>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.11.2019 (piątek)

Status
Zamknięty.
T 30

totyp0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Ligue 1
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dijon - PSG
Typ: PSG Wygra  (handicap 2:0)
Kurs: 2.50
Bukmacher: STS
Analiza: Mój typ na dzisiejszy mecz Ligi Francuskiej to handicap na  PSG (-2) Typ ten oznacza, że PSG musi wygrać co najmniej trzema bramkami. Dlaczego wybrałem ten typ? Pojedynek lidera tabeli z ostatnią drużyną ligi. PSG pokazuje swoją wyższość nad resztą zespołów od początku sezonu. Goście do tej pory wygrali 9 na 11 meczy i wykręcili wynik 25 strzelonych goli, tracąc przy tym zaledwie 5. Drużyna gospodarzy na ostatnim miejscu ma na koncie tylko 9 punktów i tyle samo bramek strzelonych co straciło PSG czyli 5. Różnice klas zespołów podkreślają wszystkie dotychczasowe statystki. Myślę że PSG wygra z ostatnim w tabeli Dijonem co najmniej trzema bramkami i gram Handicap PSG-2. W przypadku wygranej PSG dwoma bramkami następuje zwrot stawki.
  100

maer 322,5K

maer

Typer A-League

Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - Segunda Division
Godz: 21:00
Spotkanie: Oviedo - UD Almería
Typ: Oviedo
Kurs: 2.25
Bukmacher: Fortuna

Analiza:Zapraszam do Hiszpanii gdzie w tamtejszej Segunda Division na Estadio Municipal Carlos Tartiere zmierza się ze soba w 14 serii gier miejscowy Real Oviedo a w gości przyjedzie drużyna Unión Deportiva Almería.
Oviedo w tym sezonie ligowym w swoich 13 meczach zdobyło 13 punktów co daje obecnie 18 miejsce w tabeli ligowej natomiast UD Almería plasuje się na pozycji vice-lidera hiszpańskiej Segunda Division ze zdobytymi 23 oczkami w swoich 13 spotkaniach ligowych tego sezonu.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie zwycięstwo, 4 remisy oraz przegrana i bilans bramek 9-9 zaś goście na wyjazdach 2 wygrane, 4 remisy oraz porażka z bilansem bramkowym 10-8.
Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie choć oba zespoły w tabeli ligowej dzielą niby aż 10 punktów to jednak zespołowi gości w Oviedo zawsze idzie jak po grudzie i tylko w ostatnim spotkaniu tam wygrali zresztą pierwszą bramkę tracąc i dla nich ten teren jest bardzo niewygodny.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo na swoim Estadio Municipal Carlos Tartiere zespołu gospodarzy którzy dość że z Almerią u siebie mają bardzo dodatni bilans to w swoim składzie też obecnie najlepszego strzelca całej ligi mianowicie Alfredo Ortuno który strzelił dla zespołu w swoich 12 rozegranych meczach aż 9 bramek i będzie polował na kolejne trafienia a goście na wyjazdach grają słabiej niż na swoim terenie do tego jak pisałem wcześniej teren w mieście Oviedo im nie leży i zawsze mają tam problemy tak więc myślę że dzisiaj ściany stadionu będą za swoimi piłkarzami co skończy się zwycięstwem Realu Oviedo na swoim terenie.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom