>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.03.2019 (niedziela)

Status
Zamknięty.
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie Oslo
Godzina: 14:30(zakłady do 13:30)
Spotkanie:
Kamil Stoch na podium
Typ: Tak
Kurs: 2.85
Bukmacher: fortuna
Analiza: Dla mnie moment idealny żeby zagrac w stronę Kamila. Po jednym zepsutym skoku, bukmacherzy uważają że ma bardzo małe szanse na zajęcie miejsca na podium w dzisiejszym konkursie. Pragnę zauważyć że przed rozpoczęciem Raw Air, Kamil był faworytem całego turnieju. Zliczajac wszystkie skoki będzie mu ciężko zająć miejsce 1-3 ale nawet tego bym nie wykluczal, uważam że w pojedynczych zawodach będzie groźny jak zawsze. Kamil ma coś do udowodnienia po tragicznym skoku w zawodach drużynowych, jako skoczek klasowy za wszelką cenę bedzie chciał pokazać że był to wypadek przy pracy, dlatego po takim kursie warto spróbować. Do tasiemki miejsce 1-6 po kursie 1.55 wydaje się być bardzo fajnym zakładem. Pozdrawiam
⛔100

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka BLK Polska
Godz: 19:00
Spotkanie: CCC Polkowice -Stal Ostrów Wlkp
Typ: CCC - 23,5 pkt handi
Kurs: 1,85
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Stało się....Polkowice po pięknej walce u siebie odpadły z rozgrywek europejskich. Dziś przeciwko nim stoi chyba jedynie tylko zmęczenie bowiem przeciwnik jest wyjątkowo słaby. Druzyna z Ostrowa wygrała jedynie dwa z 20 meczów. Ostatnie dwa mecze to dramat, porażki w okolicach 30 pkt ze Ślężą i Artego. Pokazaly one że z tak słabą rotacją wystarczy ograniczyć poczynania ukraińskiej rozgrywającej oraz wymuszać faule u Ossowskiej. I to wszystko, bowiem pozostałe zawodniczki w większości miałby problemy z załapaniem sie do rotacji innych drużyn. Dzis trener polkowiczanek zapewne bedzie rotował składem ale jest on na tyle szeroki że nie bedzie to stanowiło problemu. W meczu w tym sezonie CCC wygrało na wyjeździe 81:43
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +42
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina : Skoki Narciarskie Oslo
Godzina: 14:30(zakłady do 13:30)
Spotkanie:
Kamil Stoch - Ryoyu Kobayashi
Kurs: 2,19
Tak jak już kolega Sztabcia_93 napisał granie na Stocha po wczorajszej wpadce jest bardzo dobrym pomysłem. Kursy się bardzo opłacają a wczorajszymi skokami nie ma się co sugerować. Kamil w piątek pokazał, że w zasadzie jest tu najlepszy ze stawki nie licząc Johanssona. Z drugiej strony Kobayashi, który podobnie jak w Zakopanem ma niskie prędkości na progu i oddaje tu słabsze skoki. Zakopane to patrząc ogół (treningi, kwale, drużyne, idywidual) chyba jego najgorszy występ w sezonie. Możliwe, że tutaj będzie jeszcze gorzej jak nie wyjdzie mu idealny skok w idealnych warunkach - tak jak wczoraj. Dla mnie Stoch jest faworytem tej pary, a z racji że bukmacher uważa inaczej to nadaje się to na typ dnia!
Błędny zapis typu (brak typu)
⛔100

winiar93 12,8K

winiar93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Valladolid - Real Madryt
Typ: 2/+1,5
Kurs: 1.86
Bukmacher: Fortuna
Analiza: W jakiej formie znajduje się obecnie Real to chyba każdy widział we wtorek gdy mierzył się z Ajaxem. Cóż, ja jednak postanawiam na przekór obstawić wygraną Królewskich w wyjazdowych starciu z Real Valladolid. Nic nie trwa wiecznie, tak samo wiecznie nie będzie trwał kryzys podopiecznych Solariego. Uważam, że rywal na przełamanie jest idealny. Valladolid na własnym obiekcie gra słabo i systematycznie oddaje przeciwnikom punkty. Na Estadio Jose Zorrilla wygrywały ostatnio takie ekipy jak Betis czy Vallecano, a remisował nawet będący w sporych tarapatach Villarreal. Real o dziwo w meczach wyjazdowych radzi sobie całkiem nieźle i wygrał 4 ostatnie delegacje z rzędu (z Levante, Atletico, Espanyolem i Betisem - de facto całkiem zacne grono). Dwie porażki z Barceloną i ostatnia z Ajaxem mogły wybić Real z uderzenia, ale wydaje mi się, że akurat z takim rywalem jak Real Valladolid Królewscy spokojnie sobie poradzą. Jakiś problem pojawił się w zespole, ale chyba nie aż tak ogromny żeby nie wygrać dzisiejszego meczu. Nie wyczuwam tutaj sensacji i obstawiam w stronę gości.
✅86

Otrzymane punkty reputacji: +28
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy
Godzina: 15:00
Spotkanie: Frosinone- AC Torino
Typ: Torino wygra
Kurs: 2,15
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Na dziś próbuje coś z ligii włoskiej: w ramach 27 kolejki Serie A na stadion we Frosinone przyjeżdża Torino. Frosinone to zespół z samego dołu tabeli, gdzie wyprzedzają tylko Chievo co nie jest jakimś imponującym wyczynem. Poza tym są drużyną z jedną z najgorszych defensyw w lidze, bo mają stracone prawie 50 goli. Atut własnego boiska w tym przypadku nie jest atutem bo Frosinone gra słabo zarówno u siebie jak i na wyjeździe. Torino na wyjazdach to bardzo &quot;remisowa&quot; drużyna jednak myślę, że z takim niezbyt wymagającym przeciwniem powinni sobie śmiało poradzić i wyjechać z Frosinone z trzema punktami. Co do ostatnich remisów Torino warto zaznaczyć, że kilka z nich to były remisy z bardzo dobrymi drużynami takimi jak Napoli, Milan czy Lazio. Myślę, że Torino dziś wygra, może nie duża ilością bramek bo raczej nie słyną z bardzo overowych spotkań ale wygrana to wygrana.
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +65
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Arsenal - Manchester United
Typ: 2/+2.5
Kurs: 3.95
Analiza:
Dzisiaj klasyk w lidze angielskiej. Moim zdaniem bukmacherzy pomylili się z kursami. Grzechem byłoby nie skorzystać z tak atrakcyjnego kursu na MU. Obie drużyny spotkały spotkały się już w tym roku (25 stycznia) na The Emirates i wtedy Czerwone Diabły wygrały 3:1. Dokładnie takim samym wynikiem zakończyło się spotkanie ligowe w tamtym roku.
Z pewnością nie tak czwartkowy wieczór wyobrażali sobie kibice Arsenalu. Co prawda Arsenal objął nawet prowadzenie z Rennes w LE, ale Francuzi po czerwonej kartce dla Sokratisa odwrócili rezultat spotkania i pewnie wygrali 3:1. Jeśli chodzi o ligę to Kanonierzy zremisowali w derbach z Tottenhamem.
W Manchesterze trwa za to wciąż świętowanie po heroicznym wyczynie w środku tygodnia!!! Czerwone Diabły przetrzebione kontuzjami zdołali powiem odrobić straty w Parku Książąt i wyeliminować faworyzowane PSG, które pokonało United 2:0 w pierwszym meczu na Old Trafford. W marcu, podopieczni Ole Gunnara Solskjaera rozegrali w lidze jedno spotkanie, w którym, także po golu w samej końcówce, pokonali Southampton 3:2.
Liczę, że dziś będzie podobnie ????
⛔100

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Angielska
Spotkanie: Arsenal - Manchester United
Typ: Obie strzelą i powyżej 2,5 bramek
Kurs: 1,8
Bukmacher: forBet
Analiza:

(Wczoraj we Freiburgu było blisko, ale Ibisevic strzela na 1:1, a 3 minuty później wali do swojej bramki no to remisu nie może być..3/9)
https://www.flashscore.pl/mecz/nLMuDUJC/#tabela;table;overall
Dziś spokojnie...
Mecz, który zapowiada się bardzo ciekawie i cieszy się popularnością wśród typujących w temacie.
Arsenal przystępuje do tego meczu z 5 pozycji w tabeli. Rywale są sklasyfikowani miejsce wyżej z zaledwie jednym punktem przewagi.
Kanonierzy na własnym stadionie są niezwykle groźni i jak do tej pory przegrali tylko jedno spotkanie (12-2-1).
Czerwone Diabły po słabym początku sezonu wróciły na właściwe tory i spisują się coraz lepiej. Ich bilans w meczach wyjazdowych (9-2-4).
Mecze Arsenalu z Manchesterem United często obfitowały w bramki, czego dowodem są ostatnie wyniki między tymi drużynami :
(Puchar 2019r.) Arsenal - Man. United 1:3
(Liga2018r.) Arsenal -Man. United 2:2
(Liga2018r.) Man. United - Arsenal 2:1
Większość analiz do tego meczu zawierała wiele statystyk dlatego swój typ opieram głównie na h2h i faktem, że obie ekipy walczą ze sobą o 4 miejsce w Premier League. Liczę, że doczekamy się kilku bramek i nie będzie tu nudnego 0:0...
⛔100

D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 14:45
Spotkanie: Police : Rzeszów
Typ: Police -5.5 punktów ( handicap punktowy)

Kurs: 1.87

Analiza:
Wczoraj Chemik łatwo ograł Budowlanych 3:0 co zdarzyło się pierwszy raz w sezonie gdyż w wczesniejszych meczach sezonu były to zawsze wyrównane spotkania , a Rzaszów z kolei wygrał 3:1 z ŁKS co sprawiło im troche kłopotów, w grze Rzeszowa widać było dużą nerwowość a ŁKS w ostatnim czasie to niezbyt silna drużyna raczej nie z top4 dużo osłąbień itd. Tak wysokie kursy na Chemik w mojej opinii biorą się z tego że Rzeszów jest aktualnie drugi w tabeli ale myśle że duzy wpływ na to ma fakt że omineły go kontuzje i nie musial grać w europejskich pucharach. W grudniu Chemik wygrał u siebie 3:0 i było to bardzo jednostronne widowisko
✅87

kazik_75 318

kazik_75

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Miedź Legnica - Lech Poznań
Typ: 2 /handicap 1:0
Kurs: 4.25
Analiza: Typ na pewno nieco ryzykowny patrząc na nierówną formę wyjazdową gości, ale gospodarzę jak już przegrywają u siebie, to w dość konkretnych rozmiarach. Ostatnich 5 porażek u siebie wszystkie pokryły zaproponowany typ, w tym z Jagiellonią 0:3 z Arką 0:4 ze Śląskiem 0:5. Goście po ostatniej kompromitacji w Gliwicach myślę, że podejdą do tego spotkania bardziej skoncentrowani. Tym bardziej, że jeżeli chcą utrzymywać kontakt ze ścisłą czołówką to dzisiaj muszą bezwzględnie wygrać. To też będzie test dla drużyny i Nawałki czy ustabilizowali formę i potrafią wygrać na wyjeździe w roli faworyta. Skoro udało się w Sosnowcu 0:6, to uważam, że dzisiaj w Legnicy też powinno.
⛔100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Serbia
Godzina: 15:00
Spotkanie: Subotica-Radnik
Typ:
Radnik
Kurs: 6
Bukmacher: LVbet
Witam
Tu moim zdaniem lekka przewaga formy u gosci.
Więc nie mogę wykluczyć ich wygranej tym bardziej że grałem 10 minut temu na forbecie za 7 ten kurs a już jest 4.65 a 1xbet 3.9
Porównywałem h2h i z podobnymi rywalami wydaję mi się że na lekki plus goście,zobaczymy nie długo jak to wyjdzie.
Pozdrawiam.
⛔100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Angielska
Godzina: 15:05
Spotkanie: Chelsea - Wolves
Typ: powyżej 2 bramki
Kurs: 1.49
Bukmacher: lvbet
Analiza: Trochę mnie dziwią kursy na ten mecz. Wolves należy do grona drużyn, które jako jedne z nielicznych sprawiają niespodzianki w postaci wygranych pojedynków na boiskach drużyn z TOP 6. Ich ustawienie z dwójką napastników może wprowadzić ogromny nieład w obronie The Blues. Wiemy, że podopieczni Sarriego potrzebują punktów, walka o topową czwórką w grze do końca sezonu. Wolves jednak nie są drużyną z łapanki, strzelają gole na wyjazdach. Chelsea natomiast musi wreszcie wykorzystać potencjał ofensywny z Higuainem w ataku. Bukmacherzy spodziewają się underowego spotkania, ale ja przeczuwam większą ilość niż dwie bramki w tym meczu. Oczywiście w przypadku dwóch goli mamy zwrot.
▶zwrot

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - Challenger mężczyźni singiel: Santiago (Chile), ziemna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Tung Lin Wu - Hugo Dellien
Typ: handicap setowy 1 (+1.5)
Kurs: 1,80
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Finał Challengera w Santiago. Zagra tutaj sensacyjny finalista zawodnik z Tajwanu Lin Wu z Boliwijczykiem Dellienem, który jest bardzo solidnym graczem na tym poziomie, który wygrał w tamtym sezonie kilka challengerów. Zawodnik z Tajwanu to prawdziwe objawienie tego turnieju. Nikt tutaj za specjalnie na niego nie liczył a tymczasem on zrobił wszystkim psikusa i doszedł do samego finału eliminując po drodze kilku bardzo wymagających graczy na tym poziomie. W 1 rundzie wygrał z Kolumbijczykiem Alejandro Gonzalezem 2-1 (6-2 , 6-4), w 2 rundzie pokonał Włocha Donati 2-0 (6-3 , 6-3), w 3 rundzie pokonał Argentyńczyka Bagnisa, który wygrywał turniej w Santiago 3 razy 2-1 (2-6 , 6-1 , 6-3), w ćwierćfinale pokonał Brazylijczyka Monteiro 2-1 (5-7 , 6-4 , 7-5) i w półfinale wygrał z Hiszpanem Andujarem 2-0 (6-2 ,6-3). Trzeba przyznać, że całkiem wymagających ceglaków ma na swoim rozkładzie i chyba nie trzeba dodawać, że w żadnym z tych spotkań Tung nie był faworytem. Jeżeli, ktoś stawiał ciągle od początku turnieju na jego wygrane to całkiem fajnie na tym zarobił ;) Dellien z kolei gra tutaj również bardzo pewnie ale po nim można było się spodziewać, że dojdzie tutaj do finału. On dzięki rozstawieniu zmagania z turniejem rozpoczął od 2 rundy, w której pokonał Brazylijczyka Menezesa 2-1 (4-6 , 6-4 , 6-4), w 3 rundzie był lepszy od Włocha Moroni wygrywając 2-0 (7-6 , 6-2), w ćwierćfinale pokonał Belga Coppejansa 2-0 (6-4 , 6-2) i w półfinale wygrał z Brazylijczykiem Beluccim 2-0 (6-4 , 6-0). W tym finale oczywiście faworytem jest Hugo i ja myślę, że ostatecznie wygra cały ten turniej ale myślę, że nie będzie to łatwe zwycięstwo 2-0 w setach. Lin Wu gra pierwszy raz na tym poziomie turniej w Ameryce Południowej i od razu doszedł do finału, z pewnością trema może być ale skoro umiał sobie z nią poradzić w starciach z Bagnisem, Monteiro i Andujarem to myślę, że w finale też w miarę sobie z nią poradzi. Za Dellienem przemawia napewno to, że ma na tym turnieju mniej minut spędzonych na korcie w nogach. Nie dość, że zmagania zaczynał rundę później to jeszcze mecze kończył szybciej więc jakieś znaczenie może to w tym spotkaniu mieć ale Lin Wu jest w tym turnieju na tyle nieprzewidywalny, że pokuszę się o zagranie tutaj zakładu na niego z handicapem setowym +1.5 licząc, że tego jednego seta urwie Boliwijczykowi. Oglądałem przelotnie kilka gemów na tym turnieju Lin Wu i muszę przyznać, że zawodnik ten nie wyglądał w tych spotkaniach na wystraszonego przeciwnikami. Raczej dość pewnie się prezentował bez bojaźni przed rywalem i po prostu robił swoje. Błędy popełnia owszem ale każdy je popełnia a on się nimi nie przejmował tylko po prostu dalej grał swoje. Muszę przyznać, że zaimponował mi ten gracz, do tej pory dla mnie osobiście całkowicie anonimowy. Na ostateczne zwycięstwo z Dellienem nie postawię ale myślę, że jak zagra w finale tak jak w całym turnieju to seta jest w stanie ugrać.
✅80

pukon 1,2M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Pierwsza Liga KLS Serbia
Godzina: 18.00
Spotkanie: OKK Novi Pazar - Borac
Typ: OKK Novi Pazar (włącznie z dogrywką)
Kurs: 1.75
Bukmacher: forBET
Analiza:
Serbska Pierwsza liga KLS - OKK Novi Pazar trzecie miejsce w tabeli z bilansem 18-6, Borac pozycja lidera i bilans 21-3. Dla obu zespołów to przedostatnia kolejka Pierwszej ligi, po ich rozegraniu osiem najlepszych drużyn awansuje do Super Ligi, gdzie razem z czterema uczestnikami ligi ABA (Crvena, Partizan, Mega i FMP), zagrają w decydującej części sezonu - tutaj już obie drużyny mają zapewniony udział w Super Lidze. Drużyna gospodarzy walczy jeszcze o udział w rozgrywkach ABA2 na następny sezon (dwie najlepsze drużyny Pierwszej ligi mają zapewnioną promocję), jeżeli chcą zachować jeszcze szansę muszą dzisiaj wygrać i w ostatniej kolejce pokonać wicelidera Dynamic różnicą co najmniej ośmiu punktów. Borac bez względu na wyniki ostatnich dwóch kolejek, już wcześniej zapewnił sobie start w rozgrywkach ABA2. Dla ekipy dzisiejszych gości najważniejszą grą będzie środowy pojedynek w ostatniej kolejce rundy zasadniczej ligi ABA2 przeciwko Sutjeska, gdzie muszą zwyciężyć, czym zapewnią sobie udział w finałowej czwórce tych rozgrywek - można pewnie przyjąć, że to będzie kluczowa gra tego sezonu dla nich. Drużyna OKK Novi Pazar, to beniaminek tego sezonu KLS, ale naprawdę z bardzo solidnie zbudowaną kadra (tutaj na pewno bardzo pomogły stabilne finanse klubu, co w Serbii nie zawsze jest czymś oczywistym przy mniej znanych zespołach) - udało im się sprowadzić ogranych już na tym poziomie zawodników jak Krstic, Radonjic czy Simeunovic, do tego są solidni Vujovic, Hadzifejzovic, Nesovic czy Bruncevic, a ostatnio jeszcze sprowadzili Marzette z FMP uczestnika ligi ABA - ta kadra z naprawdę bardzo solidnymi zawodnikami, zresztą tak wysokie miejsce w tabeli nie jest chyba dziełem przypadku, w dodatku mogli się też zaprezentować w prestiżowym, finałowym turnieju Pucharu Serbii im. Radivoja Koraca (ćwierćfinał przegrany z Partizanem). Borac jest w tych rozgrywkach, zresztą już od kilku sezonów, najmocniejszym zespołem, ale tak jak już wspominałem nic tutaj nie muszą, a myślami już pewnie są przy niezwykle ważnym dla nich starciu z Sutjeską, zastanawiam się czy będą tutaj rzucali całe swoje siły, mając tak istotny mecz za trzy dni. Może też trener Arsic da trochę odpocząć tym kluczowym graczom, a szansę dostaną zmiennicy czy młodsi, którzy mogą złapać większą odpowiedzialność przed najważniejszą częścią sezonu - mają jednak za sobą bardzo dużo spotkań w ostatnim czasie (m.in. liga serbska nie miała dłuższej przerwy na reprezentację). Novi Pazar mają odpowiednie argumenty sportowe by tutaj powalczyć o pełną pulę i tym samym przedłużenie jeszcze szans na ligę ABA2 w przyszłym sezonie, bardzo ważne dla nich spotkanie i mam nadzieję, że przy wsparciu swoich kibiców podołają temu.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +35
prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Rennes vs Caen
Typ: Caen over 1.5 gola
Kurs: 5.6
Bukmacher: unibet
Analiza:

Z jednej strony druzyna, ktora walczy o puchary i z sukcesami bierze aktualnie w nich udzial, a z innej - kandydat do spadku. W sumie, to takim kandydatem byl w juz w ostatnich sezonach, ale jakos udawalo sie wybrnac z tarapatow. W tym sezonie bedzie jednak trudno o to. Odleglosc punktowa do bezpiecznego miejsca jest coraz wieksza i bedzie narastac, bo Monaco zakonczylo rozmowy o ligue 2. Tak wiec dla Caen priorytetem moze byc miejsce 3 od konca, ktore daje prawo na play-offy. Ale konkretnie do typu. Caen w lidze ostatnio calkiem przyzwoicie. Z Toulouse stracili 3 punkty w ostatnich minutach, z PSG, stracili remis w ostatnich minutach. Jak widac, checi sa, brakuje wykonczenia. A dzisiejszy przeciwnik lubi zdobywac gole, ale takze je tracic. A z uwagi, ze Caen nie ma w zasadzie co tracic i dodajac do tego solidny kurs na ich 2 gole w tym meczu, mozna sprobowac taki oto typ. Dodam, ze ostatni ligowy mecz na tym stadionie pomiadzy tymi zespolami wygral Caen. Bylo to jednak dawno temu.. pozdro
⛔100

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, ANGLIA: fortuna
Analiza:
Wielki mecz w PL dzisiaj gdzie sąsiadujące w tabeli drużyny walczące o 4 miejsce odbywają bezpośrednie starcie czyli mecz o 6pkt pomiędzy Arsenalem i Manchesterem United. 1pkt różnicy na korzyść United, które przy zwycięstwie zrówna się punktami z 3 w tabeli Tottenhamem tak więc mecz arcyważny dla układu tabeli. Ostatnie cztery spotkania pomiędzy tymi ekipami zdecydowanie na korzyść gości, którzy wygrali 3 spotkania raz zremisowali, a tylko jeden mecz rozegrali pod wodzą nowego szkoleniowca, który dokonał niesamowitej metamorfozy drużyny. Ostatni mecz z 25 stycznia i wygrana Manchesteru 3:1 w pucharze na stadionie Emirates. Do tego dochodzi boost morale w ekipie United po zwycięstwie i odrobieniu strat w Paryżu z miejscowym PSG 3:1 w ramach 1/8 LM, gdzie z drugiej strony Arsenal również grał we Francji ale z o wiele słabszą ekipą Rennes i przegrali 1:3, a swój mecz rozegrali dzień później. Do składu Man UTD wraca Pogba i Matić, a więc wielkie wzmocnienie środka linii. Kursy wg mnie wystawione są błędnie i to United powinni być faworytami tego spotkania co pokażą na boisku. Coś czuję znowu wynik 1:3!
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Czechy
Spotkanie: Slavia Ostrava
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.40
Bukmacher:
forbet
Analiza:
Lider podejmuje piątą drużynę. Buki mocno faworyzuja gospodarzy ale ja spodziewam się trudnej przeprawy. Ostrava w 11 meczach wyjazdowych zdobyła 18 punktów, bilans bramkowy 17:12. Ostatnio Ostrava na wyjeździe po zaciętym meczu przegrała 2:3 ze Spartą Praga. W h2h na boisku Slavii w ostatnich 10 meczach 5 zwycięstw gospodarzy, 4 remisy i 1 wygrana gości. Liczę na remis, jeśli wygra gospodarz mamy zwrot stawki.
▶zwrot

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18.00

Spotkanie: Miedź Legnica - Lech Poznań
Typ: Pedro Tiba strzeli gola
Kurs: 5.00
Bukmacher: Fortuna

Analiza:
Lech pomalutku wraca na dobre tory. Dziś przewiduję ich łatwe zwycięstwo, gdyż Miedź ostatnio strasznie dołuje. Mój dzisiejszy faworyt do strzelenia bramki jest ofensywnym pomocnikiem, jednak często podczas trwania meczu występuje nawet wyżej jak Gytkjaer, a przy tym jest bardziej kreatywnym zawodnikiem niż Duńczyk. Pedro bierze udział w praktycznie każdej ofensywnej akcji Kolejorza, a że Lech dziś powinien zdobyć jakieś gole to liczę na trafienie Tiby. W tym sezonie Portugalczyk zdobył cztery gole i jest trzecim najlepszym strzelcem poznańskiej lokomotywy. Pewności siebie na pewno mu nie brakuje, gdyż mimo że nie jest długo w drużynie Nawałki to już jest jej kapitanem. To właśnie w pewności siebie i mocno ofensywnej pozycji upatruję dziś szansę na gola tego zawodnika.
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
10.03
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja, Ligue 1
Spotkanie: Marsylia - Nice
Typ: 1
Kurs: 1,55
Bukmacher: Totolotek

Niedzielny mecz we Francji. Marsylia aktualnie zajmuje dopiero 4 miejsce, choć apetyty są wiesze, ale możliwości chyba na tyle pozwalają. Strata do 3 Lyonu to już 6 oczek i dzisiejszy mecz może dać szansę na częściowe zniwelowanie tej przewagi. Nice bez szału co pokazuje szczególnie ich bilans bramkowy w 27 meczach tyko 20 strzelonych i 27 straconych. Coś mi się widzi dzisiaj skromne 1:0 dla marsylczyków. A historia H2H przemawia za gospodarzami. Ostatnie 4 mecze to zwycięstwa Marsylii.
✅55

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Portugalia
Spotkanie: Feirense-FC Porto
TYP: FC Porto i poniżej 2.5 bramki
Kurs: 3.05
Bukmacher: ForBet
Analiza:

Dlaczego FC Porto jest faworytem każdy wie, ostatnio punkty uciekły, nie ma opcji aby odpuścić i stracić kolejne gdy mistrzostwo na horyzoncie, trzeba wygrać. Ostatnia przegrana z Benficą na pewno zabolała ale, podbudowani po awansie i wyeliminowaniu rzymian goście dzisiejszej potyczki zapewne pokonają wydawać by się mogło tak łatwego przeciwnika z samego końca ligowej tabeli, drużynę Feirense, która od 4 spotkań nie zdobyła ani punktu. Jak się często zdarza z drużyną ostatnią &quot;w kolejce&quot; gra się bardzo ciężko, i dzisiaj podmęczeni portowcy nie koniecznie mogą mieć łatwą przeprawę. 0:1 , 0:2 ?
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Valladolid - Real Madryt
Typ: powyżej 27 fauli (27 zwrot)
Kurs: 2,05
Bukmacher: etoto
Analiza:

Wczoraj brakło zaledwie 1 faulu do zwrotu, próbujemy ponownie w lidze hiszpańskiej. Gospodarze tuż nad kreską, zaledwie z 1pkt przewagi nad miejscem spadkowym. Real na 3 pozycji ale już tylko z 3pkt przewagi nad Getafe. To byłaby niezła sensacja jakby Real nie znalazł się na koniec sezonu na pudle. W tygodniu Królewscy odpadli z LM przegrywając w słabym stylu u siebie z Ajaxem aż 1-4, morale muszą być u nich nie najlepsze i skorzystać z tego może ekipa gospodarzy dla której remis byłby niezłym wynikiem patrząc na ich ostatnie dokonania. Aby ugrać choć punkcik z Realem gospodarze muszą zagrać bardzo twardo i agresywnie w obronie i nie pozwolić rozwinąć przyjezdnym skrzydeł i to z ich strony spodziewam się sporej ilości przewinień.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom