>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.12.2023 (piątek)

Status
Zamknięty.
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Fortuna 1 Liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Nieciecza - Wisła K.
Typ: Wisła powyżej 5,5 rożnego
Kurs: 1,85
Bukmacher: Forbet
Typ w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/i-liga-dyskusja-typy-newsy-zakłady-długoterminowe-w-sezonie-2023-2024.168601/page-9#post-7229655
Analiza:
Po raz kolejny przy meczu Wisły Kraków wybieram typ na over rogów tej ekipy. Tym razem buk ustawił linię na 5,5 przy całkiem dobrym kursie 1,85 w Forbecie. Znowu przytoczę historyczne zdobycze Wiślaków w tym elemencie gry 9, 7, 13, 12, 4, 7, 9. Bruk – Bet pozwalał nabić rywalom różnie. Ostatnio było to 7 rożnych GKS Tychy, ale było też 1 rożny Polonii.
W ramach H2H było 7, 8, 9 rogów Wisły. Jak dla mnie obiecująco. I tak gram w piątkowy wieczór.

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
N 431,9K

niewierny-janek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Monza - Juventus
Typ: Juventus
Kurs: 2,00
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/14-kolejka-serie-a-1-12-4-12-2023.169933/post-7229657
Analiza:

Na dzisiaj wybrałem spotkanie we włoskiej Serie A, pomiędzy Monzą a Juventusem. Gospodarze dzisiejszego spotkania plasują się na 9. tej pozycji w tabeli z bilansem 4-6-3 oraz nie przegrali od 4 spotkań. Co lepsze do tej pory w 6 spotkaniach na własnym stadionie, nie znaleźli dla siebie pogromcy. Jednak do tej pory nie gościli u siebie tak mocnego rywala - grali do dziś w roli gospodarza z Empoli, Lecce, Bologna, Salernitana, Udinese i Torino. A więc prawie same ekipy z drugiej połowy tabeli, jedynie Bologna aktualnie zajmuje 6. miejce w Serie A. Juventus natomiast to aktualny wicelider tabeli z bilansem 9-3-1. Ostatnie spotkanie to remis z liderującym Interem, przedtem pasmo 5 zwycięstw. W delegacjach 4-1-1, jedyna porażka miała miejsce w spotkanie z Sassuolo, gdzie polegli 4:2, zresztą to spotkanie mocno odbiega od pozostałych spotkań Juve na obcych stadionach. Gdyby nie liczyć wpadki na Mapei Stadium, mamy bilans 4-1-0 oraz bilans bramkowy 7:0. Myślę, że dzisiejszego wieczora będziemy świadkami przedłużenia passy Juve oraz koniec passy bez porażki Monzy w meczach domowych. Obie ekipy przystąpią do tego spotkania wypoczęte, gdyż nie grają w europejskich pucharach. Obie ekipy również przystąpią do tego starcia z brakiem kilku zawodników - Monza (Caprari, Cittadini, Izzo, Papu Gomez i Vignato),Juve (De Sciglio, Fagioli, Pogba, Weah) - jednak ci gracze są niedostępni już dłuższy czas. Kusiło mnie zagrać under 2,5 jednak kurs był niższy, więc myślę, że Juve wygra dzisiaj skromnie 1:0, 2:0 lub 2:1 i w dobrych nastrojach będą przygotowywać się do spotkania z Napoli.

200

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2175
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom