>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 09.11.2012 (piątek)

Status
Zamknięty.
bezcenny 3,1K

bezcenny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja Ligue 2
Spotkanie: Nantes + Chateauroux
Typ: remis
Kurs: 3,50
Bukmacher: bet365

Lider Ligue 2 podejmuje dzisiaj Chateauroux, zespół który najczęściej remisuje w lidze. Gospodarze mają dobrą passę w ostatnich 5 meczach wygrali aż 4. Mają 25 punktów, 2 punkty przewagi nad Caen i Monaco. Występ Serge Gapke, Chaker Alhadhur i Damiena Mayenga stoi pod znakiem zapytania, ale na pewno nie zagra Pancrate który jest kontuzjowany. Goście na 13 spotkań 8 remisów remisując ostatnio z Dijon u siebie 2:2 wynik trochę niesprawiedliwy z przebiegu gry. W Chatearoux ma nie zagrać Rummy Fournier. Zmierzą się dwa zespoł w bardzo dobrej formie. Nantes z odrobine większym szczęściem niż Chateauroux, który pokazał że może grać świetne mecze z Wielkimi Nazwami Ligue 2, jakim niewątpliwie jest na pewno również Nantes.
Wg. mnie najbardziej prawdopodobnym wynikiem będzie tu remis.
Również w H2H na 9 meczy między tymi drużynami aż 6 skończyło się remisem.
Nantes - Chateauroux 3:0
Chateauroux - Nantes 2:2
Nantes - Chateauroux 0:0
Chateauroux - Nantes 0:0
Nantes - Chateauroux 1:1
✅250

W 606

wanderlei

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska
Spotkanie: Ruch - Lechia
Typ: obie strzelą
Kurs: 1,95
Bukmacher: WilliamHill

W pierwszym meczu w 11. kolejce T-Mobile Ekstraklasy, Ruch Chorzów przed własną publicznością podejmował będzie Lechię Gdańsk.Lechia jest aktualnie na 7 miejscu w tabeli i o 1 punkt wyprzedza dzisiejszego rywala który jest lokatę niżej.
Lechia od początku sezonu gra w kratkę. Co ciekawe, zdecydowanie lepiej radzą sobie w meczach wyjazdowych, z których przywieźli 12 z 15 dotychczas zdobytych punktów.Ruch to znowu drużyna która lepiej radzi sobie u siebie chociaż ostatnio pokonali w wyjazdowym meczu Piast Gliwice co na pewno podniosło morale druzyny z Chorzowa. W Ruchu z powodu kontuzji wykluczeni z gry do końca rundy są Łukasz Janoszka, Gabor Straka i Marek Zieńczuk. Przeciwko Lechii nie zagra również Andrzej Niedzielan, a pod znakiem zapytania stoi występ Marka Szyndrowskiego.
Z poważnymi problemami boryka się również Lechia . Już wcześniej na liście kontuzjowanych znajdowali Bartosz Kaniecki, Sebastian Małkowski, Lewon Hajrapetjan, Marko Bajić i Andreu. Po ostatnim spotkaniu dołączyli do nich Sebastian Madera i Abdou Razack Traore.
Brak Razacka bedzie szczególnie widoczny ale myślę że i bez niego Lechia jest w stanie strzelić bramkę w Chorzowie.Według mnie wynik meczu może być coś koło remisu lecz wątpię by był to bezbramkowy remis.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Turecka Superliga
Spotkanie: Besiktas - Bursaspor
Typ: 1
Kurs: 2.20

O 19 czasu polskiego rozpocznie się spotkanie Besiktasu Stambuł z Bursasporem. Liga turecka nie dzień dzisiejszy uległa małemu przewartościowaniu ,gdyż czołowe firmy z poprzednich sezonów: Fenerbahce,Sivasspor ,Trabzonspor czy właśnie dwie wyżej wymienione ekipy ustępują miejsca Antalyasporowi ,który w tamtym sezonie bronił się przed spadkiem czy Eskisehirsporowi. Jednak by nie dać odskoczyć pierwszemu w tabeli Galatasaray oba zespoły będą chciały dzisiaj zdobyć 3 punkty. Remis nie jest żadnym sukcesem dla nikogo. Bursaspor może upatrywać swojej szansy w tym ,że ekipa ze Stambułu straciła punkty ze wszystkimi &quot;lepszymi&quot; drużynami u siebie :Trabzonspor, Galatasaray potrafiły wyciągnąć po punkcie ,a Sivasspor nawet wygrać. Jednak ostatnio forma dzisiejszych gospodarzy uległa poprawie. 7 punktów w ostatnich 3 meczach napawa optymizmem. Dzięki temu BEsiktas awansował na 7 pozycje ze stratą 6 oczek do lidera. Bursaspor po serii remisów przełamał się niespodziewanie z Trabzonsporem ,jednak w ostatniej kolejce przegrał u siebie 1:two:zoltakartka:. Skład Besiktasu ulegnie zmienia pomimo ostatniego zwycięstwa 3:0. Na pewno nie zagra Ozyakup ,który pauzuje za czerwoną kartkę. Niezdolni są też na pewno Quaresma ,Toraman i Pektemek. Bursa bez większych nieobecności ,niepewny jest występ jedynie bramkarza Carsona i napastnika Pinto. Wielkim atutem Czarnych Orłów jest fakt rozgrywania tego meczu na İnönü Stadium i do tego z powodu bezpieczeństwa meczu nie zobaczą kibice gości. Statystyki spotkań pomiędzy tymi ekipami są zdecydowanie na korzyść Besiktasu. 35 zwycięstw gospodarzy do 16 gości. Ostatnie 4 spotkania zakończyły się wiktoriami Czarnych Orłów. Uważam drużynę ze stolicy za faworyta tego spotkania. Na pewno mecz będzie wyrównany ,jednak Almeida wraz kolegami powinni dać radę przechylić szale zwycięstwa na swoją korzyść.
Prawdopodobne składy:
Besiktas:

McGregor, Hilbert, Sivok, Toraman, Ersan ,Olcay, Necip, Fernandes, Uğur Holosko, Almeida

Bursaspor:
Carson ,Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, Murat, Belluschi, N&#39;Diaye, Vederson
Batalla, Bangura
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +6
psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - Barclays ATP World Tour Finals - Group A
Spotkanie: Novak Djokovic – Tomas Berdych
Typ: Tie-break w pierwszym secie
Kurs: 4.33 Bukmacher: bet365

Spotkanie dwóch czołowych graczy globu, którzy obaj mają szanse na awans do półfinału. Djokoviciowi wystarczy wygranie seta, żeby mieć pewne 1 miejsce bez oglądania się na kogokolwiek. Co więcej, jeśli Murray zgubi seta z Tsongą, to Serb i tak będzie pierwszy nawet jeśli wtopi 0-2. Pod poniższym linkiem (http://www.atpworldtour.com/Rankings...fications.aspx) są opisane wszystkie możliwe warianty, polecam pkt. 8 i 9. Bilans H2H zdecydowanie na korzyść Djokovicia (http://www.tennisbetsite.com/head-to...s-berdych.html), wygrał 8 ostatnich potyczek, ale wiele z nich było bardzo wyrównanych. W pięciu z nich Berdych wygrał seta, a w dwóch kreczował, więc jak widać potencjał na długi mecz jest duży. Tak jak napisałem wyżej, Djokovic potrzebuje ledwie seta by zabukować sobie pierwsze miejsce i ominąć w półfinale Federera, co oznacza, że może sobie nawet pozwolić na porażkę w tym meczu. Oczywiście nikt tu nie mówi, że jeśli Djoko ugra seta, to odpuści grę, ale w naturalny sposób w takiej sytuacji przychodzi rozluźnienie, koncentracja spada i już później bardzo trudno wrócić na odpowiedni poziom. Berdych musi wygrać, by mieć jakiekolwiek szanse i jestem pewien, że zrobi wszystko, by tak się stało. Nawierzchnia w 02 Arena bardzo pasuje Czechowi i wydaje mi się, że będzie w stanie doprowadzić do przynajmniej jednego długiego seta, co powinno załatwić sprawę overa. Co więcej, obaj zdążyli pokazać, że świetnie potrafią bronić breakpointów, są w ścisłej czołówce w tej klasyfikacji (Berdych 71%, Djokovic 69%), więc raczej wykluczone, żebyśmy widzieli dużo przełamań. Jeśli obaj tenisiści będą mieć przyzwoity dzień serwisowy, to jest duża szansa na tie-breaka w którymś z setów. Najbardziej prawdopodobne, że stanie się to w 1. Secie, kiedy obaj tenisiści są jeszcze pełni energii i sił, a co za tym idzie bardziej precyzyjni w swoich uderzeniach. Według mnie ten typ po takim kursie jest jak najbardziej wart swojego ryzyka.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,EUROPA: Karjala Cup
Spotkanie: Finlandia - Czechy
Typ: 2
Kurs: 3.23
Bukmacher: Pinnacle
09.11.2012 17:30

Analiza:
To już drugie spotkanie dla obu ekip w tym małym ale silnie obsadzonym turnieju.Oba zespoły są bardzo mocne i żadne wygranej w kolejnym meczu.W sumie obie ekipy po jednym spotkaniu już wygrały.Finowie po zaciętym i z odwiecznym rywalem Rosja dopiero po rzutach karnych.Czesi pokonali pewnie w regulaminowym czasie drużynę ze Szwecji.Bardzo wysoki jest kurs na czechów ale myślę że buki ich nie doceniają.mają w swym składzie graczy z NHL i to jest ich siła napędową. Plekanec ,Tlustý czy Zidlicky wczoraj pokazali że są w formie i bardzo dużo od nich zależy.W składzie finów nie widzę takich gwiazd jak u czechów. Będzie to z pewnością zacięte spotkanie i na bardzo wysokim poziomie.Nie liczę tutaj na grad bramek ale na minimalną wygraną graczy rodem z Czech.Bilanse między nimi są na korzyść widowiska, bo obie ekipy między sobą grają w kratkę.Raz jedna raz druga drużyna.dziś jednak myślę że Czesi naprawdę przyłożyli się do tego turnieju.mają w składzie swoje gwiazdy i myślę że to właśnie one przyczynią się do zwycięstwa na d zespołem Finlandii.
✅223

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 3

bodex

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Plus Liga (M)
Spotkanie: Kędzierzyn - Koźle - Jastrzębski Węgiel
Typ: Handicap -1,5
Kurs: 1,65

Analiza: Na dzisiejszy dzień wybrałem pierwsze spotkanie 6 kolejki, jak dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze nawet nie przekonuje mnie ostatnia wygrania Jastrzębskiego z PGE Skrą, jak dotąd ZAKSA jest niepokonana w lidze i na pewno tak zostanie po dzisiejszym meczy, goście natomiast w tym sezonie nie radzą sobie na wyjazdach. Kolejnym ciekawym aspektem jest iż gospodarze wygrywają mecze u siebie 3-0 lub 3-1 a goście tak samo przegrywają dlatego postanowiłem obstawić zwycięstwo gospodarzy z handicapem ponieważ nie spodziewam się ze przyjezdni ugraja więcej niż 2 sety.
zły zapis

marfik007 14

marfik007

Użytkownik
Piłka Nożna. Ekstraklasa
Widzew Łódź - Lech Poznań (godz. 20:45)
Typ: Obydwie drużyny strzelą
Kurs: 2,10
Bet365

Analiza:
Po wczorajszych emocjach w związanych z Ligą Europejską wracamy na krajowe podwórko i tu czekają na nas dwa spotkania Ruch Chorzow - Lechia Gdanska oraz Widzew Łódź - Lech Poznań. Obydwa spotkania godne uwagi. My zajmiemy się drugim spotkaniem, które odbędzie się w Łodzi. Kolejorz pokonał ostatnio piłkarzy z Krakowa i po 10 kolejkach zamuje obecnie 4 pozycje z tą samą ilością punktów co Polonia Warszawa i Górnik Zabrze. W tym psotkaniu na pewno liczą na 3 punkty, gdyż pokonana przez nich Biała Gwiazda wygrałą z podopiecznymi Mroczkowskiego. Drogą dedukcji powinno się stawiać na piłkarzy Lecha. Podobnie myślą też bukmacherzy, którzy w roli faworyta stawiją zespół z Poznania. Ja myślę natomiast inaczej. Wdziew nie może być w tym starciu lekceważony, ich 6 miejsce też swiadczy o pewnym poziomie. Na swoim stadionie będą bardzo niewygodnym rywalem dla Poznaniaków. Oczywiście, każdy chyba wie jak wygląda sytuacja w Polskiej Ekstraklasie, każde spotkanie trzeba rozpatrywać indywidualnie. Dlatego myślę, żę lepsza obecnie forma Lecha w stosunku do Widzewia nie będzie miała w tym spotkaniu większego znaczenia. Po rozważeniu tych informacji, trzeba zastanowić się nad tym w tym spotkaniu. Dla mnie typ: obydwie drużyny strzelą, wydaje się warty zaryzykowania mimo niekorzystnej statystyki h2h. Pozdrawiam
⛔100

jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Anglia, Championship
Spotkanie: Middlesbrough FC - Sheffield Wednesday
Kurs: 1.94
Bukmacher: Betfair
Analiza: Szesnastą kolejkę rozpoczną w piątek drużyny Middlesbrough i Sheffield zajmujące odpowiednio drugie i dwudzieste na chwilę obecną miejsca w lidze. Gospodarze wracają po trzech meczach zarówno w lidze jak i pucharze na własne boisko i myślę, że nie powinni mieć kłopotu ze zdobyciem kompletu punktów. Radzą sobie w tym sezonie bardzo dobrze i na pewno zwietrzyli już szansę na awans. Muszą w takim wypadku wygrywać z drużynami pokroju Sheffield. Goście odbili się niedawno od dna wygrywając z Peterborough i Ipswich ( drużyny te znajdują się w strefie spadkowej). Jednak większość pozostałych meczów Sheffield przegrywa. Nie zostawiam im większych szans w tym meczu. Już remis byłby sporą niespodzianką a kurs na zwycięstwo zachęcający.
⛔100 powtórzony typ

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Dania Superliga
Spotkanie - Horsens : Aarhus
Typ - Aarhus strzeli powyżej 1,5 gola
Kurs - 2.37
Buk - Bet365
Analiza :

Dzisiaj postawię na mecz w Duńskiej Superlig pomiędzy Horsens a Aalborg . Przeanalizuję gospodarzy : zajmują obecnie po 15 kolejkach 7 miejsce z dorobkiem 20 pkt jednak większość tego dorobku punktowego osiągnęli na wyjazdach bo 13 w domu 7 , mecze domowe to 8 spotkań i bilans 1-4-3 oraz 8 zdobytych i aż 17 straconych goli nie wygląda najlepiej porównując np. do wyjazdów 3-4-0 i 8:3 .
Teraz goście : najlepiej jak do tej pory drużyna grająca na wyjazdach i tak 7 spotkań i bilans 5-0-2 no i te gole 18:9 ( tu duży plus w stronę gości ) .
W tabeli zajmują wysokie bo 4 miejsce ich dorobek to 25 pkt przy bilansie 7-4-4 i bramki 28:19 . Z ostatnich 5 meczy na wyjazdach zapisali na swoim koncie komplet 15 pkt no a z zdobywaniem goli nie mieli żadnego problemu bo wyniki to 1:4 , 0:4 , 1:2 , 0:3 i 2:4 ( tu też daję im + ) Pierwszy mecz pomiędzy nimi w tym sezonie także na terenie Horsens to wynik 1:4 dla Aarhus , jedyna statystyka w której lepiej wychodzą gospodarze to ich H2H gdzie na 17 spotkań bilans 8-5-4 i 20:19 ( pomimo złej dla Aarhus statystyki to możemy zauważyć stosunek bramkowy tylko 20:19 ) a na terenie Horsens ten bilans 4-5-2 i bramki 11:12 no tu też możemy zauważyć że nawet lepiej w bramkach Aalborg , tak więc sumując to wszystko liczę że goście są w stanie zdobyć 2 gole , no ale statystyki statystykami a dzisiaj zostanie zapisana nowa jaka? Zobaczymy . Pozdrawiam !

⛔100

akade 41

akade

Użytkownik
Novak Djokovic – Tomas Berdych
Typ: over 97.5minut
Kurs 1.87
Unibet

tak jak już użytkownik Psotnik napisał wyżej, zapowiada nam się bardzo ciekawy mecz. Ja dodać od siebie mogę, że ostatnio Djokovic z Murrayem. Zagrali 3sety i rozluźnienie Djokovica i skupienie nerwusa Murray&#39;a dało bardzo zacięty pojedynek - reasumując. Tutaj Djoko potrzebuje 1set aby mieć wyjście z nr1. Wydaje mi się, że będzie robił wszystko aby wygrać 1set, a potem zagra pewnie dalej swoje, ale wątpię aby Berdych dał też tak łatwo sobie 2:0 i jakieś 6:3, 6:2 może. Liczę na walkę punkt za punkt. Zresztą w dziale finału, jakoś tak zgodne zdanie kilku typerów. Wiec typ raczej nie wystrzelony w niebo.
✅87

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
koszykowka, BBL, 9.11, 19:30
Bremerhaven - Hagen
typ: -13,5 pkt Bremerhaven
3,38
bet365
Analiza
Dzis w spotkaniu 9. kolejki niemieckiej, BBL Bremerhaven na wlasnym parkiecie podejma Phoenix Hagen. Niewatpliwymi faworytami spotkania wydaja sie byc gospodarze. Choc Bremerhaven spisuje sie na poczatku sezonu w kratke. Bremerhaven jak do tej pory moze pochwalic sie bilansem 4-4. Trzeba jednak przyznac, ze w porownaniu do poczatku rozgrywek forma Eisbaren wyraznie zwyzkuje i na ta chwile jest calkiem niezla. Bremerhaven wygralo cztery sposrod pieciu ostatnich spotkan, w tym m.in. z Oldenburgiem i Frankfurtem. Ich dzisiejsi przecwnicy natomiast w odwrocie, o ile calkiem niezle zaczeli rozgrywki, to teraz ich forma nie jest najwyzsza. Hagen sposrod czterech ostatnich spotkan przegrali az trzy. Bremerhaven ma w tym sezonie powalczyc o puchary, do tego jednak potrzebne sa zwyciestwa. Eisbaren na papierze wyglada duzo lepiej od druzyny Hagen, ich forma rowniez jest wyzsza, zagraja na wlasnym parkiecie, wszystko wskazuje wiec na gospodarzy.
⛔100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna- Bundesliga
Spotkanie: Mainz-Nurnberg
typ: goscie over 0,5 gola
kurs: 1,50
bukmacher: Sportingbet
analiza: Gracze z Norymbergi bo fatalnej serii spotkan bez zwyciestwa wreszcie zdolali zgarnac 3pkt pokonujac Wolfsburg 1:0. Mecz ten byl spotkaniem 2 druzyn majacych noz na gardle i bardzo zmotywowanych gdyz goscie w tym spotkaniu mieli nadzieje na potwierdzenie tego , ze kryzys , ktory ich dopadl jest juz przeszloscia. Po dobrej grze wygrali jednak gospodarze- moze i skromnie ale mieli szanse przynajmniej na jeszcze jedna bramke. Reasumujac-uwazam , ze Nurnberg kryzys ma juz raczej za soba i nawet jesli nie zdola wywiezc z Moguncji chocby remisu to beda w stanie zdobyc chocby bramke. Jest to tym bardziej realne poniewaz Mainz u siebie nie stracilo gola juz od 4 spotkan a jak na takiego sredniaka to wynik az nadto okazaly. Norymberga zas od 2 wyjazdowych potyczek pozostaje bez gola tak wiec jest to dobra chwil na przelamanie obu serii.
✅50

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Piłka Nożna 2 LIGA NIEMIECKA
Aue-Braunschweig
Kurs: 3.8
Bet365
Analiza; witam mam dzisiaj meczyk godny postawienia troche ryzykowny ale raczej pewny. 2 liga niemiecka jest raczej przewidywalna ale jak kazda liga przynosi czasem niespodzianki. 13 w tabeli Aue zmierzy sie z liderem. bilans gospodarzy 3-3-6 bilans gosci 9-3-0. dzisiaj bedzie ten mecz w ktorym goscie czyli lider zaliczy 1 porazke w tym sezonie.gospodarze dobrze graja a zajmuja slabo pozycje w tabeli.gospodarze u siebie maja bilans 3-2-1 a goscie na wyjazdach maja bilans 3-2-0. Aue u siebie duzo strzelaja a malo traca bramek 12-4 a lider na wyjazdach malo strzela i malo traci 8-2. czyli dzisiaj mecz dobrych tylow to znak ze jedna dobra akcja moze rozdac punkty w tym spotkaniu. moim skromnym zdaniem czlowieka ktory uczy sie bukmecherki od kilku dobrych lat gospodarze wygraja jedna bramka duze prawdopodobienstwo ze padnie wynik 1;0. JESLI POMOGLEM KLIKNIJ DZIEKI LUB NAPISZ NA GG
⛔100

M 1

mat-bet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja Superliga
Data: 09.11.2012r. godz. 19:00
Spotkanie: Sivasspor - Eskisehirspor
Typ: X2)
Kurs: 1,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Jedenasty w tabeli Sivasspor zagra z piąta ekipą poprzedniego sezonu tureckiej Superligi – Eskisehirspor. Dla mniej widzących w obu drużynach występują Polacy – Kamil Grosicki jest zawodnikiem gospodarzy, natomiast Patryk Małecki gra w drużynie przyjezdnych (Eskisehirspor). Przechodząc do meczu, wydaję się, że Sivasspor podobnie jak w poprzednim sezonie nie powalczy nawet o europejskie puchary , co więcej będą oscylowali gdzieś w granicach 8-12 pozycji, jeżeli w ich grze nic się nie poprawi. Jestem zdania, że w tym meczu poprawić się nic nie powinno co więcej, wykorzystam szansę i pójdę w stronę drużyny Eskisehirspor. Gospodarze w ostatnim meczu przegrali z Ordusporem 0:2, i o ile też porażki można było się spodziewać to sprzed dwóch kolejek zaskoczyła wszystkich miłośników tureckiego futbolu – Sivasspor - Akhisar 1:2. W tym czasie przyjezdni tylko zremisowali z Elazigsporem, jednak w ostatniej kolejce nie dali większych szans Gaziantepsporowi, gromiąc ich w domu 4:0, i tutaj widać, sile ofensywną drużyny Ersuna Yanala (goście strzelają średnio 2.1 bramki na mecz).
Może i Eskisehirspor nie błyszczy w meczach wyjazdowych, gra słabiej niż u siebie , ale Siva także nie radzi sobie dobrze nawet w domu. Warto wspomnieć, że gospodarze wygrali tutaj tylko jeden mecz, zremisowali m.in. ze słabym Mersinem, remis z Fenerbahce można zrozumieć, każdy wie jaka silą Fener dysponuję, ale była także wspomniana porażka 2 kolejki temu.
Goście wywieźli punkt w meczu z liderem to już może dawać do myślenia, co więcej w poprzednim sezonie wygrali tutaj z Sivassporem 3:1, mają, więc patent na gospodarzy.
W obecnej formie nie wydaję się, żeby Sivasspor mógł wywalczyć tutaj trzy punkty, raczej o pełną pulę walczyć będą goście, a minimum jeden punkt zdobyć tutaj powinni.
⛔100

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis, Barclays ATP World Tour Finals - Grupa A
Spotkanie: Novak Djokovic - Tomas Berdych
Kurs: 4,75
Bukmacher: SportingBet
Analiza:
Ogólnie zależność jest taka, że Djoko po dwóch zwycięstwach w grupie, dzisiaj może się trochę wyluzować, bo nie musi tego spotkania wygrać, a i tak awansuje do półfinału. Będzie mu jednak zależało, bo raz, że to Djokovic (ta), a dwa, żeby nie spotkać się z Federerem w kolejnym meczu (zwycięzcą grupy B). Pamiętam jak odpuścił sobie Turniej Mistrzów rok temu i mu bym dzisiaj ani grosza nie powierzył. Berdych natomiast będzie walczył o każdą piłkę, gdyż jego losy są jeszcze niejasne. Przegrał w trzech setach z Murrayem, a wygrał z Tsongą. Żeby zapewnić sobie wyjście, musi dzisiaj pokonać Novaka. Jego gra jest tutaj bardzo spoko, dużo wygrywa serwisem, czasami zaskakuje w wymianach, na pewno nie będzie też stronił od ryzyka, co może się opłacić. Realny tie-break, w którym taki serwisant jak on, ma dużo do powiedzenia. Warto.
⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka Bułgaria
Spotkanie: Levski Sofia - Marek Dupnitsa
typ: 1
kurs: 2,50
bukmacher: bet365

W meczu siatkarskiej ligi bułgarskiej mężczyzna dojdzie do bardzo ciekawego meczu w Sofii gdzie miejscowy Levski Siconco podejmie mistrza kraju Marka Dupnitse. Faworytem bukmacherów tego meczu są goscie, aczkolwiek kursy od wczoraj znacznie spadły na zwycięstwo Levskiego. Po dotychczasowych rozegranych 4 kolejkach na prowadzeniu jest Marek Dupnitsa, który nie zaznał jeszcze porażki w rozgrywkach. Levski Sofia zajmuje zaś szóste miejsce w tabeli notujac na swoim koncie dwie porazki i dwa zwycięstwa. Mimo to uważam że to Levski wygra ten mecz ponieważ w swym składzie ma dużo lepszych zawodników. Nie mam niestety informacji czy wszyscy z nich wystąpią, ponieważ niedawno w pucharze CEV do Finlandii pojechali w 8-osobowym składzie i niewiem z czym było to związane. Ogladałem ostatnio Marka w meczu Ligi Mistrzów u siebie w meczu z Noliko Maaseik gdzie ulegli 0-3. To słaba drużyna, niczym nie imponowała a i w składzie nie ma znanych zawodników.
W składzie Levskiego jest zaś kilku byłych czy obecnych reprezentantów Bułgarii. Największymi gwiazdami zespołu są bracia Valentin i Georgij Bratoev. Ci zawodnicy w ostatnim czasie poczynili ogromne postępy i chocby na IO w Londynie spisywali się świetnie. Dodam do tego równiez dwóch bardzo doswiadczonych środkowych Hristo Cvetanova i Krasimira Gajdarskiego oraz atakującego Konstantina Stojkova i byłego trenera reprezentacji Bułgarii Martina Stoeva co pokazuje że w Sofii powstał bardzo ciekawy zespół.
✅250

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie - Ruch : Lechia
Typ - 2:1 , 3:1 lub 4:1
Kurs - 5.25
Buk - Bwin
Analiza :

Spotkanie rozpoczynające 11 kolejkę naszej Ekstraklasy pomiędzy Ruchem a Lechią przykuło moją uwagę . Chorzowianie pomimo osłabień jakie dotknęło drużynę to uważam że powinni poradzić sobie dzisiaj z Lechią która też nie wystąpi w optymalnym zestawieniu a brak w dzisiejszym spotkaniu Abdou Razacka Traore uważam za bardzo osłabiający zespół z Gdańska . Ruch po fatalnym początku i 3 porażkach z rzędu teraz spisuje się całkiem nie żle i w pozostałych 7 spotkaniach zanotował tylko 1 porażkę na Polonii Warszawa chociaż w tym meczu zaprezentował się całkiem przyzwoicie ba nawet prowadził 1:0 , no a ostatni mecz na wyjeżdzie w derbach z Piastem bez Piecha w składzie ba w pierwszej połowie trener był zmuszony do przeprowadzenia dwóch zmian po kontuzjach co się pózniej okazało że kontuzja M. Zienczuka okazała się grozniejsza bo ma złamane żebro co wyklucz go na dłużej z podstawowego składu to pomimo przeprowadzonych zmian ba przegrywaniu do przerwy 1:0 chłopaki podniesli się w drugiej odsłonie i ostatecznie wygrali 3:1 . Na swoim stadionie Niebiescy też spisują się całkiem przyzwoicie bo na 4 spotkania 2 wygrane i 2 remisy bez porażki a bramki 5:3 . Lechia natomiast dobrze radzi sobie w meczach wyjazdowych 5 spotkań i 4-0-1 bramki 8:3 jednak ja uważam że w osłabionym składzie w jakim dzisiaj wybiegną to raczej stawiam na Ruch , skłania mnie też ku temu ich H2H 12 spotkań i 6-4-2 przy bramkach 13:8 dla Ruchu no a Lechia zwycięstwo w Chorzowie odniosła zaledwie dwa razy, po raz ostatni w 1986 natomiast zespół z Gdańska nie wygrał żadnego z pięciu ostatnich wyjazdowych meczów z Ruchem . Dlatego liczę na 2:1 dla Chorzowian . Pozdrawiam !
⛔100

T 12

terminator7007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 2. Bundesliga, Niemcy
Spotkanie: Sandhausen- Hertha
Kurs: 1,65
Buk: William Hill
Analiza:
Mecz trzynastej kolejki na zapleczu niemieckiej ekstraklasy, gdzie słabiutki Sandhausen podejmie na własnym boisku mającą wielkie aspiracje Herthę Berlin. Gospodarze są obecnie na przedostatniej pozycji, jedynie 2 mecze zdołali wygrać, 3 zremisowali, a aż 7 przegrali. Z ostatnich ośmiu spotkań przegrali siedem. Mało tego, że nie zdobywają punktów. Również ich gra wygląda katastrofalnie, a na potwierdzenie przytoczę statystyki z ostatnich meczów:
1) mecz z TSV 1860 Monachium (0:4): sytuacje bramkowe: 7:12, strzały celne 2:9 (na korzyść rywali)
2) mecz z Braunschweigiem (1:2): sytuacje bramkowe 8:16, strzały celne 3:8 (na korzyść rywali)
3) mecz u siebie z ostatnim w tabeli Duisburgiem (0:2): sytuacje bramkowe 8:10, strzały celne 5:6 ( na korzyść rywali)
Hertha natomiast jest trzecia w tabeli, odniosła jak dotychczas jedną porażkę w sezonie, a w ostatnich 10 meczach 6 razy wygrała i 4-krotnie podzieliła się punktami z rywalem. W każdym meczu grają efektowną, ładną dla oka piłka, częściej posiadając piłkę od rywali i kreując wiele sytuacji. Świetnie grają także na wyjazdach, jak choćby dwa tygodnie temu w Braunschweigu w meczu z liderem, tamtejszym Eintrachtem, w sytuacjach bramkowych wygrali 14:4.
Wszystko wskazuje, że Hertha nie będzie miała dziś problemów z pokonaniem rywali i zainkasuje pewnie 2 &quot;oczka&quot;. Choć jak wiadomo, 2. Bundesliga lubi zaskakiwać swoimi wynikami, mam nadzieję, że wyżej opisane spotkanie tej opinii jednak nie potwierdzi. Warto zagrać, choć kurs nie powalający.
✅65

A 0

arek570

Użytkownik
Dyscyplina - Francja, National
Spotkanie -Creteil - Carquefou
Typ - Over 2,5
Kurs - 2
Buk - Pinnacle
Analiza :

Gospodarze z serią 10 overów, zdecydowany faworyt pojedynku vs goście, którzy ostatnio zaliczyli dwa spotkania bezbramkowe. Liczę więc na gola z ich strony, i co najmniej dwa strzelone przez gospodarzy.
kiepska analiza

K 82

kupson141

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plusliga, 09 Nov 2012, 20:00
Spotkanie: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Jastrzębski Węgiel

Typ: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle 3-0
Kurs: 2.75
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Hit kolejki w Pluslidze mężczyzn. Liderująca po pięciu kolejkach ZAKSA podejmuje we własnej hali sprawce sporej niespodzianki z ostatniej kolejki czyli Jastrzębski Węgiel. Gospodarze w tym sezonie grają wyśmienicie. W tym sezonie nie zaznali jeszcze porażki ani na krajowym podwórku, ani w Lidze Mistrzów. Kędzierzyn posiada bardzo dobry i wyrównany skład. Kapitalnie do drużyny wkomponował się Felipe Fonteles. Jest on zdecydowanie najjaśniejszą postacią w Pluslidze. Kapitalna zagrywka, świetna dynamika to jego znak rozpoznawczy. Dodając do tego Gladyra, Możdżonka, Zagumnego i Rouziera robi nam się fantastyczna ekipa. Nic dziwnego, że mając takich zawodników drużyna osiąga tak dobre rezultaty. Ogranie Rzeszowa za 3 punkty i Bełchatowską Skrę może budzić respekt. Jastrzębie w świetnym stylu wygrali ze Skrą we własnej hali. Bardzo dobra zmiana Krzyska Gierczyńskiego, który wprowadził wiele spokoju i pewności do gry Jastrzębian. świetny mecz Kubiaka i Łaski. Trzeba jednak przyznać, że Skra w tamtym meczu grała bardzo słabo. Psute na potęgę zagrywki przyczyniły się do tej bolesnej porażki. Blok w ogóle nie istniał, a przyjęcie pozostawiało wiele do życzenia. skra w ogóle nie wykorzystała tego, że na libero grał 16- letni Popiwczak. Kędzierzyn z pewnością u siebie to wykorzysta. Zagrywka siatkarzy z Kędzierzyna jest niesłychanie groźna i regularna, dlatego nie widzi mi się by Jastrzębie przy słabszym przyjęciu mogło zagrozić gospodarzom. Warto też dodać, że drużyna Jastrzębia na wyjazdach nie gra już tak dobrze jak u siebie, gdzie mają za sobą cała halę żywo reagujących kibiców. Jastrzębie w dwóch meczach wyjazdowych wygrało zaledwie seta i to w Warszawie. Dziś w tym meczu na szczycie powinniśmy zobaczyć naprawdę kawał dobrej siatkówki jednak to gospodarze powinni kontrolować przebieg spotkania. Polecam.

✅75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom