>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.02.2017 (piątek)

Status
Zamknięty.
kubanczykow 0

kubanczykow

Użytkownik
  • Dyscyplina: Koszykówka - EuroLeague
  • Godzina: 18:00
  • Spotkanie: Darussafaka Dogus - Fenerbahce Ulker
  • Typ: Bobby Dixon poniżej 10,5 pkt
  • Kurs: 1.83
  • Bukmacher: Bet365

Na dzisiejszą kolejkę Euroligi naprawdę ciężko było wybrać ciekawy typ, więc staram się zaufać swojemu przeczuciu i wybrałem zdarzenie odnośnie punktów Bobby&#39;ego Dixona - rozgrywającego drużyny Fenerbahce.
Dixon swego czasu był jednym z lepiej zapowiadających się koszykarzy w lidze tureckiej co spowodowało nagrodzeniem go tytułem MVP w 2014 roku oraz transferem do ówczesnego mistrza kraju. Wraz z transferem jego statystyki wyraźnie spadły, a w ostatnim czasie można zauważyć, że z meczu na mecz dostaje coraz mniej minut na parkiecie, a trener z meczu na mecz stosują coraz większą rotację na pozycji rozgrywającego.
Ponadto po ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami można było zauważyć problemy Dixona z agresywną obroną Brada Wanamakera. Dużo w trafności tego typu zależy od tego jak celnie zza linii trzech punktów będzie rzucał Dixon, bowiem wiadome jest, że to zawodnik który oddaje dużo rzutów za trzy punkty. Jednak w związku z wcześniej wspomnianą defensywą obrońcy Darussafaki liczę, że uda mu się powstrzymać PG Fenerbahce.
⛔100

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - HISZPANIA: LaLiga
Godz: 20:45
Spotkanie: Espanyol Barcelona vs. Real Sociedad
Typ
: 1+BTS
Kurs: 6.00
Bukmacher: BET365
Analiza:

Witam,
Dziś gra Portugalia, ale kursy są nie najciekawsze - dlatego wybrałem sąsiednią Hiszpanię.
Jeszcze niedawno stawiał bym na porażkę Espaniolu, ale ostatnio idą do przodu jak burza i sądzę, że dziś także nie odpuszczą.
Tym bardziej, że Sociedad na wyjazdach spisuje się w kratkę.
Na ostatnich 5 meczów u siebie Espaniol 4 razy wygrał, a tylko 1 raz zremisował z La Corunią. Natomiast Sociedad przegrał z nią 5-1.
Sądzę więc, że Espaniol jest obecnie w lepszej formie, a niesiony ostatnimi zwycięstwami będzie prowadził.
Nie znaczy to że Sociedad podda sie bez walki, sądzę że włoży Espaniolowi jedną brameczkę.
Przewiduję wynik 2-1 lub 3-1 dla Espaniolu.
Dlatego jako oboczny typ można także zagrać 1+o2,5. Polecam, Powodzenia ????
⛔100

lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Quito
Godzina: 19:30
Spotkanie: Rajeev Ram - Paolo Lorenzi
Typ: over 2.5 seta
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zapraszam na spotkanie ćwierćfinałowe, turnieju Ecuador Open rozgrywanego na kortach ziemnych, w ekwadorskim Quito, pomiędzy Rajeevem Ramem a Paolo Lorenzim. Rajeev Ram (ATP 137) od początku tego turnieju spisuje się wyjątkowo dobrze. Już w pierwszej rundzie skazywany był na porażkę, tymczasem pokonał w trzech setach Aleksandra Dolgopolova. W drugiej rundzie bez jakichś większych problemu prócz pierwszego seta poradził sobie z Nicolasem Kickerem, gdzie także był skazywany na porażkę. Jego rywal Paolo Lorenzi (ATP 46) przystąpi do tego spotkania po wygranej w dwóch setach z Australijczykiem Matthew Ebdenem, któremu udało się urwać aż osiem gemów, więc nie był to łatwy pojedynek dla Włocha. Warto tu od razu zaznaczyć, że Paolo może odczuwać spore zmęczeniem bowiem na przestrzeni ostatnich dni rozegrał kilka wyczerpujących spotkań najpierw trzysetowa i pięciosetowa batalia w Pucharze Davisa, następnie tutaj mecz z Ebdenem i póżniej przegrane trzysetowe spotkanie deblowe. Wracając jeszcze do Rajeeva póki co radzi on sobie tu bardzo dobrze, jego gemy są, że tak się wyrażę dosyć szybkie nie ma tu jakichś dłuższych wymian a to w dużej mierze dzięki dobrze funkcjonującemu serwisowi, co więcej potrafi on także przełamać rywala. Podsumowując nie wydaje mi się aby to był łatwy mecz dla Lorenziego, co więcej myślę, że dziś zacznie odczuwać ten natłok spotkań w jego wykonaniu i zmęczenie powinno dać o sobie znać, niemniej jednak powinien wygrać ale moim zdaniem Ram urwie mu seta i całe spotkanie zakończy się w trzy-setówce. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 19:30.
⛔100

fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Eerste Divisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: FC Eindhoven - FC Oss
Typ: over 4.5
Kurs: 2.90
Bukmacher: Unibet
Trzeci zespół holenderskiego zaplecza podejmuje lidera. Oczywiście chodzi o ilość bramek w meczu, więc nie można przepuścić takiej okazji. Eindhoven (średnia b/m 3,6)
np w swoim ostatnim meczu strzelił 3 gole tracąc niestety 4 (łatwo policzyć, ile to daje razem) i stał się współautorem sensacyjnego rozstrzygnięcia: zwycięstwa totalnego outsidera Achilles 29 (przypomnę - kurs 6.50). Na ogół jest dużo lepiej, a większość tych obfitujących w gole meczów to ostatnio częściej wygrane niż przegrane:
5 ostatnich, mecze tegoroczne:
Achilles 29 - Eindhoven 4 : 3 (7)
Eindhoven - Almere 4 : 1 (5)
Eindhoven - Waalwijk 3 : 0 (3)
Volendam - Eindhoven 3 : 1 (4)
Eindhoven - Graafschap 2 : 1 (3)
bilans 3-0-2, bramki 13:9, suma 22, średnia 4,4
u siebie jeszcze lepiej, choć średnia ta sama:
Eindhoven - Almere 4 : 1
Eindhoven - Waalwijk 3 : 0
Eindhoven - Graafschap 2 : 1
Eindhoven - Breda 6 : 2
Eindhoven - Dordrecht 2 : 1
bilans 5-0-0, bramki 17:5, razem 22, średnia 4,4
FC Oss to niekwestionowany lider średniej bramek w meczu - 4,6. W ostatnich meczach jednak nieco obniżył loty:
5 ostatnich, mecze tegoroczne:
FC Oss - Maastricht 0 : 3
Telstar - FC Oss 3 : 1
FC Oss - Venlo 0 : 3
Helmond - FC Oss 3 : 1
FC Oss - Dordrecht 4 : 2
bilans 1-0-4, bramki 6: 14, razem 18, średnia 3,6
na wyjeździe:
Ostatnie mecze: FC OSS
Telstar FC Oss 3 : 1
Helmond FC Oss 3 : 1
Volendam FC Oss 3 : 1
Graafschap FC Oss 3 : 5
Jong PSV FC Oss 2 : 4
bilans 2-0-3, bramki 14:12, razem 26, średnia 5,2 (w tym roku 4,0).
Widać regularną powtarzalność - minimum 3 bramki w meczu w plecy. Jeśli strzelają im minimaliści, co dopiero mówić o Eindhoven, ostatnio potędze w znajdowaniu drogi do bramki, na dodatek rozdrażnionej ostatnią porażką z outsiderem. Over 3.5 to pewniak, a i Oss też powinno coś trafić na osłodę, jak wynika z rozkładów ich porażek i braku czystego konta faworyta. Ja gram over 4.5.
Aha, w rundzie jesiennej było 6:2. Dla Oss.
⛔100

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Ekstraklasa
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Lech Poznań - Bruk-Bet Termalica
Typ: poniżej 2,5
Kurs: 1,78
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Na początek powrotu Ekstraklasy w drugim meczu zmierzy się drużyna Lecha która nie miała dobrych początków z czasem jednak wszystko się odwróciło i proszę zobaczyć gdzie teraz są. Termalica od początku zaskakiwała i po 20 kolejkach jest na prawdę wysoko. Zajmuje 4 miejsce, przed Lechem - jest to różnica 1 punkcika. Faworytem jest tu Lech, ale całkiem możliwy jest też remis. Obie będą walczyły o punkty, i może zakończyć się to podziałem punktów. Ostatnio ich mecz zakończył się wynikiem 0-0. Jeżeli chodzi o ostatnie mecze Termalici to jeżeli przegrali to 0-1, remisowali czasami 0-0. Lech zremisował ostatni mecz z Cracovią 1-1, skromnie 1-0 wygrał z Koroną. Były około 2 miesiące przerwy. Myślę że obie drużyny będą grały bez presji, a ze względu że do podziału punktów zostało 10 meczy będą chciały spokojnie tu zgarnąć trzy punkty. Termalica według mnie nie jest daleko w tyle i być może to oni dzisiaj zgarną nawet 3 pkt, ale nie widzę tu więcej niż 2 goli.
⛔100

th3m4tr1x 194

th3m4tr1x

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Włochy , Serie A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Napoli - Genoa
Typ : 1 i BTS
Kurs : 2.50
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dzisiaj w Neapolu dojdzie do starcia z Genuą. Ogólnie przyjmuję, że mecz zostanie przez gospodarzy wygrany. Napoli w momencie straty Milika poprzez kontuzje zaliczyła dołek, nie spodziewanie przegrywała mecze lecz pod koniec ostatniego roku się opamiętali i powrócili do silnej formy. Mecze z udziałem Napoli są zdecydowanie &quot;over-owe&quot;, mało tego, Napoli rzadko pozostaje z czystym kontem bramkowym. W sześciu ostatnich bezpośrednich pojedynkach w których Neapol był gospodarzem 5 meczy zostało wygranych i w 4 meczach Genua strzeliła jedną bramkę.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Polska, Plus Liga
Spotkanie: Jastrzębski Węgiel - ZAKSA
Typ: powyżej 182,5
Kurs: 1,83
Bukmacher:

Analiza:

Przed nami hitowe starcie tej kolejki, ogólnie ta kolejka to praktycznie same mecze na szczycie, m.in. mecz Czarni - Resovia dziś czy jutro mecz pomiędzy Gdańsk - SKRA lecz ja skupię się na najbardziej interesującym dla mnie pojedynku między 3 w lidze Jastrzębskim Węglem a liderem Plus Ligi ZAKSA Kędzierzyn Koźle.
Obie te ekipy dzieli różnica 6 punktów ale to jest teraz mniej istotne, teraz najważniejsze jest to aby być w pierwszej 4 i grać w Play-offach o Mistrza Kraju. Myślę, że ZAKSA na pewno w tej 4 będzie i o pozostałe 3 miejsca walczą 4 ekipy właśnie Jastrzębski Węgiel, SKRA Bełchatów, Resovia Rzeszów i Olsztyn.. Te 4 drużyny dzieli zaledwie 3 punkty.
Jastrzębie gra w tym sezonie bardzo dobrze, u siebie również osiągają świetne wyniki 9 zwycięstw zaledwie 2 porażki, 2:3 z Cuprum i wpadka 1:3 z Będzinem na początku sezonu. Wygrywali między innymi 3:1 z Resovią, 3:2 ze SKRA, 3:2 z Olsztynem czy 3:2 z Gdańskiem czy do tego kompletu dojdzie teraz ZAKSA ? będzie trudno ale liczę na minimum 4 sety. Ja jednak liczę, że Jastrzębie dziś zdobędzie minimum 1 punkt czyli ugra minimum 2 sety.
Jeśli chodzi o ZAKSE to nikomu nie trzeba tłumaczyć, że jest to obecnie najlepsza drużyna w Polsce i są murowanym faworytem do zdobycia a zarazem do obrony Mistrza Polski. Na wyjeździe wygrali aż 9 spotkań zaledwie tylko 1 raz przegrali 2:3 ze SKRĄ. Co prawda nie grali jeszcze z Resovią, Jastrzębiem. Z pozostałą czołówka wygrywała ZAKSA lecz zawsze tracili minimum 1 seta, 3:1 z Cuprumem, 3:1 z Czarnymi, 3:1 z Gdańskiem.

Reasumując, liczę dziś na kapitalny mecz i jakoś nie chce mi się wierzyć aby jedna bądź druga drużyna wygrała ten mecz w 3 setach. Dla mnie over punktowy w tym meczu murowany.
Powodzenia.
✅83

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Tenis, ATP Montpellier
Godzina: 15:50
Spotkanie: Brown - Paire
Typ: 2
Kurs: 1,61
Analiza: mistrz kiepskich analiz powraca ;-) proste: Francuz Gra u siebie a jego mama siedzi na trybunach -&gt; co tam widać na transmisjach. Pora odwrócić bilans z 0-2 na 1-2 dla Francuza ;-) jestem za tym by wklejać kupony a nie pisać wypracowania :_) i 2 złocisze na zarośniętego Francuza ba(c)h ...
ZWROT

sportinguista 0

sportinguista

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Liga NOS
Godzina: 21:30
Spotkanie: Benfica - Arouca
Typ: Zwycięstwo gospodarzy i ponad 3.5 bramki w meczu
Kurs: 2.40
Analiza:
Tylko 2 drużyny wywiozły w tym sezonie punkty ze Stadionu Światła, żadna z nich nie zgarnęła pełnej puli. Piekielnie trudny teren - nie ma co się oszukiwać - niespodzianki nie będzie również i dziś. Wręcz przeciwnie, obstawiam srogą lekcję futbolu dla przyjezdnych. Mimo wspaniałego zeszłego sezonu, w tym &quot;Arouquenses&quot; radzą sobie zupełnie przeciętnie mając na koncie więcej porażek niż zwycięstw, raptem 3 wygrane na wyjazdach (oczywiście nie były to wizyty w Porto ani w stolicy). Benfica po 10 meczach ligowych rozegranych w domu ma strzelonych 28 bramek. W przyszłym tygodniu czeka ich mecz Ligi Mistrzów z BVB. Stąd dziś na murawie mogą pojawić się zawodnicy, którzy będą starali się wywalczyć miejsce w podstawowym składzie, a co za tym idzie, nie będą odpuszczać rywalowi, nawet jeśli jest nim ligowy średniak. Jeżeli jednak trener Rui Vitoria stwierdzi, że podstawowi zawodnicy nie potrzebują dodatkowego odpoczynku przed spotkaniem z BVB na pewno nie będzie to lepsza informacja dla gości. Spodziewam się szybko strzelonej bramki a po niej przynajmniej kilku zabójczych ciosów.
⛔100

K 0

kociengusia

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie:Espanyol - Real Sociedad
Typ: BBTS
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bet 365
Analiza:Witam, pierwsza analiza na grupie. Miejmy nadzieje że trafna, a więc tak Espanyol bardzo dobrze wszedł w ten rok. Na 5 spotkań 3 wygrane 1 remis i porażka, u siebie drużyna bardzo skuteczna co pokazał mecz z Sevilla, Real Sociedad w wyjazdowych meczach nie jest na straconej pozycji, i dziś powinien strzelić ta jedna bramkę. Przewiduje wynik 1-1. Powodzenia.
Powtórzony typ
⛔100

shorvenek 129

shorvenek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ligue 1
Spotkanie: Bordeaux - PSG
Typ: 1X
Kurs: 2.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś w jedynym spotkaniu z francuskiej Ligue 1 zobaczymy starcie wicelidera z Paryża z drużyną Bordeaux obecnie zajmującą 7 lokatę. Drużyna PSG może pochwalić się najlepszą defensywą w lidze, która pozwoliła na strzelenia zaledwie 18 goli przeciwnikom, żyrondyści natomiast stracili w tym sezonie 28 bramek jest to dość przyzwoity wynik. Gra ofensywna paryżan również nie ma nic do zarzucenia, strzelili łącznie 47 bramek w tych rozgrywkach z czego aż 23 ma przypisane na swoim koncie E. Cavani który jest najlepszym strzelcem w lidze, póki co... Drużyna gospodarzy może poszczycić się 28 trafieniami z czego po 5 należą do Kamano i Rolana. Dość ważnym czynnikiem który skłonił mnie ku dzisiejszym gospodarzom jest to, że w przyszłym tygodniu PSG gra mecz w lidze mistrzów z Barceloną przed własną publicznością i będzie im zależało na zachowaniu dobrego wyniku, co za tym idzie nie będą grać na 100% możliwości w dzisiejszym meczu. Po za tym Bordeaux pokazało ostatnio, że zależy im na dogonieniu czołówki w walce o europejskie puchary i myślę, że dziś zagrają na miarę swoich możliwości z przeciwnikiem który nie będzie grał na 100%, ponieważ skupi się na europejskich pucharach.
Link do meczu: flashscore.pl/mecz/jsTrn5Dr/#szczegoly-meczu
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Czechy
Godzina: 17:10
Spotkanie: Lovosice - Dukla Praga
Typ: Dukla Praga (+2,5)
Kurs: 1,85
Buk: Bet365
W dniu dzisiejszym zdecydowałem się ponownie na piłkę ręczna, mimo że oferta jest bardzo okrojona, to udało znaleźć się arcy ciekawe spotkanie z najwyższej klasy rozgrywkowej Extraligi w Czechach, pomiędzy gospodarzami Lovosice, a gośćmi z Pragi którzy w ostatnim czasie są w gazie, co potwierdzają osiągane przez nich świetne wyniki w lidze. Gospodarze dzisiejszego pojedynku to drużyna bardzo niewygodna i grająca szybkie kontr ataki co wielu ligowych rywali zaskakuje, dlatego nie dziwi pozycja wicelidera w tabeli, w ostatnim meczu rozbili ostatni Litovel aż 28:39, również wysoko uległa przedostatnia drużyna Koprivnice 36:23, natomiast grając już z wyżej rozstawionymi zespołami które mieściły się w środku tabeli wyraźnie ulegali z Brno 32:29 czy Jicin 28:30. W przypadku gości można powiedzieć że złapali drugi oddech i wrzucili kolejny bieg, gdyż idą jak burza, wygrana z obecnym liderem tabeli Zubri 24:29 na ich własnym parkiecie robi wrażenie, następnie ograli obecnie zajmujące trzecie miejsce Plzen 32:23, rozbili Hranice 19:34, a w ostatnim meczu wygrali z Frydek-Mistek 28:21. Warto zwrócić uwagę że z drużynami z czołówki wygrywali bez większych problemów i to na wyjeździe, dlatego mimo że faworytem są gospodarze liczę na sporą sensację dzisiaj i zwyciestwo gości, a linia która obecnie widnieje dodatkowo podnosi prawdopodobieństwo dzisiejszej wygranej.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
piotrek756 73

piotrek756

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Ligue 1
Spotkanie:Bordeaux-PSG
Typ: Cavani strzeli gola i jego drużyna wygra.
Kurs: 2,30
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam! Na dzisiaj wybrałem spotkanie, pomiędzy Bordeaux, a drużyną z Paryża. PSG jako wicelider z dorobkiem 52 punktów i Bordeaux z 36 punktami na koncie. Paryżanie muszą gonić Monaco jeśli chcą zdobyć mistrzostwo kraju co według mnie będzie bardzo trudne do osiągnięcia, bo drużyna Kamila Glika w sporym gazie.
Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi drużynami było nie tak dawno, gdyż odbyło się 27.01.2017r. w pucharze ligi. Spotkanie to zakończyło się wygraną ekipy Emeryego, aż 4-1. Bordeaux ostatnio jest w dość dobrej formie, lecz wydaję mi się, że to nie wystarczy na drużynę gości.
Co do Edinsona Cavaniego myślę, że dziś wpakuje piłkę do siatki rywali. W lidzę ma na koncie 23 bramki. W wyżej wymienionym meczu tych drużyn strzelił dwie bramki. Na ostatnie 5 spotkań w których brał udział Cavani strzelił 7 bramek ekipie Bordeaux. Także liczę i dziś na gola najlepszego strzelca ligi.
✅130

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - Eerste Divisie
Spotkanie: Telstar-Achilles 29
Typ: -1.5 Telstar
Kurs: 2.30
Analiza:
Najgorsza drużyna zaplecza ligi holenderskiej zagra dzisiaj na boisku Telstar.
Achilles w 24 meczach w tym sezonie ponieśli aż 19 porażek,wyjazdowy bilans to 1-1-10!
W 24 spotkaniach zgromadzili tylko 9 punktów i zdecydowanie odstają od reszty.
18 bramek w tych rozgrywkach to tragedia, dla porónania Ajax strzelił 64 gole ????
Telstar również nie zachwyca, ale bilans zdecydowanie lepszy, 7-7-10.
Ostatni ich mecz to wyjazdowa wygrana z Helmond (10) na wyjeździe 4-3.
Wcześniej z Oss u siebie 3-1. Zwyżka formy i brak problemów z ofensywą pozwala mieć nadzieję, że dzisiaj ograją rywala
pokrywając mój handi.
H2H to 5 ostatnich wygranych z rzędu Telstaru
16.09.16 EER Achilles 29 Telstar 1 : 2
01.04.16 EER Achilles 29 Telstar 1 : 3
23.10.15 EER Telstar Achilles 29 3 : 0
02.03.15 EER Achilles 29 Telstar 1 : 3
22.08.14 EER Telstar Achilles 29 2 : 0
⛔100

G 37

gram_grubo

Użytkownik
Dyscyplina: 2 Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Aue - Furth
Typ: 2
Kurs: 3,4
Bukmacher: pinnacle
Analiza:FC Erzgebirge Aue podejmuje u siebie zespół Furth, ostatni mecz przegrany z Sandhausen wcześnie zwycięstwo u siebie nad Heidenheim, drużyna przeciwna na początku 2 rundy zaliczyli porażkę. Gra wyglądała całkiem nieźle natomiast czerwona karta na początku 2 połowy ustawiła spotkanie. W ostatnim meczu wygrana 4-1 u siebie nad solidnym Hannoverem i właśnie ten mecz pokazuje, że drużyna jest w całkiem niezłej dyspozycji. Dzisiaj w pełnym składzie podejmują drużynę z Aue i widze tutaj wyrównany mecz ze wskazaniem na Furth, kurs zdecydowanie lepszy w stronę gości dlatego uważam, że jest warty zagrania.
⛔100

bartbettypy 2,7K

bartbettypy

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie DEL
Godzina:19:30
Spotkanie: Nurnberg IT - Krefeld Pinguine
Typ: -1.5 Nurnberg IT
Kurs: 1.80

Analiza:
Lubię grać na przełamanie faworyta tym razem spotkanie wicelidera DEL Nurnberg 31-14 na własnym lodzie są najlepszą drużyną ligi 17-6 zaledwie dwie porażki w ostatnich 18 domowych spotkaniach !! W ostatniej kolejce porażka na wyjeździe z Augsburgiem 4-0 jutro liczę na rehabilitacje na własnym lodzie tym bardziej że grają z ostatnim w tabeli Krefeld 14-31 !! Drużyna Krefeld fatalnie spisuje się na własnym lodzie gdzie wygrała zaledwie 4 razy w 22 meczach!! Lepiej idzie im w meczach wyjazdowych 10-13 jednak spotkają się z najlepiej grającą drużyną na własnym lodowisku więc o punkty powinno być ciężko obecnie mają fatalną serię 5 porażek ! Dwie z nich ostatnio na własnym lodzie oraz 3 wysokie porażki na wyjeździe 7-2 6-2 7-3 . W tym sezonie w bezpośrednich spotkaniach 3 krotnie lepsi hokeiści Nurnberg ostatnio w styczniu wysoka wygrana 5-0 na lodzie jutrzejszych gospodarzy!!
✅80

filipcz 15,9K

filipcz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Championship
Spotkanie: Sheffield Wednesday - Birmingham City
Typ: Sheffield Wednesday
Kurs: 1.83
Analiza:
Sheffield Wednesday po 29 meczach zajmuje aktualnie 6 miejsce z dorobkiem 49 punktów, ich ostatnie 10 meczów granych na własnym stadionie to 7 zwycięstw, 1 remis i 2 porażki.
Birmingham City po 30 meczach jest na 12 miejscu, ma 40 punktów, a ich bilans ostatnich 10 meczów wyjazdowych to 1 wygrana, 3 remisy i aż 6 przegranych.
5 ostatnich bezpośrednich pojedynków pomiędzy tymi zespołami to 3 wygrane Sheffield oraz 2 podziały punktów.
To tyle jeśli chodzi o statystyki, które przemawiają za Sheffield Wed, ale bardziej na 1x niż samo 1. Ale... przyglądając się zespołowi Birmingham można zauważyć, że aktualnie ich dwóch podstawowych obrońców leczy kontuzje, mowa o Ryanie Shottonie i Michaelu Morrissonie. Obaj Ci Panowie grali do czasu swoich kontuzji w każdym meczu tego sezonu po 90minut. Ewidentnie trzon defensywny tej drużyny jest aktualnie bardzo naruszony, stąd też liczę dzisiaj na zwycięstwo gospodarzy. Powodzenia !
✅83

kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Ligue 2
Spotkanie: Auxerre - Brest
Typ: Brest i no btts
Kurs: 4.0
Analiza:
Lider League 2 drużyna Brest jedzie do Auxerre, przedostatniej drużyny w tabeli.
Brest poległo tylko 1 raz na wyjeździe i dzisiaj nie powinni odnieść 2 porażki.
Grają z drużyną, która wygrała tylko 2 z 11 domowych spotkań.
Auxerre przegrało ostatnie 2 wyjazdy z Orleans (9) 0-2, taki sam wynik z Bourg Peronnas (6).
Poradzić sobie powinno Brest. Dosyć często wygrywają 1-0, nie chce typować wyniku, ale wygrana gości bez bramek gospodarzy
wchodzi w grę. W końcu w 11 domowych spotkaniach zdobyli tylko 7 goli.
Zaryzykuję ????
⛔100

S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Hiszpania La Liga 2
Godzina : 20:00
Spotkanie : Sevilla B - Lugo
Typ : remis/remis (do przerwy/koniec meczu)
Kurs : 4,75
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dzisiaj Sevilla B zagra z Lugo. Ciężko w tym spotkaniu wytypować faworyta do zdobycia kompletu punktów, więc ja postanowiłem zagrać tutaj na remis. Goście zajmują wysokie 6 miejsce z dorobkiem 35 oczek na swoim koncie, na wyjazdach zagrali do tej pory 11-krotnie notując 2 wygrane 6 remisów oraz 3 porażki, jest to jeden z lepszych wyników w lidze bowiem pod względem spotkań wyjazdowych zajmują 7 pozycję. Gospodarze u siebie zagrali 11-krotnie 6 razy wygrali 4 remisy i jedna porażka. W tym meczu jednak liczę na remis, biorąc pod uwagę ostatnie mecze tych drużyn sevilla remis/wygrana a lugo porażka/remis a także ilość remisów u gospodarzy jak zarówno u gości w tym sezonie w lidze. Myślę że oba zespoły mogą strzelić po jednej bramce a możliwe, że będzie bezbramkowy remis.
✅375

Otrzymane punkty reputacji: +2
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Piłka nożna Serie A
Godzina: 20;45
Spotkanie: Napoli - Genoa
Typ: over 4(AH) kartki
Kurs: 1.8
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Nie będę się jakoś rozpisywał odnośnie tego spotkania, wiadomo Włosi grają ostro, H2H od 2015r linia przekroczona, w ostatnich spotkaniach każda z drużyn mocno kartkuję i praktycznie w pojedynkę przebijają linie, moim zdaniem jest ona bardzo niska i widzę spore value. Dodam jeszcze że Lazio walczy w czołówce i zależy im na każdym punkcie a z drugiej strony mocno poirytowana Genoa która na ostatnich 11 spotkań wygrała tylko raz.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom