>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.01.2019 (czwartek)

Status
Zamknięty.
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Jordania - Syria
TYP: Poniżej 1.5 bramki
2.05

Jordania w spotkaniu z kangurami całkiem nieźle grała w defensywie co przyniosło im rezultat, którego się chyba sami nie spodziewali, pomimo przewagi prób strzeleckich rywala sami potrafili umieścić piłkę w siatce przeciwnika. Nie jest to na pewno nastawiona ofensywnie drużyna wręcz przeciwnie a i o Syrii można powiedzieć dokładnie to samo. Ataki jakies tam tworzą ale z wykończeniem akcji i strzałem celnym w światło bramki jest duży problem, przynajmniej dotychczas. Mecz meczowi nie równy i nie ma co sie statystykami zasłaniać bo te nie grają ale jak widać do tej pory w grupie raczej sie nie przelewa jeśli chodzi o bramki. Upatruję tutaj bezbramkowego remisu lub zwycięstwo jednej z drużyn jednym tylko golem. Powodzenia.
⛔100
Nieregulaminowy zapis

viceversa 338

viceversa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primeira Liga
Godzina: 21:15
Spotkanie: Portimao - Braga
Typ: BTTS + over 2.5 bramek
Kurs: 2.02
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Mecz został już zanalizowany przez użytkownika loki123, Od siebie dodam tyle, że drużyna gospodarzy ostatni raz wygrała z Bragą w 1989 r. :movember: i przez absencje niektórych ważnych zawodników w drużynie przyjezdnych, oraz aktualną formę Portimao wyczuwam, że po tylu latach dziś to oni będą wygranymi, lecz ja uderzam w typ BTTS, ponieważ drużyny te mają dobrą skuteczność w ofensywie i wykorzystują dużo sytuacji, na 3 ostatnie spotkania rozegrane między tymi drużynami w przeciągu 2 lat mój typ został pokryty przy każdym spotkaniu. Mój typ na to spotkanie 2:1 ew. 2:2, Pozdrawiam ????
⛔100

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar króla
Godzina: 19:30
Spotkanie: Bilbao-Sevilla
Typ: over 9.5 rożnego
Kurs: 1,85
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Witam, miałem dziś odpuścić ale ostatecznie wpadł mi w oko typ na rożne w tym meczu. Ogólnie dziwię się, że linia jest tak niska na ten mecz. Obie drużyny prezentują się ciekawie, Bilbao ostatnio w lepszej dyspozycji niż na początku sezonu a Sevilla to Sevilla..zawsze należy spodziewać się po nich wszystkiego. Rzuciłem okiem w statystyki obu drużyn pod kątem rożnych i wygląda to dość obiecująco. No i wiadomo, puchar.. myślę, że zobaczymy trochę ofensywnej gry i strzałów nie powinno brakować a co za tym idzie i rożnych. Sevilla na pewno będzie chciała coś &quot;ukuć&quot; żeby w rewanżu mieć jakiś handicap nawet gdyby przegrali to lepiej 2-1 niż 1-0 a Bilbao tanio skóry nie sprzeda. Będzie fajny mecz, warto poświęcić na niego 2h czasu. Ja w to wchodzę i polecam, proponuję też BTTS, wydaje się być sensowny a kurs koło 1.75.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar
Godzina: 20:30
Spotkanie: Betis - Real Sociedad
Typ: powyżej 4,5 żółtych kartek
Kurs: 1,85
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Oferta dzisiaj uboga ale coś tam jednak udało się wyłowić. Kolejne spotkanie 1/8 Pucharu Króla w którym zmierzą się przedstawiciele La Liga. Betis obecnie w lidze zajmuje wysokie 6 miejsce, Sociedad aktualnie na 11 miejscu. Ostatnio goście w lidze przerwali serię 4 porażek niespodziewanie wygrywając w Madrycie z Realem 2-0. Gospodarze mają dobry sezon, w LE awansowali z grupy z pierwszego miejsca i zagrają na wiosnę w fazie pucharowej, w lidze jak wspomniałem też wysoko.
Nie mam specjalnie jakiś argumentów, że ten mecz będzie wyjątkowo ostry wszak jest jeszcze rewanż i nic raczej dzisiaj się nie przesądzi w kwestii awansu ale moją uwagę zwróciły statystyki kartek w spotkaniu tych drużyn.
Na ostatnie 13 spotkań jakie przejrzałem w 10 taka linia została pokryta. Betis w tych spotkaniach gospodarzem był 7 razy i wtedy linia była przekroczona 5 razy.
Chronologicznie od 2011 roku (pogrubione spotkania gdy Betis był gospodarzem): 6 3 8 6 6 2 9 5 5 6 6 2 6.
Nie tak dawno bo w grudniu Betis pokonał Sociedad w lidze 1-0 i w tym spotkaniu sędzia pokazał 6 kartek.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom