>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.04.2025 (wtorek)

Status
Zamknięty.
Volleyball_Expert 659,5K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - PlusLiga
Godzina: 20:30
Spotkanie: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - BOGDANKA LUK Lublin
Typ: BOGDANKA LUK Lublin
Kurs: 2.40
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
ZAKSA sprawiła jednak w tym pierwszy spotkaniu mała niespodziankę pokonując zespół z Lublina i to w meczu wyjazdowym. Jak dobrze pamiętamy Lublinianie nie tak dawno pokonali na swoim terenie Lube Civitanova, następnie ugrali dwa sety pokazując ogromny charakter, gdzie wygrali dwa sety z czego jeden set 36-34. Dwa sety dały im upragnione triumf w Pucharze Challenge. Lublinianie w ostatnim meczu wygrali pierwszego seta, natomiast potem było już nieco gorzej i dość pewnie przegrane sety. Na pewno w ostatnim spotkaniu słabszy mecz zaliczył Wilfredo Leon, a wiemy jak dużo od tego siatkarza zależy. Potrafiący zrobić niesamowita serie m.in na zagrywce i nie tylko. Mają w drużynie na pozycji atakującego, który został nie tak dawno powołany do czołowej Reprezentacji Reprezentacji Polski chodzi mi o Kewina Sasaka. Na pozycji atakującego również powołany Marcin Komenda. Na przyjęciu Leon i Sawicki. Na zmianie Wachnik czy Tuinstra. Na pozycji libero Hoss. Na środku Grozdanov, który jest wyróżniany wśród top 3 środkowych s naszej Pluslidze jeśli chodzi o m.in element w bloku i McCarthy. Na zmianie także dający pozytywne zmiany Nowakowski. Według mnie na papierze wcale nie odstają od ZAKSY. Wiadomo własna hala i mentalnie wygrali pierwsze spotkanie są w lepszej sytuacji, ale jednak ja tutaj widzę sporą szansę dla Lublina na przedłużenie serii i powrót do Lublina. Ostatnio kapitalne spotkanie zagrał kapitan ZAKSY Bartosz Kurek. ZAKSA w meczu ligowym u siebie wygrali co prawda po tie-breaku z Lublinem, ale Kędzierzyn prowadził w tym spotkaniu już 2:0, ale ostatecznie zdołali doprowadzić do tie-breaka. Kędzierzynianie natomiast w Lublinie przegrali gładko w trzech setach z BOGDANKA. Dzisiaj według mnie kurs na Lublin jest przesądzony, oni jeśli chcą pozostać w rywalizacji to muszą wygrać to spotkanie, natomiast Kędzierzynianie jeszcze mogą pozwolić sobie na jakieś podknięcie. Pozdrawiam.

240

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Otrzymane punkty reputacji: +668
stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Godzina: 21:30
Spotkanie: Real Madrtyt : Real Sociedad
Typ: Rzut karny
Kurs: 3.10
Bukmacher: Superbet
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/puchar-króla-w-sezonie-2024-2025.172457/page-3#post-7330405

Wiadomo że analiza pod taki typ to nie jest lekka łatwa i przyjemna ale myślę że pod każdy typ tak można napisać , decyduję się na karnego bo sędzia chyba odpowiedni aby zaryzykować , jest nim pan
Javier Alberola Rojas który kiedy zaglądamy do jego SV ma już tych karnych podyktowanych sporo , w Copa Del Rey 31 meczy i aż 15 razy wapno i jak dla mnie to sporo , zresztą w La Liga również podyktował ich sporo bo 48 w 146 meczach , w tym sezonie 4 mecze w Copa Del Rey i 2 karne a jeden z nich w 1/4 finału pomiędzy Leganes a właśnie Realem Madryt i karny dla Leganes , w LA Liga z kolei w meczu Realu z Betisem karny dla Realu ale wiadomo to nie jest żaden argument że dziś właśnie będzie ja jednak liczę na wapno .

0

P 221,4K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny WTA - SINGIEL: Bogota (Kolumbia), ziemna
Godzina: 22:25
Spotkanie: Boskovic L. (Cro) - Bara I. (Rou)
Typ: 2
Kurs: 1.75
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ota-31-03-2025-06-04-2025.173703/post-7330435
Analiza:
Bara, doświadczona rumuńska tenisistka, specjalizuje się w grze na nawierzchni ceglanej, co potwierdzają jej osiągnięcia. W 2023 roku zdobyła dwa tytuły singlowe na kortach ziemnych: W25 Heraklion oraz W60 Istanbul. W tym samym sezonie odniosła 37 zwycięstw na tej nawierzchni, co świadczy o jej wysokiej skuteczności. Dodatkowo, w kwietniu 2024 roku Bara wykazała się determinacją, pokonując Laurę Pigossi w trzysetowym meczu podczas turnieju WTA 250 w Bogocie. To zwycięstwo podkreśla jej zdolność do rywalizacji na wysokim poziomie w trudnych warunkach. Z kolei Lea Bosković, chorwacka zawodniczka, nie posiada porównywalnych sukcesów na kortach ziemnych, co stawia ją w roli outsiderki w tym pojedynku. Biorąc pod uwagę doświadczenie i osiągnięcia Bary na tej nawierzchni, typ na jej zwycięstwo przy kursie 1.75 oferowanym przez Superbet wydaje się być trafnym wyborem.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom