>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.12.2011 (czwartek)

Status
Zamknięty.
R 41

ronni1000

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Copa Del Rey
Spotkanie: Albacete - Atletico Madrid
typ: Atletico Madrid
1,43
Tobet
Analiza:
Zaczynając od faworyta tego spotkania, czyli od Atletico Madryt jestem przekonany iż wygraja, biorac pod uwage wyniki ostatnich spotkan w kotórych to Atletico wygrało 4 spotkania przegrywajac w osatnim czasie tylko z Realem. Szczególnie imponuje tutaj forma strzelecka 5 spotkan i 12 spotkań. Z pewnościa klub z Madrytu nie powinien miec problemów z druzyna grajaca w Segunda B, w ostatnich 2 miesiacach zdołali wygrac zaledwie 2 spotkanie na własnym stadione.
⛔ 100

B 71

bartus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłkna Nożna,Argentyna Clausura
Spotkanie: Banfield-Belgrano
Typ: 2
Kurs: 2.80
Bukmacher: bet365
Analiza:

O godzinie 21:00 zostanie rozegrany mecz pomiędzy Banfield a Belgrano.
Banfield u siebie radzi sobie zle 17 pozycja strzelonych 9 straconych 9 zdobytych 8 punktów bilans (2-2-4) W ostatnim spotkaniu grali z liderem Boca juniors na wyjezdzie i przegrali 3:0 W tabeli zajmuja ostatnie miejsce zdobywajac 11 punktów strzelajac 11 straconych 21 bilans (3-2-11)
Belgrano w meczach wyjazdowych gra bardzo dobrze zajmujac 2 miejsce zdobywajac 19 punktów strzelajac 10 straconych 5 bilans (5-4-0) W ostatnim spotkaniu grali u siebie przeciwko Godoy Cruz i padł wynik remisowy.W tabeli zajmuja 7 miejsce zdobywajac 25 punktów strzelajac 18 tracac 16 bilans (6-7-4) Jak widac Belgrano lepiej gra na wyjezdzie niz u siebie i mysle ze dzisiaj wygra to spotkanie.Pozdrawiam!
✅ 180

K 8

kubaohio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłkna Nożna,Puchar Włochy
Spotkanie: Juventus-Bologna
Typ: 2 DNB
Kurs: 7.90
Bukmacher: Bet365
Analiza: Uważam że Bologne stać na to aby pokonać Juventus. Co prawda juve odnosi zwycięstwa w lidze na swoim stadionie ale myśle że w końcu musi się to skończyć i bardziej będzie walczyć o puchar drużyna która w lidze raczej nic nie osiągnie. To ich jedyna szansa jak sami widzicie dzieje się dużo niespodzianek w pucharze Włoch. Ja myśle że szykuje nam się kolejna i Bologna powalczy i pokaże że mają jakieś ambicje i zgasi passe Juventusu na ich stadionie.
zwrot

grzegorz94 15

grzegorz94

Użytkownik
Austria:National League
Feldkirch - Dornbirn
zwycięzca ???? ornbirn
Expekt
1.8

Dziś o godzinie 19:30 dojdzie do spotkania między drużynom z Feldkirch a zaciekłymi buldogami z Dornbirn. W lidze drużyna gospodarzy zajmuje 4 miejsce po 17 kolejkach zwyciężając 12 razy i 5 razy musieli przełknąć gorycz porażki. Drużyna przeciwna natomiast zajmuje na tą chwilę 2 miejsce i ich strata do lidera wynosi zaledwie 1 &quot;oczko&quot;
odnosząc dwie porażki w tym z obecnym liderem.
Lenny Eriksson trener gości będzie miał nareszcie do dyspozycji prawie wszystkich swoich graczy w tym fenomenalnego Brada Shella i równie znakomitego Alexandra Feitchnera którzy są w świetnej formie i mogą bardzo przydać się drużynie z przygranicznego Dornbirnu.
Przewidywana pierwsza piątka EC Dornbirn:
H.Enzenhofer-O.Korkeavuori,Ch.Löfberg-S.Selmser,A.Feitchner,B.Shella
W tym składzie drużyna gości nie przegrała meczu w tym sezonie!
Życzę powodzenia,jeśli przydał ci się mój typ kliknij &quot;dzięki&quot;

⛔ 100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Turcja 1
Orduspor - Sivasspor
Over 2.5 gola
2.33
Pinnacle

W ostatnim meczu w 14 kolejce ligi tureckiej zmierzy się ze sobą Orduspor i Sivasspor. Gospodarze są na 9 pozycji w lidze (3 ostanie mecze przegrali czyli są w kiepskiej formie). Goście są 14 miejscu (3 ostatnie mecze w ich wykonaniu to 2 remisy i porażka - są dobrej dyspozycji bo remis z Trabzonsporem i porażka z Galatasaray nie przynosi im wstydu).
Stawiam w tym meczu na over 2.5 gola. Kurs w Pinakle bardzo zachęcający. Za powyżej 2.5 gola przemawia fakt, że goście w tabeli under/over są na 2 miejscu w lidze. W meczach z ich udziałem pada średnio 3.15 gola na mecz. Razem w 13 meczach mieli 9 razy over 2.5 gola. W Sivasporze gra bramkostrzelny Nigeryjczyk Eneramo (4 gole) i Kamil Grosicki (4 gole). Oboje są w stanie dzisiaj strzelić bramkę. Taki wysoki kurs na over jest ze względu na Orduspor. Gospodarze z kolei zaliczyli w tym sezonie 3 razy over 2.5 gola. Ja jednak jestem bardziej przekonany do tego, że dzisiaj w tym meczu padnie over 2.5 gola.
Zagra jedna z najbardziej overowych ekip w lidze z drużyną z przeciwnego bieguna. Jak będzie przebiegał mecz? Moim zdaniem goście narzuca swój styl gry i mecz będzie ofensywny. Stawiam na over 2.5 gola. Polecam.
✅ 133

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 0

mab0913

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Peru,Primera Division
Spotkanie: Juan Aurich vs Alianza Lima
Typ: 1
Kurs: 1,83
Analiza:
O godzinie 22:00 zostanie rozegrany mecz pomiędzy Juan Aurich a Alianza Lima.
Na 14 meczy tych dwóch drużyn ,aż 8 razy wygrywali gospodarze Juan ostatni raz u siebie przegrało 28/11/10 więc bardzo ,bardzo dawno temu natomiast ostatnie pięć spotkań Alianza to trzy porażki i dwie wygrane więc ewidentnie widać spadek formy tej drużyny podczas gdy Juan utrzymuje tą forme na stałym poziomie typ ten wydaje mi się bardzo prawdopodobny
⛔ 100

L 21

lordjuvent

Użytkownik
Dyscyplina:Snooker
Mecz:Ricky Walden-Shaun Murphy
Typ: 1
Kurs:2.35
Bukmacher:Bwin
Juz dziś ćwierćfinał UK Championships 2011-pojedynek Anglików. Faworytem wg bukmacherów jest Shaun Murphy-wyżej sklasyfikowany, dużobardziej utytułowany zawodnik. Ja jednak jestem innego zdania. Waldenostatnio notujke bardzo dobre występy natomiast Murphy ma problemy z koncentracją co udowodniłw 2 rundzie gdy w pojedynku do 6 wygranych frame&#39;ów prowadził 5-0 z Martinem Gouldem i nagle stracił 4 frame&#39;y z rzedu sprawiajac sobie nerwowa koncowke- w 1 rundzie rowniez nie zachwycil pokonujac nieznanaego Chińczyka tylko 6-3.Wladen natomaist w pierwszych 2 undachpokonal wyzej sklasyfikowanych graczy- Stephena Lee oraz byłęgomistrza świata Marka Williamsa. Walden przystąpidzis do meczu jako ten który moze wygrac a Murphy jako ten ktory musi to zrobić, coznowu sprawi problemy z psychiką i spowoduje iż Walden sensacyjnie
(choć nie wg mnie)awansuje do półfinału wielkiego turnieju.
✅ 135

Otrzymane punkty reputacji: +1
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłkna Nożna, Puchar Włochy
Spotkanie: Juventus-Bologna
Typ: X
Kurs: 5.50
Stawiam na remis w tym spotkaniu. Juventus jako lider Serie A skupia się na wywalczeniu mistrzostwa - tak bardzo upragnionego, nie zdobytego przez tą drużynę od dobrych kilku lat. Dla Juve drugorzędną sprawą jest zdobycie Pucharu i wydaje mi się, że nie będą zbytnio forsować sił w dzisiejszym meczu, zwłaszcza, że w najbliższej kolejce czeka ich wyjazd do Rzymu i ciężki bój o punkty z As Roma.
Bologna co prawda nie gra najlepiej i jest w dole tabeli, ale chyba za wcześnie, aby skupiać się w walce o utrzymanie, zwłaszcza, że różnice punktowe są niewielkie. Sądzę, więc, że nowy trener doskonale ich zmotywuje na ten pojedynek, ale że potencjał drużyny jest stosunkowo mniejszy to nie zdołają pokonać ekipy z Turynu, ale szanse na zdobycie punktu są duże.
✅ 400

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom