>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.08.2025 (piątek)

Status
Zamknięty.
F 210,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Płock vs Piast Gliwice
Typ: BET BUILDER
Wisła Płock - liczba rzutów rożnych: powyżej 2.5
Zawodnik - Liczba celnych strzałów: Sekulski, Lukasz - Powyżej 0.5
Wisła Płock - liczba goli: powyżej 0.5
Liczba fauli - Wisła Płock: powyżej 12.5
Kurs: 3.30
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-01-08-2025-03-08-2025.174767/post-7350779
Analiza:
W tamtym miesiącu miałem słabą skuteczność lecz udało mi się trafić kurs 3, 4.25 i było bardzo blisko trafienia kursu 3.30. W tym miesiącu postaram się aby było lepiej 😁
Beniaminek z Płocka dobrze weszła w sezon notując niespodziewanie 6 pkt.
Kapitan Wisły zdobył dwie bramki na inaugurację sezonu w starciu z Koroną Kielce i oddał 1 celny strzał przeciwko Rakowi.
Wisła Płock faulowała na dzień dobry ekstraklasie 12 i 21 razy. W meczach bezpośrednich w Płocku gospodarze zrobili 5, 7, 6, 3, 3 rożnych i faulowali 18, 14, 18, 22, 6 razy. A na początek sezonu Nafciarze mieli 7, 3 rożne. Jeśli chodzi o gole to w meczach bezpośrednich w Płocku Wisła strzelała 4/7 spotkań.
Najbardziej ryzykowne są te faule bez fauli wychodzi kurs 2.00
Z fartem 👍 💪

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Ardnas 1,7K

Ardnas

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Austria - Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: LASK Linz - Sturm Graz
Typ: LASK Linz Over 1,5
Kurs: 2,07
Bukmacher: Betters
Post w dziale: Analiza:

Spotkanie rzuciło mi się w oczy, bo jest to mecz otwierający nowy piłkarski sezon w Austrii, państwa gdzie urodził się słynny "malarz". Austriacka liga jest dość overowa, co zabrzmi kuriozalnie, ale ten naród lubi "postrzelać", nawet mają przepisy dotyczące broni (przede wszystkim myśliwskiej) dość liberalne. Ostatnie ich mecze H2H to 4:2, 1:2 dla Graz i 2:2 więc było ciekawie. A poza tym mecze towarzyskie które niedawno rozegrały oba kluby skończyły się wynikiem zwycięskim 0:4 i to na wyjeździe. Typu nie ma za bardzo o czym oprzeć, bo dopiero wchodzimy w nowy sezon, a na spotkania "friendly" w okresie przygotowawczym trzeba patrzeć z lekkim przymrużeniem oka. Na początku miałem grać over 3, ale zrezygnowałem po dłuższym namyśle, czy słusznie? To się okaże.

0

S 7,6K

Szajbabet

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Toronto
Godzina: 23:05
Spotkanie: Coboli v Marozsan
Typ: 1 set Marozsan bez przelamania
Kurs: 2.37
Bukmacher: go bet
Analiza:Juz za chwile mecz w Toronto Coboli v Marozsan.Marozsan jest minimalnym faworytenm w tym meczu spodziewam sie wyrownanego meczu mozliwe tie break.Coboli gra coraz lepiej wygrywal Juz z lepszymi zawodnikami kurs wysoki 2.37 prawdopodobienstwo do kursu wysoki 50/50

137

Otrzymane punkty reputacji: +515
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom