Pablito91
Typer Miesiaca
Dyscyplina: Snooker German Masters
Godzina: 20.00
Spotkanie: Sijun Hawkins
Typ: Sijun handicap +1.5 frejma
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale :
Półfinały German Masters. Gramy do 6 wygranych partii. Zagrają Chińczyk Sijun z doświadczonym Barrym Hawkinsem. Idę w stronę Chińczyka. Podoba mi się jego gra w tym turnieju. Widać, że forma jest i nie pęka. Świadczą o tym wygrane w decydujących partiach z doswiadczonymi zawodnikami takimi jak Robertson czy Murphym. Mecz meczowi nierówny jednak Robertson ograł Trumpa a chińczykowi nie dał rady. Jeszcze lepsze wrażenie robi wygrana nad będącym w świetnej formie Murphy'm który w cuglach wygrał Mastersa i tutaj też był w formie gdzie wygrał 2 mecze po 5 : 0 a jednak chińczyk go pokonał. Liczę na Yuana Sijuna, który mam nadzieję, że wygra przynajmniej 5 partii w dzisiejszym półfinale.
0
Godzina: 20.00
Spotkanie: Sijun Hawkins
Typ: Sijun handicap +1.5 frejma
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale :
German Masters 2025 (27.01 - 2.02.2025)
German Masters 2025 27 stycznia - 2 lutego 2025 German Masters to jeden z ulubionych turniejów w kalendarzu zawodników, głównie przez świetną atmosferę tworzoną przez berlińską publiczność. Swoje robi również zjawiskowy Tempodrom, w którym rozgrywany jest ten turniej, przez wielu oceniany...
forum.bukmacherskie.com
Półfinały German Masters. Gramy do 6 wygranych partii. Zagrają Chińczyk Sijun z doświadczonym Barrym Hawkinsem. Idę w stronę Chińczyka. Podoba mi się jego gra w tym turnieju. Widać, że forma jest i nie pęka. Świadczą o tym wygrane w decydujących partiach z doswiadczonymi zawodnikami takimi jak Robertson czy Murphym. Mecz meczowi nierówny jednak Robertson ograł Trumpa a chińczykowi nie dał rady. Jeszcze lepsze wrażenie robi wygrana nad będącym w świetnej formie Murphy'm który w cuglach wygrał Mastersa i tutaj też był w formie gdzie wygrał 2 mecze po 5 : 0 a jednak chińczyk go pokonał. Liczę na Yuana Sijuna, który mam nadzieję, że wygra przynajmniej 5 partii w dzisiejszym półfinale.
0
Ostatnio zmieniony przez deepred: