ciam1414
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - USA
Typ: Remis
Kurs: 4,75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Próbujemy. Stawiałem przeciwko Niemcom w towarzyskim z Australią. Było 2-2. Niemcy po mistrzostwach w Brazylii po przemeblowaniach grają słabo.
USA pokonało Holandię 3-4. Niemcy 3 dni po tym meczu grają z Gibraltarem. Przeciwnik co prawda niskiej klasy, ale myślę że wraz podstawowi zawodnicy będą oszczędzani w aspekcie meczu z USA, tj. nie wyjdą pierwszym składem na ten sparing. Kto wie, może by nawet karę dostali gdyby wyszli rezerwowymi na mecz eliminacyjny jak to miał dostać Liverpool grając w LM.
Oglądałem ten sparing Niemców z Australią i to naprawdę zasłużony wynik (2-2)
Mam nadzieję, że Niemcom dużo na plus przez ostatnie 3 miesiące nie poszło ????
100
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - USA
Typ: Remis
Kurs: 4,75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Próbujemy. Stawiałem przeciwko Niemcom w towarzyskim z Australią. Było 2-2. Niemcy po mistrzostwach w Brazylii po przemeblowaniach grają słabo.
USA pokonało Holandię 3-4. Niemcy 3 dni po tym meczu grają z Gibraltarem. Przeciwnik co prawda niskiej klasy, ale myślę że wraz podstawowi zawodnicy będą oszczędzani w aspekcie meczu z USA, tj. nie wyjdą pierwszym składem na ten sparing. Kto wie, może by nawet karę dostali gdyby wyszli rezerwowymi na mecz eliminacyjny jak to miał dostać Liverpool grając w LM.
Oglądałem ten sparing Niemców z Australią i to naprawdę zasłużony wynik (2-2)
Mam nadzieję, że Niemcom dużo na plus przez ostatnie 3 miesiące nie poszło ????
100