>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 10.01.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Mecze Towarzyskie / Piłka nożna
- Wolfsburg : Anderlecht
- Anderlecht powyżej 1.5 gola
- 2.30 / Sportingbet

Dziś trochę analizy na spotkanie towarzyskie pomiędzy Wolfsburgiem a Anderlechtem , parę dni wstecz bo 7.01 zespół Wolfsburga grał towarzysko z Vitesse i miałem okazję śledzić to spotkanie a wyglądało to tak że Wilki częściej byli przy piłce i pod polem karnym przeciwnika jednak to wszystko ba Holendrzy rzadko gościli pod polem karnym jednak to oni doprowadzili w meczu do wyniku 3:0 no potem akcje Wolfsburga nabrały trochę szybszego tempa i w końcu doprowadzili do wyniku 3:2 i polegli z Vitesse w meczu zostały wykorzystane dwa rzuty karne po jednym dla obu ekip a tak ogólnie to spotkanie było monotonne , dziś Wilki zagrają również z dobrym rywalem Anderlechtem który po 21 kolejkach Belgijskiej Jupiler Pro League zajmuje drugą pozycję ze stratą 4 pkt do Standardu ja jednak skupiam się na ich zdobyczy bramkowej i w tej są najlepiej strzelającym zespołem w lidze ich liczba zdobytych goli to 47 w/g mnie sporo porównując to z Wolfsburgiem który po 17 kolejkach ma 28 robi różnicę dlatego też myślę że stać dziś gości na zdobycie gola a po w/g mnie sporym kursie 2.30 za dwa gole w ich wykonaniu to zaryzykuję i stawiam na dwa gole Anderlechtu
✅ 130

Otrzymane punkty reputacji: +9
nedved94 637

nedved94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, ANGLIA: Championship
Spotkanie : Leicester - Derby
Typ : 1/1
Kurs : 3.2
Buk : bet-at-home
Analiza :
Witam i zapraszam na spotkanie otwierające kolejną kolejkę z serii angielskiej Championship, które zostanie rozegrane pomiędzy drużynami Leicester oraz Derby. Gospodarzami tego spotkania jest drużyna Leicester, obecny lider rozgrywek. Zespół ten jest w świetnej formie w lidze, gdyż mają serię 4 kolejnych wygranych i tutaj zanosi się na 5. Ich dotychczasowy bilans to 16-3-5 z czego bilans u siebie to 9-2-1. Jak widać zespołom przyjezdnym jest tu bardzo ciężko cokolwiek ugrać. Zespół gości, to drużyna zajmująca miejsce 4, która również spisuje się dobrze w tym sezonie. Ich bilans to 13-5-6, więc do lidera i dzisiejszego gospodarza tracą 7 pkt&#39;ów. Goście z Derby średnio radzą sobie u siebie, za to są bardzo groźni na wyjeździe, gdzie uzbierali aż 26 pkt&#39;ów! Wierzę jednak, że Leicester ma patent na zespół z Derby, o czym możemy przekonać się patrząc na H2H tych zespołów w ostatnich 5 meczach, które wynosi 4-1-0 na korzyść zespołu z Leicester! Zaryzykuję i postawię na zdarzenie, gdzie Leicester wygra do przerwy i na koniec meczu za ładny kurs 3.2. Powodzenia!

✅ 220

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Montpellier - Monaco
Typ: Zakład 3-drożny (
Drużyna 2 wygra i w grze padną w sumie mniej niż 2,5 bramki)
Kurs: 3,90
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Monaco w ostatnich 5 meczach na wyjeździe strzeliło 8 bramek, co daje nam 1,6 bramki na mecz.
Montpellier raczej dzisiaj nie strzeli gola, nie udało im się ostatnio ani z Lorient, ani z Saint Etienne u siebie. Tym trudniej będzie im strzelić wiceliderowi.
Obstawiam skromną wygraną Monaco, albo 1-0 albo 2-0, które nie może stracić kontaktu z liderującym PSG. A co za tym idzie - mamy tutaj bardzo dobry kurs przy sporej szansie na powodzenie. Polecam.

⛔ 100

rastaman391 27

rastaman391

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Polska, PLK
Spotkanie: Kotwica - Rosa Radom
Typ: 2
Kurs: 1.55
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam, dzisiaj o godzinie 19 w Polskiej Lidze Koszykówki spotyka się Kotwica, która aktualnie zajmuje 11 miejsce w lidze i z Rosą Radom, która zajmuje 6 miejsce. Według bukmacherów to Rosa jest faworytem i ja też tak uważam. Ostatnio Rosa przegrała z ostatnią drużyną ligi Polpharmą i według mnie to jest punkt oparcia bukmacherów, gdyż mecz był wyrównany, a różnica miejsc w tabeli znacząca. Wtedy Polpharma wygrała 1 punktem. Oglądałem to spotkanie i jedyne co wnioskuje to to, że to nie Rosa grała słabo, tylko Polpharma zaczęła grac dobrze. Wcześniej w końcu pokonali Energe, więc Polpharma ma potencjał, ale wróćmy do meczu, który analizuję. Kotwica ma przewagę boiska, ale nie powinno to przeszkodzić Rosie w zwycięstwie. Dalej, punktowo Kotwica ma tyle punktów ile ostatnia i przedostatnia drużyna ligi, jest wyżej tylko dlatego, że ma lepszy bilans punktowy. Kotwica nie prezentuję ładnego Basketu poradzili sobie tylko z Polpharmą w ostatnim czasie, ale wtedy drużyna z Gdańska nie prezentowała nic. Rosa ze słabymi drużynami w lidze wygrywa. Nie radzi sobie jedynie z mocnymi drużynami, ale Kotwica do takich nie należy. Nie będę analizował punktów rzuconych przez obie drużyny, bo nie obstawiam underów ani overów, ale ważnym punktem mojej analizy jest ostatni mecz między tymi drużynami kiedy to Rosa pokonała Kotwice 106 - 50 (Polish Cup), a w lidze w październiku wygrała Rosa 73:56. Za taki kurs jaki podaje bukmacher z chęcią wchodzę w to. Trzeba przełamać złą passe Typów dnia, Pozdrawiam ????

✅ 55

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 0

dawson2007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, NationalSpotkanie: Lucon Vendee Foot - Bourg-Peronnas Typ: Gole drużyny (Uda się obydwu drużynom strzelić gola? NIE )
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dziś o godzinie 20.00 na Stade Jean de Mouzon wybiegną drużyny Lucon i Bourg. Drużyna gospodarzy to beniaminek, który aktualnie broni się przed powrotem do niższej klasy rozgrywkowej. W dotychczasowych meczach zawodnicy Lucon zdołali 13 razy pokonać bramkarza rywali i zdobyć przy tym 16 pkt., tracąc 24 bramki. Jednak w poprzednich 5 spotkaniach, gola zdobyli zaledwie raz. Dziś nie będzie łatwiej, bo przyjeżdża drużyna o usposobieniu zdecydowanie defensywnym. Bourg w sezonie choć stracił już 16 bramek, zajmuje wysokie 4 miejsce i walczy o awans do Ligue 2. Dzisiaj nie sądzę by ta ilość uległa zmianie, Lucon po prostu nie posiada wystarczającego potencjału ofensywnego by pokonać bramkarza gości, który od przeszło 200 min nie wpuścił ligowego gola, a w tym sezonie ta sztuka udała mu się 7-krotnie. Co więcej sądzę, że dzisiejsza potyczka w wykonaniu gospodarzy oprze się w większości na obronie i kilkunastu próbach ataku, które niewątpliwie zostaną szybko zatrzymane poprzez szczelną formację defensywną Bourg, które, aby dotrzymać kroku pierwszej trójce, spróbuje zrobić to, co wychodzi im najlepiej, czyli strzelić 1 bramkę i zostać na 0 z tyłu.
Podsumowując, Bourg zrobi wszystko by nie stracić dziś gola, nie może pozwolić sobie na stratę punktów, a bramka gospodarzy z pewnością utrudni im to zadanie. Porządna defensywa powinna zatrzymać piłkarzy Lucon, dla których 1 pkt. przy bezbramkowym remisie będzie dobrym wynikiem ???? ) Powodzenia!
⛔ 100

Z 14

zarka94

Użytkownik
Dyscyplina: Dart
Spotkanie: Tamara Schuur - Lisa Ashton
Typ: Lisa Ashton
Kurs: 1.36
Analiza:
Holenderka Tamara Schuur w 1/8 finału pokonała najbardziej utytułowaną zawodniczkę MŚ, czyli Trine Gulliver 2-0, za to Lisa Ashton pokonała 2-1 holenderkę Aileen de Graaf. Po tej informacji mogłoby się wydawać, że to Tamarze powinno dawać większe szanse w dziesiejszym spotkaniu, jednak Gulliver była w fatalnej formie i tylko, dlatego Tamare ujrzymy w dzisiejszym spotkaniu. Lisa prezentuje bardzo dobrą formę &quot;w środku&quot;. Przeciwko de Graaf w 12 legach udało się jej rzucić 27 razy przynajmniej 100 pkt, w tym zdobywając trzy maksy. Myśle, że nawet przy jakiś problemach na doublach będzie potrafiła wyrobić sobie przed nimi wystarczającą dużą przewage, aby wygrywać legi i awansować do półfinału.
⛔ 100
Regulamin/kurs

bzyq 216

bzyq

Użytkownik
piłka nożna
Granada- Valladolid
typ : Granada over 6,5 rzutów rożnych
kurs: 1,8 betsson
O 21.00 rozpocznie się spotkanie 13 z 17 druzyna La liga. Na to spotkanie wybieram over 6,5 rożnych Granady z kilku powodów:
- na 3 ostatnie mecze u siebie (z Sociedad, Sevilla i Malaga) Granada pokrywała taką linię
- mecz nie oszukujmy sie raczej outsuderów ligi, którzy nie zaprezentują nam finezyjnej gry, tylko raczej proste akcje kończone dośrodkowaniami
Sytuacja w tabeli jasno pokazuje, że Granada nie może być pewna utrzymania w lidze. Atut własnego boiska zapewne zdecyduje, że Granada będzie miała inicjatywę po własnej stronie. Liczę na wiele akcji oskrzydlających, wiele strzałów i co najmniej 7 rzutów rożnych gospodarzy.

✅ 80

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,Dania
Spotkania: Frederikshavn - Rungsted
Typy: over 7.5
Kurs: 2,85
Buk: Unibet
Data i godzina: 10.01.2014 19:00
Analiza:
Na dziś wieczór gorący mecz hokejowy na Duńskiej ziemi.Mierzy się trzecia drużyna z ostatnią.Mam nadzieję ze to będzie ostre strzelanie i oba zespoły zapewnią dla kibicow nie lada gratkę .Myślę że są w stanie oba zespoły dobić do ośmiu bramek w tym spotkaniu.goście traca ich niemiłosiernie dużo.uzbierali jak dotąd 119 siatek stzrelając przy tym zaledwie 61.Gospodarze grają już o niebo lepiej i temu są na miejscu trzecim.ostatnie ich spotkanie zakończyło się wynikiem w którym pało aż 11 bramek.stało się to na terenie dzisiejszych gości.mam nadzieję że atut własnej tafli i kibiców da gospodarzom zastrzyk adrenaliny do strzelania bramek i dziś sobie pofetują.Kurs jest ciekawy i spada więc sądzę że warto jest zaryzykować z tym overem.powodzenia chłopaki!!!
⛔ 100

owenzks 11

owenzks

Użytkownik
10.01.14 / 20:45
Koszykówka, Euroliga
Real Madryt vs Galatasaray
Typ: Real wygra +21 pkt
Kurs: 2,10
Buk: Unibet
Spotkanie top16 koszykarskiej Euroligi, w którym zmierzą się głowny faworyt do zwycięstwa w całej Eurolidze i drużyna licząca na załapanie do czworki grupy F i wejście do TOP8. W ubiegłej kolejce Real pokonał &quot;średni&quot; Partizan 14 punktami grając większość meczu mocno okrojonym składem. Dziś w meczu u siebie liczę, że trener Realu da pograć czołowej piątce więcej, a co za tym idzie Królewscy szybko odskoczą od Galaretek i będą powiększać przewagę. Zwykły handicap jest na liniach 17/18 pkt, więc bukmacherzy przewidują pogrom. Ja jestem pewny, że jeśli Real od początku zacznie dobrze i gra będzie im się układała tak, jak w większości meczów to są w stanie wygrać dużo więcej niż 20 punktami. Skoro Real we własnej hali jest zdolny pokonać Barcelonę 14 punktami, to drużyna z Turcji dzisiaj powinna otrzymać sporo wiekszy łomot. Można twierdzić, że jeśli Real szybko odskoczy to nie będzie grał już na takich samych obrotach, jednak w wielu meczach widać było, że lubią dobijać przeciwników, nie odpuszczając im nawet minuty, mając już duża przewagę. Jak dla mnie Real w tym roku wygra Eurolige i na dzień dzisiejszy nie widzę drużyny, która byłaby w stanie im zagrozić.
⛔ 100

szelech 120

szelech

Użytkownik
Dyscyplina: hokej, NIEMCY, DEL
Spotkanie: Iserlohn vs Düsseldorf (godzina: 19:30)
Typ: 1 druzyna over 1,5 gola w 1 tercji
Kurs: 3.00
Bukmacher: bwin
Analiza:
Iserlohn ostatnio potenctaci 1 tercji, nawet jesli grali z silniejsza druzyna to strzelali. Ostatni mecz u vicelidera Koln zaczeli szybkim golem i dowiezli prowadzenie do 15 min 3 tercji, ostatecznie przegrali w dogrywce, ale to nie wstyd. Schemat szybkiego gola widac w ostatnich 4 spotkaniach pod rzad. Düsseldorf z Koln 5 dni temu u siebie 0:3 dostali. Ogolnie maja najslabsza defensywe, atak i w ogole druzyne w lidze. Zdarzy im sie zaskoczyc i chyba costam nawet sie poprawia, sadzac po wynikach, ale gole traca i nie naucza sie ot tak bronic.
Iserlohn na 2 miejscu domowej ofensywy, mimo niskiego miejsca w klasyfikacji (obrona tez dziurawa). Moim zdaniem tu bedzie kanonada, mam nadzieje, ze w pierwszych 20 minutach przynajmniej.
Zdarzenie dla mnie 70/30 pewne, ale kurs 3 wiec value. Jakikolwiek over tez jest do przeymyslenia, dla bardziej zachowawczych.
⛔ 100

A 30

adekw1

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka-Euroleague
Spotkanie: Laboral - Panathinaikos
Typ: 2
Kurs: 1,67
Bukmacher: Bet 365
Grecy są zdecydowanie lepsza drużyną. W ostatnim spotkaniu zmiażdżyli Armani Milano. Laboral wygrał 14pkt z Unicają. Według mnie, bez zbędnych analiz lepszą drużyną będą koniczynki.
kiepska analiza

maciek1990gw 47

maciek1990gw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ligue 2
Spotkanie: Tours - Caen
Typ: obydwie drużyny strzela gola
Kurs: 1,83
Myślę ze nie ma co tu się dużo rozpisywać . Caen na wyjedzie bramki 18-16 , w tym sezonie strzelali w każdym meczu bramkę czy to puchar czy liga . Tours u siebie sporo strzela i traci nawet remisując nie są to remisy po 0 tylko remisy bramkowe ich bilans u siebie 18-10. Gram jak najbardziej .

kiepska analiza

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Dart - BDO World Championships Spotkanie: Jan Dekker (NED) - Martin Adams (ENG)
Typ: Więcej niż 7,5
Kurs: 2.02
Bukmacher: bwin
Wydaje mi się, że Adams może się okazać papierowym faworytem, a już na pewno nie tak wyraźnym jak go malują kursy. Wprawdzie to były 3-krotny mistrz świata, ale to stare dzieje i teraz Adams już bliżej drugiej strony tęczy niż topowej formy. Rywale wybitnie mu pomagali, to fakt, stać go oczywiście na zrywy, wysoki checkout wyjęty niespodziewanie z rękawa (jak 141 w ostatnim meczu), ale w trakcie legów punktuje średnio (86.67). Dekker to bardzo solidny średniak, punktuje niewiele gorzej od Anglika (84.83), więc powinien spokojnie dotrzymywać mu kroku w trakcie lega, a jak już dojdzie do dubli to sobie poradzi. Nie panikuje przy tarczy, co dobrze było widać we wczorajszym meczu z de Vosem, w którym odwrócił mecz z 1-2 na 4-2. Jak dla mnie wiele wskazuje na overowy wynik, bo żaden z graczy nie ma takiej przewagi, by zmieść rywala i obaj po te 3 sety powinny ugrać. ⛔ 100

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
ANGLIA: Championship
Leicester - Derby
under 1,5
4,33
bet365
analiza:
Dzisiaj o godzinie 20:45 odbedzie sie spotkanie dwoch silnych druzyn z drugiej ligi angielskiej. Leicester jest faworytem do awansu. Zajmuje 1 miejsce w tabeli z dorobkiem 51 pkt i są na najlepszej drodze do awansu. Derby po kilku słabych sezonach, teraz wznosza sie w górę. Obecnie zajmują 4 miejsce i mają duże szanse na play offy.
Także widzimy zmierzą się oba naprawde silne zespoly. Leicester jest najlepsza druzyna u siebie, a Derby to najlepsza druzna grajaca na wyjazach. Więc mecz bedzie stal na wysokim poziomie. Dlatego uwazam, ze zepsoly beda grac zachowawczo i nie beda chcieli sie otworzyc bo wiedza co moze ich przez to czekac.
24.09.13 CAP Leicester Derby 2 : 1
17.08.13 CHA Derby Leicester 0 : 1
16.03.13 CHA Derby Leicester 2 : 1
01.12.12 CHA Leicester Derby 4 : 1
23.02.12 CHA Derby Leicester 0 : 1
W ostatnich 5 meczach bezposrednich tych zepsolow typ pokryl tylko 2 razy, ale wtedy druzyna gosci byla calkiem inna. Znajdowala sie na dole tabeli i nie zachwycali dyspozycja.
Ostatni mecz, ktory rozgrywali mowi nam duzo, ze bedzie to mecz zaciety. Druzyna jesli ktoras wygra to jedna bramka. Derby w tym meczu prowadzili 1-0 do 80 minuty i dali sobie strzelic 2 bramki w ostatnich 10 minutach.
Dlatego uwazam, ze dzisiaj padnie max 1 bramka bo mecz bedzie typowym meczem walki. Także zdominuje to srodkowa czesc boiska, a gdy jest zageszczony srodek ciezej jest zdobyc bramke.
⛔ 100

maxti 234

maxti

Użytkownik
Leicester vs. Derby

Anglia Championship
typ: Over 2.5
kurs: 1.73
Godz: 20:45
Oddsring
Leicester i Derby czyli drużyny w których meczach pada najwiecej overów 2.5, na 24 mecze 16 razy padł wynik powyżej 2.5 bramki, takim bilansem mogą się pochwalić zarówno gospodarze jak i goście.
Tabela Championship wygląda ciekawie, prowadzi Leicester i ma 4 pkt. przewagi nad drugim Burnley, na czwartym miejscu są goście z Derby i mają 7 pkt. straty do Leicester.
Za to zespół gości dużo lepiej spisuje się na wyjazdach ( najlepiej w lidze) bilans 8-2-2.
W meczach Leicester pada średnio 3.3 bramek na mecz, a u gości 2.8.
Zapowiada się wielkie widowisko, ciężko wskazać tu faworyta, wg. bukmacherów jest to zespół gospodarzy, ale jestem pewien że Derby strzelą przynajmniej jedną bramkę i mecz będzie overowy.
Stawiam na powyżej 2.5 bramek chociaż myśle że bramek będzie dużo więcej, ale jak wolę zagrać bezpieczniej ???? Powodzenia
✅ 73

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom