>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.02.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka, PlusLiga
Godzina 17:30
Spotkanie : PGE SKRA BEŁCHATÓW vs Ślepsk Suwałki
Typ : PGE SKRA BEŁCHATÓW ( -1,5 seta )
Kurs : 1.53
Bukmacher : Fortuna

Dzisiaj tylko jedno spotkanie na polskich Plusligowych parkietach. Mianowicie SKRA Bełchatów gości przyjezdnych z Suwałk. W mojej opinii mecz ma wyraźnego faworyta. Zespoły bezpośrednio pomiędzy sobą rywalizujące o awans do playoffów. Dzielą ich jedynie 3 pkt, Skra 30pkt, Ślepsk 27pkt (Skra jedno spotkanie mniej). O ile pozycja Ślepska odzwierciedla ich możliwosci, to SKRA zdecydowanie poniżej swoich możliwości. Zdają sobie sprawę ze swojego położenia i nie widzę możliwości, aby mogli stracić czujność choć na chwilę.
Jak dla mnie dziś szybkie 3 sety. Na wszelki wypadek zostawiam jednak sobie opcję możliwości straty 1 seta przez gospodarzy

Atakujący: Petkovic vs Bołądź
Rozegrywający: Łomacz vs Tuaniga
Przyjmujący: Sander. Ebadipour, Katić vs Waliński, Rosseaux, Klinkenberg
Środkowi: Bieniek, Huber, Kłos vs Takvam, Rudzewicz, Sapiński
Libero: Piechocki vs Czunkiewicz

Według moich spostrzeżeń gości zwyczajnie nie mają atrybutów, żeby zagrozić tak mocno personalnej Skrze.

PGE SKRA BEŁCHATÓW (-1,5 seta) kurs. 1,53 Fortuna

53

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +56
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia Premiership
Godzina: 20:45
Spotkanie: Watford - QPR
Typ: Watford
Kurs: 1,85
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Witam dzisiaj wybieram spotkanie na drugoligowym froncie w Anglii, pojedynek pomiędzy Watfordem, a QPR. Gospodarze to mocny zespół jak na warunki Championship i na pewno za cel postawiono im awans. Obecnie po 26 kolejkach mają na swoim koncie 47 punktów i zajmują czwartą pozycję w tabeli. Miejscowi są szczególnie mocni na "własnych śmieciach" i prowadzą w klasyfikacji meczy domowych z bilansem 10-2-1 w bramkach 23:9.Ostatnie 4 spotkania to 10 punktów ugranych na rywalach: Huddersfield 2:0, Barnsley 1:0, Stoke 2:1, Millwal 0:0. QPR to ligowy średniak, drużyna nie mogąca marzyć o awansie, a zarazem za silna aby martwić się o utrzymanie na tym poziomie rozgrywkowym. Nie błyszczą również grając w delegacjach, ich bilans to 3-5-5 i bramki 12:17. Stawiam zdecydowanie na miejscowych, którzy przy wygranej przesuną się na 3 lokatę zrównując się punktami ze Swensea. W dzisiejszym meczu nie zagrają po stronie miejscowych: Dele-Bashiru, Foster, Kabasele, Perica, Quina i Success, a po stronie gości Amos, Owens oraz Wallace.

100

N 19,4K

nerfipro174

Użytkownik
Dyscyplina: Esport, Counter-Strike - Snow Sweet Snow Cup
Spotkanie: ENCE - Izako Boars
Typ: Izako Boars (+1.5)
Kurs: 1.73
Bukmacher: forBET
Analiza:
Bukmacherzy moim zdaniem aż za bardzo faworyzują w tym meczu drużynę ENCE. Drużyna ta będzie rozgrywała pierwszy mecz po prawie dwumiesięcznej przerwie. Przed przerwą radzili sobie fatalnie, seria 10 przegranych z rzędu to nie jest powód do domu. Mieli co prawda ogrom czasu, żeby potrenować i spróbować naprawić swoje błędy. Czy im się to udało? Zobaczymy dzisiaj. Po drugiej stronie natomiast Polska drużyna spod skrzydeł znanego streamera. Dziki po świątecznej przerwie wrócili w wyśmienitym stylu. Na 6 meczu zagranych wygrali wszystkie. Nie potrafię zrozumieć skąd bukmacherzy wzięli tak ogromny kurs na Dziki, ale spróbuję na tym skorzystać i zagram, że wygrają przynajmniej jedną mapę po bardzo ciekawym kursie.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, LaLiga
Spotkanie: Real Betis - Osasuna
Typ: Betis/Betis (1 połowa/mecz)
Kurs: 2,73
Godz: 21:00

Koledzy wyżej postanowili zagrać zakład łączony ja zaś postanowiłem zagrać czystą 1, nieważne w jakim rezultacie ważne, że 3 punkty zostaną u gospodarzy. Są ekipą zdecydowanie lepszą mimo sporych braków kadrowych u gospodarzy bo kontuzji w zespole jest naprawdę dużo to plus dla nich, że mają szeroką kadrę...
Goście już tak szerokiej kadry nie mają a kontuzji w zespole także nie brakuje.
Betis zajmuje 8 pozycję z szansą na awans na 7 miejsce przy wygranej i do europejskich pucharów będą tracili już zaledwie 2 punkty. Osasuna to 17 drużyna a więc ostatnia z tych "pewnych utrzymania" jednak wyprzedzają 1 drużynę zaledwie 1 strzeloną więcej bramką a drużyna, która traci do nich 2 punkty ma 2 zaległe spotkania. Tak więc widać, że goście o nic więcej nie powalczą niż utrzymanie się w lidze.
Osasuna na wyjazdach na 10 meczy wygrała zaledwie 1 spotkanie i strzeliła zaledwie 8 bramek czyli średnio nawet 1 bramki na mecz nie padają.
Myślę, że jeśli Betis od 1 minuty wejdzie bardzo dobrze w spotkanie to już w I połowie powinni napocząć rywala.

100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, La Liga
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Betis – Osasuna
Typ: over 3 azjan bramki
Kurs: 2.80
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Obie ekipy ostatnio zdecydowanie lepszy okres, po tym co było wcześniej tylko raz przegrały w ostatnich kolejkach ale to co mnie najbardziej cieszy to zaczęły strzelać, grać ofensywnie. Szczególnie w ekipie gości widać tą zmianę gdzie wreszcie coś poszło w ofensywę i do razy udało się wydostać ze strefy spadkowej, to musi nadal iść w tą stronę nie mogę z tego zrezygnować tym bardziej że dziś jadą do rywala który w defensywie mimo ostatnich zdecydowanie lepszych wyników potrafią zostawiać nadal mnóstwo miejsca, przestrzeni i się gubić w formacji defensywnej. Betis nadal pozostaje ekipą z największą ilości bramek straconych ale oni do tego dokładają ofensywę dlatego są na wysokim miejscu i dziś do strefy pucharowej mogą się zbliżyć tylko na dwa punkty. Betis ma ogromny potencjał w ofensywie i potrafi to wykorzystywać a ostatnio jak wspomniałem na fali wznoszące. Do tego obie ekipy mają swoje problemy kadrowe w defensywie min. kontuzje bramkarzy czy ważnych defensorów.

100

czaro82 507K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Portugalia
Godzina: 22 : 30
Spotkanie: Sporting - Benfica
Typ: Sporting lub remis i powyżej 1.5 gola
Kurs: 2.02
Bukmacher: forbet
Analiza:

Witam dziś późnym wieczorem dojdzie do ciekawego spotkania na półwyspie iberyjskim gdzie w derbach Lizbony Sporting podejmie Benficę. Zdecydowanie jeden trudniejszych rywali Sportingu z którym w ostatnich 10 ciu pojedynkach udało im się wygrać zaledwie raz. Dziś nadarza się okazja aby przełamać tą kiepską serię a to z paru powodów. Pierwszy z nich to forma w jakiej obecnie znajdują się gospodarze. W tym roku na stadionie Jose Alvalade pokonali FC Porto oraz dwukrotnie Bragę a są to drużyny z czuba tabeli. Ponadto w ekipie gości absencje w lini ataku a także niepewny występ filaru obrony. Na ten moment podopieczni Amorina Rubena z przewagą kilku oczek nad dwoma najgroźniejszymi rywalami do mistrza czyli Porto i Benfica. Uważam że powinni zagrać dobry mecz urywając punkty niewygodnemu rywalowi. Wynik po 1 także daję nam podwojenie stawki i ja w to wchodzę.

100

patryk7 736,3K

patryk7

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 2.Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hannover - VfL Osnabruck
Typ: Hannover
Kurs:1.71
Analiza:

Wygląda na to, że po wyjątkowo mrocznym starcie Hannover zmienił swoje oblicze w 2021 roku.
Turecki szkoleniowiec "Die Roten" Kenan Kocak i jego podopieczni skupili się na walce o Bundesligę. I chociaż do 3 lokaty w tabeli (baraże o Bundesligę) przed dzisiejszym meczem gospodarze mają stratę 10 punktów, to nadzieja pozostaje. Skład jest dzisiaj w zasadzie kompletny, forma dobra (w nowym roku 3 zwycięstwa w 5 kolejkach ligowych).
Osnabruck ma obecnie 4 punkty przewagi nad strefą barażową o utrzymanie. Forma fatalna (4 porażki w 5 meczach ligowych tego roku). Co więcej, ekipa Marco Grote nie potrafiła pokonać bramkarzy rywali w ostatnich trzech ligowych.
Hannover 96 to dobra drużyna gospodarzy, ostatnie 15 meczów u siebie to tylko 3 porażki (10-2-3).
Osnabruck kadrowo sporo słabsze i bez ligowego zwycięstwa od 3 stycznia (wyjazd Holstein Kiel 2:1). I jest mało prawdopodobne, aby ten negatywny trend został przełamany dzisiaj na HDI Arena.

71

Otrzymane punkty reputacji: +9
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, LaLiga
Spotkanie: Real Betis - Osasuna
Typ: Poniżej 4,5 ŻK
Kurs: 1,62
Analiza:
W temacie już kilka typów na ten mecz zostało podanych, głównie inni idą w kierunku gospodarzy i się z tym zgadzam, że powinni wygrać. Mi jednak rzucił się w oczy dość wysoki kurs na linię 4,5 żółtych kartek w opcji poniżej w Fortunie. Patrząc na ich ostatnie mecze ze sobą żółtych kartek było odpowiednio 5,6,3,3,5,4,3,1,8. Te najstarsze mecze, o których wspominam to odległa przeszłość, bo rok 2014. Oczywiście też trzeba brać pod uwagę kontekst danych meczów i ich wagę. Chodziło mi jednak o nakreślenie, że zazwyczaj tych kartek zbyt wiele nie ma w meczach tych drużyn. Sędziuje mecz Javier Alberola Rojas, który pokazuje bardzo mało kartek w ostatnim czasie, zupełnie jak nie hiszpański sędzia. Od czasu wznowienia rozgrywek La Liga po przerwie pandemicznej sędziował 16 meczów, a linię 4,5 żółtych kartek przekroczył tylko raz - w pierwszym meczu po przerwie, gdzie żółtych kartek pokazał 5. Kolejne 15 meczów z mniejszą liczbą kartek. Oczywiście można stwierdzić, że prawo serii może zadziałać i na złość dziś pokaże więcej kartek albo Osasuna może podostrzyć grę, gdyż walczą o utrzymanie w lidze. Ja jednak postanowiłem spróbować i myślę, że to najrozsądniejsza opcja na ten mecz.

62

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Portugalia
Godzina: 20:45
Spotkanie: Moreirense - Braga
Typ: Moreirense (handi +2)
Kurs: 1,58
Bukmacher: forbet
Analiza:

16. kolejka w Portugalii i aż dziw bierze, że obie ekipy dziela tylko 4 miejsca w tabeli. Braga tuż za wielką trójką - Porto, Sporting i Benfica na czwartym miejscu ze zdobytymi 30 punktami e 15 meczch, A Moreirense na 8 lokacie, ale juz tylko 18 punktów. Potem mocno płasko bo zajmujące ostatnią osiemnastą lokatę Farense ma 12 punktów. Ja w tym meczu wybieram dwubrakowe handi w strone gospodarzy. Dlaczego. Braga 3 oststnie mecze wyjazdowe to 3 porażki - 2 razy w lidze i raz w pucharze. ogółem w lidze na 8 spotkań 4 zwycięstwa i 4 porażki w bramkach 14:12. Z kolei Moreirese u siebie 13 punktów 3-4-1 i 11:8 w bramkach. Jak dołożymy do tego H2H to Gospodarze u siebie albo wygrywają, albo remisują albo ulegają Bradze tylko 1 bramką. Dlatego wydaje mi sie że 2-bramkowy handi to jest bezpieczne rozwiązanie na dzisiejszy wieczór.

100

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Włochy Serie B
Spotkanie: Reggina - Salernitana
Typ: x2
Kurs: 1.70
Bukmacher: sts
Analiza:

Witam !
Sprobuje wrocic do pisania analiz na ile czas pozwoli. Kieruje sie wlasnymi metodami typowania .
A wiec na szybko gdyz 30 min do rozpoczecia meczu na zapleczu ligi wloskiej. Zajmujaca 16 miejsce Reggina podejmie u siebie Salernitane plasuje sie na wysokim 6 miejscu. Goscie po solidnym laniu od lidera Empoli 5:0 beda chcieli zgarnac dzis kolejne 3pkt. A gdzie ich szukac jesli nie u druzyny z koncowki tabeli. Czysto pilkarsko ide w kierunku gosci. Zostawiam sobie margines bledu i polecam opcje z podporka x2 po solidnym kursie . Zas jesli chodzi o historie to owszem dawno dawno temu mieli spotkania 6za0 ale na jesieni ubieglego roku mecz zakonczony remisem 1:1. Kursy dzis takze najlepiej wskazuja pod X dlatego wlasnie ja biore x2 i licze na prosty i przyjemny +.
Pozdrawiam

70

Otrzymane punkty reputacji: +1
nuski 4,3K

nuski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy Serie C, Group B
Spotkanie: Carpi - Mantova
Typ: Powyżej 3.5 Gola
Kurs: 3.40
Bukmacher: iforbet
Analiza:
Mój ostatni mecz, zamykający kupon. Na ostatnie 10 meczy gospodarzy w połowie z nich padło powyżej 3.5 gola, z czego 5 ostatnich domowych spotkań 3 kończyły się overem. Goście również często tracą lub strzelają sporo goli. Ganz oraz Guccione zajmują 3 i 4 miejsce najlepszych strzelców, tracąc tylko 2 i 3 gole do lidera klasyfikacjni strzelców. Doskonała okazja żeby poprawić swój dorobek w meczu z Carpi którzy tracą sporo goli. Przewiduje tu szybki mecz z golami po obu stronach - przewidywani wynik 2:2

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Portugalia, Primeira Liga
Godzina: 22:30
Spotkanie: Sporting - Benfica
Typ: powyżej 35,5 fauli
Kurs: 2,05
Bukmacher: TOTALbet
Analiza:

Derby Lizbony i to w momencie gdzie obie drużyny wysoko w tabeli. Sporting lideruje i do tej pory nie zaznał goryczy porażki, Benfica na 4 miejscu z 6 punktami straty. Jak widać porażka gości w tym spotkaniu może zwiększyć ich stratę już do 9 oczek a to może być już trudne do odrobienia. Pomimo braku kibiców na trybunach, którzy dodatkowo podgrzaliby atmosferę na trybunach liczę na ostre i brzydkie spotkanie w którym piłkarze popełnią sporo przewinień. W ostatnich latach na stadionie dzisiejszych gospodarzy Estádio José Alvalade ich nie brakowało: 36, 48, 33, 47, 39 i ostatnio 28.

100

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Portugalia
Godzina: 22:30
Spotkanie : Sporting - Benfica
Typ : Suma kartek powyżej 7,5
Kurs : 2,6
Bukmacher : Forbet

Analiza:

W dzisiejszych analizach pojawił się już typ na to konkretne zdarzenie i linia powyżej 6,5 kartek wydaje się bardziej prawdopodobna, to jednak zaryzykuję swój wybór na przynajmniej albo aż 8 kartek w meczu.

Derby Lizbony od zawsze słynęły z brutalności i sporej ilości fauli. Mecz o dominację drużyny w mieście dodatkowo nakręca zawodników, którzy grają z większą niż zazwyczaj zaciętością, co często kończy się kartkami.

W tabeli na prowadzeniu Sporting z 39 punktami, dalej Porto (38 pkt.) i na trzeciej pozycji Benfica, która zgromadziła do tej pory 33 oczka. Oba zespoły przystąpią do tego meczu bez większych osłabień, także możemy spodziewać się pojedynku na dobrym poziomie. Jak wspominałem już wcześniej w meczach Sportingu z Benficą zawodnicy często oglądali kartki więc mam nadzieje, że i dzisiejszego wieczoru sędzia będzie miał co robić i kogo temperować :)

160

Otrzymane punkty reputacji: +47
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom