pawelallmighty
Użytkownik
Dyscyplina:Tennis ATP Madryt
Godzina:21:30
Spotkanie::Stan Wawrinka v. Rafael Nadal
Typver 2.5. seta
Kurs:2.64
Bukmacher:Fortuna
Analiza:W turnieju ATP Madryt dzis wieczorem dojdzie do ciekawego meczu w ,ktorym Stan Wawrinka zmierzy sie z Rafaelem Nadalem.Moj typ na to spotkanie over 2.5 seta.,o kursie 2.64 ,mysle ze zaklad jest warty gry choc szczerze mowiac Tennis nie jest moja Dyscyplina a moja wiedza o tennisie jest przecietna mam przeczucie ze jest 3 sety w tym meczu sa bardzo prawdopodobne .Nadal zdecydowany faworyt tego meczu na swoim podworku moze miec duzy problem z Wawrinka nie skreslalbym szwajcara ktory napewno powalczy klasa zawodnika gwarantuje duze prawdopodobienstwo urwania seta I tez na to licze zakladam ze Nadal wygra set napewno mecz powinien byc wyrownany Wawrinka wyglada ze w formie
Odprawil Nishikoriego Pella I Herberta wszystkich 2:0 Bedzie napewno wyrownanie oceniam prawdopodobienstwo over 2.5 seta na,mywieksze niz na 2 sety kurs mega 2.64 prostate matematyka warto zagrac troszke szczescia Nadala czeka trudny mecz I nie moze spodziewac sie tu latwej przeszkody mysle ze Nadal wygra 2-1 over 2.5 seta jednak jest duzo lepsza opcja jest duza szansa ze dojdzie do tie breaku troszke szczescia I 2-1 dla Wawrinka Ostatnie 2 zaklady na forum nie weszly statystycznie to music wejsc polecam ten zaklad wierze ze jest tego warty jesli ty tak nie jest to moja Rada na to by zagrac akumulator ten mecz plus borussia d handicupem - 1 dusseldorfem I1.70 Aston Villa v West Brom DCx x2 1.83S tez tak tak stawiam naprawde dobry kupon 3 sety w tennisie czyli troche szczescia I pozostale 2 mecze powinny wejsc bez problems kurs prawie 10 powodzenia naprawde warto sprobowac
100