C
259,7K
czary-mary
Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka, PlusLiga
Godzina 17:30
Spotkanie : PGE SKRA BEŁCHATÓW vs Ślepsk Suwałki
Typ : PGE SKRA BEŁCHATÓW ( -1,5 seta )
Kurs : 1.53
Bukmacher : Fortuna
Dzisiaj tylko jedno spotkanie na polskich Plusligowych parkietach. Mianowicie SKRA Bełchatów gości przyjezdnych z Suwałk. W mojej opinii mecz ma wyraźnego faworyta. Zespoły bezpośrednio pomiędzy sobą rywalizujące o awans do playoffów. Dzielą ich jedynie 3 pkt, Skra 30pkt, Ślepsk 27pkt (Skra jedno spotkanie mniej). O ile pozycja Ślepska odzwierciedla ich możliwosci, to SKRA zdecydowanie poniżej swoich możliwości. Zdają sobie sprawę ze swojego położenia i nie widzę możliwości, aby mogli stracić czujność choć na chwilę.
Jak dla mnie dziś szybkie 3 sety. Na wszelki wypadek zostawiam jednak sobie opcję możliwości straty 1 seta przez gospodarzy
Atakujący: Petkovic vs Bołądź
Rozegrywający: Łomacz vs Tuaniga
Przyjmujący: Sander. Ebadipour, Katić vs Waliński, Rosseaux, Klinkenberg
Środkowi: Bieniek, Huber, Kłos vs Takvam, Rudzewicz, Sapiński
Libero: Piechocki vs Czunkiewicz
Według moich spostrzeżeń gości zwyczajnie nie mają atrybutów, żeby zagrozić tak mocno personalnej Skrze.
PGE SKRA BEŁCHATÓW (-1,5 seta) kurs. 1,53 Fortuna
53
Godzina 17:30
Spotkanie : PGE SKRA BEŁCHATÓW vs Ślepsk Suwałki
Typ : PGE SKRA BEŁCHATÓW ( -1,5 seta )
Kurs : 1.53
Bukmacher : Fortuna
Dzisiaj tylko jedno spotkanie na polskich Plusligowych parkietach. Mianowicie SKRA Bełchatów gości przyjezdnych z Suwałk. W mojej opinii mecz ma wyraźnego faworyta. Zespoły bezpośrednio pomiędzy sobą rywalizujące o awans do playoffów. Dzielą ich jedynie 3 pkt, Skra 30pkt, Ślepsk 27pkt (Skra jedno spotkanie mniej). O ile pozycja Ślepska odzwierciedla ich możliwosci, to SKRA zdecydowanie poniżej swoich możliwości. Zdają sobie sprawę ze swojego położenia i nie widzę możliwości, aby mogli stracić czujność choć na chwilę.
Jak dla mnie dziś szybkie 3 sety. Na wszelki wypadek zostawiam jednak sobie opcję możliwości straty 1 seta przez gospodarzy
Atakujący: Petkovic vs Bołądź
Rozegrywający: Łomacz vs Tuaniga
Przyjmujący: Sander. Ebadipour, Katić vs Waliński, Rosseaux, Klinkenberg
Środkowi: Bieniek, Huber, Kłos vs Takvam, Rudzewicz, Sapiński
Libero: Piechocki vs Czunkiewicz
Według moich spostrzeżeń gości zwyczajnie nie mają atrybutów, żeby zagrozić tak mocno personalnej Skrze.
PGE SKRA BEŁCHATÓW (-1,5 seta) kurs. 1,53 Fortuna
53
Ostatnio zmieniony przez ibis: