>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.06.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - USA
Typ: Remis
Kurs: 4,75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Próbujemy. Stawiałem przeciwko Niemcom w towarzyskim z Australią. Było 2-2. Niemcy po mistrzostwach w Brazylii po przemeblowaniach grają słabo.
USA pokonało Holandię 3-4. Niemcy 3 dni po tym meczu grają z Gibraltarem. Przeciwnik co prawda niskiej klasy, ale myślę że wraz podstawowi zawodnicy będą oszczędzani w aspekcie meczu z USA, tj. nie wyjdą pierwszym składem na ten sparing. Kto wie, może by nawet karę dostali gdyby wyszli rezerwowymi na mecz eliminacyjny jak to miał dostać Liverpool grając w LM.
Oglądałem ten sparing Niemców z Australią i to naprawdę zasłużony wynik (2-2)
Mam nadzieję, że Niemcom dużo na plus przez ostatnie 3 miesiące nie poszło ????
⛔ 100

rijo 407

rijo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Segunda Division B Winners Play Offs
Godzina: 20:30
Spotkanie: R. Oviedo - Gimnastic
Typ: 1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: W pierwszym meczu górą byli zawodnicy Gimnastic, dlatego dziś zdecydowanym faworytem są gospodarze. Wystarczy im proste 1-0, ale myślę, że stać ich nawet na lepszy wynik. Prawda jest taka, że w ciągu całego sezonu byli dużo lepszym zespołem, w dużo trudniejszej dywizji Segundy B zdobyli więcej punktów niż ich przeciwnicy. Drużyna z Tarragonii złapała pod koniec sezonu zadyszkę i w sumie dziwna jest ta ich niedzielna wygrana, gdyby nie karny podyktowany dla nich w 64. minucie, to nie wygraliby tamtego spotkania. Oviedo na pewno chce zakończyć sezon w pięknym stylu, muszą to po prostu wygrać przed pełnym stadionem głośnych kibiców.
✅ 95

B 35

balonik19821

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna –Mecz towarzyski
Typ: 2
Kurs: 6,5
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Po zmaganiach ligowych Niemców czeka jeszcze 13 czerwca spotkanie o punkty w eliminacjach do Mistrzostw Europy we Francji z Gibraltarem. Jest to jedna z najsłabszych drużyn w tych eliminacjach jak nie najsłabsza, dlatego trener Niemców ma szansę sprawdzić kilku zmienników w tym spotkaniu. Bardziej więc prestiżowy dla gospodarzy jest dzisiejszy mecz towarzyski niż starcie z Gibraltarem. Loew już kilka dni temu zapowiedział, że w meczu z USA da szansę takim zawodnikom jak: Antonio Ruediger czy Shkodran Mustafi. Piłkarze pierwszej jedenastki Niemiec można więc powiedzieć mogą spokojnie myśleć o urlopach, gdyż pierwszy prawdziwy sprawdzian o punkty czeka ich dopiero 4 września – spotkanie o punkty z Polską. Goście tymczasem są w trakcie przygotowań do Złotego Pucharu COCACAF. Próbkę swych możliwości dali kilka dni temu kiedy to pokonali Holendrów 4-3. Klinsmann do Kolonii nie przyjechał co prawda w najmocniejszym zestawianiu, ale jak widać po ostatnim wyniku tacy piłkarze jak: Timothy Chandler, Fabian Johnson czy piłkarze z zaplecza Bundesligi; Moralesa z Ingolstadt oraz Wood z Aue uzupełnieni młodymi perspektywicznymi graczami mogą sprawić niespodziankę o czym przekonała się właśnie Holandia. Obie ekipy miały okazję spotkać się na mundialu w Brazylii i wówczas lepsza okazała się Brazylia. W ostatnim jednak meczu towarzyskim między tymi reprezentacjami górą byli Amerykanie zwyciężając 4-3. Roszady w składzie mistrzów Świata oraz początek okresu urlopowego w Europie przemawia za drużyną USA. Myślę, że goście są w stanie sprawić dziś niespodziankę.

Przewidywane składy:
Niemcy: Weidenfeller - Durm, Rüdiger, Mustafi, Hector - Rudy, Gündogan - Herrmann, Podolski, Schürrle - M. Kruse
USA: Guzan - Chandler, Alvarado, Brooks, Yedlin - F. Johnson, Bradley, Beckerman, Morales - Agudelo, Zardes
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +1
oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Mecze Towarzyskie
Spotkanie: Niemcy-USA
Typ: Poniżej 5 rożnych w 1 połowie
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
A więc towarzyski mecz, tak tylko do zagrania. Drużyna Niemiec nie imponuję ostatnio formą na Eliminacjach o drużynie USA mało wiem. A więc tutaj nie chodzi o formę tylko o to jakie znaczenie ma to spotkanie, ponieważ to jest tylko i wyłącznie mecz towarzyski (składy mocno rezerwowe), a więc śmiało można postawić, że w takim meczu będzie w 1 połowie poniżej 5 rożnych (walki zbyt dużej nie będzie) Moim zdaniem szansa na trafienie to 85%. Zachęcam do zagrania.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +5
mich.pa88 107

mich.pa88

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - mecze towarzyskie
Typ: over 2.5 w 2 połowie
Kurs: 3,05
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Padło już sporo typów na ten mecz, także i ja poszukam swojego. Ostatnio obie drużyny grały ze sobą w Brazylii na Mistrzostwach Świata. Niemcy wygrali wtedy 1:0. Wcześniej te reprezentacje spotkały się w czerwcu 2013 r. Lepsze wtedy okazało się USA zwycieżając 4:3. Ja stawiam na co najmniej 3 bramki w drugiej połowie. W ostatnim meczu USA czyli z Holandią padło ich aż 5 (w drugiej połowie). Myślę że to bedzie widowiskowy mecz pełen bramek.
W składzie mistrzów świata zabraknie na pewno Mattsa Hummelsa .
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - mecze towarzyskie
Typ: x2
Kurs: 2.31
Bukmacher: Bet At Home
Analiza:
Trener Niemiec mowi,że jego kadrowicze dopiero wrócili z urlopów, natomiast USA jest na innym poziomie przygotowań.... Stawiam, że po wygranej USA nad Holandią, nie przegrają z Niemcami ????
Powtórzony typ
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom