>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.04.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Kraków-Górnik Zabrze
Typ: over 2,5 bramki
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza: Polska ekstraklasa nie warta gry kto wygra bo człowiek nie raz się przejechał gdy stawiał na zwycięstwo drużyny która powinna wygrać no ale co do overów to wogule inna sprawa a ten mecz to będzie idealny przykład obie ekipy w ostatnim czasie notują wysokie wyniki, obie drużyny walczą o europejskie puchary bo pierwsze miejsce to liga mistrzów a kolejne 3 miejsca to liga Europy bo Lech i Legia zajmują pierwsze dwa miejsce i grają w finale pucharu Polski, dobra przejdźmy do meczu poważne osłabienie w tym meczu to brak stilicia.
Wisła zajmuje 5 miejsce 38 punktów 10-8-8 i bramki 42-35, ich ostatnie mecze to wyniki:
Jagielonia-Wisła 2-2
Wisła-Cracovia 2-1
Legia-Wisła 2-2
Wisła-Zawisza 0-1
Bełchatów-Wisła 3-1
Górnik zajmuje 7 miejsce 36 punktów 9-9-8 bramki 37-38, ich ostatnie mecze to wyniki:
Górnik-Ruch 2-2
Lechia-Górnik 1-0
Górnik-Podbeskidzie 3-3
Piast-Górnik 2-2
Górnik-Śląsk 3-3
Imponujące co do bramek te ich ostatnie wyniki w lidze a co do bezpośrednich spotkań to też nie jest tak źle 5-0, 2-3, 2-3, 0-0, 1-0. Mecz idealny do grania overa i ja go gram po dobrym kursie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
ziroxxx 987,5K

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy, Bundesliga
Spotkanie: Hannover – Hertha Berlin
Typ: over 5,5 RR Hannover
Kurs: 1.83
Buk:*bet365
Godz. 20:30*
Analiza:
Typ jaki wpadł mi w oko w tym meczu to rożne Hannoveru. Obserwowałem tą drużynę od kilku spotkań i ich wyniki w zdobywaniu rzutów rożnych są bardzo obiecujące. Kiedy Hannover gra u siebie z ekipą z środka, bądź dołu tabeli to buki wystawiają zazwyczaj linie 5,5. Na wyjazdach często spotykana linia Hannoveru to 4,5. Z moich obserwacji i obliczeń w tym roku, Hannover nie pokrył linii zaoferowanej przez buki tylko w jednym spotkaniu: z Bayernem Monachium zdołali tylko nabić dwa rogi.(wtedy linia była zapewne 2,5 bądź 3,5) W innych pozostałych spotkaniach pokrywali swoje linie. Ich średnia w rundzie wiosennej wynosi 6,8 rzutu rożnego na mecz. Imponujące są ich wyniki np. z Dortmundem 8 rogów, z Hamburgiem 10 rogów, a ostatni mecz z Frankfurtem 9 rogów. Jak na drużynę przeciętną broniącą się przed spadkiem widzimy bardzo dobre wyniki w rzutach rożnych. Teraz kiedy drużyna się będzie jeszcze bronić przed spadkiem linie będą dalej takie podobne. Pod uwagę brałem jeszcze takie zdarzenia jak np. większa ilość rożnych zdobytych przez Hannover. Oprócz potyczki z Bayernem, Hannover we wszystkich meczach wygrywał w rzutach rożnych. W dzisiejszym meczu rozsądne jest jeszcze tylko pogranie handi azjan -2,0 rzutu rożnego na Hannover z kursem 2.075. W tym przypadku zależy dużo od przeciwnika ile zdoła nabić rożnych. Ostatecznie decyduje się na over 5,5.
✅83

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja 1 liga
Spotkanie: Caen-Monaco
Typ: 1X
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam.
Są takie mecze w lidze francuskiej, że ligowy średniak wygrywa z faworytem. I myślę, że ten dzień dzisiaj nastąpi, a w rolach głównych wystąpi Cean.
Składy:
Cean [4-1-4-1]
Vercoutre – Imorou, Saad, Silva, Appiah – Seube – Koita, Féret, Kanté, Lemar – Sala
Monaco [4-2-3-1]
Subasic – Kurzawa, Abdennour, Carvalho, Touré – Kondogbia, Fabinho – Carvalho, Moutinho, Silva – Berbatov
Średni wiek Cean 27 lat, Monaco 25,4
Średni wzrost: 181,3 – 182,6
Śrdednie posiadanie piłki w meczu: 52% - 54%
Patrząc na skład faworytem jest oczywiście Monaco.
Ostatenie wyniki:
Monaco - Caen 2:2
Monaco - Caen 0:1
Caen - Monaco 3:0
Monaco - Caen 2:2
Caen - Monaco 0:0
Caen - Monaco 2:2
Monaco - Caen 1:1
Caen - Monaco 4:1
Bilans: 4-6-0
Monaco jeszcze nigdy nie wygrało z Cean i niby każda seria kiedyś się kończy, ale chyba jeszcze nie teraz, dlaczego? Dlatego, że Monaco będzie już myślami przy wtorkowym meczu z Juve a do PSG traci 7 punktów.
Monaco w ataku ma 33 letniego Berbatova i młodego 20 latka Anthonego Martiala.
W 5 ostatnich meczach wyjazdowych Monaco wygrało aż 4 przegrywając tylko z PSG strzelając 10 bramek, także sporo.
Ccean potrafiło wyszarpać remis 2:2 z PSG w ostatnich minutach, są nieobliczalni.
Myślę, że wynik 2:1, ewentualnie remis 1:1 w tym meczu jest bardzo możliwy.
Obstawiałbym jeszcze obie strzelą.
Powodzenia
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPolska Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Ruch Chorzów – Cracovia Kraków
Typ: over 2.5
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Mecz dwóch ekip, które raczej nie słyną z tego, że nader często notują overy bramkowe. Zarówno Ruch jak i Cracovia mają ich na swoim koncie po tyle samo tj. 13 w 26 spotkaniach (czyli średnio w co drugim spotkaniu notują over 2.5 goli). Średnia bramek natomiast w meczach zarówno Ruchu jak i Cracovii to 2.5 gola na mecz. Statystyki więc na kolana nie powalają, tym bardziej, że w naszej lidze są drużyny, które w tym aspekcie prezentują się zdecydowanie lepiej, ja jednak uważam, że w dzisiejszym meczu otwierającym 27.kolejkę Ekstraklasy padną bramki i over 2.5 goli zostanie pokryty.
Przede wszystkim zarówno Ruch i Cracovią muszą wygrywać, bowiem sytuacja w tabeli zrobiła się naprawdę ciasna, po tym jak już skazywana na spadek ekipa Zawiszy zaczęła regularnie punktować na ten moment mają już 26 pkt, a dla porównaniu Ruch 28. Wydaje się również, że zarówno Ruch jak i Cracovia raczej nie mają co myśleć o grupie mistrzowskiej dlatego dla nich zdobycie jak największej ilości punktów przed podziałem będzie miało niebagatelne znaczenie. Spodziewam się więc dzisiaj, że Ruch zaatakuje i zagra o 3 punkty – innego wyjścia po prostu nie mają. Muszą wykorzystać fakt, że „Pasy” zdecydowanie słabiej radzą sobie na wyjazdach niż w domu. Jednak i Cracovia na pewno nie przyjedzie tutaj po najniższy wymiar kary, ostatnio zagrali kilka lepszych spotkań i na pewno mają apetyty by przy Cichej zapunktować.
Warto również zwrócić uwagę, że w ostatnich spotkaniach Cracovii dzieje się naprawdę sporo i możemy oglądać naprawdę ciekawe widowiska: 3:2 z Lechią, 1:2 z Wisłą, 3:1 z Piastem, 1:2 z Łęczną – jak widzimy w 4 ostatnich grach Cracovii notowaliśmy w lidze overy. Jeśli chodzi o Ruch to tu seria jest o połowę krótsza i ogranicza się do dwóch ostatnich spotkań z Zawiszą 1:2 i Górnikiem 2:2. Mam nadzieje jednak, że zarówno jedni jak i drudzy serię meczów z overem bramkowym potrzymają i dziś przy Cichej padnie przynajmniej 3 bramki.
⛔100/Typ powtórzony!

Otrzymane punkty reputacji: +21
D 0

dylo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria, liga regionalna wschód
Godzina: 19:30
Spotkanie: Wiener Sportklub - St. Pölten (amatorzy)
Typ: 1
Kurs: 1.91
Bukmacher: Bwin
Analiza: Wiener Sportklub dzielą tylko 3 punkty od strefy spadkowej.
Tydzień temu pokazali że jeśli mają nóż na gardle to potrafią wygrać nawet z drużyną z góry tabeli (wygrana 1:0 z rezerwami Austrii Wiedeń).
W ostatnich 3 meczach u siebie Sportklub wygrał 2 razy i raz przegrał (3:5) z drugą drużyną ligi. Myślę że mimo tego że na jesieni przegrali na wyjeździe 4:2 to tym razem, pod wodzą nowego trenera i z widmem spadku do niższej klasy poradzą sobie bez problemów.
⛔100

denzel15 19

denzel15

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia, Dywizja 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Cabinteely - UC Dublin
Typ: 1x
Kurs: 2,25
Analiza:

Zaciekawiło mnie spotkanie w 2 lidze irlandzkiej. Drużyna Cabinteely podejmie UC Dublin. Moim zdaniem bukmacherzy za bardzo wierzą w drużynę UC Dublin, skłaniam się bardziej za drużyna Cabinteely. Oto moje argumenty:
  • gospodarze u siebie na 3 mecze w tym sezonie wygrali 2 a jeden przegrali, są drużyna swojego boiska, jako beniaminek muszą przede wszystkim u siebie zdobywać punkty, dlatego myślę że będą celować w co najmniej w 1 pkt

• goście są w słabej dyspozycji, to już nie ta sama drużyna która jeszcze rok temu grała w pierwszej lidze, w 5 meczach zdobyli dotychczas tylko 4 pkt, nie potrafią się odnaleźć i myślę że w tym meczu także to się im nie uda

• w marcu te zespoły grały z sobą w pucharze, wygrali na wyjeździe piłkarze Cabinteely, był to wyrównany mecz i trzeba przyznać że wygrali go szczęśliwie, wynik remisowy byłby bardziej sprawiedliwy, liczę że dzisiaj ponownie wygrają lub przynajmniej zremisują

⛔100

lewypl 14

lewypl

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Casablanca 2015
Godzina: 13:30
Spotkanie: Ouahab L. vs Gimeno-Traver D.
Typ: DW 2:0 dla Ouhab L.
Kurs: 3,25
Analiza:
Oglądałem wczoraj mecz Ouahaba - zawodnika, który pojawił się z nikąd. 313 miejsce w rankingu sugeruje, że to zawdonik bez szans na jakieś znaczące miejsce w turnieju w Casablance. Otóż ten właśnie zawodnik pokonał wczoraj Garcia-Lopeza G. czyli tenisistę rozstawionego z numerem 1, tenisistę, który był pretendetem do zwycięstwa turnieju. Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby zawodnik tak walczył o każdą piłkę. Lopez mimo swojej dobrej gry nie miał z nim praktycznie żadnych szans, bo Ouahab większość piłek grał po prostu mistrzowsko - dużo skracał do lini, a jego backhand był nie do powstrzymania. Jeżeli ten niepozorny zawodnik zagra chociaż w 80% tak jak wczoraj to wróżę mu pewne zwycięstwo! Jeżeli ktoś chcę zagrać bezpieczniej to proponuję po prostu zwycięstwo po kursie 2,00. Tak czy inaczej, ja na pewno postawię na niego sporo i przysiąde do tego meczu z popcornem. Warto też zwrócić uwagę, że kursy na niego znacząco spadły. Nawet bukmacherzy zauważyli jego wspaniałą grę.
Życzę wysokich wygranych i powodzenia!
⛔100

aliant 531

aliant

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Piłka noża, 2 liga polska
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Nadwiślan Góra
Typ: 1
Kurs: 1.61
Na inaugurację 25 kolejki 2 ligi, w Sosnowcu miejscowe Zagłębie będzie podejmowało Nadwiślana Górę. Świetna wiosna w wykonaniu Zagłębia sprawiał iż po kiepskiej jesieni (jak na aspiracje tego klubu), szybko doskoczono do grupy walczącej o awans. W pięciu dotychczasowych kolejkach wywalczono 10 pkt, co daje im pierwsze miejsce, wliczając jedynie wiosenne rozgrywki. Nowy tercet trenerski na ławce sprawił, że zespół gra znacznie ofensywniej, co pomimo większej ilości straconych bramek, przynosi i tak większe korzyści punktowe. Goście to ligowy beniaminek ze środka tabeli, którego celem jest utrzymanie sie na obecnym szczeblu. W ostatniej kolejce dość sensacyjnie zremisowali z Kluczborkiem, który jednak w niczym nie przypomina ekipy z jesiennej rundy. Wracając do gospodarzy... na mecz wyjdą prawdopodobnie w najsilniejszym składzie. Nowi trenerzy na tyle zmotywowali zespół, iż faktycznie gra do końca w ich wykonaniu, to nie tylko pusty frazes, czego najlepszym dowodem był ostatni remis 2:2 z Katowicach pomimo, że do 87 minuty było 2:0 dla Rozwoju. Podsumowując, możliwość doskoczenia na miejsce gwarantującego bezpośredni awans, własne boisko i publiczność oraz przede wszystkim lepsza kadra z Wrześniem i Arakiem na czele, powinny sprawić, że 3 punkty zostaną dziś w stolicy Zagłębia Dąbrowskiego.
✅61

Otrzymane punkty reputacji: +2
zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja (Ligue 2)
Spotkanie: Sochaux - Creteil
Typ: Sochaux wygra i brak BTS
Kurs: 2.50
Analiza:
Witam, dzisiaj o godzinie 20:00 rozpocznie się spotkanie 31 kolejki Ligue 2 między siódmą w tabeli drużyną gospodarzy, a 13 ekipą ligi drużyną gości.
Sochaux ma 10 punktów więcej od dzisiejszego rywala i ciągle mają szanse na awans. Creteil ma 7 punktów przewagi nad strefą spadkową.
U gospodarzy prawdopodobnie nie zagra w dzisiejszym spotkaniu Raphael Caceres (17W,4G). Wraca za to Joseph Lopy (14W, 0 G).
Z kolei gigantyczne problemy ze składem mają goście, wielu ważnych ofensywnych zawodników zabraknie. Faneva Ima Andriatsima (24W,6G), Frederic Piquionne (22W,7G),
Bagaliy Dabo (22W,2G), Marcel Essombe (21W,2G), Ben Amadou Sangare (14W,1G),
Rafael Dias (11W,1G).
Goście strzelili tylko 2 bramki w ostatnich 8 spotkaniach, dodać do tego tak wiele osłabień kluczowych ofensywnych zawodników, którzy zdobyli 19 z wszystkich 35 goli drużyny nie widzę tutaj szans na wygraną, ani również na bramkę gości.
Sochaux ma dobrą defensywę, szczególnie u siebie, gdzie stracili tylko 11 bramek.
Powodzenia!
⛔100

magucio 174

magucio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Hannover 96 - Hertha Berlin
Typ: 2
Kurs: 4.0
Analiza:
Zacznijmy analizę od małej retrospekcji. Przenieśmy się do dnia 16.12.2014, to wtedy własnie dzisiejszy gospodarz, Hannover wygrał swoje spotkanie i zdobył komplet punktów. Ograli oni wtedy u siebie Augsburg 2-0. Po tym spotykaniu Hannover rozegrał jeszcze jeden mecz w lidze i nastała przerwa w lidze. Po tej przerwie gra Hannoveru, a bardziej wyniki pogorszył się diametralnie, pomijając mecz towarzyski z Erfurtem, to Hannover nie wygrał od tego momentu żadnego swojego spotkania. Ba, powiem więcej. W okresie 31.01.15 - 04.04.15 rozegrali oni 10 spotkań o ligowe punkty i aż 6 przegrali, a 4 razy remisowali. W przypadku tej drużyny bez znaczenia jest fakt posiadania własnego boiska, bo z 10 ostatnich spotkań, połowę rozegrali u siebie, ale 3 przegrali i 2 zremisowali. Mówiąc krótko Hannover tonie jak dziurawy statek. W tabeli zajmują oni 15 lokatę czyli są tylko jedno miejsce nad strefą spadkową, a różnica między 16 zespołem, a nimi to tylko 3 punkty więc niewiele (małym plusem dla Hannoveru może być fakt, że 3 zespoły z samego dołu również nie potrafią zdobywać punktów).
Na odwrotnym biegunie, ale nie gdzieś na Karaibach czy Bahamach jest Hertha Berlin. W tym samym okresie co Hannover czyli 31.01.15 - 04.04.15 rozegrali oni również 10 spotkań, ale 4 z nich potrafili wygrać, 2 zremisowali, a 4 przegrali. Od siebie mogę im dać jeszcze plusa za ostatnie notowania, bowiem ostatnio ekipa ze stolicy Niemiec dobrze. W 5 poprzednich spotkaniach zdobyli oni 11 punktów. Jak tam się Hertha trzyma na wyjazdach? No za kolorowo to nie jest, bo 11 miejsce w tabeli spotkań wyjazdowych to nie jest osiągniecie godne pokłonów. Ich bilans w meczach w delegacji to 3 wygrane, 3 remisy i 7 porażek, bilans bramkowy 17:24. W tabeli ogólnej Hertha zajmuje również 11 miejsce. Do końca rozgrywek Bundesligi pozostało 7 kolejek, a strata Berlińczyków do miejsca premiowanego rozgrywkami europejskimi, to 7 punktów. Do zdobycia maksymalnie jest 21 punktów więc jest się o co bić, a ten mecz będzie początek ich batalii o Europę i jak dla mnie ich ambicje tego właśnie sięgają.
No dobra, teraz słów kilka o meczach H2H obu ekip i o absencjach. Zacznijmy od Head-to-Head. Obie drużyny rozegrały w ciągu ostatnich 3 lat rozegrały 5 spotkań, z czego tylko 3 miały miejsce w Bundeslidze więc tylko te rozpatrzę. Hannover tylko w jednym spotkaniu pełnił rolę gospodarza, dwa razy grał na wyjeździe. U siebie 04.10.2013 mecz zakończył się remisem 1-1. W 2014 roku Hertha grając dwa razy u siebie przegrała oba te spotkania, pierwsze 0-3, a drugie 0-2.
Co do absencji. Więcej zmartwień może mieć Pál Dárdai (trener Herthy), ponieważ w dzisiejszym spotkaniu nie będzie mógł skorzystać z usług 7 piłkarzy, a w tym głównymi brakami mogą być: Julian Schieber (16 spotkań i 7 bramek), Ben-Hatira (14 spotkań, 4 bramki) oraz Ronny (16 spotkań, 3 bramki).
W nieco lepszej sytuacji jest Tayfun Korkut (selekcjoner Hannoveru), który ma tylko 4 zmartwienia. Ze składu wypadł mu chociażby Polak Artur Sobiech (19 spotkań, 2 bramki), oraz 3 zawodników bez występów w tym sezonie.
Podsumowując, moim zdaniem niewiele wskazuje na to, że akurat dzisiaj przyjdzie przełamanie dla Hannoveru i akurat dzisiaj zdobędą oni 3 punkty. Hertha przyjedzie dzisiaj bardziej osłabiona niż gospodarze, ale chociażby w ostatnim meczu z Padebornem poradzili sobie z brakami więc dlaczego dzisiaj mieliby sobie nie poradzić? Dodatkowo wydaje mi się, że oni chcą powalczyć o europejskie puchary, które są w ich zasięgu więc mają kolejną motywacje. Mój typ zagram na singlu, bo aż bym był zły na siebie jeśli bym tego nie zrobił, a dodatkowo może pokuszę się o drugiego singla DNB Hertha.
Za literówki z góry przepraszam, miłego dnia i milionów życzę ;)
⛔100

S 3

slived25

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Dania
Godzina: 19.30
Spotkanie: Esbjerg - Sonderjyske
Typ: Over 5.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Zapraszam na trzecie spotkanie w finale duńskiej ligi hokejowej, gdzie zmierzą się ze sobą Esbjerg z Sonderjyske. Esbjerg jest niespodzianką w finale, gdyż w sezonie zasadniczym zajęli dopiero 5 miejsce. Ich dzisiejszy rywal sezon zasadniczy zakończył na 2 miejscu. Obecnie stan rywalizacji wynosi 2:1 dla Sonderjyske. Liga duńska jest typową ligą gdzie strzela się dużo bramek. W spotkaniach między dzisiejszymy rywalami często był przekraczany proponowany przeze mnie over. Esbjerg będzie musiał dzisiaj często atakowac by doprowadzić do wyrównania stanu rywalizacji dlatego liczę na 3-4 bramki z ich strony. Na swojej tafli są bardzo bramkostrzelną drużyną. Przy takim stylu gry na pewno dojdzie do sytuacji gdzie stracą też bramki. Liczę na wysoki wynik i zaciętą rywalizację. Licząc na zdobycie mistrzostwa Esbjerg będzie musiał dzisiaj strzelić Sonderjyske kilka bramek. Stawiam na over 5.5. Powodzenia.
⛔100

N 0

nextion

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Walia
Godzina: 20.45
Spotkanie: TNS - Aberystwyth
Typ: TNS - 1,5 bramki
Kurs: 1.725
Analiza:
Witam serdecznie,
na dziś obrałem kurs wysp brytyjskich, a dokładniej ligi walijskiej. Gospodarze przodują w ligowej tabeli z ogromna przewagą nad resztą stawki notując przy tym bilans 23-6-0, strzelając przy tym 86 bramek, a tracąc jedynie 19! Na ostatnie 10 meczy u siebie tylko raz nie pokryli tego handicapu ogrywając Bala Town 1-0. W ogóle spoglądając na ich ostatnie 40(!) pojedynków bez porażki można być pewnym dzisiejszego zwycięzcy. Ostatnia potyczka między tymi zespołami zakończyła się wyjazdowym zwycięstwem TNS 4-0, więc liczę na podobny rezultat i tym razem. Dla odważniejszych polecam wyższe handicapy z zachęcającymi kursami. Pozdrawiam i życzę powodzenia ????
⛔100

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Hannover 96 - Hertha Berlin
Typ:
BTS
Kurs: 1,90
Analiza:
Zgadzam się z typami przedmówców. Sądzę, że dzisiaj w Hanowerze padnie kilka bramek. Ostatnią formę obu ekip bardzo trafnie scharakteryzował marqs3lby, statystyczny wątek poruszył ziroxXx, dlatego ja pokrótce opiszę sferę taktyczną i personalną.
O tym, że ekipa H96 woli atakować niż bronić wiadomo nie od wczoraj. Jeszcze w zeszłym sezonie BTS-y można było grać niemal co tydzień. Teraz wraz z kryzysem na HDI Arena wygląda to nieco gorzej, natomiast nadal potencjał ofensywny jest znacznie większy. Ustawienie 4-4-1-1 płynnie przechodzace w ofensywie do 4-3-3, gdzie skrzydłowi podchodzą wysoko, grając niemal bocznych napastników. W tych rolach grają Jimmy Briand, który w Lyonie właśnie w ataku spędzał większość minut, oraz Edgar Prib, dużo mniej znaczący gracz. W ataku wysunięty jest Didier Ya Konan, Iworyjczyk w nieco słabszej formie niż w swoim prime-time, na czym wydatnie odbił się saudyjski epizod, natomiast nadal mogący odpalić w każdej chwili. Nie grał u szejków na tyle długo, żeby zapomnieć jak się zdobywa gole. W świetnej formie znajduje się Lars Stindl, który wyrasta na głównego Spielmachera ekipy. Moim zdaniem za Priba na lewym skrzydle możemy zobaczyć Hiroshiego Kyotake, który ostatnio grywa nieco bliżej środka, lecz to przy linii bocznej w pełni objawiają się jego atuty.
31 zdobytych goli Hannoveru wyróżnia ich w dolnej części tabeli, najwięcej spośród okolicznych sąsiadów. O dwa mniej niż w miarę bezpieczna Hertha, przy takiej samej ilości straconych - 44.
Za overem i BTS przemawia też nieobecność obu najlepszych stoperów Hannoveru, Marcelo i Hoffmana.
W Herthcie również raczej wolą grać do przodu, co nie dziwi mając takiego zawodnika jak Salomon Kalou, który łapie dyspozycje i przystosowuje się do stylu Bundesligi. Ponadto Valentin Stocker i Roy Beerens to wydatna pomoc w wikłaniu akcji zaczepnych. Świetnie rozwija się też talent Genki Haraguchiego, który ostatnio wywalczył sobie miejsce w podstawowym składzie na lewej flance.
Spodziewam się ofensywnego meczu na dość mizernym poziomie. Chęci są, Hannover ma nóż na gardle więc nie zadowoli się murowaniem remisu, z takimi ekipami jak Berlińczycy muszą notować komplet punktów u siebie, jeśli chcą utrzymać się w Bundeslidze. Raczej słabe defensywy nie ustrzegają się błędów, które mogą zostać wykorzystane.
✅90

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Ekstraklasa
Spotkanie: Ruch - Cracovia
Typ: X/1
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Rozpoczynamy 27 kolejka rozgrywek Estraklasy meczem Ruchu Chorzow z Cracovia Krakow. W tym meczu trudno wskazac faworyta. Bukmacherzy niemal rowno okreslaja szanse obu druzyn, czyli najprawdopodobniej padnie tu remis. Kwestia dlaczego gram na Ruch? Na pewno graja lepiej w tej rundzie. Ostatnio byli bliscy wygranej z Gornikiem w Derbach Slaska, wczesniej przegrali z rewelacyjnym Zawisza i 2 mecze wygrali. Cracovia niby wygrala u siebie z Lechią, ale tez to sa wyniki u siebie. Na wyjazdach Cracovia jets najgorszą ekipą ligową z dorobkiem 1 wygranej. Dlatego rozsadnym wydaje sie granie przeciw nim w kazdym meczu wyjazdowym niezaleznie od tego z kim graja. Mecze bezposrednie mowia podobnie. Ruch od 2007 roku nie stracil punktu z Cracovia grajac u siebie. Nie sadze by to dzis mialo sie zmienic.
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis Wta Charleston
Spotkanie Eranni - Hradecka
Godzina : mecz zaplanowany na 20.30
Typ zwycięstwo Hradecka
Kurs 3,48
Pinnacle
Obie ostatnio w formie na ostatnie 10 meczy wygrywały obie po 8.H2H 2 do 1 dla Wloszki wygrała 2 razy 2 do 0 na hardzie i raz przegrała 2 do 0 na mączce .Dzisiaj grają na trochę oszukanej mączce bo amerykańskiej i bardzo szybkiej wiec dużo na ten typ nie postawie ale Hradecka dzisiaj nie bez szans , pokonała juz w tym turnieju Garcie wiec forma jest.Z Errani wszystkim zawodniczkom gra się cieżko wiadomo Włoszka poza miernym serwisem nie ma słabych stron , wspaniałe czyta grę , dobrze biega , gra w obronie i przy siatce na najwyższym poziomie , Hradecka za to potrafi mocno bić i z bekhandu i z for handu i jak ma dobry dzień potrafi skutecznie zawalczyć .Jak dlamnie to mecz prawie pół na pół no może 55/45 z lekkim wskazaniem na Errani ja jednak wybieram wysoki kurs na Hradecka i spore VALU ale za spokojna stawkę.
✅248

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy 2 Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: FC Nurnberg - SV Darmstadt
Typ: over 1,5
Kurs: 1.40
Bukmacher: Betclick

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 28 kolejki Niemieckiej 2 Bundesligi w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 12 pozycję w tabeli zespół FC Nurnberg z 3 SV Darmstadt 98. Gospodarze tego spotkania wciąż nie są pewni ligowego bytu na przyszły sezon w 2 Bundeslidze przez w dalszym ciągu pojedynki na własnym stadionie są bardzo kluczowe w kontekście końcowego układu tabeli. Goście natomiast walczą w tym sezonie o awans do 1 Bundesligi i mają oni na to realne szanse bo tracą o lidera 4 punkty a do wice lidera 1 punkt a dodam, że bezpośrednio wchodzą 2 pierwsze zespoły. Wszystko to sprawia, że dzisiejsze spotkanie zapowiada się nam bardzo emocjonująco przed którym tak naprawdę trudno wskazać faworyta lecz moim zdaniem warto tutaj pobrać over 1,5 i chodź kurs nie za wysoki to jednak warty zaryzykowania. Reasumując pobieram tutaj 2 bądź więcej bramek.
✅40

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Anglia, Championship
Spotkanie: Brighton - Bournemouth
Typ: X
Kurs: 3.75
Godz: 20:45
Analiza:
Witam, na dzisiejszy wieczor polecam mecz w ramach angielksiej Championship (odpowiednik polskiego zaplecza ekstraklasy) pomiedzy Brighton a Bournemouth. Faworytem bukmacherow jest zespol przyjezdny, ale glownie dlatego, ze na papierze zajmuja 1 miejsce w lidze. Jednak rzeczywistosc pokazuje to w innym swietle. Otoz na 5 ostatnich pojedynkow obu druzyn padly az 3 remisy, w tym dwa z nich gdy Brighton gralo u siebie. Widac wyraznie, ze atut wlasnego boiska ma tu znaczenie. Dodatkowo Bournemouth lubi remisowac na wyjezdzie - 2 ich ostatnie wyjazdy to remisy kolejno z Cardiff i Ipswich. Watpie, zeby remis im przeszkodzil w utrzymaniu 1 miejsca w lidze. Podsumowujac, mysle ze wszystko wskazuje na kolejny remis, prawdopodobnie 1:1. Mecz zaczyna sie za godzine, powodzenia.
⛔100

ototo 22

ototo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Jupiler League
Godzina: 20:00
Spotkanie: Maastricht - Volendam
Typ: 2
Kurs: 2.87
Analiza:
Mało czasu, a więc krótka analiza oparta na statystykach.
W ramach 34 kolejki drugiej ligi holenderskiej zmierzą się ze sobą zespoły, które zajmują odpowiednio 15 i 4 miejsce w ligowej tabeli.
Gospodarze jest to drużyna, która po 33 kolejkach zgromadziła na swoim koncie 36 punktów, ich bilans bramowy wynosi 38:62. Ostatnie ich wyniki wyglądają całkiem w porządku, jednak korzystne rezultaty odnosili ze słabymi przeciwnikami.
Volendam natomiast jest to silna drużyna jak na, która jeszcze potrzebuje kilku punktów, aby być pewnym gry w barażach o pierwszą ligę. Mają zdecydowanie lepszy stosunek bramkowy od swoich dzisiejszych rywali - 77:54. Ich wyniki w ostatnich kolejkach są dobre, nie licząc bardzo wysokiej porażki z liderem NEC Nijmegen - 7:0. H2H również przemawia na korzyść gości, dodatkowo w tym sezonie wygrali już z dzisiejszym rywalem 3:0.
Stawiam na gości ponieważ są lepszą ekipą, są w lepszej formie oraz zdecydowanie bardziej od rywala potrzebują tych punktów. W dodatku w tym sezonie są na drugim miejscu jeśli chodzi o wyniki na wyjazdach, co prawda ostatnio kilka porażek, jednak przegrywali na stadionach zespołów z pierwszej trójki.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom