>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 09.03.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
apropo 49

apropo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Indian Wells WTA
Godzina:
19:00
Spotkanie:
Carla Suarez Navarro - Alize Cornet
Typ:
Liczba setów : 3 sety
Kurs: 2,3
Bukmacher: BetClic
Analiza:
W piątek obie dziewczyn poradziły sobie z rywalkami w ich pierwszych meczach w Indian Wells, dziś zapowiada się bardzo wyrównany pojedynek pomiędzy dziewczynami które prezentują podobny poziom gry. Według bukmacherów wygrać powinna Alize, ja nie zgadzam się z tym zdaniem myślę że mecz zakończy się wynikiem 2:1 dla Suarez. Jednak nie jestem pewny w sto procentach tego wyniki, jednak jestem pewny że obie będą chciały pokazać się z jak najlepszej strony na tym turnieju wynik 3 setów powinien wpaść. W piątek Cornet stoczyła pojedynek z hiszpanką Soler której poziom gry jest nie adekwatny w stosunku do rywalek o których pisałem wcześniej, jednak mimo tego Cornet dała sobie odebrać jeden set, ostatecznie wygrywając 2:1. Dziś myślę że sytuacje będzie kontrolowała Navarro jednak Cornet wygra jeden set.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +8
punk 0

punk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Puchar FA
Godzina: 15:00
Spotkanie: Hull - Sunderland
Typ: 2DNB
Kurs: 2,83
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post jednak forum śledzę już od dłuższego czasu i postanowiłem od dziś dzielić się z Wami moimi przemyśleniami. Postaram się, aby wszystkie moje posty były jasne i jak najbardziej merytoryczne. Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie podał tego typu. Dziś o 15 w Pucharze Anglii zmierzą się, ze sobą drużyny grające w najwyższej lidze angielskiej mianowicie Premier League. Gospodarze zajmują 13 miejsce z 30 punktami na koncie. Goście to drużyna na 19 miejscu z 24 punktami jednak mają oni 3 zaległe mecze do rozegrania. Tyle ze wstępu. Teraz czas na konkrety. Co kierowało mną w wybraniu tego typu? Po pierwsze w tym meczu nie wystąpi para podstawowych napastników gospodarzy. Jelavić i Long reprezentowali w tym sezonie barwy innych klubów w FA Cup i dlatego nie mogą zagrać. Oprócz tego zabraknie kontuzjowanych Brady&#39;ego, McShane&#39;a oraz Dudgeona. W ekipie gości brakuje jedynie rezerwowego bramkarza czego nie można nazwać osłabieniem. Po drugie ekipa Czarnych Kotów na pewno ma w pamięci ligowy mecz pomiędzy tymi drużynami, który odbył się miesiąc temu. Sunderland przegrał wtedy 2:0 u siebie. Jednak mecz od początku nie ułożył się gospodarzą, ponieważ od 4 minuty musieli grać w osłabieniu. Czerwoną kartkę ujrzał wtedy podstawowy obrońca Brown. Co ciekawe w tamtym meczu gole dla Tygrysów strzelali Long i Jelavić, którzy dziś nie zagrają. Odkąd do Stadium of Light przybył Gustavo Poyet wyniki drużyny bardzo się poprawiły. Udało mu się wyciągnąć Czarne Koty z głębokiego kryzysu i zaczęły one regularnie punktować. Oglądałem kilka meczów w ich wykonaniu i podobała mi się ich w gra. Widać, że są poukładanym zespołem. W moim odczuciu mają silniejszą kadrę od Hull, które dodatkowo jest dzisiaj mocno osłabione. Myślę, że mecz skończy się wynikiem 0:1, 0:2 dla gości.
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 20:30
Spotkanie: Los Angeles Lakers - Oklahoma
Typ: Russell Westbrook over 22,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: unibet
Analiza: Lakers jest zespołem kompletnie bez obrony i jestem pewien, że dwójka Durant , Westbrook ich zmasakruje. Tak jak przewidywałem stracili ponad 100 punktów przeciwko Clippers, średnio tracą koło setki na mecz praktycznie z każdym rywalem. Bez Russella sam Durant rzucił 43 punkty , cała Oklahoma trafiła 107 punktów w bezpośrednim starciu. Obecnie gra Thunder wróciła do normy sprzed kilku miesięcy czyli Westbrook trzyma jak najczęściej piłkę , czasami podaje do Duranta ale spokojnie wraca do swoich zajęć ceglarskich. Z Los Angeles nie zdarza mu się zaliczać słabego meczu, a wręcz przeciwnie zwykle kombinuje w niedalekich okolicach triple double. Rzucenie 20 punktów Lakersom nie powinno mu zająć dużo czasu biorąc pod uwagę charakterystyczną koncepcje gry gospodarzy. Bez względu na wynik Russell spędzi koło trzydziestu minut na parkietu, oddaje wiele rzutów , oczywiście czasami cegli lecz z Marshallem nie będzie miał większego problemu. Najważniejsze jest, żeby Los Angeles zagrało ofensywny basket - a na to się jak najbardziej zapowiada - w tej sytuacji Westbrook , Durant wezmą sprawy w swoje ręce i obydwoje zniszczą obronę Lakers.
⛔100

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Serie A
09.03.2014 20:45
Napoli - Roma
Typ: 1 (w przypadku remisu zwrot)
Kurs: 1.67
Bet365
Najciekawsze spotkanie w tej kolejce włoskiej Serie A. Zajmujące trzecie miejsce Napoli zagra z wiceliderem Romą. Własne boisko to bardzo duży atut w ostatnich konfrontacjach pomiędzy tymi drużynami, dlatego też właśnie Napoli jest faworytem w tym spotkaniu. W zeszłym sezonie wygrali z Romą u siebie 4:1 a miesiąc temu w pucharze również pewnie wygrali 3:0. Gospodarze dzisiejszego spotkania to drużyna, która potrafi grac u siebie z wielkimi zespołami, w lidze mistrzów potrafili ograć Borussię czy Arsenal, natomiast jak tracą u siebie punkty to z reguły ze słabymi rywalami. Zajęcie drugiego miejsca jest już prawie niemożliwe, jednak dziś z wracającymi do składu Albiolem i Higuainem są faworytami, świetnie wygląda druga linia z Jorginho Callejonem, Hamsikiem i prawdopodobnie Mertensem (lub Insigne). Pomimo faktu, że naprawdę sporo spotkań rozgrywa Napoli, grają praktycznie co 3-4 dni to nie mają problemu z jakością gry, zwłaszcza z mocnymi rywalami. W zespole gospodarzy zabraknie tylko kontuzjowanych: Zunigi i Rafaela. Roma natomiast świetnie spisuje się w defensywie, tracą mało bramek, ale zdecydowanie widać w ich poczynaniach ostatnio sporo problemów w ofensywie. Wypracowują sobie mało sytuacji podbramkowych, kibice tego zespołu narzekają zwłaszcza na formę bocznych obrońców i linii pomocy. Nadal do gry nie jest gotowy Balzaretti, nie zagra też Totti oraz zawieszony De Rossi, jak wiadomo ci dwaj ostatni to bardzo ważne osobowości dla Romy i ich brak będzie na boisku na pewno odczuwalny. Niby jest Gervinho lubiący grać z kontry ale chyba wszyscy już się na nim poznali i Napoli będzie na to przygotowane. Wydaje się, że Napoli w dzisiejszym hicie powinno być górą.
✅67

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Tauron Basket Liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: AZS Koszalin - Rosa Radom
Typ: +8,5 Rosa
Kurs: 1,70
Bukmacher: Betgun
Analiza: Na dzisiaj proponuję arcy ciekawy mecz dla układu tabeli. Obie drużyny walczą o czołową 6 i dzisiejsza porażka znacznie obniża szanse gry. AZS gra u siebie bardzo dobrze i 3 ostatnie mecz rozstrzygnęla na swoją korzyść, ale tak samo Rosa gra dobrze na wyjeździe z Turowem i Zieloną Gorą przegrała odpowiedni 3 pkt i 2 pkt, tak więc z wielkimi ekipami naszej ligi. Biorąc pod uwagę fakt iż mecz ma duży ciężar gatunkowy, spodziewam się zażartej walki i gry na styku, natomiast tak linia jest absolutnie w zasięgu gości i aż żal z niej nie skorzystać po takim kursie. Rosa w ostatnich meczach gra dobry basket widać że są w gazie chłopaki, po cichu liczę nawet na niespodziankę, gdyż AZS jakby troszkę złapał zadyszkę z tym co grał wcześniej.
✅70

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, TBL
Godzina: 20-00
Spotkanie: AZS Koszalin vs Rosa Radom
Typ: 2
Kurs: 3,07
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
Za kilka chwil rozpocznie się spotkanie w kończącej się 20 kolejce Tauron Basket Ligi. Wskazywanie faworyta jest trudnym zadaniem. Miejsce w tabeli wskazuje, że powinni wygrać goście. Ostatnie spotkanie Rosy zakończyło się nieznaczną ich porażką z Turowem Zgorzelec 68-65. Wcześniej wygrali z Assecco. Zwycięstwo w tym spotkaniu Rosy daje im szanse na czołową szóstkę. Liczącymi się zawodnikami w drużynie z Radomia są Kirk Archibeque, Korie Lucious, i Jakub Dłoniak. Koszalin jest niezwykle podbudowany ostatnią wygraną z Zastalem różnicą dwóch oczek. Po tej wygranej zajmują dziewiąte miejsce w lidze. Dla obrony radomian ważne będzie powstrzymanie przede wszystkim Sek Henry, czy też Duna LaceDariusa. Trenr Rosy podkreśla, że nie ciąży na nich żadna presja. Nie są faworytami tego spotkania, a ten fakt jeszcze tym bardziej może wpłynąć pozytywnie na ich postawę. AZS Koszalin spośród dziesięciu spotkań na własnym parkiecie przegrał zaledwie dwa spotkania. Z pewnością atutem dla nich jest własna hala. W pierwszym meczu w tym sezonie pomiędzy tymi ekipami zwyciężyła Rosa różnicą czterech punktów. Dziś może być podobnie zacięta rywalizacja. Jak najbardziej dodatni handicap do grania, ale na czysto po takim kursie można próbować-powodzenia
✅207

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Hiszpania
Godzina:
21:00
Spotkanie:Valencia-Bilbao

Typ:
x/1
Kurs: 5.50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Witam , już za godzinę rozpocznie się najciekawsze spotkanie w tej 27 kolejce Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej, w którym na przeciwko siebie staną ekipy Valencii, zajmującej aktualnie 10 pozycję z 35 punktami zdobytymi na koncie, Goście w tej chwili zajmują wysoka 4 pozycję i do tej pory zdobyli az 15 punktów wiecej od drużyny Valencii, która bardzo słabo zaczeła ten sezon i dopiero od kilku spotkań pokazuję że potrafi grać w piłke na równi z najlepszymi zespołami tej ligi, Valencia będzie miała problem, aby dostać się do szóstki, dlatego też nie może sobie w tym spotkaniu pozwolić na stratę punktów i na inny wynik niż wygrana, Bilbao w tym sezonie gra dobrze,ale na wyjazdach spisuję się średnio, uważam że może do połowy będzie w stanie wywalczyć remis, ale na koniec spotkania zespołem lepszym okaże się ekipa gospodarzy, stawiałbym tutaj na wynik 0:0 do połowy spotkania i na wygrana gospodarzy 2:0 na koniec meczu.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom