamerun strzelił 2 gole w bezpośrednim pojedynku. Rumunia to nie są chłopcy do bicia jak to ktoś wcześniej pięknie napisał. Dyscyplina taktyczna, ambicja, upór i umiejętności na pewno są w tym zespole, a jeśli sędzie będzie bezstronny to Rumuni tego nie przegrają. Remis nie będzie złym wynikiem dla obydwu reprezentacji. Kursy na takie rozwiązanie coraz bardziej spadają w dół, więc warto na jakimś kuponie umieścić ten typ. Mam nadzieję, że moja analiza kogoś przekona do typowania!
Powodzenia!
100

Otrzymane punkty reputacji: +5
sakiel 311

sakiel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, Debel - Hertogenbosch
Spotkanie: Gilles Muller/Frederik Nielsen - Dominic Inglot/Raveen Klaasen
Typ: Gilles Muller/Frederik Nielsen
Kurs: 2,35
Analiza:

W dzisiejszym meczu na kortach Hertogenbosch zmierzą się luksembursko-duńska para Gilles Muller/Frederik Nielsen z brytyjsko- południowoafrykańską parą Dominic Inglot/Raveen Klaasen. Rankingowo faworytami wydają się być Inglot/Klaasen, jednak często ranking nie odzwierciedla wielu czynników jak nawierzchnia, obecna forma itp. Muller/Nielsen wyglądają świetnie na tym turnieju, szczególnie wczorajsze spotkanie z najwyżej rozstawionymi Mahut/Bopanna robi spore wrażenie. Niesamowicie trudno przełamać serwis tej pary, skoro tak znakomici przeciwnicy jak Mahut/Bopanna dokonali tego tylko raz, w pozostałych gemach nie było już ani jednego breaka. Szczególne wrażenie robi serwis Gille&#39;a, asy serwisowe z drugiego podania, to musi być mocno irytujące dla przeciwników.

andie 333

andie

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, Nottingham, Wielka Brytania
Godzina: 16:00
Spotkanie: Moore T. - Zheng S.
Typ: 1
Kurs: 1,81
Analiza:
Właściwie po wczorajszym meczu, nie chce mi się nawet pisać analizy. To co robiła wczoraj Moore z Mchale przechodzi ludzkie pojecie ???? tak ja rozprowadzala po korcie a potem mocne uderzenie i bez szans na odbiór. Całkiem mocny serwis. Moore gra w swoim rodzinnym domu turniej życia.
Zheng imponująco pokonała Konte 2-0 ale według mnie teraz czeką ja niesamowicie trudne zadanie. Ostatnio miała też słabszą forme i oprócz tego turnieju poprzednie 7 meczy pod rząd porażka to coś mówi.
Moore bilans na trawie ogólny 43/34 ale w tym sezonie uwaga 9/1!
Zheng bilans na trawie 23/16 a w tym sezonie 2/0.
Widać więc kto jest bardziej ograny. Dla mnie ma 95% wygra Moore i wydaje mi się, że jest naprawde mała opcja, że to nie wejdzie..
Ps: jeszcze wczoraj kurs wynosił 2.1 ale spadł drastycznie.
Pozdrawiam
100

marfi 629

marfi

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Europejska kobiet
Godzina: 16:30
Spotkanie: Rumunia - Węgry
Typ: DW: 3:0
Kurs: 4,00
Analiza:
Spotkanie Ligi Europy w siatkówkę pań. Grają 3. i 4. zespół w grupie już bez szans na awans do play-off. Węgierki zdecydowanie najsłabsza drużyna tej grupy, zajmują 4. miejsce i nie zdobyły jeszcze punktów. Bilans setów 2:12. Wcześniej udało im się urwać po secie Greczynkom i Słowenkom. Z Rumunkami tak kolorowo nie było i dostały 3:0. Pamiętam jak buki przesadziły wtedy ładnie z kursami i chyba po 2,37 wygrałem zakład, że Rumunki wygrają. Prezentują w tym sezonie lepszą siatkówkę od Węgierek po prostu. Pewnie buki kierują się tym, że Węgry wygrały poprzednią edycję LE. Miała ona wtedy nieco inny kształt, grało w niej 6 drużyn i nie było wśród nich Rumunii czy chociażby Słowenii, która w tym roku dwa razy zlała Węgierki. W pierwszym meczu padło już 3:0. Czuję, że i w tym będzie podobnie, gra o nic, dla Węgierek ten sezon to straszne rozczarowanie i sprowadzenie na ziemię, nie wydaje mi się, że będzie chciało im się jakoś dzisiaj specjalnie grać.
300

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina/ME piłka nożna
Godz/21.00
Spotkanie/Francja-Rumunia
Typ/ remis 1 połowa
Kurs/2,25
Bukm/Winmasters
Analiza
Musiałbym się powtarzać,mecz został już dogłębnie przeanalizowany przez kilka osób/każdy wyciąga inne wnioski/.Oto kilka moich argumentów za typem
1/Mecz otwarcia,który przeważnie kończy się remisem
2/Francuzi długo nie grali meczów o żadną stawkę/gospodarze ME ,nie grali eliminacji/
3/Wielkie oczekiwania kibiców i mediów francuskich,a to jest presja/coś jak w Polsce/
4/Rumuni nie przegrali żadnego meczu w eliminacjach
5/Remisy Rumunów z Hiszpanią,Włochami i Argentyną/wg mnie zespołami lepszymi od Żabojadów/
6/Może i Francuzi wymęczą zwycięstwo ,ale widzę realne szanse na zakończenie pierwszej połowy wynikiem 0-0,lub1-1
7/Kurs na Francję nie warty grania ok.1,30 a na taki meczyk warto postawić 100kę,będzie się lepiej oglądało ,kurs przyzwoity 2,25
125

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Francja - Rumunia (HT/FT)
Typ: remis/Francja
Kurs: 4,14
Bukmacher: Oddsring
Analiza:

Bilans dotychczasowym pojedynków pomiędzy Francją, a Rumunią przemawia za Les Bleus. Francuzi wygrali bowiem siedem spotkań, pięć zremisowali, a trzy padły łupem Tricolorii. Rumunia nie wygrała jeszcze żadnego oficjalnego spotkania o punkty przeciwko Francji. Jedyne trzy zwycięstwa Rumunii odnieśli w meczach towarzyskich. Co więcej, na zwycięstwo czekają już ponad 44 lata...
Francuzi z pewnością wybiegną na murawę w ustawieniu 4-3-3. W środku pola znajdzie się jak sadzę miejsce dla grajacych z ogromnym zaangazowaniem i utalentowanych: Matuidiego, Pogby oraz N’Golo Kante.
Największym atutem reprezentacji Rumunii będzie z pewnością solidna i dobrze zorganizowana defensywa, o czym swiadczą osiągnięcia Rumunów w eliminacyjnych rozgrywkach (o porazek, 2 stracone gole).
Choć na wielu forach nie docenia się specjalnie reprezentacji Rumunii, to miano najlepszej defensywy w całych eliminacjach z pewnością musi sporo znaczyć. Moim zdaniem komplet punktów zgarną jednak Les Bleus, jednak nie przyjdzie im to łatwo, a na gole lub 1 gola przyjdzie nam zapewne poczekać do II połowy meczu.
Przewidywane składy:
Francja (1-4-3-3): Lloris – Evra, Koscielny, Rami, Sagna – Matuidi, Kante, Pogba – Payet, Giroud, Griezmann
Rumunia (1-4-2-3-1): Tatarusanu – Rat, Grigore, Chiriches, Sapunaru – Pintilii, Hoban – Stancu, Stanciu, Torje - Andone
314

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Stuttgart
Godzina: 17:30
Spotkanie: Del Potro - Simon
Typ: DW: 1:2
Kurs: 6.00
Analiza:
Tak wiem, nie prawa wejść. Ale realnie patrząc na ten mecz to spotka się się dzisiaj dwóch zbliżonych do siebie zawodników. Wiadomo - Del Potro wygrał więcej w swojej karierze, choć Simon tak na prawdę nie wiele mu odbiega (18 tytułów Delpo, Simon 12). W h2h prowadzi Argentyńczyk 4:3. Rozegrali do tej pory 3 spotkania na trawie - we wszystkich górą był Juan Martin, ale 2 z nich mogły potoczyć się również w drugą stronę . Francuz to gracz bardzo waleczny, który bardzo często odrabia straty na korcie. Delpo to z kolei zawodnik, który cały czas ma problemy ze zdrowiem i nie wiadomo jak on się czuje. Myślę, że kurs na to zdarzenie zachęca do spróbowania bo takich niespodzianek w światowym tenisie na co dzień nie brakuje, a tutaj dodatkowo są do tego podstawy.
400

pom89arancz 8

pom89arancz

Użytkownik
Godzina:
21:00
Spotkanie:
Francja - Rumunia / Liczba kartek w grze
Typ:
under 2.5
Kurs:
3.31
Bukmacher:
Bet-at-home
Analiza:

Mecz otwarcia euro zapowiada się ciekawie, staja na przeciwko siebie 2 dobre drużyny, Francja jako gospodarz i jak zawsze jeden z faworytów i Rumunia zaskoczenie tych eliminacji i mam nadzieje ze mistrzostw. W meczu otwarcia każda z tych drużyn bd chciała grac tak aby nie przekreślić swoich szans na wyjście z grupy, fauli brutalnych nie bd, jest to dopiero początek mistrzostw i każdy bd chciał zachować czyste konto. Wystarczy ze Francuzi szybko strzela bramkę a cały mecz bd ustabilizowany i bez większej nerwowości. Sędzia bd doświadczony Węgier który wielokrotnie sędziował duże imprezy wiec nie bd z jego strony żadnych niepewnych posunięć. Obstawiam dość ryzykownie 2 kartki żółte lub 1 czerwona w meczu, dla mniej nerwowych polecam bezpieczniejsze under 3.5 kartki w meczu.
100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, Stuttgart
Spotkanie: Roger Federer - Florian Mayer
Typ: 2 handicap +1.5 seta
Kurs: 2.74
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Turniej w Stuttgarcie jest rozgrywany już na trawie, a nie na mączce więc Federer od razu się pojawił. Szwajcar w tym roku się oszczędza i dodatkowo miał kontuzję, bo nie zagrał podczas French Open. Roger w tym roku 12 meczów wygrał i 4 przegrał. Zaliczył finał Brisbane, ćwierćfinał AO i później już gorzej, bo odpadł w ćwierćfinale Monte Carlo i II rundzie w Rzymie. No ale Fedex młody nie jest i ziemia dla niego nigdy najlepsza nie byla. Zaczyna się sezon grania na trawie więc arcymistrz tenisa zaciera ręce. W tym turnieju pokonał młodego Fritza ale w trzech setach. Więc teoretycznie z Mayerem może stracić seta.
Jego rywalem będzie Niemiec z 226 miejsca ATP a najwyższej był na 18 miejscu. Niemiec od kilku sezonów boryka się z kontuzjami. W tym roku zaczął grać dopiero od kwietnia ale widać progres w jego grze. Tutaj musiał się przedzierać przez dwie rundy kwalifikacji gdzie przeszedł je bez straty seta a pokonał tam Brandsa i Bachibgera. Później w dobrym stylu pokonał Troickiego 6:4,7:6 gdzie była to jakaś tam sensacja. No i w drugiej rundzie pokonał dziadka, grubasa Berrera w trzech setach. Florian ma 191 cm wzrostu, jest wysokim graczem dzięki czemu przez serwis zdobywa wiele łatwych punktów. Jest to tenisista bardzo uniwersalny potrafiący grać na wszystkich nawierzchniach. W wymianach odstaje od Federera, ale wiadomo iż na trawie priorytetem jest trzymanie własnego serwisu. W bezpośrednich pojedynkach jest 6:0 dla Federera ale Szwajcar w ostatnim czasie nie prezentuje się wybornie. Moim zdaniem Niemiec tutaj może urwać seta, bo ma ogranie turniejowe a o zmęczeniu dużym nie ma mowy. Ferdziu ostatnio nie jest sobą.
100

H 6

holmes

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Liga Hiszpańska
Godzina: 20.30
Spotkanie: Laboral Kutxa - Barcelona
Typ: Barcelona +2,5 pkt. hp. azjatycki
Kurs: 1.92
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Spotkanie nr. 4 Laboral Kutxa - Barcelona w Play-off hiszpańskiej ACB Ligi zapowiada się niezwykle elektryzująco. Gospodarze z Laboral w poprzednim meczu zaprezentowali się poniżej oczekiwań. W ich grze brakowało ikry, i mentalności wojownika. Na ich tle Barcelona była ich przeciwieństwem. Zbytnie rozluźnienie dało się we znaki w czwartej kwarcie spotkania gdzie Barca oddała przewagę 10 punktową zdesperowanym gospodarzom którzy fartownie tym samym doprowadzili do remisu &quot;akrobacyjnym&quot; rzutem Bourousisa w niespełna sekundę przed końcem meczu. W dogrywce lepsi byli gospodarze.
Swój typ opieram przede wszystkim na założeniu że Barcelona nie popełni kolejny raz tego samego mankamentu, i nie prześpi czujności w kontroli swojej gry. Poziom ich formy w moim obserwacyjnym odczuciu wydaje się znaczenie wyższa niż u Laboral. Liczę że jeśli po raz kolejny uda się gościom dzisiejszego meczu zdominować parkiet przeciwnika to tym razem to Oni wrócą z tarczą w tym pojedynku.
Good Luck
92

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Europy
Spotkanie: Francja - Rumunia
Typ: Francja strz. +1,5
Kurs: 1,60
Godz: 21:00
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Wreszcie oczekiwana data 10 Czerwiec 2016 roku, zaczynamy Mistrzostwa Europy!
Francja rozpoczyna Mistrzostwa Europy u siebie meczem z Rumunią. Może to nie jest gigant europejskiej piłki ale należy się z nimi liczyć. Od jakiegoś czasu grają naprawdę ładną dla oka piłkę.
Rumunia zajęła 2 miejsce w swojej grupie eliminacyjnej do euro. Z dorobkiem 20 punktów 5 zwycięstw, 5 remisów, 0 porażek bilans bramek 11:2 - tylko 2 stracone bramki na 10 meczy! W meczach towarzyskich przez euro, rozegrali tych meczy 6 - 2 zwycięstwa, 3 remisy i 1 porażka, bilans bramek 12:8. Rumunia - Ukraina 3:4 w tym meczu Ukraińcy pokazali, że Rumunia nie jest aż taką potęgą w obronie jak to pokazują eliminacje.
Francuzi jak wiadomo nie grali w eliminacjach, grali tylko mecze towarzyskie. Od 2015 roku rozegrali 14 meczy towarzyskich - 10 zwycięstw 4 porażki bilans goli 30:18. W ostatnich 4 meczach Francuzi pokazali potęgę w ataku strzelając 13 goli.
Francuzi mają z przodu takich świetnych piłkarzy jak: Griezmann, Giroud, Gignac, Payet, Coman, Martial, Pogba - trener ma ból głowy kogo wystawić a kogo posadzić na ławce bo może postawic na każdego.
Wiadomo to jest pierwszy mecz rozpoczynający mistrzostwa europy, nikt nie będzie chciał stracić gola i przegrać 1 mecz ale z uwagi na to, że Francuzi mają piekielnie mocny atak stawiam, że strzelą minimum 2 gole w tym meczu.
62

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom