>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.03.2011 (czwartek)

Status
Zamknięty.
martsixa 16

martsixa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Europejska
Spotkanie: Dynamo Kijów - Manchester City
Typ: Pierwszy strzelec: Edin Dzeko
Kurs: 7,5
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Na dziś po długiej przerwie postanowił podać mój typ. Wybrałem mecz w Lidze Europy pomiędzy Ukraińskim Dynamem Kijów a Angielskim przedstawicielem Manchesterem City. Według mnie pierwszym strzelcem w meczu będzie Edin Dzeko. Zawodnik ten w zimowym transferze przeszedł do Manchesteru, w barwach tego klubu rozegrał dwa mecze w lidze europejskiej i strzelił dwie bramki, obydwie w jednym meczu. Dziś Edin zagra na środku ataku razem z Balotellim oraz Silva. Goście będą mieć dzis bardzo ciężki mecz, trudno im się ostatnimi czasy gra na wyjazdach ale w tej fazie rozgrywek niema co kalkulować i trzeba starać sie bramki strzelać i mecze wygrywać. Mam nadzieje że Bośniak dziś strzeli pierwszą bramkę i City odniosą zwycięstwo.
⛔ 100

makaveli23 682,8K

makaveli23

Użytkownik
Twente- Zenit
x/x
4.25
Betgun
Twente pokonalo w poprzedniej rundzie ruska druzyna Rubin ale teraz czeka ich trudniejszy przeciwnik z tego samego kraju Zenit. Pierwszy mecz u siebie nie jak wtedy na wyjezdzie. Zenit ktory pokonal w weenend CSKA w pucharze Rosji, widac ze jest w dobrej formie. Z tego meczu zabraknie w druzynie Zenitu tylko Semaka, ktory dołaczy do kontuzjowanych Bystrov, Lombaerts and Bukharov. Tak wiec czeka nas zaciety pojedynek napewno nie latwiejszy niz poprzedni dla Twente , ale mysle ze mimo ze rzadko przegrywaja u siebie to nie bedzie ich stac na wygranie tego meczu. Zenit zadowoli remis i na taki rezultat licze rowniez ja, stawiajac ten typ.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom