>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.04.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na środę - 1. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna towarzyskie
Spotkanie Panama-Kostaryka
Typ: x
Kurs 3.25
buk Unibet
Godz: 03:00
Analiza: Witam, na jutro wybrałem spotkanie towarzyskie w którym Panama podejmowała będzie ekipę Kostaryki, według mnie zdecydowanym faworytem do zwyciestwa w tym spotkaniu jest ekipa przyjezdnych, nie wiem w ogóle kto wystawiał te kursy, że to Panama jest w tym meczu faworytem,ale według mnie warto to wykorzystać i zagrać na ekipę gości, która w poprzednich spotkaniach jak i na mistrzostwach radziła sobie bardzo dobrze jak na swoję możliwości, miała też lepsze wyniki w ostatnich kilku spotkaniach niż drużyna gospodarzy , która miała dosyć przeciętnych rywali Kanada, Nikaragua, oraz Kuba, ekipa gości natomiast w spotkaniach wyjazdowych pokonała Oman, Urugwaj oraz Koree Południową, ogólnie te dwa zespoły spotykały się ze sobą już kilkukrotnie od 2007 grały ze sobą 8 spotkań raz wygrała ekipa Gospodarzy natomiast aż 7-krotnie padł remis, myślę że w jutrzejszym spotkaniu tez remis jest bardzo prawdopodobny, ewentualnie jednobramkowe zwycięstwo ekipy Kostaryki, która po tylu latach już chyba w końcu powinna osiągnąć w końcu dobry wynik z dużo niżej notowanym rywalem, ja typowałbym na x.
⛔ 100

mateusz9681 3,4K

mateusz9681

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Plusliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: ZAKSA - Cuprum Lubin
Typ: 3:1
Kurs: 3:40
Bukmacher: bet365
Analiza: Siemka , więc tak Zaksa odpadła z pucharów i teraz może się skupić na walce o 5 miejsce z Lubinem . Jak dla mnie faworytem jest zaksa choć dla nich walka o 5 miejsce w lidze to porażka . Uważam że mecz będzie pod dyktando Zaksy , ale pojedynki między tymi klubami często kończą się choć 1 setem wygranym drużyny gości . Lubin jeśli dobrze rozpocznie może ugrać seta . Kędzierzyn będzie mógł rotować składem , ale nie uważam by przegrali więcej niż 1 seta .
⛔ 100

main1991 799

main1991

Użytkownik
Dyscyplina NBA
Spotkanie Atlanta-Detroit
Typ: Atlanta
Kurs 2,85
buk: Bet365
Godz: 01:35
Detroit (H.28-45) vs Atlanta (G.56-18) Spotykają się dziś dwie drużyny z tej samej Konferencji wschodniej. Zajmuja odpowiednio 12 i 1 miejsce. Atlanta czyli dzisiejsi goście to druga drużyna całych rozgrywek ustępują tylko GSW. Bilans jastrząbi w ostatnich w 10 spotkaniach to 6-4 czyli nie rewelacyjny ale solidny, mój typ jednak opieram na tym że przegrywali z lepszymi drużynami niż Pistons ( GSW, Oklahoma, Spurs, Hornets). Zostawili w pokonanym polu między innymi Bucks, Miami, Suns, Kings.
Gracze z Detroit po imponującej serii 4 zwycięstw wczoraj ulegli Miami co nie zmienia moich typowań w strone gospodarzy. kurs 2,85 na lidera dywizji grającego z przeciętniakiem to wg mnie value i biorę to bez wahania!
⛔ 100

maer 321,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Japonia ( J-League 2 )
Spotkanie: Tokyo Verdy - Giravanz Kitakyushu
Typ: 1
Kurs: 2.20
Godzina: 12.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Japonii na 5 kolejkę ligową tamtejszej J-League 2.
W mieście Tokyo na tamtejszym Ajinomoto Stadium mogącym pomieścić prawie 50 tysięcy widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Tokyo Verdy 1969 Football Club założonym w 1969 roku o barwach zielono-białych a w gości z miasta Kitakyushu przyjedzie zespół założony w roku 1947 o barwach żółto-czerwonych a mianowicie Giravanz Kitakyushu.
Tokyo Verdy w tym sezonie ligowym 4 spotkania i zdobyte 5 punktów co daje obecnie 14 miejsce w tabeli ligowej, bilans bramek 4-5 a Giravanz Kitakyushu zdobyło 3 oczka w swoich 4 meczach rozegranych w tym sezonie, bilans bramkowy 3-6.
Gospodarze u siebie w tym sezonie ligowym 1-1-0 czyli 4 oczka w 2 spotkaniach, bilans bramkowy na swoim Ajinomoto Stadium 3-1 a goście na wyjazdach 0-0-2 czyli 0 punktów w swoich 2 spotkaniach, bilans bramek w delegacjach 1-5.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż oba zespoły dzieli w tym sezonie ligowym w tabeli ligowej tylko 2 oczka a w ostatnich ich 5 spotkaniach o ligowe punkty w mieście Tokyo 4 razy wygrywali gospodarze oraz raz komplet 3 oczek pojechał do miasta Kitakyushu, bilans bramek w tamtych meczach 10-2 na korzyść Tokyo Verdy.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Tokyo Verdy 1969 Football Club u siebie w tym sezonie ligowym gra dużo lepiej niż w delegacjach a Giravanz Kitakyushu na wyjazdach w tym sezonie ligowym gra tragicznie tracąc juz w swoich 2 pierwszych spotkaniach wyjazdowych aż 5 goli i moim zdaniem komplet 3 oczek pozostanie w mieście Tokyo na tamtejszym Ajinomoto Stadium.
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +1
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL, Regular Season
Godzina:
02:00
Spotkanie:
Winnipeg Jets - New York Rangers
Typ:
New York Rangers ML
Kurs:
2.02
Bukmacher:
PinnacleSports
Analiza:
Czekałem, czekałem i się doczekałem...mamy kurs &gt;2,00 więc wchodzę z betem w New York Rangers. Zawitają oni dziś do MTS Centre w Manitobie, gdzie zmierzą swe siły z ciągle walczącymi o play-off graczami Winnipeg Jets.
Dla Strażników będzie to typowy revange game za porażkę poniesioną w rzutach karnych po bezbramkowym remisie u siebie 1 listopada. Wtedy to pomimo znacznej przewagi i dominacji w przekroju całego meczu nie potrafili znaleźć sposobu na Pavelca strzegącego bramki Odrzutowców (zatrzymał wszystkie 38 strzałów). Warto odnotować, że po stronie Rangers w tamtym meczu w bramce grał Lundqvist.
Dziś obsada bramki obu ekip wygląda identycznie. Strażnicy po czwartkowym zwycięstwie nad Senators które zapewniło im awans do play-offs lekko się rozprężyli i zanotowali 2 kolejne porażki - najpierw w Bostonie i dzień później u siebie z Washingtonem dając sobie wbić aż 3 gole w trzeciej tercji.
Gospodarze natomiast po pięciu kolejnych zwycięstwach u siebie w ostatnim spotkaniu znaleźli pogromców i musieli uznać wyższość Blackhawks tracąc decydującego gola na 31 sek. przed końcową syreną.
Bilans h2h przemawia raczej za zwycięstwem gospodarzy którzy wygrali 4 z ostatnich 6 spotkań ale...no właśnie...czy Pavelca stać aby drugi raz z rzędu znaleźć sposób i powstrzymać graczy Rangers? I don&#39;t things so! Co prawda wskoczył w ostatnich występach na niebotyczny poziom ale w moim mniemaniu w dalszym ciągu to jest bramkarz przeciętny i osobiście wyżej cenie umiejętności Hutchinsona. Już gracze Chicago pokazali że &quot;nie taki diabeł straszny jak go malują&quot; i 4-krotnie pokonali Ondreja. A i zapewne King Henrik zaliczy występ znacznie lepszy aniżeli w Bostonie, gdzie grał pierwsze zawody po długiej przerwie spowodowanej kontuzją. A więc...Let&#39;s Go Rangers!!!
✅ 102

Otrzymane punkty reputacji: +11
masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Miami Heat - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs (-8.5)
Kurs: 1.83
Bukmacher: betathome
Analiza:
Cóż, znów mecz Spursów, którzy naprawde w końcówce sezonu pokazują, na co ich stać. W oczy rzuca sie głównie forma Leonarda (18.7 punktów, 51% skuteczności w poprzednich 6 meczach). Z drugiej strony drużyna Miami, która poprzednie zwycięstwo u siebie z Pistons zawdzięcza tylko i wyłącznie Wade&#39;owi. Jednak przeciwko Spurs gwiazdor Miami nie będzie miał już tak łatwo, ba, w ostatnich 7 meczach ze Spurs jego statystyki to jedynie 14.3 punktu na mecz. Po za tym nie zagra Deng oraz Beasley. Pod znakiem zapytania są także występy Whiteside&#39;a i Andersena. Takich problemów nie ma rozpędzająca się z meczu na mecz drużyna San Antonio i wydaje mi się, że nie powinni mieć problemów z pokonaniem gospodarzy. Kurs według mnie bardzo dobry, biorąc pod uwagę sytuacje kadrową, a także formę obu drużyn. Pomimo paru ostatnich bardzo ciekawych zwycięstw graczy Miami u siebie (Portland, Cleveland, Brooklyn) nie sądze aby byli w stanie zaskoczyć tak ułożony zespół Spurs. Stawiam na pewne zwycięstwo gości.
Powodzenia! ????

✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +2
joker-124973 1

joker-124973

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Puchar Czeskiej Poczty
Godzina:
16:00
Spotkanie:
Slovacko - Mlada Boleslav
Typ:
2
Kurs:
3.00
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Ostatnie 5 spotkań między tymi drużynami kończyło się zwycięstwem ekipy gości. Mlada Boleslav w tabeli ligowej wyżej o 2 pozycję, w lepszej formie, 3 ostatnie mecze wygrane. W mojej ocenie mimo, iż to mecz pucharowy warto zagrać po kursie 3.0

Kiepska analiza

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Mecz Towarzyski, 02:00
Peru - Wenezuela
Over 2.5 gola
2.30
Expekt
Na 1 kwietnia wybrałem międzynarodowy mecz towarzyski pomiędzy południowoamerykańskimi reprezentacjami. O 2 w nocy czasu polskiego zmierzy się ze sobą drużyna Peru i Wenezueli. Typuję w tym spotkaniu na over 2.5 gola. Po pierwsze zaciekawiła mnie bezpośrednia historia spotkań między tymi reprezentacjami. Ostatnie mecze między Peru, a Wenezuelą to następujące wyniki: 3-2, 2-1, 4-1 i 3-1. Jak widać 4 ostatnie mecze to 4 z rzędu wyniki over 2.5 gola, gdzie linia over została w 3 przypadkach pokryta z nawiązką. Wniosek z tego, że obie drużyny rywalizując ze sobą stawiają na otwartą, ofensywną grę, w której nie brakuje goli. Drugi argument to ostatnie wyniki jakie osiąga ekipa Wenezueli. Ich ostatnie mecze kończyły się rezultatami: 2-1, 2-1, 2-3, 3-2, 5-0, 2-2, 3-1 i 2-1. Jak widać z przytoczonych wyników 8 ostatnich meczy i 8 rezultatów z rzędu over 2.5 gola. Wniosek nasuwa się tylko jeden. Dzisiaj warto grać w tym meczu na powyżej 2.5 gola. Mój typ to 2:2 i over 2.5 gola.
⛔ 100

losiuu6 21

losiuu6

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ITF Australia F5
Godzina: 00:00
Spotkanie: Daniel Nolan - Jack Jaede
Typ: 2
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Pierwsza runda Australia F5, 17letni Daniel Nolan w swojej krótkiej przygodzie w ITF nigdy nie wygrał na glinie, ugrał raptem 1 seta i dużo bardziej preferuje grę na twardej nawierzchni. Jego rówieśnik Jack Jaede z większym powodzeniem radzi sobie na tym rodzaju nawierzchni, kilka dni temu dzielnie stawiał czoło Jordanowi Thompsonowi późniejszemu zwycięzcy turnieju F4 i pozostawił po sobie bardzo dobre wrażenie.
✅ 66

K 21

kanonier1106

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - mecze towarzyskie
Spotkanie: Argentyna - Ekwador
Typ: x2
Kurs: 2,60
Godzina: 1:30
Analiza:

Reprezentacja Argentyny zmierzy się dzisiejszej nocy czasu polskiego w towarzyskim spotkaniu z Ekwadorem. Mecz zostanie rozegrany w USA na stadionie MetLife w New Jersey. Zarówno dla Argentyńczków jak i Ekwadorczyków będzie to trugi mecz rozegrany w przeciągu kilku dni. Argentyna w meczu rozgrywanym w USA wygrała z Salvadorem 2-0, natomiast Ekwador musiał uznać wyższość reprezentacji Meksyku 0-1. Obie drużyny przygotowują się do zbliżającego się turnieju Copa America, który zostanie rozegrany w Chile. W spotkaniu nie zagra największa gwiazda zespołu i główny kreator gry - Leo Messi z powodu drobnego urazu na który się skarży po meczu z Realem Madryt. Będzie to bardzo duże osłabienie i już w meczu z przeciętnym Salvadorem mogliśmy zauważyć jego brak na boisku. W ostatnim meczu z Meksykiem w roli trenera zadebiutował argentyńczyk Quinteros i myślę że przeciwko swoim rodakom będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Co ciekawe dwa ostatnie pojedynki tych dwóch ekip kończyły się remisami 0-0 i 1-1. Podsumowując, uważam że team Ekwadoru jest w stanie powalczyć na neutralnym terenie z Argentyną bez Messiego. Kolejnym argumentem może być fakt, że obaj trenerzy będą chcieli przetestować różne warianty gry i wystawią piłkarzy których nie zagrali by na codzień.

Przypuszczalne składy:
Ekwador : Alexander Domínguez – Juan Carlos Paredes, Frickson Erazo, Arturo Mina, Walter Ayoví – Cristhian Noboa, Osbaldo Lastra, Antonio Valencia, Jefferson Montero (Ángel Mena) – Miler Bolaños, Felipe Caicedo

Argentyna: Sergio Romero – Facundo Roncaglia, Ezequiel Garay, Nicolás Otamendi, Marcos Rojo – Lucas Biliga, Javier Mascherano – Javier Pastore, Federico Mancuello, Ángel Di María – Sergio Agüero.
⛔ 100

gilme95 6

gilme95

Użytkownik
Godzina: 03:00
Spotkanie: Meksyk - Paragwaj
Typ: X2
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Typ opieram przede wszystkim na osłabieniach w ekipie Meksyku. Tego lata Meksyk grać będzie na dwa fronty - w Copa America oraz Gold Cup. Coach Herrera zapowiedzial juz, ze na obu tych imprezach grac beda inni zawodnicy - w Gold Cup oczekiwana jest mocniejsza kadra, podczas gdy w Copa America zaprezentuje sie &quot;team B&quot; - i ta wlasnie druzyna zaprezentuje sie w dniu dzisiejszym. Do domu polecieli juz Guardado, Ochoa, Corona i Herrera.
W poprzednim spotkaniu Meksyk pokonal Ekwador 1-0; kto ogladal ten mecz wie jednak, ze tylko niesamowite interwencje Corony uchronily Meksykanow od utraty gola. Podejrzewam, ze dzis tyle szczescia moga nie miec.
O druzynie Paragwaju ciezko cos powiedziec. Rowniez przygotowuja sie do Copa America. Zatrudnili w grudniu nowego, doswiadczonego trenera - Ramon Diaz prowadzil juz miedzy innymi River Plate oraz meksykanski Club America. Swoja kampanie rozpoczal od bezbramkowego remisu z rewelacja ostatnich MŚ Kostaryka
Uwazam ze Paragwajczycy moga bez problemu pokusic sie o remis, a nawet o wygrana w tym meczu. Mecz odbedzie sie na neutralnym stadionie i moim zdaniem kursy zdecydowanie zbyt mocno faworyzuja Meksyk. Dla odwazniejszych polecam też remis po 3,49. Powodzenia!
⛔ 100

zon19 20

zon19

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna,puchar Polski ⚽
Spotkanie : Błękitni Stargard - Lech Poznań
Typ : 2/2
Kurs : 2.10
Bukmacher : Bet365
Godzina : 16:30
Analiza :
Witam.Na 1 dzień kwietnia wybrałem sobie mecz pucharowy pomiędzy Stargardem a Lechem.Faworytem tego spotkania bez dwóch zdań jest ekipa Lecha Poznań. Fakt gospodarze dzielnie wywalczyli sobie awans do półfinału pokonując faworyzowaną Cracovię 2 razy! Lechici przystąpią do tego spotkania na pewno bardzo zmobilizowani co powinni pokazać trafiając szybko bramkę,oglądam mecze Lecha i wiem że potrafią bardzo szybko zdobyć bramkę.Ekipa gości według mnie jest nie osiągalna dla gospodarzy.Lech na 99 % będzie w finale PP i będą chcieli zagwarantować sobie miejsce na pewno już w 1 meczu,co zresztą pokazali jak to należy robić z drużyną Znicza Pruszków na wyjeździe w 1 meczu (1:5)! !Liczę na szybko trafioną bramkę w 1 polowie meczu i na dowiezienie tego wyniku do konca.Wedlug mnie skonczy się wynikiem 0:2,i nie będzie żadnej niespodzianki na Prima Aprilis!
Pozdrawiam! ⚽
⛔ 100

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Spotkanie: Detroit - Ottawa
Typ: Powyżej 7.5
Kurs: 4.70
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Detroit na 7 pozycji w tabeli podejmie Ottawę, która obecnie jest na 9 pozycji w konferencji. Mimo iż między tymi zespołami zazwyczaj padają słabe wyniki - większość na korzyść dzisiejszych gospodarzy - uważam, że dziś może rozegrać się bardzo ciekawe spotkanie. Jestem pewny, że gospodarze dziś wygrają. Chcą koniecznie poprawić sobie miejsce w tabeli. Po takim kursie moim zdaniem warto zaryzykować.
⛔ 100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 1:35
Spotkanie: Brooklyn Nets - Indiana Pacers
Typ: Brooklyn Nets wygra różnicą 1-5 punktów
Kurs: 5,50
Bukmacher: William Hill
Analiza: Jest to bardzo ważny mecz dla obydwu drużyn, gdyż pomiędzy nimi, Miami Heat, Charlotte Hornets i Boston Celtics rozgrywa się walka o zajęcie miejsca w czołowej ósemce. Porażka w tak ważnym meczu może mocno oddalić szanse danej drużyny, więc powinien to być bardzo zacięty mecz. Indiana Pacers lubi ostatnio rozgrywać mecze na styku. Takie właśnie były trzy ostatnie mecze Indiany, które grali na wyjeździe. Z Milwaukee Bucks przegrali 107:111. Z Washington Wizards udało im się wygrać dość szczęśliwie 103:101, natomiast z Cleveland Cavaliers przegrali 92:95. Faworytem jest Brooklyn Nets, jednak Indiana to jest ekipa, która nawet jak wysoko przegrywa, to potrafi odrabiać straty, więc to łatwy mecz dla Brooklynu raczej nie powinien być. W tym sezonie obie ekipy grały ze sobą dwukrotnie i oba te mecze był dośc dziwne, gdyż zakończyły się wysokim zwycięstwem tej drużyny, która grała na wyjeździe. Najwyższy czas na bardziej zacięty mecz, bo stawka teraz jest wysoka i żadna z drużyn łatwo nie odda meczu. Trochę większe szanse daję jednak Brooklynowi i spodziewam się ich zwycięstwa różnicą 1-5 punktów.
✅ 400

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Detroit Red Wings - Ottawa Senators
Typ: Senators ML
Kurs: 2,29
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Moim zdaniem kurs mocno przesadzony na drużynę która jeszcze walczy w PO pomimo ostatnich policzków od Rangers, Leafs i Panthers. Tak na dobrą sprawę ostatnie spotkania nie są też najlepsze dla Red Wings. Być może, praktycznie pewni awansu do PO, trochę spuścili z tonu bo jak inaczej tłumaczyć zaledwie 13 punktów na 15 spotkań? Być może jest to również efekt zniżki formy. Jak już wspomniałem Sens, walczą jeszcze o postseason. Walka ta nie jest skazana na niepowodzenie ponieważ drużyna która gonią Kanadyjczycy czyli Bruins, mocno zawodzą a przy dzisiejszym zwycięstwie strata może stopnieć do jednego oczka. Jeśli chodzi o potencjał ekip, tutaj wyżej cenię Red Wings, jednak jeśli chodzi o motywację, zdecydowanie wyżej Senatorów. W bramce gospodarzy zagra Mrazek a więc opcja nr 2. Jeszcze nie wiadomo kto zagra między słupkami gości, jednak czy to będzie Hammond czy Anderson, poziom będzie na pewno wysoki. Stawiam na Stołecznych z Kanady.
✅ 129

Otrzymane punkty reputacji: +3
kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Detroit Pistons - Atlanta Hawks
Typ: San Antonio Spurs (-3.5)
Kurs: 3,90
Analiza:
Faworytem tego spotkania wedlug bukmacherow sa gospodarze. Jednak kurs jaki na nich wystawili jest dla mnie troche smieszny. Co prawda Detroit u siebie ostatnio wygrywa. Jednak uwazam, ze w dzisiejszym meczu doznaja porazki. Takie mam przeczucie. Ostatnie mecze miedzy tymi druzynami byly zaciete i wyrownane, ale to Atlanta z tych meczy wychodzila zwyciesko. Dzisiaj w nocy zawodnicy Atlanty pokonali Milwauke ponad 20 pkt. Naprawde zrobili na mnie wrazenie swoja gra i mysle, ze jak beda grac tej nocy jak ubieglej to o wynik jestem spokojny. Dlatego polecam zagrac w ich strone po takim kursie naprawde warto zagrac
⛔ 100

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Spotkanie: Argentyna - Ekwador
Typ: BTS i over 2.5
Kurs: 2.40
Kursy na bramki dosc wysokie jak na mecz towarzyski, a moim zdaniem mozna sie tu spodziewac kilku goli.Przede wszystkim druzyna Argentyny ma duza sila razenia majac do wyboru Aguero,Teveza,Higuaina czy Di Marie.Na pewno ci zawodnicy pod nieobecnosc Messiego beda chcieli pokazac swoja przydatnosc do druzyny i nastrzelac ile sie da. Z drugiej strony Ekwador jest tu niedoceniany i na pewno stac ich na strzelenie gola majac mocne flanki oparte na graczam Premier League: Valencia, Montero i Caicedo na srodku z Espanyolu, do tego ta druzyna gra dosc ofensywnie, w 11oficjalnych meczach w 2014 tylko 2razy nie udalo im sie strzelic gola.W ostatnim meczu z Meksykiem mieli pecha gdyz nie strzelili karnego i mieli duzo dogodnych sytuacji strzeleckich tu licze ze cos ukluja a ze obrone maja dosc dziurawa to worek z bramkami moze rozwiazac sie dosc szybko...
✅ 140

adero 182

adero

Użytkownik
Spotkanie: Winnipeg Jets - New York Rangers
Typ:
Over 6.5
Kurs: 3.38
Bukmacher: Betathome

Analiza:
Na środe wybralem mecz z ligi NHL pomiedzy Winnipeg Jets a NY Rangers.Ekipa Winnipeg znajduje sie obecne na miejscu premiowanym playoffy ale za plecami maja ekipe LA Kings i zeby utrymac pozycje nie moga tracic punktów.New York Rangers juz maja zapewnione playoffy takze moga spac spokojnie (zajmuja obecnie druga lokate w konferencji wschodniej).Zdecydowalem sie w tym meczu na over 6.5 z tego wzgledu iz w poprzednich kilku spotkanich ,w ktorych graly te druzyny padalo dosc duzo bramek.
Winnipeg 3-4 Chicago
Winnipeg 5-2 Montreal
Vancouver 5-2 Winnipeg
NYR 2-5 Washington
Boston 4-2 NYR
Ottawa 1-5 NYR
NYR 2-4 LA Kings
NYR 7-2 Anaheim​

⛔ 100

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1/2 PP
Godzina: 16:30
Spotkanie: Stargard Błękitni - Lech Poznań
Typ: BTS
Kurs: 2,12
Analiza:
Witam
Po krótkiej przerwie pora wrócić do gry ;].
Na dziś wybrałem spotkanie na które wybieram się osobiście.
Stargard błękitni zmierzy się w 1/2 PP na swoim stadionie z zespołem Lecza Poznań. Niewątpliwie będzie to ciężki mecz dla gospodarzy, nie tylko ze względu na przeciwnika ale chodź by i pogodę która od początku tygodnia nie dopisuję. Nie znam stanu płyty boiska jednak przy ulewnych deszczach przez 24h na dobę nie spodziewam się cudów. Pamiętajmy iż jest to stadion drugoligowego zespołu. Fakt ten na pewno sprawi że zawodnicy obu drużyn będą musieli włożyć o wiele więcej siły w spotkanie niż przy sprzyjających warunkach atmosferycznych. Jeśli chodzi o grę obu zespołów. Goście mają całkiem niezły bilans ostatnich spotkań, czego nie można już powiedzieć o gospodarzach. Na ostatnie pięć spotkań posiadają cztery zwycięstwa i jedną przegraną, gospodarze natomiast dwie wygranie i trzy porażki. Należy również dodać że drużyna z Poznania swoje ostatnie spotkanie, w którym odniosła zwycięstwo, rozegrała dziesięć dni temu z Legią Warszawa (2-1). Piłkarze zatem mieli sporo czasu na odpoczynek i przygotowania do jutrzejszego meczu. Błękitni grali zaś trzy dni temu na wyjeździe, gdzie przegrali (2-1) z broniącym się przed spadkiem, zespołem Niepołomice. Przez ten fakt mieli zdecydowanie mniej czasu na złapanie oddechu. Niewątpliwie wpłynie to na nie korzyść gospodarzy, pytanie tylko w jakim stopniu? Z drugiej jednak strony w szeregach gości zabraknie niektórych zawodników. Powody są różne. Kilku z nich wyjechało na mecze swoich reprezentacji narodowych, kilku jest kontuzjowanych... Podsumowując mam nadzieję przede wszystkim na ciekawy mecz. Poza tym myślę że stać Błękitnych na strzelenie przynajmniej jednej bramki, no bo przecież &quot;jeśli nie teraz to kiedy?, jeśli nie tu to gdzie?&quot; ;]
✅ 112

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom