>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.11.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Bologna – Cagliari
Typ: over 3 azjan bramki
Kurs: 2.18
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Bologna na ławce trenerskie z Mihaljovicem to gwarancja ciekawej, otwartej, ofensywnej gry i liczę że dziś po raz kolejny taką zobaczymy. Gospodarze mają za sobą dwie porażki ale był to Milan oraz Napoli czyli ekipy będące w niesamowitym gazie o ile mecz z ekipą Spalletiego był słabszy tak ta gra z Milanem była dobra, swoje tam też zrobił sędzia ale to był właśnie ten ofensywny zespół nawet na tle takiego rywala. Aktualny bilans bramkowy ekipy to 15 bramek zdobytych przy 22 straconych ale oglądając wiele spotkań tej ekipy to wynik z obu stron powinny być wyższe bo wiele się w tych spotkaniach dzieje pod obiema bramkami. U siebie tylko jedna porażka ta ostatnia z Milanem ale co najistotniejsze tylko jeden mecz z Verona w którym strzelili tylko jedną bramkę. Przyjeżdża dzisiaj Cagliari czyli ekipa zamykająca tabele, która ma masę problemów kadrowych, bardzo słabo wygląda w defensywie ale potrafiąca grać mimo to otwartą, ofensywną piłkę. Dziś ekipa ma szansę opuścić nie tylko ostatnie miejsce ale także strefę spadkową, warunek jest jeden trzy punkty, myślę że z taką myślą wyjdą dzisiaj by o te trzy punkty zagrać. Wiedzą że mają problemy w defensywie i przy mocno naciskające ekipie gospodarzy a co do tego jestem pewien że ta ekipa wyjdzie wysoko i ofensywnie od 1 minuty muszą odpowiedzieć tym samym bo jak wspomniałem Bologna ma też swoje problemy w defensywie

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
winiar93 12,8K

winiar93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Rayo Vallecano - Celta Vigo
Typ: Rayo nie przegra (1x)
Kurs: 1,40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dawno mnie tutaj nie było, postanowiłem coś naskrobać wraz z rozpoczęciem nowego miesiąca. Na dzień dobry typ dość bezpieczny. W poniedziałkowym spotkaniu 12. kolejki hiszpańskiej ekstraklasy beniaminek z Madrytu podejmie Celtę Vigo. Wydaje mi się, że gospodarze w tym meczu zdobędą co najmniej 1 punkt. Na swoim terenie w tym sezonie spisują się rewelacyjnie, wygrali wszystkie 5 spotkań, strzelając przy tym 13 goli i tracąc tylko 2. Celta na wyjazdach gra w kratkę. Co prawda wygrała z Levante i Getafe, ale są to drużyny z dołu tabeli, które nie potrafią wykorzystać w tym sezonie atutu własnego boiska. Obie ekipy przystąpią do tego meczu w najsilniejszych składach. Myślę, że jeśli ktoś pokusi się tutaj o czystą "jedynkę" to też ma spore szanse by wygrać.

40

Otrzymane punkty reputacji: +758
chamberlain 601,6K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Typ: Rayo Vallecano + over 2.5 bramek + over 8.5 rzutów rożnych
Kurs: 7.00
Analiza:

Zaczniemy miesiąc z grubej rury, chociaż dzisiaj mało spotkań do typowania, jak to zwykle bywa przed spotkaniami LM. Rayo podejmować będzie Celtę, że są faworytem tego spotkania ciężko się nie zgodzić, u siebie do tej pory nie przegrywali, a mają na rozkładzie między Barcelonę. O Celcie powtarzać nie będę, grają w kratkę, w tej chwili kręcą się w okolicach dolnej części tabeli, ale myślę, że utrzymanie powinni spokojnie wywalczyć. Rayo niepokonane, ale każda seria musi się kiedyś skończyć, myślałem, że nastąpi to w ostatnim meczu z Barceloną, jednak do tego nie doszło, a jeszcze trudniej będzie przerwać tą serię Celcie. Dokładam do tego over, Rayo co prawda pokazywało do tej pory dobrą defensywę, ale też ofensywę, Celta 2 z 5 spotkań na wyjazdach zakończyła bez trafienia bramki, ale w pozostałych trafiała 2, 2 i 3 bramki, także potencjał jest. Ostatnim punktem rzuty rożne, linia jest niska i to najbardziej mnie przekonało, bo Rayo tych rożnych jakoś mocno nie nabija, ale liczę tu trochę na Celtę, która nie nabija tych rożnych jakoś mało.

100

patryk7 740K

patryk7

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Superettan
Godzina: 19:00
Spotkanie: AFC Eskilstuna - Varnamo
Typ:1,X
Kurs: 1.69
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Varnamo potrzebuje już tylko 3 punktów w ostatnich czterech rundach rozgrywek, aby zameldować się w Allsvenskan po raz pierwszy w historii klubu! I zapewne udając się dzisiaj do Eskilstuny w torbach bagażowych znajdują się jedna lub dwie butelki szampana. To fantastyczne sezon dla Jonasa Terna i jego drużyny. Ale AFC Eskilstuna walczy o uniknięcie gier dodatkowych w Superettan (ma tylko punkt przewagi nad strefą barażową) i łatwo "skóry nie sprzeda". To mocna domowa ekipa, która aż 26 z 31 zdobytych punktów ugrała u siebie (7-4-2). Dlatego też myślę, że gospodarze przełożą świętowanie awansu w Tunavallen ekipie gości. Tym bardziej, że gra wyjazdowa nie jest najsilniejszą bronią Varnamo (w szczególności na sztucznej murawie na której wygrało tylko w pięciu meczach tracąc między innymi punkty z ostatnim w tabeli Vasalunds po remisie 1:1 na początku października).
Wbrew pozorom powinien być to całkowicie otwarty mecz, w którym Varnamo nie jest tak dużym faworytem do zwycięstwa, jak sugerują to kursy.

100

K 3,2K

koszalek-92237

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Wolves - Everton
Typ: Wolverhampton over 1.5 bramki
Kurs: 2.39
Bukmacher:
Betclic

Analiza:

Przyznam szczerze, że od dłuższego czasu obserwuję to forum i czasami sugeruję się typami stąd. W tym miesiącu postanowiłem spróbować swoich sił i być może pomóc niektórym w ogniu buka. Dziś poświęcę swój czas na analizę meczu Premier League pomiędzy Wilkami a Evertonem. Klub z Wolverhampton po bardzo słabym początku sezonu wreszcie wrócił na prawidłowe tory Ostatnie 4 mecze to 3 zwycięstwa i 1 remis Duża w tym zasługa Jimeneza, który wrócił po kontuzji jak również wypożyczonego z RB Lipsk Hee-Chan Huang Jeśli chodzi o Everton to w tym sezonie ta drużyna nie zachwyca a 5 straconych bramek w meczu z Watfard tylko to potwierdza Richarloson bez formy podobnie jak Calvert-Levin. Widać brak Jamesa Rodrigueza, który woli zarabiać petrodolary niż grać na poziomie. W meczu na pewno nie zagrają Sigurdson i Doucoure czyli najlepsi pomocnicy. Mam przeczucie że Wolves pokażą w tym meczu że są w formie i w końcu dadzą swoim fanom powody do zadowolenia w meczu domowym i strzelą minimum 2 gole Powodzenia

139

Otrzymane punkty reputacji: +886
J 13,5K

janok

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:00
Mecz: Braga - Portimonense
Typ: X2
Kurs: 2.60
Bukmacher: STS

Analiza: Dość wysoki kurs na typ X2, co mnie dziwi, ponieważ będzie to mecz 5. oraz 6. drużyny w aktualnej kampanii. Drużyna gości nie przegrała w tym sezonie na wyjeździe (bilans 3-1-0, bramki 6-1, w tym zwycięstwo w Lizbonie z Benficą) ponadto to jest bardzo dobra defensywa - w 9 meczach stracili 6 bramek (tylko 1 na wyjazdach!) - jest to drugi najlepszy wynik w lidze. Braga u siebie gra w kratkę, na 4 mecze, tylko 1 wygrała, 2 zremisowała i 1 przegrała. Straciła przy tym 5 goli. Dodatkowo kontuzjowany jest podstawowy defensor Bragi - Sequiera (5 występów w lidze na 9 możliwych - jak nie grał, to przez kontuzje i 3 występy w LE w tym sezonie). Wydaje mi się, że Braga tego meczu nie wygra, a kurs zachęca by spróbować zagrać na gości z podpórką

100

nightbuk 3,1K

nightbuk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Hiszpańska
Mecz: Vallecano - Celta Vigo
Typ: Vallecano
Kurs: 2.44

Na dzisiejszy dzień wybrałem pod lupę mecz z La Ligi. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to miejsce zajmowane w lidze przez oby dwa zespoły. Spoglądając dalej zauważam iż Vallecano na swoim stadionie sprawia wrażenie nie pokonanego. Tak mi się wydaje iż Celta w oczach Bukmacherów jest przeceniona i wyobrażam sobie iż ten mecz nie może skończyć się innym wynikiem niż wygraną Vallecano co pokazują nam między innymi spotkania bezpośrednie oby dwóch drużyn. Odnosząc się do składów również nie ma tutaj większych problemów co dla mnie jest dodatkowym handicapem w stronę Vallecano.

100

finckaxl 7,8K

finckaxl

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Hiszpania, Primera Division
Typ: Remis
Kurs: 3.30

Analiza:

Czesc. Jakos nie widze wyraznego faworyta w tym meczu. Imponujaca forma gospodarzy przed wlasna publicznoscia mam wrazenie jednak dobiegnie dzisiaj konca. Jakby nie patrzec barazowego beniaminka! Przypomne, wszystkie 5 spotkan wygrane - ale np. urwac punkty Barcelonie nie jest jakos specjalnie trudno w ostatnim czasie. Z drugiej strony goscie w tym sezonie na wyjazdach nie wygladaja tak zle (2-1-2), ciezko tutaj bedzie o zwyciestwo, ale remis jak najbardziej w zasiegu. Obydwa zespoly w tym sezonie jak do tej pory tylko po 1 remisie, co przy 11-12 kolejkach rowniez sklania ku kolejnemu podzialowi punktow. Ostatnie bezposrednie spotkanie zremisowane, lae tutaj nie szukal bym analogii bo mecz rozegrany w 2019 roku.

Pozdrawiam

230

Otrzymane punkty reputacji: +897
S 0

sarim

Gość
Dyscyplina: Hokej | 1.Węgry
Godzina: 1.11.2021, 17:00:00
Spotkanie: MAC Ujbuda - Csikszereda
Typ: liczba goli 6.5 + (łącznie z ew. dogrywką i karnymi)
Kurs:1.73

Analiza. Dziś wyjątkowo typ z niszowej ligi hokeja czyli Węgry. W spotkaniach tych zespołów jak i w całej lidze pada niezliczona liczba bramek. Na początku roku miedzy zainteresowanymi padło w ostatnich 4 spotkaniach odpowiednio 7, 7, 9 i 10 goli. Preferują ofensywny hokej często zapominając o obronie. Idą na wymianę ciosów. Ponadto bramkarze nie zapewniają spektakularnych obron. Goście ponadto grają w Rumuńskiej lidze gdzie tydzień temu bardzo słabemu rywalowi zaaplikowali dzień po dniu po ponad 20 bramek w jednym meczu (21:5 i 25:1)!!! Trzy ostatnie mecze w swojej lidze to odpowiednio dzień po dniu 10, 12 i bramek. Gospodarze także zdobywaja znaczną liczbę bramek i tracą. W składach obydwu drużyn występują doświadczeni Czesi i Rosjanie. Ponadto w kapitalnej formie z drużynie MAC gra Amerykanin Gooch. Typ uważam za bezpieczny. Można zagrać, także po kursie prawie 2 że padnie w regulaminowym czasie najmniej 7 bramek). Zieloności

73

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Typ: obie strzelą
Kurs:
1,98
Bukmacher: STS
Analiza:

Rayo Vallecano jako beniaminek radzi sobie znakomicie, zajmują 6 miejsce i na 11 spotkań mają aż 6 zwycięstw - w tym w ostatniej kolejce z Barceloną u siebie 1:0 mimo, że Barcelona jest w dołku to wynik jednak robi wrażenie.
Celta Vigo zajmuje dopiero 14 miejsce i ma o 9 punktów mniej niż gospodarze, Celta praktycznie jak co roku zawodzi, mają naprawdę dobrych piłkarzy jednak nie potrafią z tego wycisnąć.
Gospodarze u siebie grają ZNAKOMICIE - wygrali wszystkie 5 spotkań w tym sezonie, z Barceloną 1:0, z Elche 2:1, z Cadiz 3:1, z Getafe 3:0 i Granadą 4:0.
Goście tego spotkania na wyjazdach grają hmm.... no właśnie jak Oni grają? Potrafią wygrać 3:0 z Getafe czy 2:0 z Levante a potrafią również zremisować 0:0 z Osasuną czy przegrać 0:1 z Elche po bezbarwnym meczu. Z Realem również przegrali wysoko bo aż 2:5 jednak to już jest inny przeciwnik.
Ostatnie 2 spotkania w lidze między obiema drużynami, które odbyły się 2 lata temu naprawdę mogły się podobać i padło aż 10 bramek.
Dziś liczę, że obie drużyny strzelą przynajmniej po 1 bramce.

100

Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Hiszpańska
Mecz: Vallecano - Celta Vigo
Typ: Celta
Kurs: 3.40
Bukmacher: lvbet

Analiza: Celta ma zdecydowanie większy potencjał i uważam, że dzisiaj to wezmą. Ok... Rayo nie przegrało jeszcze u siebie, ale nie mieli wybitnie groźnych rywali poza będącą w kryzysie Barceloną. Celta w ostatnich 3 spotkaniach wyglądała bardzo dobrze, ale wygrała zaledwie raz. Porażka na własnym stadionie z Sevilla gdzie byli dużo lepsi, potem pewne zwycięstwo z Getafe i ostatnio porażka z San Sebastian... gdzie przy stanie 0:0 mieli 2 100% okazje. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić do właśnie do skuteczności Celty. Niemniej idę w ich kierunku pomimo, że od pierwszej minuty nie zobaczymy Aspasa. Wraca natomiast Tapia i jest to dobry sygnał jeśli chodzi o środek pola. Myślę, że Mina, który jest w formie pociągnie przód i da to dzisiaj fajny efekt.

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Levante - Granada
Typ: Levante wygra
Kurs: 2.15
Analiza: Levante w kryzysie, jednak ta ekipa w dalszym ciągu ma ogromny potencjał, co pokazały m.in rywalizacje z Realem Madryt czy Atletico. Granada również nie radzi sobie dobrze, a na wyjazdach wypada to jeszcze gorzej. W obu ekipach nie brakuje kontuzji, co nieco zaburza optymalną wyjściową jedenastkę, jednak myślę że atut własnego boiska i większy potencjał ofensywny sprawi, że to Levante wygra tne mecz.

100

Chore Jazdy 8,4K

Chore Jazdy

Użytkownik
Spotkanie: Levante - Granada
Typ: over 2.5 +
Kurs: 2.18

Witam.
Spodobał mi się kurs na over brameczek po kursie 2.18, moim zdaniem spokojnie może zostać pokryty. Spotykają sie dwie drużyny, które ostatnimi czasy miały overowe spotkania, obie są na dole tabeli i głodne zwycięstwa. Obie drużyny potrzebują punktów i liczę, że w tym meczu i jedni i drudzy będą walczyli na 100%. Liczę na otwarty mecz i sporo bramek, mam nadzieję, że nie zabraknie chłopakom zaangażowania. Jedni i drudzy prezentują ofensywny futbol dlatego myślę, że to nie będzie mecz na posiadanie piłki, ale akcja za akcją. Po cichu liczę na over 1.5 w pierwszej połowie.
Pozdrawiam

118

Otrzymane punkty reputacji: +897
K 75,7K

krzepki89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria C - Group B
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Gubbio- Siena
Typ: under 2,5
Kurs:1,55
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
To historyczny mecz między tymi drużynami , bo pierwszy, obie słyną z defensywy , tracąc odpowiednio 7 i 6 w 11 meczach. Dodatkowo tylko 4 razy przekraczał over Gubbio a Siena 3 krotnie. Biorąc pod uwagę dbanie o defensywe, zakładam że mecz będzie się toczył w powolnym tempie bez wielu strzeleckich okazji. Gubbio u siebie strzela dość sporo ale mało też traci bo tylko 3 bramki w 5 meczach , za to siena bilans 4-3 , a gdy dodamy że Siena jest faworytem , to nie powinni przekroczyć 2 bramek w meczu. Dla ryzyka ktoś może dodać x2

100

Vanish_07 16,2K

Vanish_07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Argentyna - Primera Nacionall
Godzina: 20:00
Spotkanie: Almagro - CA Guemes
Typ: Over 3,5 bramki
Kurs: 5,0
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Bardzo ciekawy meczyk w niższej lidze argentyńskiej. CA Guemes zajmuje po 31 kolejkach 4 miejsce w tabeli ze strata 4 punktów do lidera. Jednak to dzisiejsi gospodarze wygrali jedyne spotkanie bezpośrednie z lipca i to aż 2:0. Dodatkowo wiadomo ile znaczy własny teren w głównych ligach Ameryki Południowej. Zawodnicy Almagro na własnym terenie przegrali zaledwie dwa spotkania na ostatnich 10 i to pomimo średniej dyspozycji w lidze, gdzie zajmują obecnie 9 pozycję. CA Guemes sporo bramek traci na wyjazdach, ostatnio jest to bardzo regularne. Pomimo wysokiej pozycji w tabeli - na ostatnie 12 spotkań na wyjazdach tylko w dwóch nie stracili oni ani jednej bramki. Motywacja obydwu drużyn powinna być na wysokim poziomie, ponieważ obydwie mają tutaj sporo do zyskania. Gospodarze wydają się mimo wszystko być tutaj faworytami, jednak to CA Guemes gra dzisiaj o wyższe miejsce w tabeli mając zaległe jedno spotkanie. Na porażkę pozwolić bez walki na pewno sobie tutaj nie mogą, do końca ligi praktycznie zostaną później dwie kolejki i to dla nich mecz o awans. Liczę więc na to, że bramkowo to spotkanie okaże się dzisiaj bardzo atrakcyjne.

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Typ: X2
Kurs: 1.67
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Angielskiej pomiędzy drużynami Wolves i Everton. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna Evertonu jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli pokazac się jak najlepiej w dzisiejszym spotkaniu aby odnieść przelamywujace zwyciestwo.Uważam że gracze gosci maja dzisiaj szanse ponieważ maja mało absencji i skład będzie bardzo mocny.Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych oraz twarda męska piłkę nożną. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte. Z biegiem rozwoju sytuacji na boisku Everton będzie kontrować i jeśli skuteczność nie zawiedzie to powinni strzelić dzisiaj chociaż jednego gola. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwycieswo Evertonu po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 1:2

100

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Bologna – Cagliari
Typ: powyżej 28.5 fauli
Kurs: 1.82
Bukmacher: Etoto
Analiza:

Mecz za 30. minut, a więc na szybko. Bezpośrednie starcia pokazują, że emocji i fauli nie brakuje. W pięciu ostatnich spotkaniach między tymi ekipami padło aż 174 faule co daje nam średnią 34,5 fauli na mecz. Bologna w obecnym trwajaćym sezonie mało fauluje, bo w ostatnich czterech meczach nie dobili nawet do 10 fauli. Cagliari pod tym względem wygląda lepiej, bo wykrąca nawet po 15 fauli na mecz. Goście dalej bez wygranej na wyjeździe, a wiec po raz kolejny bedą zdeterminowani żeby wygrać. Trener gospodarzy Mihajlovic był piłkarzem, który nie przebierał i tego samego zapewne oczekuje też od swoich zawodników. Liczę, że gospodarze dzisiaj wyjdą mocno naładowani na to spotkanie, a liczba przewinień będzie się szybko nabijać.

100

chosen70 179,5K

chosen70

Użytkownik
Typ: Rayan Ait Nouri minimum 1 celny strzał
Kurs: 2.50
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Młody francuski wahadłowy Wilków bardzo często podłącza się do akcji ofensywnych swojej druzyny. W każdym z meczów, które rozpoczynał od pierwszej minuty w tym sezonie odnotował minimum 1 celny strzał na bramkę przeciwnika. Dzisiejszym przeciwnikiem będzie Everton, który w ostatniej kolejce stracił aż 5 bramek.

100

pawelallmighty 29,9K

pawelallmighty

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Argentyna 1 liga
Godzina:23:00
Spotkanie:patronato v Colon
Typ:Colon strzeli over 1.5 gola
Kurs:2.95
bukmacher:fortuna
Analiza:Na dziś mecz w Argentyńskie 1 lidze w ,którym Patronato zagra z Colon.Stawiam tu na zespół gości ,mój typ ze strzela over 1.5 gola o kursie 2.95.Faworytem meczu są gospodarze Patronato w tabeli na 24 miejscu.Goście w tabeli na 7 miejscu w razie wygranej mogą przesunąć się nawet na 4 miejscu to ze są underdogiem w tym meczu spowodowane jest ze atut własnego boiska jest po stronie Patronato jednak Colon wygląda na zespół mocniejszy o lepszej formie u to im daje większe szanse na dobry wynik.Spodziewam się meczu obfite go w bramki lub dominacji gości i wygranej 2-0,2-1 lub wyżej.Forma drużyn jest bardziej istotną niż atut własnego boiska.

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stolowy liga pro
Godzinna: 23 30
Spotkanie: grebenyuk-semeshin
Typ:grebenyuk
Kurs:1.73
Analiza: Grebenyuk przegral i jednocześnie jego passa 4 wygranych z rzedu została zatrzymana. Czas odbic sie po tej porażce. Semeshin nie jest jakimś topem w tej lidze. Grebenyuk ma raczej rowna forme i potrafi wygrywac regularnie. Panowie nie grali jeszcze ze sobą. Spodziewam sie dobrej formy Grebenyuka i jego zwyciestwa. Ma sporo argumentów

73

Otrzymane punkty reputacji: +758
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom