>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 10.05.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
barnaba 44

barnaba

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, I liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Okocimski Brzesko - Olimpia Grudziądz
Typ: 2 (handicap 1:0)
Kurs: 4.0
Bukmacher: bwin
Analiza:
Po wczorajszej wtopie z Bełchatowem męczę dalej naszą I ligę. Mam nadzieję, że to co wczoraj zabrała dzisiaj odda z nawiązką. Oto Olimpia Grudziądz jedzie do outsidera ligi a bukmacherzy dają za jej zwycięstwo kursy w okolicach 2.0. Moim zdaniem warto grać. A jak wspomniałem po wczorajszej kolejnej sensacji ROW-u Rybnik jestem stratny, więc zagram dziś agresywniej. Uważam, że Olimpia nie tylko wygra ten mecz, ale zrobi to w sposób efektowny.
Olimpia Grudziądz ugruntowała sobie pozycję solidnego średniaka z górnej połówki tabeli. Grają całkiem przyzwoicie i teoretycznie mają nawet jeszcze szanse na awans do ekstraklasy. Pięć punktów straty przy siedmiu kolejkach do końca to wcale nie jest jakaś przepaść. Zwłaszcza jak przypomni się zeszłoroczny finisz I ligi.. Jeśli chodzi o ostatnie wyniki piłkarzy z Grudziądza - miewają problemy z przechylaniem szali na swoją korzyść, ale pokonać ich jest niezwykle trudno. Ostatnie 5 spotkań to bilans 3-2-0 i 7:1 w bramkach. Przytrafiły się im dwa z rzędu remisy bezbramkowe, ale nie sądzę by mieli problem ze strzelaniem w grze przeciw Okocimskiemu.
Ekipa z Brzeska okupuje ostatnie miejsce w tabeli. Zarówno w klasyfikacji generalnej, jak i w tabeli meczów u siebie. Co prawda potrafią się postawić i uprzykrzać życie rywalom. Czasem im się to udaje ( 0:0 z Arką, tylko 0:1 z GKS B. czy Miedzią), czasem wręcz przeciwnie (0:6 u siebie z Dolcanem). Podsumowując - ekipa skazana i chyba pogodzona ze spadkiem. Nie sądzę, żeby mogli realnie zagrozić poukładanej i będącej w niezłej formie Olimpii.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +19
C 511

chemiczny

Użytkownik
Zawody: Tenis - WTA Rzym kwalifikacje 10.05.2014 godz. 16:00
Wydarzenie: Belinda Bencic - Polona Hercog
typ: Bencic
Kurs: 1.95
Bukmacher: Unibet
Na dzisiaj moja propozycja z pierwszej rundy kwalifikacji do turnieju pań w Rzymie pomiędzy Szwajcarką Belindą Bencic (96.WTA), a Słowenką Poloną Hercog (64.WTA). Powinien to być pojedynek wyrównany w którym moją faworytką jest najlepsza obecnie juniorka świata Belinda Bencic. Pokazała już kilka razy w tym sezonie, że zaczyna dojrzewać i za niedługo może już siać postrach wśród najlepszych zawodniczek. W kończącym się turnieju w Madrycie miała okazję skonfrontować swoje umiejętności z samą Sereną Williams i moim zdaniem mimo porażki 2:6,1:6 wstydu nie przyniosła. Na nawierzchni ziemnej radzi sobie całkiem nieźle, grała dotychczas w dwóch turniejach, na początku kwietnia w Charleston gdzie odpadła dopiero w ćwierćfinale przegrywając w 3 setach ze Słowaczką Cepelovą. W tym turnieju jednak mogła czuć się zmęczona bo rozegrała tam łącznie z kwalifikacjami 7 spotkań pokonując w drodze do półfinału m.in. Kirilenko,Erakovic, Svitolinę czy samą Sarą Errani. Drugi turniej to wspomniany wcześniej przeze mnie turniej w Madrycie gdzie po przejściu kwalifikacji odpadła w pierwszej rundzie ze wspomnianą Williams. Jej dzisiejsza przeciwniczka Polona Hercog nie zalicza tego sezonu do udanego, nabawiła się kontuzji w Australian Open i do tej pory nie potrafi dojść do siebie. Rozegrała od tamtego czasu 6 spotkań(wszystkie na nawierzchni ziemnej) z czego 4 wygrała, odpadając w 3 rundach turniejów w Marakeszu i Oeiras. Jej forma pozostawia wiele do życzenia i wydaje mi się, że będąca na fali wznoszącej Bencic, może nie tylko nawiązać z nią walkę, ale to spotkanie wygrać. Zachęcam do swojego typu.
✅95

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Herta-Borussia
Typ: Lewandowski strzeli 2 lub wiecej goli
Kurs: 4.00
Buk: William Hill

Analiza: Przedostatni mecz Lewego w barwach Borussi w tym sezonie , a ostatni w lidze. Polak walczy o krola strzelcow i jest niezwykle zmotywowany. Zdobycie statuetki dla najbardziej bramkostrzelnego zawodnika sezonu byloby dla naszego napastnika wspanialym zwienczeniem przygody z tym klubem. Trener Klopp otwarcie mowi, ze dzis druzyna bedzie grac pod Roberta i starac sie mu pomoc. Jeszeli sedzia odgwizdze rzut karny to egzekwowac go bedzie Lewandowski. W poprzednim meczu zmarnowal on swoje okazje do zdobycia gola. Dzis powinien otworzyc sie w worek z bramkami zwlaszcza , ze to bylby juz 3 mecz z rzedu w ktorym pilka nie wpadla do siatki po strzale Roberta. Taka seria wydaje sie w tym momencie sezonu malo prawdopodobna i uwazam , ze Robert Lewandowski przy wydatnej pomocy calej druzyny zagra dzis bardzo dobry mecz z niewalczaca juz o nic Herta Berlin.

✅300

Otrzymane punkty reputacji: +14
L 136

lubinek95

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Ligue 1
Godzina: 22:00
Spotkanie: Rennes v Sochaux
Typ: 2
Kurs: 2.35
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam na dziś zapraszam do Francji, a dokładniej do Rennes, które będzie podejmowało Sochaux, które traci 1 pkt do bezpiecznej lokaty i uniknięcia spadku, Rennes ma 6 pkt i jest już na bezpiecznym miejscu, które wywalczyło wygrywając z PSG, z którym kolejkę wcześniej Sochaux zremisowało_Ostatnie mecze Sochaux to 3 wygrane i 3 remisy w tym ze wspomnianym PSG, a Rennes 2 wygrane 3 remisy i 2 porażki 3 remisy i porażki. A więc porównanie, ostatnie mecze w Rennes to remis uratowany 2 min przed końcem przed Rennes, 1-0 Rennes oraz 0-2 Sochaux, między tymi 2 drużynami remisów przeważnie nie ma, był ostatnio ten 2-2 także dziś wygra gospodarz lub gość i mam taką nadzieję, że Sochaux piorunującym finiszem i dzisiejszą wygraną utrzyma się w lidze.
✅135

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom