>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.02.2019 (niedziela)

Status
Zamknięty.
daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 1 Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Werder - Augsburg
Typ: Remis
Kurs: 4.00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Kolega wyżej napisał parę zdań o tym meczu, i z większością się zgadzam. Na pewno Augsburg musi zdobywać jakiekolwiek punkty, a ten jeden za remis w dzisiejszym spotkaniu byłby bardzo cenny. Werder to solidna, momentami fajnie grająca w piłkę drużyna, choć potrafi mieć też gorszy dzień. Liczę jednak, że goście faktycznie coś dzisiaj ustrzelą, bo o zdobytego gola przez Werder jestem raczej spokojny. Ostatni mecz u siebie bez gola to odległe czasu, bo lipiec 2018 r. Obecnie mają passę 2 remisów z rzędu, 2-2 i 1-1 z niezłymi ekipami - Frankfurtem i Hoffenheim. Werder zajmuje 10 miejsce w tabeli i aby myśleć o pucharach - muszą dzisiaj wygrać. Jednak nie są pod ścianą, o te puchary będzie naprawdę trudno. Goście powinnji być bardziej zdeterminowani - bo widmo spadku zagląda im do oczu. Tydzień temu Augsburg pokonał dość pewnie Mainz ( 3:0), zatem na pewno są dodatkowo podbudowani tym zwycięstwem. Patrząc realnie, ich wygrana byłaby niespodzianką, ale myślę że remis już niekoniecznie. W konkursie stawiam czysty remis, jednak dla odważnych polecam w tym przypadku 0/+2,5 po kursie 8,90 - a wynik jaki przewiduje do 2-2.
⛔100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Wisła Płock - Legia
Typ: Legia strzeli powyżej 2 goli (2 zwrot)
Kurs: 3.60
Bukmacher: LVBET
Analiza: Pierwsza moja myśl była aby grać coś w stronę ekipy z Płocka, z racji, że Legia przeważnie słabo wchodzi w sezon po różnych przerwach, jednak ostatecznie zdecydowałem się zagrać w stronę drużyny z Warszawy, główny mój typ na ten mecz to wygrana Legii, ale z racji, ze typ został już podany pójdę w stronę bramek drużyny Sa Pinto. Po pierwsze wczoraj Lechia wygrała swój mecz, więc aby utrzymać kontakt z liderem muszą przywiezć z Płocka komplet punktów, po drugie odejście do Rosji kapitana Nafciarzy Damiana Szymańskiego, w Legii Sa Pinto mógł przepracować z drużyną cały okres przygotowawczy i na wiosnę można powiedzieć, że zobaczymy &quot;jego&quot; ekipę. Z Legii odeszli między innymi Mączyński, Kante oraz Pazdan, natomiast sprowadzenie zostali Salvador Agra, Luis Rocha i Iuri Medeiros. Po trzecie dzisiejsi goście będą chcieli się zrewanżować za porażkę z początku sezonu 1:4, po czwarte Legia jeśli już przegrywała z Wisłą Płock to...w Warszawie, w delegacji regularnie punktuje z Nafciarzami, na 5 ostatnich bezpośrednich meczy w Płocku wygrała 4, a ostatni raz Wisła pokonała u siebie Legię 16 lat temu.
⛔100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Perugia vs Lube Civitanova
Typ: jakikolwiek zawodnik zdobędzie więcej punktów Wilfredo Leona
Kurs: 1,83
Bukmacher: Forbet
Analiza: I z powrotem wracamy do Włoch tym razem na siatkarski „space jam”. Wczoraj Perugia z Modeną dała pokaz siły. Lube z Trentino grało bardzo nierówno, ale zadecydowały indywidualnosći, a w zasadzie Simon ze swoimi bombami z zagrywki w tie breaku. Jeśli mam typować zwycięzcę to dałbym 55/45 na korzyść Lube pomimo tego, że w tym sezonie bilans wynosi 2:0 dla Perugii. Jednak ja przygotowałem jak widać inny typ. Uważam, że Leon nie będzie najlepiej punktującym w tym meczu. Dlaczego? Leon od dłuższego czasu gra z dość poważną kontuzją. Ma złamany mały palec. Teoretycznie więc nie powinien grać. Myślę, że po dzisiejszym meczu dostanie trochę wolnego, bo kolejna część sezonu nie będzie już aż do play offów tak wymagająca. Widać to w każdej transmisji jak Leon ma ten palec bardzo sztywno otejpowany, aby odczuwał jak najmniejszy ból. Jego kontuzję można żartobliwie powiedzieć potwierdzają liczby. De Cecco przerzucił większy cięzar gry do Atanasijevica, Leon dostaje znacznie mniej piłek. Na początku sezonu to on był najlepiej punktującym niemal w każdym meczu. Od czasu złamania ta tendencja się odwróciła Konkrety? Proszę bardzo: Kilka ostatnich meczów ligowych. Mecz ze Sieną: Atanasijevic 24 piłki, Leon 15. Mecz z Valentią: Leon 14, Atanasijevic 18. Z Modeną z przed tygodnia: Leon zdobył 19 punktów, Atanasijevic 27. We wczorajszym meczu Leon zdobył 10 punktów przy zaledwie 38% skuteczności w ataku. Atanasijevic 16 punktów przy 67%. Oprócz Atanasijevica na boisku będą też zawodnicy Lube, a wśród nich Sokolov, który także może zdobyć więcej punktów od Polaka. De Cecco wtedy kiedy nie będzie musiał to do Leona wystawiał nie będzie. Liderem Perugii od paru spotkań jest Serb i to nie powinno dziś ulec zmianie. Link do punktacji (należy wejść w mecz Perugia vs Lube) : http://www.legavolley.it/risultati/?IdCampionato=774
⛔100

ac1899 28,1K

ac1899

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Sampdoria - Frosinione
Typ: handicap 0:1 - Sampdoria wygra (przynajmniej 2 golami)
Kurs: 2,50
Buk: fortuna
Analiza:
Spotkanie włoskiej Serie A, w którym 8 drużyna ligowej tabeli podejmuj 19 drużynę.
Frosinone to niemal pewny kandydat do spadku w tym sezonie, zaś Sampdoria walczy o europejskie puchary. Obie drużyny mają motywacje, ale umiejętności i obecna forma zdecydowanie stawiają w roli faworyta drużynę gospodarzy.
Ostatnie mecze ligowe Sampdorii u siebie to 4 zwycięstwa z rzędu. Dzisiaj powinni zanotować 5 wygraną z rzędu, a ja idę krok dalej i stawiam na ich co najmniej 2-bramkową wygraną.
Bologna - 4:1
Parma - 2:0
Chievo - 2:0
Udinese - 4:0
To ostatnie wyniki u siebie, a myślę, że Frosinone na na pewno nie jest lepszą drużyną niż te wymienione i dzisiaj się o tym przekonamy.
W ubiegłym sezonie, mecz tych drużyn zakończył się wynikiem 2:0 dla Sampdorii, zaś pierwsze spotkanie w tym sezonie, na stadionie Frosinone, było popisem ówczesnych przyjezdnych, którzy wygrali aż 5:0. Dzisiaj tak wysokiego wyniku się spodziewam, chociaż wszystko jest możliwe.
Typ na dokładny wynik. 2:0.
⛔100

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka nożna / Francja / Ligue 1
Godzina. 17 : 00
Spotkanie. Guingamp - Lille
Typ. Lille i powyżej 1.5 bramki w meczu
Kurs. 2.76
Bukmacher. fortuna
Analiza.

Wczorajszy moj typ kompletny niewypał ale pomimo
strat pozostaje w ten weekend nadal we Francji.
Drużyna Guingamp w roli czerwonej latarni po 22 kolejkach nazbierała całe 14 oczek a bilans ich goli to 14/46, podejmować będzie ekipę Lille która w tym
sezonie radzi sobie naprawdę rewelacyjnie...
W tej chwili są wiceliderem tabeli ze stratą 13 pkt do &quot;hegemona&quot; PSG i raczej nie myślą aby ich dogonić. Tuż za ich plecami bo 3pkt mniej ma zespół Olympique Lyon i to raczej pomiędzy nimi odbędzie się walka o fazę grupową LM ale do tego jeszcze dosyć długa droga. Ponadto gospodarze najgorzej grający zespół na własnym obiekcie, Lille to trzeci najlepiej punktujący team po PSG i Lyonie.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na pewne zwycięstwo gości i ja także ulokuje swoje monety w tym że zakładzie. Powodzenia. ;)
✅176

Otrzymane punkty reputacji: +31
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Holandia - Eredivisie
Godzina: 16:45
Spotkanie: Utrecht - PSV
Typ: 2/+1,5
Kurs: 1.78
Analiza:
Witam, dziś dla odmiany przenosimy się do Holandii i do tamtejszej Eredivisie. Ósmy zespół ligi - Utrecht -podejmie na swoim boisku lidera rozgrywek PSV. Utrecht w tym roku zaliczył już 3 porażki, w tym najbardziej dotkliwą u siebie z Willem II (0:1). PSV przez rodzime rozgrywki idzie jak burza, wygrali 7 na 9 wyjazdowych spotkań, legitymując się imponującym stosunkiem bramek 26:8.
PSV wychodziło zwycięsko w każdym z 5 ostatnich bezpośrednich spotkań, w których Utrecht grał u siebie, , strzelając przy tym min. 2 bramki, a w poprzednim sezonie rozbili oni gospodarzy aż 1:7!
W meczach Utrechtu na własnym stadionie padają średnio 3 bramki, z kolei w wyjazdowych pojedynkach PSV pada średnio 3.8 bramki.
Typ, który wrzucam tutaj jest dość zachowawczy. Dla bardziej odważnych polecam typ z handi(-1,5) na PSV po kursie 2.52 lub PSV i +2,5 bramki w meczu po kursie 2.1. Pozdrawiam
⛔100

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia
Godzina : 16:00
Spotkanie: Boavista-CD Santa Clara
Typ: powyżej 12 rzutów rożnych
Bukmacher : etoto
Kurs : 2,60
Analiza : 45 procent meczy Boavisty i 55 procent meczy Santa Clara kończyło się w tym sezonie pokrywając ta wysoka linie.
W tym sezonie gdy te drużyny grały że sobą padło 16 rzutów rożnych, liczę dzisiaj na podobny wynik.
Powodzenia
⛔100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Sassuolo - Juventus
Typ: Sassuolo +4.5 rr
Kurs: 2.55
Bukmacher: Unibet
Dobry kurs na tej linii jak dla mnie, Sassuolo w domu ma średnio 6.08 korków na mecz więc ciekawie to wygląda biorąc pod uwagę to, że Juve chce się skupić na obronie bo tam rzeczywiście od 3 spotkań jest dziurawo i to strasznie, trzeba by było chyba trochę poszukać żeby znaleźć taką seria we Włoszech, że Juve traci 7 bramek w 3 meczach. Dodatkowo De Zerbi twierdzi, że zamierzają wyjść bardzo ofensywnie na to spotkanie i od początku spróbować przycisnąć Juventus, a według mnie to dobra taktyka bo dzisiaj dalej braki w defensywie Starej Damy więc trzeba ich atakować jeśli chcą mieć korzystny wynik. Myślałem też o kolejnym bts&#39;ie ale jak zobaczyłem te linie na korki to tutaj ulokowałem pieniądze ???? Wydaje mi się to bardziej atrakcyjne do zagrania, kurs dużo lepszy. a szanse spore.
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +36
saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Sassuolo - Juventus
Typ: BTS i over 2.5
Kurs: 2.45
Bukmacher: Expekt
Każdy kto oglądał mecze domowe Sassuolo widział jak to wygląda - ofensywna gra w którą zaangażowany jest niemal cały zespół. Granie tak otwartej piłki sprawia, że zostawiają dużo miejsca przeciwnikom przez to tracąc duzo bramek. Taka taktyka to moim zdaniem woda na młyn dla Juve. Trener gospodarzy stwierdził, że od początku postarają się przycisnąć Juve, którzy graja bez dwójki podstawowych obrońców. Jak to się skończyło przeciwko Parmie każdy pamięta, uważam, że Sassuolo stać na bramkę a gola gości traktuje jako formalność.
⛔100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 21:00
Spotkanie: New York Islanders - Minnesota Wild
Typ: Minnesota zwycięstwo z dogrywką i karnymi
Kurs: 2:27
Bukmacher: fortuna
Analiza: Ciekawe spotkanie szykuję się na tafli w Nowym Yorku. Trzecia drużyna Konferencji Wschodniej, podejmuje siódmą drużynę Konferencji Zachodniej. Mam dziwne przeczucie że Minnesota w tym meczu stanie na wysokości zadania i zwycięży. Mimo że ekipa z Nowego Yorku nie przegrywa zbyt wielu meczów u siebie(16-11) to goście na wyjazdach też prezentują się naprawdę dobrze(14-14).W ostatnim czasie Minnesota poprawiła swoją grę i wygląda znacznie lepiej,liczę na dobry dzień z wysoką skutecznością. Ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 5:3 dla Minnesoty w delegacji, liczę że podobnie będzie i tym razem, na wszelki wypadek zabezpieczam typ dogrywką i serią rzutów karnych. Pozdrawiam
⛔100

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka Bułgaria 1 liga kobiet
Godzina: 17:00
Spotkanie: Maritsa Plodiv - Beroe
Typ: poniżej 140,5 pkt
Kurs:
1,8

Bukmacher: forBet
Analiza:
Dzis spotykają się dwie najlepsze bułgarskie drużyny. W praktyce różnica poziomów hest jednak ogromna i zwieksza sie z każdym sezomem. W tym sezonie drużyny grały w Statej Zagorze i Martista łatwo wygrała na wyjeździe do 21,19 i 9. Martisa zebrała wszystkie najlepsze bułgarki plus zawodniczki z USA i Kanady. W tym tygodniu ładnie zaprezentowały się w rozgrywkach Ligi Mistrzow. Nastroje w Plodiv pełne mobilizacji tym bardziej ze to ich pierwszy mecz w tym roku u siebie. Liczymy na łatwe 3:0
⛔100

O 143

okuka79

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Bahrajn 2 liga
Godzina: 16:10

Spotkanie: Sitra-Al Ittifaq
Typ: over 5,5

Kurs: 3,75

Bukmacher: Sts
To będzie krótka analiza bo trudno coś mądrego napisać o 2 lidze bahrajskiej .Drużyna gości po prostu w tym sezonie większość meczy przegrywa bardzo wysoko 0-9 3-6 i w tym upatruje w tym meczu sporej ilości bramek
⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 21:00
Spotkanie: Nice - Lyon
Typ: 1X
Kurs: 2.26
Analiza: Lyon czeka bardzo trudny mecz z Barceloną, więc rotacje są nieuniknione, dodatkowo ostatnie spotkania gości są niezbyt przekonujące i mimo zwycięstw styl pozostawiał wiele do życzenia.
Nice u siebie nie przegrało od 6 spotkań domowych w lidze, a Lyon lubi remisować na wyjazdach (4 remisy w 11 meczach).
✅126

Otrzymane punkty reputacji: +28
pukon 1,2M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Serie A2 Włochy
Godzina: 18.00
Spotkanie: Forli - Ravenna
Typ: Forli powyżej 80,5pkt (włącznie z dogrywką)
Kurs: 1.78
Bukmacher: LVBet
Analiza:
Wschodnia grupa włoskiej Serie A2 i pojedynek derbowy (region Emilia-Romania) - Forli piąte miejsce z bilansem 11-9, Ravenna dziewiąta pozycja w tabeli i bilans 9-11. W drużynie gospodarzy wydaje się, że ustabilizowała się już sytuacja kadrowa - co prawda zabraknie dzisiaj De Laurentiisa (5,8pkt), ale powinien wrócić już Oxilia (10,1pkt) i może też zadebiutować nowy zawodnik Amerykanin z włoskim paszportem Dane Di Liegro, który bardzo dobrze zna ten klub, w poprzednim sezonie był tutaj jedną z wiodących postaci - 25 spotkań 12,5pk/8,1zb. Mają naprawdę bardzo solidne zestawienie kadrowe w tym sezonie - dwóch mocnych amerykańskich zawodników Lawson i Johnson, z doświadczeniem gry w silniejszych rozgrywkach, solidna krajowa część rotacji - Oxilia, Di Liegro, Donzelli, Giachetti, Bonacini czy przede wszystkim Marini, który otrzymał ostatnio powołanie do szerokiej kadry Włoch, na dwa ostatnie spotkania eliminacji do MŚ. To wysokie miejsce w tabeli nie jest przypadkowe, ciekawie zbudowana kadra plus uznany tutaj szkoleniowiec Giorgio Valli, to powinno im pomóc w powalczeniu o jak najwyższe lokaty w tej grupie. Ravenna w moim odczuciu jest ekipą z mniejszym potencjałem, mają w składzie świetnego Adama Smitha, który w tej lidze potrafi zrobić różnicę i bardzo często, to on jest tutaj głównym architektem, zespół bardzo mocno zależny od jego gry - Forli ma zdecydowanie bardziej wyrównane zestawienie. Drużyna Forli jest po trzech porażkach z rzędu, więc pewnie też będzie spora motywacja do przełamania tego słabszego okresu, a ewentualne zwycięstwo w derbach, zawsze potrafi znacznie podnieść morale, na własnym parkiecie nie powinni odpuścić nawet na chwilę, biorąc jeszcze pod uwagę pierwszy przegrany mecz pomiędzy tymi zespołami. Forli rzuca średnio na mecz około 81pkt (ostatnie słabsze spotkania zaniżyły trochę te średnie), takie same średnie w ekipie Ravenny, jeżeli chodzi o stracone punkty.
✅78

Otrzymane punkty reputacji: +25
prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Fortuna vs Stuttgart
Typ: Stuttgart over 1.5 gola
Kurs: 2
.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Kompletnie nie sledze tej ligi i jest to sucha analiza. Stuttgart z tego co widze ma niezly sklad ale z wynikami nie za bardzo.. Przeciwnik dzis idealny dla przelamania. Oba walcza o utrzymanie, wiec wniosek moze byc tylko jeden - walka o zwyciestwo. Goscie mieli czas na przygotowanie sie do tego pojedynku.. Fortuna mecz w tygodniu, porazka i to wysoko. Licze na ofensywne spotkanie..
⛔100

davidson 59

davidson

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Fed Cup
Godzina: 19:00
Spotkanie: Madison Keys - Ashleigh Barty
Typ: Ashleigh Barty
Kurs: 1.80
Buk: fortuna
Analiza: Przeglądając dzisiejszą ofertę skierowałem swoja uwagę na mecz między Madison Keys i Ashleigh Barty. Australijka świeżo po Australian Open, na którym zaprezentowała się na pewno lepiej niż rok temu. Madison Keys to dobra zawodniczka, ale myślę że szybka Barty może sprawić Amerykance wiele problemów. Ashleigh znana jest z gry z kontry, świetne slajsy i gra na pełnych obrotach to w skrócie jej charakterystyka gry. Barty robi postępy z roku na rok i myślę, że kwestią czasu jest kiedy wystąpi w półfinale/finale wielkoszlemowego turnieju.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +25
W 5,5K

wojtek_89

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka kobiet - WNCAA
Godzina: 22:00
Spotkanie: Stanford - Kobiety - Oregon - Kobiety
Typ: Oregon - Kobiety
Kurs: 1.63
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Starcie przedsezonowych faworytow do wygrania P12, starcie dwoch obecnie najlepszych ekip w konferencji, ale jak dla mnie ORE jednak jest tutaj dosc wyraznym faworytem.
Oczywiscie ja zdaje sobie sprawe z tego, ze Stanford to Top 15 w kraju, ze Stanford to druzyna, ktora w tym sezonie nie zaznala jeszcze smaku porazki na wlasnym parkiecie. Wiem tez, ze w zespole jest swietnie wyglądająca Australijka Smith, ale mimo wszystko Ducks przekonują mnie bardziej.
Do tego meczu Cardinal podejdą z seria W2 i na pewno ladnie wyglądaja takie wyniki jak +17 z Oregon State, czy +25 z California, ale znowu z drugiej strony wczesniejsze mecze to porazka z CAL away by 1, porazka by 7 z Utah oraz wygrana by 11 z Colorado, ale tylko i wylacznie dzieki 3q wygranej dwudziestoma punktami.
Przyjezdne jeszcze nie mialy okazji grac z Oregon State, ale Californie dziewczyny na wyjezdzie rozbily by 23 aplikując im 105 oczek, Colorado dziewczyny w domu rozniosly 102-43, a Utah rozbily by 22. Praktycznie w konferencji Ducks mialy tylko jeden mecz, ktorego nie skonczyly wygrana by dd. Mowie tutaj o starciu z Arizona State, wygranym by 6. Pozostale mecze to bardzo wysokie wygrane i to niezaleznie od tego, czy Ducks graly w domu, czy na wyjezdzie.
No i ja na pewno nie chce umniejszac Stanford, ale będąc szczerym wyniki ORE w P12 trafiaja do mnie po prostu bardziej. Dodatkowo personalnie Ducks tez mi sie bardziej podobaja.. Maszynka do triple-double, Ionescu, znakomicie wyglądająca Niemka, Sabally, swietne Hebard, Boley, czy Cazorla, no jak dla mnie wygląda to bardzo solidnie, po prostu lepiej niz po drugiej stronie.
Ma Oregon 22-1 w sezonie, ma serie W15, ma 11-0 w Pac12, ma 9-1 away, ma fenomenalne wyniki w konferencji i jak dla mnie jest tutaj wyraznym faworytem, takze i W i handi biore bez zastanowienia.
✅63

Otrzymane punkty reputacji: +6
sango 721

sango

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy - Serie A
Godzina: 20:30
Spotkanie: AC Milan - Cagliari
Typ: K. Piątek - strzeli bramkę w obu połowach
Kurs: 7.00

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Zdaję sobie sprawę że to wygląda jak perfidny strzał, ale jakoś nie mogłem przejść obojętnie obok tego zakładu specjalnego na dzisiejszy mecz Milanu. Już wiemy że Krzysiek wyjdzie dziś w pierwszej jedenastce. O tym że jest w niesamowitej formie chyba nie muszę wspominać, bo w ostatnim czasie trąbią o tym wszystkie sportowe media w naszym kraju. Wykorzystuje praktycznie każdą sytuację jaką wypracuje mu drużyna. A czasami wykreuje sobie jakąś sam, choć on nie od tego jest w tej drużynie jako pierwszy w kolejce. Pomóc ma mu w tym inny zimowy nabytek Milanu - Lucas Paqueta. Milan nie funkcjonuje jeszcze na 100% jako drużyna, muszą się jeszcze zgrać z nowymi graczami i moim zdaniem przydałoby się trochę więcej jakości w środku pola. Rozwijają się jednak, większość graczy gra rozsądnie. Cierpią, ale ostatecznie osiągają korzystny wynik - tak jak ostatnio na wyjeździe z Romą. Dziś jednak przeciwnika mają zgoła innego. Mowa o Cagliari które zajmuje w lidze 15 miejsce. Ciekawym faktem jest też ich ostatnia, wyjazdowa forma. Uważam że każdy inny rezultat jak wygrana gospodarzy będzie tutaj niespodzianką. Wspiera mnie w tej myśli H2H - a dokładniej grafika przedstawiająca ich potyczki gdy Milan był w roli gospodarza - warto spojrzeć. Krótko mówiąc Milan wygrał wszystkie mecze z Cagliari u siebie od czasu gry pierwsza cyferka w liczbie roku zmieniła nam się na dwójkę. Zazwyczaj nie kończyło się na jednym golu. I na to właśnie liczę i dzisiaj - a przy odrobinie szczęścia przyczyni się do tego nasz rodak.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Milan - Cagliari
Typ: powyżej 26 fauli (26 zwrot)
Kurs: 1,86
Bukmacher: etoto
Analiza:

Wczoraj zabrakło 1 faulu przynajmniej do zwrotu ale cóż tak bywa. Dzisiaj próbujemy w lidze włoskiej. Po rozegranych już spotkaniach w tej kolejce Milan wypadł poza miejsca gwarantujące start w europejskich pucharach ale dzięki wygranej może szybko wrócić na premiowane miejsce grą w LM. Cagliari balansuje niebezpiecznie blisko strefy spadkowej i w tej chwili ma tylko 3pkt nad Empoli, które w tej strefie właśnie się znajduje. O punkty będzie im dzisiaj niezwykle ciężko gdyż obecnie notują serię 3 wyjazdowych porażek z rzędu. Do tego spotkały ich jakieś trudności z dotarciem na mecz o czym wspomniał MeFiuU.
Ze względu na problemy z dotarciem na spotkanie, miejsce w tabeli i ostatnie wyniki w delegacji spodziewam się takiego przysłowiowego &quot;autobusu&quot; w wykonaniu zawodników Cagliari na swojej połowie i sporo przy tym popełnionych fauli. W tych wspomnianych ostatnich trzech spotkaniach popełnili odpowiednio 9, 15 i 17 fauli, jak widać co spotkanie tendencja jest zwyżkowa i dzisiaj też powinni spokojnie popełnić z 15-17 fauli. Mecze rozgrywane w Mediolanie pomiędzy tymi ekipami też charakteryzują się dużą ilością przewinień i na ostatnie 4 spotkania lina była pokryta 3 razy: 37, 27, 18 i 37.
⛔100

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy - Serie A
Spotkanie: AC Milan - Cagliari
Typ: poniżej 2,5 bramki
Kurs: 1,95
Bukmacher: ForBet
Analiza:
Ostatnie trzy spotkania Milanu to undery i dzisiaj się to nie powinno zmienić. Cagliari dzisiaj będzie się bronić a zazwyczaj ich wyjazdy kończą się wynikiem właśnie poniżej 2,5 bramki. Cagliari miało problem z wylotem do Milanu, który to miał mieć miejsce wczoraj lecz przez jakiś tam strajk mógł dopiero dzisiaj się odbyć, czym mogą być poirytowani i o jakiejkolwiek grze mocno do przodu nie myśleć a tylko skupić się na defensywnym dziś trybie. Pierwsze ich spotkanie w tym sezonie skończyło się wynikiem 1:1 i dzisiejsze tez nie powinno wychylić się poza te dwie bramki. Gram under bo jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że taki typ dzisiaj wejdzie .
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom