>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.03.2021 (środa)

Status
Zamknięty.
r9_ronaldo 35,5K

r9_ronaldo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:00
Spotkanie: Barnsley - Derby
Typ: 1
Kurs: 2,45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Pojedynek 6 drużyny w tabeli z 19. Postawa Barnsley w tym sezonie to na pewno spora niespodzianka. Drużyna, która w zeszłym sezonie zajęła 21 miejsce, a więc pierwsze bezpieczne, gwarantujące utrzymanie, aktualnie znajduję się na pozycji, która daję nadzieję na grę w Play Offach o Premier League. Podopieczni Valeriena Ismaela mogą pochwalić się seria 7 wygranych z rzędu. Oczywiście każda seria ma kiedyś swój koniec, ale uważam, że seria drużyny Barnsley nie zostanie dziś przerwana. Dlaczego? Po pierwsze ze względu na atut własnego boiska. Większość drużyn w Championship lepiej radzi sobie na swoich boiskach. Tak jest też w przypadku Barnsley i Derby. Kolejnym argumentem jest forma obu zespołów. Jak pisałem wcześniej Barnsley może się pochwalić świetną passą 7 zwycięstw z rzędu. Teraz kilka słów o drużynie Derby. Mieli oni w tym sezonie zwyżkę formy kiedy to w 8 meczach 6 razy wygrali. Wydaję mi się jednak, że złapali lekką obniżkę formy. Ostatnie 3 mecze to remis i 2 porażki, w tym jedna aż 4:0 z Cardiff. To spotkanie na pewno nie będzie spacerkiem dla Barnsley, ale liczę, że niesieni ostatnimi sukcesami są w stanie pokonać dziś Derby.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: PSG - Barcelona
Typ: Dembele gol/Tak
Kurs: 4,0
Analiza:

Nie wierzę w to co mówi R.Koeman trener Barcy.Hurra optymizm po meczu Sevillą 2-0 i gol w doliczonym czasie gry.Opowiada bajki,że nie wszystko stracone,ja uważam,że wszystko.PSG to nie jakiś łoś dobicia ,wynik 4-1 w 1 meczu mówi wszystko.W tamtym roku finał L.M./przegrana z Bayernem Monachium 1-0/
Remontada może dotyczyć trenera Barcy,walizki już prawie spakowane/wspomina mecz z przed 5 lat gdzie Barca przegrała 1 mecz 0-4i wygrała 2- gi 6-1. To nie ta Barcelona i nie te PSG
Mój typ który chciałem postawić jest zajęty.
Zagram na Dembele.Strzelił już 16 goli we wszystkich rozgrywkach.A w ostatnich 9 spotkaniach zaaplikował przeciwnikom 7 bramek..
Straszą,że będą strzelać gole,kurs na Dembele znakomity

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - DlOHA
Godzina: 14:00
Spotkanie: Thiem - Karacjew
Typ: Thiem wygra 2:0
Kurs: 2.02
Bukmacher: FORTUNA
Analiza: Rosjanin po turnieju życia jaki rozegrał na AO, w którym zarobił wiecej niż do tej pory w sportowej karierze i awansie na 45 miejsce rankingu, będzie musiał pokazać że to nie był przypadek. Trafił bardzo fatalnie bo po drugiej stronie siatki sam Dominic Thiem, 4 rakieta świata, wielki przegrany Australian Open w którym z niewiadomego powodu przegrał z Dimitrowem 3:0 i zakończył rozgrywki na 1/8 finalu. Nie będzie dziś mowy o jakimkolwiek zlekcewazeniu przeciwnika przez Thiema bo doskonale pamięta dojście do półfinału przez Rosjanina. Nie ujmując umiejętności Karacjewa, w mojej opini nie będzie miał dziś zbyt wiele do powodzenia, doświadczenie i talent Austriaka może być kluczowe w decydujących momentach meczu.

100

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja, Ligue 1
Godzinna: 19:00
Spotkanie: Marsylia – Rennes
Typ: Handicap Marsylia (-1)
Kurs: 5,40
Analiza:

Tak się składa że w dzisiejszym meczu w obu ekipach dojdzie do debiutu na ławce trenerskiej. Rennes niedawno ogłosiło że po "niespodziewanej" dymisij Juliena Stephana i chwilowych rządach asystenta zespół obejmie Bruno Genesio. Natomiast w Marsyli stanie się to o czym od dłuższego czasu wszyscy wiedzieli czyli szalony Jorge Sampaoli obejmie stery. Co to oznacza dla dzisiejszego widowiska? Cytując klasyka ,,Też chciałbym to wiedzieć" natomiast niestety nie wie tego nikt kursy są idealnie równe co oznacza że nawet bukmacherzy nie mają żadnych pomysłów co do tego spotkania. Nie będę się tutej rozpisywał o formie bo jedni i drudzy są w tragicznej dyspozycji. Ja w takich sytuacjach szukam zawsze wysokich kursów dlatego typuje zwycięstwo gospodarzy z handicapem, moim zdaniem Marsylia ma poprostu lepszych piłkarzy na poszczególnych pozycjach, Arek Milik jest w niezłej formie do tego w Rennes brak Traore i Martina za kartki. Myślę że 2:0 albo 3:1 jest wynikiem jak najbardziej realnym.

Powodzenia!

ZWROT

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Paris SG - FC Barcelona
Typ: Paris lub remis i obie strzelą
Kurs:
2,03
Analiza:

Widzę, że dużo osób stawia na bramki lub zwycięstwo Barcelony ale szczerze nie wiem skąd ten optymizm. Po wygraniu z Elche czy Osasuną? Czy po 2óch zwycięstwach nad Sevillą, która złapała lekki dołek no nic.
Paryż w poprzednim meczu sprowadził ich lekko na ziemie wygrywając aż 4:1 na Camp Nou. Oczywiście, że Francuzi nie muszą już się aż tak spinać bo nawet porażka 0:3 daje im awans ale wątpię aby po ostatniej klęsce dopuścili do nerwowej końcówki.
Co prawda Neymar nie zagra dziś ale w poprzednim meczu również nie grał.
M. Pochettini coraz bardziej powinien układać ten zespół według swojego pomysłu i z meczu na mecz ta maszyna powinna być oliwiona coraz bardziej. Takie mecze jak ten dzisiaj pokażą na jakim są etapie i poziomie.
Ja stawiam, że Paryż nie przegra u siebie mimo, że stracą bramkę.
Powinniśmy oglądać ofensywne spotkanie bo z 1 się zgadzam, Barcelona nie ma nic do stracenia a Paryż potrafi wyprowadzać kontrataki.

103

Otrzymane punkty reputacji: +236
Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzina 19:00
Spotkanie : Atletico Madryt - Athletic Bilbao
Typ Atletico Madryt powyżej 4.5 rzuty różne w meczu
Kurs : 1.84
Bukmacher : Fortuna
Analiza: Madryt otrząsnąl się po zadyszke i ostatnie dwa mecze rozegrane na dobrym.poziomie. dzisiaj nie sądzę żeby było łatwo sięgnąć po 3 punkty, ale finalnie miejscowi powinni być góra. Bilbao po objęciu przez Msrvelino zaczęło grać fajną poukładane piłkę. Ustawienie 4 4 2 powoduje że drużyną broni bardzo wąsko A przechodząc do ataku wykorzystuje boczne sektory. Dzisiaj się że że Madryt będzie musiał rozciągać grę. Dobrze poukładane linie rywala plus zageszczona strefa środkowa nie będą sprzyjały graniu środkiem. Skrzydła w obu ekipach w dobrej stronie. Dodatkowo Madryt już z Tripierem w składzie A wiemy jakie dośrodkowanie ma facet. Widzę po składach ze Lorente wyjściowa w środku ale pewnie będzie trochę zmian pozycji np z Lemarem. Carasco w składzie więc prędkość na skrzydłach będzie. Bilbao moim zdaniem ustawi się wąsko bo miedzy atakiem A pomocą będzie .felix. Jak.mu zostawię trochę miejsca to ich rozklepia.

84

Otrzymane punkty reputacji: +184
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie liga niemiecka
Godzinna: 18:30
Spotkanie: Koln - Eisbaren
Typ: Eisbaren w regulaminowym czasie
Kurs: 1,86
Analiza:
Zapraszam dziś do ligi niemieckiej do Koln gdzie miejscowe Rekiny podejmują Niedźwiedzie polarne z Berlina. Ekipa gospodarzy nie gra najlepiej w tym sezonie. Zajmują odległe od PO miejsce, można powiedzieć przeplatają lepszy mecz gorszym. Dziś podejmują lidera tabeli. Eisbaren w tym sezonie zawiesiło sobie wysoko poprzeczkę, celują w finał ligi i trzeba przyznać że są ku temu podstawy, zgromadzili ciekawy skład, mieszanka dobrej kanadyjskiej szkoły z solidnymi ligowymi graczami, po części reprezentantami kraju. Widać po grze i wynikach że wszystko idzie w dobrym kierunku. Mieli niedawno zastój formy ale myślę że to już za nimi i wracają na ścieżkę wygranych. Sądzę że dziś uporają się z Rekinami bo są ekipą lepsza.

86

Mezamorto35 34,7K

Mezamorto35

Użytkownik
Spotkanie: PSG-Barcelona
Typ: liczba Goli mniej -2,5
Kurs: 3.10
Analiza:

Barca nie takie cuda sprawiala ale w tym roku zawodzi i too grubo.Nie sadze by z PSG miala jakiekolwiek szanse tak naprawde.Przyjmijmy ze pierwsza polowa skonczy sie wynikiem bezbramkowym badz delikatnym 1-0 dla gospodarzy ,to juz nie ma po co grac,dla jednej jak i 2 druzyny.pierwszy mecz calkowicie zalatwil sprawe awansu.Watpie by nawet po ostatnich wygranych Barca juz zdarzyla sie odbudowac.Uwazam ze Barca skupi sie tu bardziej na lidze jesli poczatek spotkania bedzie dla nich niekorzystny a jest o co walczyc bo tuz tuz sa za Atletico.Licze na mecz bardziej taktyczny niz mecz na hurra.Kursy moga wskazywac tez remis co za tym idzie bardzo podoba mi sie zaklad underowy.

210

Otrzymane punkty reputacji: +139
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Paris SG - FC Barcelona
Typ: handicap 0:1 typ: PSG
Kurs: 4,85
Godz: 21:00
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Mistrzów pomiędzy drużynami PSG i Barcelony. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gospodarzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli awansować do kolejnej rundy w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze PSG będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramki ktore dadzą im spokojny awans. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekipW mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Gracze PSG w ostatnich spotkaniach prezentowali się z roznym skutkiem dlatego dzisiaj sprobuja zdobyc awans. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo gospodarzy po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 3:1

100

U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Spotkanie: Liverpool - Lipsk
Typ: Lipsk powyżej 13.5 faulu
Kurs: 2.10
Analiza:

Analiza będzie dość prosta - typ na over fauli, ofensywnej, młodej drużyny lipska preferującej pressing gram w każdym meczu LM. Linie były różne, ale co do zasady się pokrywały. Tym razem mamy 13.5 w meczu w którym Lipsk nie ma już nic do stracenia. Liveepool będzie męczył bułę piłką i atakiem pozycyjnym a Lipsk będzie atakował, presowal i faulowal. Innej rady tu nie ma - gram.

100

SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Santiago
Godzina: 23:30
Spotkanie: Rune vs. Paire
Typ: Rune
Kurs: 1.61
Bukmacher:
Analiza:

Starcie światowego numeru jeden z rankingu juniorów, czyli Holgera Rune oraz francuskiego pajaca, czyli Benoit Paire’a. Przepraszam, za wyrażenie ale tego człowieka nie sposob inaczej określić. Każdy kto miał okazje zerknąć na to, co odwala Francuz, stwierdzi bez wątpienia, że jest niestabilny psychicznie i ma mentalność dzieciaka. Wystarczy, że cokolwiek w meczu nie idzie po jego myśli i głowy tego człowieka już nie ma. Rune przeszedł kwalifikacje oraz wygrał w dwóch setach mecz pierwszej rundy, więc widać, że będzie chciał wykorzystać jeden ze swoich pierwszych występów w ATP jak najlepiej. Paire jak zwykle zgarnie wpisowe, popajacuje i pojedzie do domu.

61

Otrzymane punkty reputacji: +6
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stolowy setka cup
Godzina: 23:15
Spotkanie: Sidorin-Kutuzov
Typ: 1set-Sidorin
Kurs: 2.06
Bukmacher: fortuna
Analiza:Kutuzov odbiega od wysokiej formy,przyzwyczail nas do lepszej gry a w ostatnich spotkaniach praktycznie same porazki i to nawet bez ugranego jednego seta. Sidorin akurat nie nalezy tutaj do jednych z najlepszych, rowniez zalicza porazki ale przynajmniej cos tam ostatnio wygrywal i na pewno mentalnie stoi wyzej od rywala na ten moment. Mam nadzieje ze Sidorin pokaze sie z dobrej strony, bo bylo wiele spotkań w których przegrywał z Kutuzovem wiec czas najwyższy sie zrewanżować.

106

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom