>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 09.07.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Bastad
Spotkanie: J.Zopp - Ch.Lindell
Typ: 2:0 Zopp
Kurs: 1,4
Buk: Bwin
Analiza: Nie zgadzam się zupełnie z Koperem! Jak ktoś mówi że nie ma różnicy pomiędzy 95 miejscem w rankingu a 300! A tak nawiasem mówiąc Zopp zajmuje 84 miejsce, zaś Lindell jest 434. A teraz do rzeczy, spotkanie w szweckim Bastad na clayu. Faworytem oczywiście Estończyk Zopp i ja też tak sądzę. Kurs na Zoppa przesadzony z powodu że rywal to Szwed, ale dla mnie kompletny no name.
Lindell ostatnie spotkania grał w marcu/kwietniu i tam mu szło średnio, w turniejach w Turcji spisywał się słabo, natomiast Zopp ostatnimi czasy ciągle pnie się w górę, grał na Wimbledonie, ale odpadł w 1 rundzie z Jazirim, gdzie Estonczyk prowadził 2:0 i chyba miał 5*:4 i przegrał. Po Wimbledonie przyszedł czas na Challenger w Niemczech i tam odpadł w 2 rundzie po porażce z Bollelim, ale w 1 rundzie pokonał Dasnieresa de Veigy.
Spora różnica klas pomiędzy zawodnikami i będzie to dziś widoczne podczas meczu i trzeba wykorzystać tak świetny kursik.
Pozdrawiam/Powodzenia/Poznaniak.
✅ 40

Otrzymane punkty reputacji: +2
devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Mistrzostwa Europy U19
spotkanie : Francja - Anglia
typ: 0:0
kurs: 11
buk: bwin
analiza:
Sytuacja w grupie B ME U19 jest już jasna dla Francuzów, że wychodzą z grupy. Jedyne ale to z którego miejsca, bowiem jeżeli przegrają dzisiejsze spotkanie spadną na drugą lokatę i w półfinale zagrają z Hiszpanami i mają to świadomość, że byłoby to bardzo trudne spotkanie. W przypadku wygrania swojej grupy mogliby trafić na Portugalię lub Grecję. Przy ewentualnym remisie taka sama sytuacja. Zatem remis satysfakcjonuje obie drużyny, może pokażą bardziej grę piłką niż grę na hura do przodu, a spotkanie zakończy się bezbramkowym remisem. Ostatnie spotkanie Francji z Chorwacją było nudne jak flaki z olejem, bramka z niczego padła na 10 minut przed końcem, gdy kibice już ziewali. Anglii nie miałem okazji oglądać na żywo na tych mistrzostwach, typ trochę z wyższej półki, kurs bardzo okazały. W innym meczu grupy B liczę na zwycięstwo Chorwacji, po kursie około 1.6. Początek o godzinie 19:00.
⛔ 100

mbmartin 84

mbmartin

Użytkownik
ATP - Bastad (SWE), claycourt, Świat
Jan Hajek - Federico Delbonis
2012-07-09 13:00
Jan Hajek - Federico Delbonis H(0 - 3)
Typ: Delbonis +3
Kurs 1.57
Bukmacher Tobet
Kursy strasznie lecą w dół na Delbonisa, nie wiem zbytnio ,dlaczego tak się dzieje ,ale Tobet wystawił bardzo ciekawy handicap. Myślę ,że Delbonis seta ugra i dodatkowo handicap +3 pomoże. Hajek znajduje się dobrej dyspozycji wygrał turniej w Marburgu:
01.07.12 Hajek J. (Cze) Haider-Maurer A. (Aut) 2 : 0
30.06.12 MAR Copil M. (Rou) Hajek J. (Cze) 1 : 2
29.06.12 MAR Hajek J. (Cze) Gabashvili T. (Rus) 2 : 0
27.06.12 MAR Hajek J. (Cze) Crivoi V. (Rou) 2 : 0
26.06.12 MAR Hajek J. (Cze) Ignatik U. (Blr) 2:1
Co ciekawe z łatwymi rywalami strasznie się męczył i wygrywał po 2:1 ,a trudniejszych ogrywał z wielką łatwością 2-0 , także w finale.
Ostatni mecz to jednak solidna porażka z Beluccim 0-6,3-6 . W pierwszej rundzie ograł Reistera ,ale sporo się natrudził , gdyż przegrał pierwszego seta ,a w drugim bodajże przegrywał 3-1 , Niemiec nie zniósł trudu tego spotkania , myślę ,że nie wytrzymał psychicznie, pewnie czuł zbyt wcześnie ,że mecz jest już wygrany ,a tak się nie stało. Dzisiejszym przeciwnikiem jest Delbonis, który także grał w Brunszwiku. W pierwszej rundzie niespodziewanie wygrał z Robredo 7-5, 2-1 i krzecz Hiszpana. W drugiej rundzie podobnie jak Hajek przegrał 0-2 z Bautistą 1-6,6-7 . Myślę ,że w dzisiejszym spotkaniu nie ma faworyta , mecz 50 na 50 ,ale typuję +3 gema dla Argentyńczyka, które powinno wystarczyć w zupełności . W przypadku wyniku 7-6,6-4 otrzymam zwrot ,ale myślę ,że tak się nie stanie i typ jednak bedzie na + . Polecam
⛔ 100

M 135

mhm

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Rosja 1st division
spotkanie : Volgar-Gazprom - Khimki
typ: Volgar -0,5
kurs: 1.9
buk: bet365
Analiza.
Pierwsza kolejka 2 ligi rosyjskiej. Co o tym meczu mozna powiedziec? Tabeli proza nie przedstawie bo to 1 kolejka ???? Z moich informacji wynika, ze Volgar jest zaprzyjazniony z Khimki. W ostatnim meczu poprzedniego sezonu Volgar gral z Khimki na swoim stadionie i przegral 0:1 po karnym w 80 min. Czytalem opinie na zagranicznych forach tematycznych. Ten mecz wg opisu smierdzial ustawka. Zreszta taki karny na 0:1 w tej minucie wiele mowi. Dzisiaj jest najlepsza okazje, zeby oddac punkty Volgarowi. Gram to oczywiscie za kase. Bardzo prosze nie negowac takiej analizy bo to jest duzo lepszy insider niz rozpisanie w tabeli, kto ma ile punktow i jaki bilans. Analize opieram na tym, ze 2 liga rosyjska i w ogole Rosja to kraj interesow. Podarowalismy 3 pkt to teraz trzeba je zabrac z powrotem. Dodatkowo zespol Khimki opuscilo kilkunastu graczy z powodu problemow finansowych (to juz jest dodatkowy argument, sadze, ze jak ma byc walek to nie wazne kto gra).
⛔ 100

drill 66

drill

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Mistrzostwa Europy U-19
Spotkanie: Portugalia - Grecja
Typ: over 2,5
Kurs: 1,66
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Kursy na over w miare spadły, ale i tak uważam, że warto zagrać. Portugalia ma w składzie wielu świetnych graczy, ale przede wszystkim ich ofensywa jest okazała. W ostatnim meczu z Hiszpanią zagrali bardzo dobrze, lecz widowisko było jeszcze bardziej widowiskowe. Padło aż 6 bramek i praktycznie w każdym Portugalczycy zdobywają po trzy bramki. Grecy natomiast rozpoczęła turniej od przegranej z Hiszpanami, ale w następnym spotkaniu z Estonią pokazali, że nie warto ich lekceważyć. Może i ich rywal nie był wymagający, jednak w dzisiaj spodziewam się bardzo otwartego a zarazem ofensywnego meczu. Grecja musi wygrać, by awansować do półfinału i tym samym zdobyć kilka bramek. Nie jest to niemożliwe, lecz Portugalia to klasowa drużyna i tym bardziej powinna zaaplikować rywalowi 2,3 gole.
✅ 66

S 20

she11ker

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis mężczyzn - Bastad ATP Tour
Spotkanie: Tommy Robredo - Adrian Ungur
Typ: 2
Kurs: 3,75
bukmacher: Expekt
Analiza:
O 14.30 spotkają się na ziemi w Bastad Adrian Ungur i Tommy Robredo. Ranking przemawia za Ungurem (99) - Robredo (199).
Ungur poza tym zaprezentował się nieźle na ziemi w Roland Garros, eliminując Nalbandiana i urywając seta Federerowi. Robredo skreczował ostatni mecz z Del Bonisem (5-7 1-2 i krecz). Myślę, że może nie dać rady nieźle poruszającemu się Ungurowi.
Po tym kursie na pewno warto zagrać na Adriana.
Pozdrawiam.
⛔ 100

K 12

karpiarz1977

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Singapur Cup - Data:09.07.2012, godz. 13:45
Spotkanie: Singapore Armed Forces FC - Home United FC
Typ: 1
Kurs: 2,15
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Czekałem na to spotkanie od ubiegłego tygodnia. 04.07.2012 rozegrane zostało pierwsze spotkanie w pucharze ligi Singapurskiej. Wówczas Singapore na wyjeździe pokonał Home United 2:1.
Byłem lekko zdziwiony tym wynikiem, ale skoro Home u siebie &quot;nie chciał&quot; wygrać spotkania nr 1, to stwierdziłem, że puchar odpuszcza. Wydaje mi się, że dla Home United ważniejsza jest S-League, aniżeli puchar.
Obecnie zajmują bardzo wysoką 3-cią pozycję i tracą zaledwie 2 punkty do lidera rozgrywek Brunei DPMM.
Singapore Armed Forces póki co jest na całkiem niezłej 7 pozycji, ale do lidera traci już 8 punktów.
Według mnie w dniu dzisiejszym Singapore stać na odesłanie do domu zespół Home z wynikiem 2:0.
Oczywiście jest to puchar, dlatego uważam, że w dniu dzisiejszym lepszym zepołem będzie zespół gospodarzy. Myślę, że to oni będą się cieszyli z awansu do dalszej rundy. Jednobrmakowa zaliczka z pierwszego wyjazdowego spotkania pozwoli im na kontrolowanie gry i &quot;ustrzelenie&quot; conajmniej o jednej bramki więcej, aniżeli goście.
Polecam to spotkanie, według mnie jeden z lepszych kursów na dzień dzisiejszy.
⛔ 100

kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Mecz Towarzyski, godzina: 22:15
Spotkanie: Hiszpania - Wielka Brytania
Typ: Hiszpania (- 17,5 pkt)
Kurs: 1.93
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Dziś o godzinie 22:15 odbędzie się mecz towarzyski w koszykówce: Hiszpania - Wielka Brytania. Zdecydowanym faworytem jest ekipa Hiszpanii, jej zawodnicy występują w bardzo silnych zespołach, liga hiszpańska bowiem jest jedną z najlepszych w Europie. Real Madryt, czy Regal Barcelona to ekipy które znaczą coś w Europie, Barcelona w tym sezonie zajęła 3 miejsce w Eurolidze. Jeśli chodzi o Wielką Brytanię to koszykówka nigdy nie należała do mocnej strony tego kraju, słaba liga zawodnicy na słabym poziomie. Jeśli chodzi o ostatnie mecze Hiszpanii to w 10 spotkaniach jest to 9 zwycięstw oraz 1 porażka, odniesiona z Turcją. Wielka Brytania, 10 ostatnich spotkań to: 8 porażek i tylko 2 zwycięstwa. Z czego wszystkie mecze rozegrane w tym roku przez Wielką Brytanię to porażki. Ostatnie 3 mecze pomiędzy reprezentacją Hiszpanii, a Wielką Brytanią to 3 zwycięstwa Hiszpanii, wszystkie te wygrane były bardzo zdecydowane. Myślę, że Hiszpania będzie chciała pokazać przed Olimpiadą, że jest mocną ekipą i wysoko wygra dzisiejsze spotkanie towarzyskie. Tak naprawdę, Hiszpania to jedyny zespół, który może zagrozić Amerykanom, choć według mnie jest to nie realne, USA ma taki mocny skład, że wysoko wygra każde spotkanie, tak jak dzisiejsze Hiszpania z Wielką Brytanią.
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Finlandia
Spotkanie - Turku PS : FC Honka Espoo
Typ - FC Honka
Typ - 3.30
Buk - Bwin
Analiza :
Ciekawie zapowiada się nam pojedynek pomiędzy TPS a Honką ciekawie bo i ciekawa to jest para w meczach tych drużyn w większości wygrywa ten który jest gościem , podam tutaj trochę statystyk H2H i tak ogólnie obie ekipy rozegrały ze sobą 22 spotkania TPS u siebie rozegrał 10 meczy z czego 3 wygrał 2 zremisował i 5 przegrał strzelił 13 a stracił 16 goli czyli nie jest to jakiś fantastyczny wynik . W tym sezonie TPS rozegrał na swoim terenie 8 spotkań z których 5 wygrał i 3 przegrał , w ostatnim swoim meczu wyjazdowym przegrał z niżej notowanym Haka 1:0 . No a goście ostatnio nie żle się prezentują i w 3 ostatnich pojedynkach zdobyli 7 pkt , najpierw wygrali u siebie z Lahti 3:2 potem na wyjeżdzie zdołali wygrać z JJK Jyväskylä 1:0 i w ostatniej kolejce u siebie zremisowali z 3 w tabeli Mariehamn 2:2 i to był pechowy remis bo prowadzili do 98 mim tak 98 min bo tyle przedłużył to spotkanie arbiter i wtedy po samobóju goście zremisowali . W pierwszym ich spotkaniu w tym sezonie Honka przegrała z TPS u siebie 0:2 i w/g mnie tak jak to dotąd między nimi bywało czas na rewanż i wygraną Honki , jak to będzie zobaczymy pożyjemy . Pozdrawiam !
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Szwecja
Spotkanie - Örebro - Malmö FF
Typ - Over 2.5
Kurs - 1.80
Bukmacher - Unibet
Analiza : Na dziś wybieram meczyk Ligi Szwedzkiej.. gdzie zespół gospodarzy którzy są ostatnim pionkiem tabeli... zmierzy się z wiceliderem ligi Szwedzkiej.. Malmö. Nie stawiam tutaj na faworyta, ze względu na to, że kurs jest mniejszy od ilości bramek.. 2.5 bramek to wg mnie będzie minimum.. ale maximum, nie wiem.. Liczę, tutaj że już po 1 połowie, nieco bramek padnie.. i co za tym idzie, mój typ wejdzie w górę.. i większą szansę na powodzenie. Ostatnie mecze, tych zespołów wyglądają następująco..
Örebro 1 - 2 Malmö
Malmö 2 - 1 Örebro
Örebro 0 - 3 Malmö
Malmö 3 - 0 Örebro
Wniosek jest prosty, Malmo jest faworytem, lubi strzelać bramki, nie tylko u siebie ale i na wyjeździe, jak widać 3 bramki to jest akurat trafne z moim typem.. Dziś myślę, że będzie również tak samo.. i stawiam tego overka.. i liczę również na Napastnika gości Larsson&#39;a potrafi strzelać bramki, 2 na mecz.. i jeszcze jakiś jego kolega z drużyny również dołoży Polecam ten over!
✅ 80

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Szwecja - Allsvenskan
Spotkanie: IFK Göteborg - Helsingborgs IF
Typ: 2
Kurs: 3.15
Bukmacher: Unibet

Drużyna gości zajmuje obecnie 6 miejsce w lidze, gospodarze natomiast plasują sie na dosyć odległej 13 pozycji. W zeszłym sezonie drużyna Helsingborgs IF wygrała, obydwa spotkania między tymi zespołami, (wynik 2:1 na wyjeździe jak i u siebie). Porównując wszystkie spotkania tych zespołow, podczas gdy zawodnicy IFK Göteborg byli gospodarzami, to najczesciej padał wynik remisowy. Jednak ja jestem skłonny w tym spotkaniu postawić na zwycięstwo drużyny gości gdyż ostatni są w zdecydowanie lepszej dyspozycji niż gospodarze tego meczu. Drużyna gospodarzy w 6 ostatnich swoich spotkaniach zdobyła tylko 4 punkty (wszystkie przez remis), dlatego uwazam ze nawet grajac u siebie sa tutaj na straconej pozycji.
⛔ 100

eror26 39

eror26

Użytkownik
Dyscyplina - Tenis Umag,Chorwacja ATP
Spotkanie - Martin Klizan - Aljaz Bledene
Typ - Gemy Hc -2,5 Klizan
Kurs - 1.97
Bukmacher - Pinnacle
60 w rankingu ATP Martin Klizan stoczy dziś pojedynek w Chorwackim Umag o godzinie 20.00 z 111 Aljazem Bedene. Stawiam tutaj na Słowaka, który na kortach ziemnnych w ostatnim czasie radził sobie zdecydowanie lepiej niż jego przeciwnik ze Słowenii. Obaj panowie spotkali się niedawno w półfinale turnieju w Pradze i wtedy wygrał Klizan 2-1 natomiast jedenaście dni wcześniej spotkali się w 1/32 na turnieju w Belgradzie i wtedy to wygrał 2-0 Bledene. W spotkaniu w Pradze to Klizan przegrał pierwszego seta lecz następne dwa padły jego łupem, widać było ze Słowak w końcu znalazł sposób na grę rywala. Dzisiaj przewiduję że przejmie inicjatywę od początku spotkania bo wie jak. Kursy na ten mecz już pospadały ja jednak ryzkuję i gram handicap gemowy, dla bardziej bezpiecznych opcja po 1.6 na win pozdro i powodzenia!
✅ 97

duo 303

duo

Użytkownik
???? Kwalifikacje do Newport
Mecz: Sergei Bubka - Charles-Antoine Brezac
Typ: DW 2-0
Kurs: 2.25
Buk: Bet365

Zaskoczył mnie dość wysoki kurs na Bubkę w kwalifikacjach do turnieju w Newport. Brezac co prawda już 2 niespodzianki tutaj sprawił, ale jakoś nie jestem do niego przekonany. W pierwszej rundzie kwalifikacji niespodziewanie pokonał rozstawionego z 7 Warda (5-7 6-2 6-1). Meczu nie oglądałem ani nie śledziłem ale sądząc po wyniku Warda mógł dotknąć jakiś uraz lub coś w tym rodzaju, gdyż po pierwszym wygranym secie dwa kolejne przegrać tak wyraźnie to w ATP dość niecodzienna sytuacja. W kolejnej rundzie Brezac trafił na rywala w swoim zasięgu, a mianowicie Steve&#39;a Johnsona. Faworytem był co prawda Amerykanin ale różnica klas między zawodnikami nie była wielka. Po zaciętej 3-setowej walce wygrał Brezac (6-4 6-7 7-5). We wcześniejszych turniejach Brezac odpadał bardzo szybko i bardzo gładko w pierwszych rundach (oprócz Winnetki, gdzie też odpadł w pierwszej rundzie ale postawił opór Reynoldsowi). Bubka w kwalifikacjach rywali miał bardziej wymagających tj. Grigelisa i Guccione. Obu odprawił w dwóch setach. Dziś wątpię aby było inaczej, gdyż rywala ma sporo łatwiejszego.
✅ 125

kubust 40

kubust

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna U19
Spotkanie - Portugalia - Grecja
Typ - ilosc goli - mniej niż 1,5
Kurs - 4,40
Bukmacher - bwin
Obie drużyny grają niezly football na tym turnieju i strzelaly czesto dużo bramek - dlatego typ ten jest ryzykowny i pewnie za pieniadze bym nie zagral. Jednak az tak wysoki kurs moim zdaniem jest przesadzony. Portugalczycy w tym meczu są faworytem a Grecy jak wiadomo umieja bronic i mogą to wykorzystac. W aż 3 meczach nie stracili do tej pory bramki na mistrzostwach a w pozostałych po jednej. Trzeba co prawda przyznac ze takiego silnego przeciwnika jeszcze nie mieli ale moze bedzie to dodatkowa motywacja do obrony wyniku. W poprzednich 3 meczach druzyn nie wpadlo nigdy wiecej niz 2 bramki. Trzeba przyznac jednak ze na tych mistrzostwach Portugalczycy graja ofensywnie i strzelili nawet 7 bramek mimo tego obstawiam under po korzystnym kursie!
⛔ 100

S 408

swergoc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Finlandia, Kakkonen
Spotkanie: Jazz Pori - TPV
Typ: Jazz Pori -1; -1,5
Kurs: 1,625
Bukmacher: Bet365
Analiza: Pojedynek w 3 lidze fińskiej pomiędzy drużynami Jazz Pori oraz TPV. Zdecydowanym faworytem są gospodarze i każdy inny wynik niż zwycięstwo Jazz będzie dla mnie niespodzianką.
Lubię grać niższe fińskie ligi ponieważ są dość przewidywalne, a dysproporcje pomiędzy drużynami z czołówki, a zajmującymi niskie pozycje są dość znaczące.
Dzisiejsi gospodarze to 4 zespół tabeli. Goście są tylko 2 miejsca niżej, ale oba zespoły dzieli aż 10 punktów.
Jazz 2 przegrane w tym sezonie na koncie. Ale obie z liderem ligi. W 13 meczach stracili tylko 9 bramek (w meczach u siebie w 6 spotkaniach tylko 3 bramki stracone). Bardzo dobrym zakładem na to spotkanie byłaby wygrana gospodarzy do zera, lub goście nie strzelą. Ale takich nie znalazłem (chociaż zapewne gdzieś da się to znaleźć).
Goście w tym sezonie na wyjazdach tylko 1 zwycięstwo. Wygrywają tylko z zespołami z dolnej części tabeli. Nie widzę żadnych racjonalnych podstaw do tego aby dzisiaj mogli wywieźć punkty z boiska zespołu zdecydowanie lepszego.
W 3 ostatnich pojedynkach pomiędzy tymi drużynami, gdy gospodarzem był zespół Jazz Pori, wygrywał co najmniej dwiema bramkami różnicy (2-0, 4-1, 3-0). Dzisiaj powinno być podobnie.
✅ 63

L 31

la-frambuesa

Użytkownik
Tenis ATP-Newport 09.07.2012r. 22.30
Ryan Harrison - Ruben Bemelmans
typ: 2-1
kurs: 4.10 -Bwin-
Pierwsza runda turnieju w Newport. Za nami koniec wimbledońskich emocji i w zasadzie koniec sezonu trawiastego. Co roku jednak mamy jeszcze turniej w Newport, któremu towarzyszy raczej radosna atmosfera. Jest to miejsce dla ogrywania się młodych i dla dobrej zabawy oraz jednocześnie dorobienia sobie paru $$$ dla starszych zawodników. Ryan Harrison to młoda nadzieja Amerykanów. Na Wimbledonie wygrał z Lu, z którym jednak stracił seta, a później odpadł w starciu z Djokovicem, ale pokazał się z dobrej strony. Wcześniej bardzo dobrze spisał się w Eastbourne. Bez wątpienia na grassie i na szybkich nawierzchniach czuje się bardzo dobrze. W tym roku powalczył już nawet dzielnie z Federerem w Miami. Dzisiaj jest moim faworytem w tym pojedynku. Niemniej jednak Bemelmans to również młody, aczkolwiek nieco starszy i bardziej doświadczony tenisista. Na trawie również radzi sobie bardzo dobrze. Jest to zawodnik, który nawet gdy przegrywa to często urywa sety rywalom. Sądzę, że nie przyjechał tutaj z Europy, aby dostać szybko lanie od młodego Amerykanina. Z całą pewnością powalczy o zwycięstwo. Z pewnością ma argumenty, aby postraszyć Ryana. Będzie to bardzo ciekawy pojedynek, a przynajmniej na taki się zapowiada. Przed rokiem Bemelmans był tutaj w drugiej rundzie, gdzie miał szansę nawet awansować dalej. Z kolei Harrison odpadł już w pierwszej z Clementem. Sądzę, że teraz role się odwrócą i w kolejnej rundzie widzę reprezentanta gospodarzy, aczkolwiek seta powinien mu urwać Belg. Swoją drogą w Newport często mamy dużo trzysetówek. Dzisiaj liczę właśnie na tego typu rezultat i zwycięstwo Ryana!
✅ 310

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Stjarnan Gardabae - Fram Reykjavik
Typ: Stjarnan Gardabae
Kurs: 1,53
bwin
Na dzisiaj wybrałem pojedynek Stjarman Gardabae z Fram Reykjavik. Jest to ćwierćfinałowe spotkanie Pucharu Islandii. Ja zdecydowałem się tu postawić na gospodarzy. Jak dotąd w pucharze pokonali oni IF Grotta cztery do jednego i Reynir Sandgerdi jeden do zera po dogrywce. Ich dzisiejszy rywal natomiast ma za sobą pojedynki z Haukar Hafnarfjoerdur których to pokonał dopiero w rzutach karnych oraz UMF Afturelding trzy do dwóch, Fram grał z przewagą jednego zawodnika i bramkę dającą awans strzelił dopiero w końcówce spotkania. Co do ligowej pozycji to Stjarman zajmuje obecnie trzecie miejsce i jest bez porażki na swoim obiekcie. Ostatnia porazka na stadionie przy Stjoernuheimilioe miala miejsce w lipcu ubiegłego roku kiedy to ulegli Keflavikovi dwa do trzech. Z kolei gracze z Reykjaviku ostatnio mają problem z formą wyjazdową. Jak dotąd w lidze wygrali tylko jedne wyjazdowe spotkanie z Breidablik IF. Zapewne gospodarze awansują dzisiaj do półfinału.
✅ 53

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom