>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 08.09.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
C 511

chemiczny

Użytkownik
Zawody: Siatkówka - Mistrzostwa Europy 08.09.2013 godz. 15:00
Wydarzenie: Holandia (-2,5s) - Hiszpania
typ: 1
Kurs: 1.44
Bukmacher: Pinnacle Sports

Na dzisiaj moja propozycja dotyczyć będzie trzeciego spotkania grupy A, a dokładniej meczu pomiędzy Holenderkami, a Hiszpankami. Jak do tej pory obydwa zespoły zanotowały dwie porażki, o ile jeśli chodzi o Hiszpanki, które obok współgospodyń Szwajcarek uznawane są za najsłabszy zespół Mistrzostw było wkalkulowane i porażki z Turcją i Niemcami bez zdobytego seta nikogo nie zaskoczyły to postawa Holenderek zaskoczyła zapewne nawet kibiców tego zespołu. Holenderki rozegrały dwa mordercze pojedynki z faworyzowanymi Niemkami i Turczynkami, ale niestety obydwa spotkania zakończyły porażkami po tiebreakach. Mimo wszystko w tych spotkaniach pokazały, że są silne i mogą powalczyć z każdym, szczególnie w spotkaniu z Turcją gdzie przegrały dwa sety gładko do 15 i 16 i podniosły się doprowadzając do niestety przegranego piątego seta. W spotkaniu z Hiszpanią są zdecydowanymi faworytkami i strata choćby jednego seta będzie sensacją stąd też mój typ. Uważam, że Holenderki będą chciały szybko w 3 setach zakończyć ten mecz, aby z większymi siłami przystąpić do spotkania barażowego o ćwierćfinał, jak do tej pory Hiszpanki przegrywały wszystkie sety ze zdecydowaną stratą punktową i w tym meczu powinno być tak samo. Obydwa zespoły spotykały się ze sobą w ME zarówno dwa jak i cztery lata temu i w każdym tych spotkań moje faworytki Holenderki wygrywały 3-0. Zachęcam do swojego typu i pozdrawiam.
✅44

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina-Koszykówka-eurobasket
spotkanie: Polska-Hiszpania
Typ: under 140,5
Kurs 1.83
Bukmacher : Bet365
Analiza. Witam. Masakra jakas jest w tym turnieju. 3 ostatnie typy wg mnie pewne i po głębokiej analizie i przegrane o 1pkt. Teraz musi się karta odwrócić i już niespodzianki nie będzie. W tym meczu gram over, jak prześledzimy mecze Hiszpanów, to z drużynami słabszymi rzucają bardzo mało pkt, spowodaowane jest to tym żę przeciwnicy na nie dużo mają do powiedzenia w ataku. Tak było z Czechami i Chorwacją, nieco ponad 100, natmiast lepiej było w meczu ze Słowenią, ale tam wiadomo jest ultra ofensywnie, poza tym kto oglądał ten meczu na wysokim poziomie, festiwal 3 dwa razy taki mecz się nie trafi. Linia systematycznie spada i wg mnie w tym eczu dużo zawyżona. W takich meczach Hiszpanie grają w miarę statycznie, nie spieszą się spokojnie punktując przeciwników, natomiast Polska jaką siłe ofensywną ma każdy widział, a jak nie to powiem Wam delikatnie że kiepską. Także dzisiaj skłaniam się do podonego meczu jak Hiszpanie zagrali z Chorwacją i Czechami, za dużo punktów nie zaobczymy, natomiast coś koło 20 przewagi dla Hiszpanów jak najbardziej. Pozdrowionka
⛔100

szyma2 22

szyma2

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA
Spotkanie: S. Williams - V. Azarenka
Typ: V. Azarenka(+1,5 Sets)
Kurs: 2.29
Bukmacher: Pinnacle
To, że Serena gra kosmiczny tenis i myślę, że mogłaby rywalizować z facetami, może nie tymi z czołówki ale ranking atp w granicach 50-60 miejsca byłby w jej zasięgu. Czasem zastanawiam się czy ona faktycznie nie ma czegoś między nogami... Przez turniej przeszła jak przeciąg, żadna z jej rywalek nawet na moment nie była w stanie jej zagrozić. Jednak kto ma w końcu urwać jej choćby jednego seta jeśli nie nr 2 kobiecego tenisa czyli Victoria ? Azerenka straciła tu 2 sety w 3 rundzie z Cornet i w 4 rundzie Ivanovic, zwłaszcza w tym drugim spotkaniu ja osobiście myślałem, że Ana wyrzuci Białorusinkę z turnieju, jednak podniosła się i wygrała. Ostatnie 3 mecze na betonie to wyniki: 1:2, 1:2 i 2:1 w stronę Azarenki, nie liczę oczywiście kreczu Victorii w Brisbane. Granie Williams po takim kursie kompletnie nie warte świeczki, a ugranie tu seta przez Azerenke uważam jest bardzo możliwe, a kto wie czy nie wygra, Serena z siostrą w deblu już odpadły więc może i dziś to Victoria zejdzie z kortu z pucharem.
✅129

Otrzymane punkty reputacji: +1
zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, League one
Spotkanie: Coventry City - Colchester
Typ:1
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Analiza:
Tak jak kolega wyżej napisał Coventry solidnie zaczęło sezon i myślę , że nie powinno mieć problemów z pokonaniem bardzo osłabionej ekipy Colchester , a mianowicie w ekipie gości nie zagra aż 7 zawodników z podstawowego składu! Nie będę wymieniał nazwisk , bo pewnie i tak większości z was nic one nie będą mówiły. W ekipie gospodarzy nie zagra tylko jeden zawodnik w dodatku który nie jest podstawowym piłkarzem. Gospodarze z pewnością będą bardzo chcieli zdobyć 3 punkty , aby jak najszybciej wydostać się z ostatniego miejsca.. Gdyby nie mieli tych ujemnych 10ciu punktów to byliby teraz na 12 miejscu. Colchester po prostu przy tych osłabieniach nie ma większych szans na zwycięstwo. Pozdrawiam ????
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +5
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej,ROSJA: KHL
Spotkanie: Medvescak Zagreb(-2.5) - Dinamo Riga
Typ: 1
Kurs: 5.25
Buk: Unibet
08.09.2013 19:30
Analiza:
Druga kolejka w rosyjskiej KHL.Jestem pod wrażeniem gry jak i składu jaki posiadają hokeiści z siedzibą w Chorwacji.Pierwsze spotkanie i takie efektowne zwycięstwo nad &quot;czerwoną armię&quot;.No ale jak graja u nich takie gwiazdy z NHLa jak Jonathan Cheechoo czy Steve Montador.Trudno aby jakaś drużyna była w stanie podjąć walkę z taką drużyną w której grają w większości kanadajczycy czy amerykanie.Przyjda i słabsze chwile w tym zespole gdyż kontuzje czy słabsza forma się trafia.Myślę że dziś wyjda z tej potyczki również zwycięsko.Grają dziś z Rygą ktora ostatni mecz wygrała u siebie zaledwie jedną bramką.Nie nalezy do czołówki KHLa więc dziś myślę że na obcej tafli za dużo nie będą mieli do powiedzenia.Sądzę że pewne zwycięstwo zapewnią sobie gracze z Zagreb.Kurs jest wysoki i myślę że warty zaryzykowania gdyż skład mają nieziemski i jak na razie myślę że w pełni go będą wykorzystywać aby wygrywać spotkania. Powodzenia chłopaki.
⛔100

koral112 33

koral112

Użytkownik
Dyscyplina- piłka nożna
Spotkanie: Benin- Rwanda
Typ : Benin
kurs : 1.73 bet 365
Benin na dziś wydaję mi się najciekawszym i najbardziej pewnym spotkaniem.
Czemu??
Grają u siebie to jest bardzo ważne i to sprawia, że są faworytami tego spotkania. U siebie wygrali w tych eliminacjach z Mali.
W składzie mają przede wszystkim zawodników z drugiej ligi francuskiej, jednego z 2 ligi niemieckiej ale także gracza z najlepszej ligi świata: Stéphane Sessègnon w tym sezonie dokładnie w ostatni dzień okienka transferowego 2 września został zakupiony przez West Bromwich z Sunderlandu za 5mln a jest to 29letni pomocnik- kapitan reprezentacji. Kapitan powiedział ze muszą wygrać dla widzów i aby awansować do playoff.
Rwanda ma słabiutki skład, większość gra w rodzimej lidze, ew. dwóch zawodników w Tunezyjskiej oraz dwóch młodzików Alfred Mugabo jest Arsenalu u-18, Salomon Nirisarike 20letni obrońca FC Antwerp 2 liga belgijska więc skład o wiele słabszy od składu Beninu.
W tabeli lepszy jest Benin który wygrał i zremisował z Mali i remis z Rwandą i dwie porażki z liderem Algierią.
Zaś Rwanda tylko remis u siebie z Mali i z Beninem.
1. Algeria 5 4 0 1 12:4 12
2. Mali 5 2 2 1 7:6 8
3. Benin 5 1 2 2 6:9 5
4. Rwanda 5 0 2 3 3:9 2

Benin dziś powinien wygrać a czy wygra dowiemy się przed 19.00 powodzenia 
✅73

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 35

toshihiko-koga

Użytkownik
dyscyplina: żuzel, ENEA Ekstraliga
spotkanie: Włókniarz Częstochowa - Unibax Toruń
typ: Włókniarz (-4.5)
kurs: 1,80
godz: 16:00
bukmacher: Unibet
analiza:
przed nami rewanżowe spotkanie tego ciekawszego i bardziej emocjonującego (co pokazał pierwszy mecz) półfinału żużlowej ENEA Ekstraligi pomiędzy Włókniarzem Częstochowa, a Unibaxem Toruń. Gospodarze dzisiejszego spotkania przystępują osłabieni brakiem Emila Sajfutdinowa, który w pierwszym spotkaniu tych ekip doznał makabrycznie wyglądającego wypadku, w wyniku którego doznał kontuzji łokcia lewej reki. Za Emila będzie stosowane zastępstwo zawodnika, jego brak tylko umownie jest nazywany osłabieniem, bowiem patrząc na jego formę w ostatnich tygodniach, z/z wzmacnia Włókniarz. Bowiem forma pozostałych zawodników Włókniarza wygląda bardzo dobrze Czaja i Grisza Łaguta są w takiej formie w jakiej jeszcze nigdy nie byli, Holta w tym sezonie odżył jak zwykle w Częstochowie i pewnie tutaj pozostanie już do końca kariery. W bardzo dobrej formie jest również Jepsen Jensen, a Szombierski na piątkowym treningu wręcz latał. Unibax natomiast po kontuzji największej gwiazdy, czyli Holdera stracił połowę swojej siły rażenia. Dzisiaj zastosują za niego z/z. Zawodnicy z Torunia nie za dobrze spisują się na torze w Częstochowie, o czym świadczą ich wyniki w tegorocznym meczu w Cz-wie, Gollob 8, Ward 11, Miedziński 6, Przedpełski 4, Brzozowski 6, a bracia Pulczyńscy razem 1 punkt. Tak więc nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż zwycięstwo i awans do finału WŁÓKNIARZA.
✅80

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Irlandia Pierwsza liga
Spotkanie: Bray - UCD
Typ: over3.5
Kurs: 2.33
Bukmacher: unibet
Godzina: 16:00
Obok takiego meczu nie mogłem przejść obojętnie, w poprzednim spotkaniu w tym sezonie w Dublinie padł hokejowy wynik 4-5 dla Bray. W sześciu kolejnych meczach między tymi drużynami padły minimum 4 gole, H2H:
08.06.13 UC Dublin - Bray 4 : 5
29.03.13 Bray - UC Dublin 2 : 2
31.08.12 UC Dublin - Bray 3 : 1
01.06.12 Bray - UC Dublin 3 : 1
16.03.12 UC Dublin - Bray 2 : 3
21.09.11 Bray - UC Dublin 4 : 0
Bray Wanderers są na ostatnim miejscu w tabeli i tracą 5 punktów do dzisiejszego rywala, obie ekipy jak co sezon walczą o utrzymanie, dzisiejsze spotkanie jest bardzo istotne, jeżeli gospodarze przegrają to rywal odjedzie na 8 punktów, do końca sezonu pozostało jeszcze 8 kolejek i jeszcze jeden mecz obu ekip w Dublinie.
Od czerwca i właśnie 5-4 z UCD, gospodarze nie wygrali meczu! 8 porażek (jedna w pucharze) i 3 remisy, fatalna anty passa. Kiedy nastąpi przełamanie jak nie teraz? wyniki z sierpnia: 0-2(A) Drogheda, pucharowe 0-3(H) St. Patricks, 1-2(H) Cork City, 0-2(A) Sligo, 1-1(H) Shelbourne.
Dzisiaj nie zagrają dwaj podstawowi obrońcy, zawieszony za kartki Dave Webster (25/0) oraz Eoin Hyland (17/0), z pozytywnych informacji po kontuzji kostki wraca do składu pomocnik Dáire Doyle (18/0).
O Studentach pisałem już tydzień temu, niestety nie dali rady strzelić gola Dundalk i przegrali 0-2 a ja z nimi (BTS), wcześniej aż pięć razy z kolei zaliczali i tracili gola w meczu. Wyniki z sierpnia akurat po 4 gole: 3-1(A) Limerick, 1-3(H) Derry, 3-1(A) Bohemians. Ciągle kontuzjowany jest młody pomocnik A. Ben Mohamed (0/0), większym osłabieniem będzie zawieszony za czerwoną kartkę z Dundlak (2 żółte) obrońca Michael Kelly (4/0).
Gospodarze żądni pierwszej wygranej od czerwca, goście żądni zemsty dodatkowo tracą i strzelają sporo goli, liczę na minimum 4, bts @1.50 również do gry. Świetne H2H, Bray bez dwóch podstawowych defensorów - będą bramki!
⛔100

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - EuroBasket 2013
Spotkanie: Polska - Hiszpania
Typ: 1 kwarta - HA +5,5 pkt Polska
Kurs: 1,90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Krótko bo i naprawdę nie ma o czym biorąc pod uwagę wszystkie nasze występy, po których jak wszyscy wiemy mamy komplet porażek.
Typ opieram głównie na kilku kilku rzeczach a mianowicie:
- Pierwsza kwarta z Chorwacją i pogrom. Myślę, że dziś już tego błędu nie popełnią. Dla mnie niezrozumiałe jest takie wyjście na mecz i kompletny brak walki przy pełnych siłach. Wiadomo wyjątki się zdarzają i to ich usprawiedliwia ale jak dzisiaj się to powtórzy to już nie będzie wyjątek tylko debilizm.
- Po drugie zgadzam się z kolegą xmarcinx z działu, że jest szansa aby w podstawie wyszedł Ignerski a Lampe zmieniał się z Gortartem. Myślę, że trener zauważy wreszcie świetną dyspozycję Michała i będzie to tylko z korzyścią dla zespołu
- Myślę, że Hiszpanie zdając sobie sprawę z wielkiej przewagi nad naszym zespołem nie rzucą się od razu na nas tylko spokojnie będą grali swoje akcje dobrze wiedząc, ze tak czy siak to ich przewaga z czasem na wielkim luzie będzie rosła
- I na koniec to o czym już wspomnieli koledzy w dziale, rotacje w składzie Hiszpanów, muszą dać odpocząć trochę podstawowym zawodnikom
Powodzenia !
⛔100

M 185

marcin_uk

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, U.S. Open
Spotkanie: Paes/Stepanek - Peya/Soares
Typ: Paes/Stepanek
Kurs: 1.625
Analiza:
Od dwóch dni polowałem na najwyższy kurs, złapane (1.714) teraz tak jak powyżej, ale wciąż warto. Moja argumentacja nie uwzględnia pokonania Bryanów, bo braci można czasem pokonać, nawet w Nowym Jorku (nawet gdy dwa mecze dzielą ich od historii, czyli klasycznego wielkiego szlema ), po prostu imponuje mi ta para niesamowicie. Pisałem wczoraj, moim zdaniem to może być poważne zagrożenie dla braci w niedalekiej przyszłości, także w kwestii 1 miejsca w rankingu. Poczekajmy aż Radziu odpuści singla, dajmy im jeszcze trochę pola w kwestii zgrania i mogą stworzyć prawdziwy dream-team. To co mi się podoba u nich najbardziej to, że serwują równo, nie ma tam przestojów, znakomicie się uzupełniają do tego. Stepa ma to coś, czuje volleya jak chyba nikt inny na świecie, do tego jest wielkim walczakiem. Jego minięcia... Poezja dla fanów. Paes też dokłada swoje, takich returnów jak on nie ma chyba nawet Djokovic (uprzedzając zarzuty, wiem, wiem, return w singlu a deblu to dwie inne bajki). Ogólnie tworzą fajną parę, przyjemnie się na ich grę patrzy, bo nie są &quot;drewniani&quot;! A takich par w czołówce też nie brakuje, młotów, bez większego polotu. No i kończąc - chemia między nimi. Niesamowicie się nakręcają, Bob i Mikie przy nich to zamknięte w sobie sieroty. Nic nie napisałem o drugiej parze, to dlatego, że nie widzę argumentów ZA (bagatela) wyżej rozstawionymi zawodnikami. Ten szlem się Radkowi i jego kumplowi należy jak psu buda I w tym temacie na pewno zdania nie zmienię.
✅62

Otrzymane punkty reputacji: +4
boss6699 833

boss6699

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, KHL
Spotkanie:
Torpedo Novgorod - Traktor Chelyabinsk
Typ:
Torpedo Novgorod ML
Kurs:
2 .00
Buk:
Bet365
Godz.
15:00
Analiza:

Mecz o 15 naszego czasu w hali Trade Union Sport Palace Torpedo Nizhny Novgorod podejmie Traktor Chelyabinsk
W Torpedo latem sporo zmian ich nowym napastnikiem został Wojtek Wolski , nastąpiła tez zmiana na stanowisku trenera nowym został Peter Skoudra reszta zmian tutaj: http://r-hockey.ru/transfer.asp?Tour...140&amp;Language=e
Dla Traktora to będzie 3 mecz na wyjeździe i niby mówi się że do 3 razy sztuka ale jak dla mnie dzisiaj wygraj gospodarz. Goście 2 pierwsze mecze i wbili im 10 goli, popełniają fatalne błędy w defensywie niby dzisiaj trener ma trochę pozmieniać bo min do pierwszej 5 przeniósł Guskova za Mamashewa a za Kuznetsov który jest kontuzjowany wyjedzie Panov. Torpedo swój pierwszy mecz przegrało po karnych ale na pewno prezentowało się lepiej niż goście i dla mnie to oni dziś są faworytem.
⛔100

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie A
Spotkanie: Cruzeiro - Flamengo
Typ: Flamengo strzeli gola
Kurs: @1.72
Analiza:
Solidny kurs a wystarczy tylko gol, których w Brazylii często nie brakuje. Oczywiście bukmacherzy kierują się argumentami, że Flamengo mało strzela a Cruzeiro mało traci i dodatkowo u siebie Raposa jest faworytem. Nie można zapominać jak optycznie wygląda średnio mecz ligi brazylijskiej i jakieś akcje Fla na pewno będzie miało, pozostaje tylko kwestia wykończenia. U gości zabraknie napastnika Marcelo Moreno, ale w Rio liczą na Hernane, który strzelił w ostatnim meczu dwa gole i jest najskuteczniejszym piłkarzem Flamengo. Większe braki mają w defensywie, ale o tym później.

Obie drużyny dopiero co spotkały się w Pucharze Brazylii i lepsze okazało się Flamengo - pierwszy mecz 2:1 dla Cruzeiro a w rewanżu 1:0 dla Fla dające awans. Obu drużynom więc nie powinno zabraknąć informacji jak rozpracować rywala. Jeśli idzie o wyjazdowe mecze Flamengo to w ostatniej kolejce zagrali wyjątkowo słabo i przegrali 4:0 z Corinthians. Wcześniej jednak strzelali na wyjazdach - przeciwko Cruzeiro, Goias i Fluminense. Cruzeiro w ostatnich trzech meczach u siebie traciło gole choć mecze swoje wygrali - 5:3 z Vasco, 2:1 z Flamengo i 5:1 z Vitorią. W tym meczu może być podobnie - wygrają, ale nie zachowają czystego konta.

U gości zabraknie: Paulinho (Pomocnik 18M/2G), Felipe (Bramkarz 18M), Gonzalez (Obrońca 13M), Moreno (Napastnik 12M/2G), Chicao (Obrońca 5/1G). W ataku Fla ma zagrać duet Hernane i Rafinha, którzy się sprawdzili w rozgrywkach stanowych. W Cruzeiro bez większych braków poza Luanem (Napastnik 12M/5G).
⛔100

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia II. Dywizja
Spotkanie: Odd II - Harstad
Typ: Odd II (handi -1)
Kurs: 1.67
* bardzo szybko idą kursy w dół na gospodarzy, tak więc doszukałem się tu handi przy dość takim sobie kursie .
vs.
Analiza: Obie drużyny ze sobą już się spotkały w maju tego roku i Odd II przegrał u siebie 5:0. Dzisiejsi gospodarze zajmują miejsce 11 z dorobkiem 21 opunktów, a ich dzisiejszy przeciwnik oczko wyżej na 10 miejscu z dorobkiem 22 punktów. Ostatnich 8 meczy wyjazdowych drużyny Harstad to 7 przegranych i jedna wygrana. Znaczy to tyle samo co fakt że nie idzie im za dobrze grając na murawie rywala. Dlaczego zainteresowałem sie dziś tym meczem ? - widze jak kursy szybko spadają na to spotkanie to z wami się tym podziele jaką znalazłem informacje w sieci. Oczywiście podaje źródło by mi ktoś nie napisał ze są to informacje z palca wyssane :
http://www.odd.no/news/article/104uio5c81qy61d1hyus47hmi0/title/viktig-oppgjor-for-odd-2
W tym meczu zagra w drużynie gospodarzy 7 zawodników z pierwszej drużyny z racji tego że obecnie pauzują w swoich rozgrywkach ligowych. Tak wygląda kadra na dzisiejszy mecz (pogrubioną czcionką zawodnicy pierwszej drużyny Odd) :

*bramka: Sondre Rossbach(rezerwowy bramkarz pierwszej drużyny) og Viljar Myhra
*obrona: Stian Henriksen, Lars-Kristian Eriksen (5/0), Vegard Bergan (0/0), Thomas Grøgaard (2/0), Atle Thommesen
*pomoc: Jone Samuelsen, Christer Kleiven (15/0), Tony Vo, Kjetil Svarteberg, Tobias Lundeberg
*atak: Mathias Fredriksen (4/0), Snorre Krogsgård (12/0), Erik Rosland, Mattias Andersson (3/0), Stefan Mladenovic, Jonas Heiland
✅67

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Żużel - Polska - Extraliga Play-Off
Spotkanie.Krzysztof Jablonski-Jonas Davidsson
Typ.1
Kurs.1,60
Buklmacher.Betsson
Data.08.09.2013 g.18.45
Analiza.
Dzisiaj drugie spotkanie polfinalowe w Polskiej Ekstralidze Zuzlowej pomiedzy zespolami Falubaz Zielona Góra - Unia Tarnów.W pierwszym spotkaniu w Tarnowie wynik tylko 47-43 dla jaskolek ,mimo.ze prowadzili juz nawet 12 punktami.Dzisiaj faworyt tylko jeden z wielka szansa na odrobienie strat,ale ja wybieram zaklad na pare zawodnikow miejscowego klubu Krzysztof Jablonski-Jonas Davidsson.Licze tu glownie na swietna forme Jonasa(to co on jezdi ostatnio to zenada malo powiedziane),nawet trener Dobrucki cos przebakiwal o odnowieniu licencji bo nie moze juz na to patrzec...Tak wiec dlatego na pozycji rezerwowego juniora Dudek ktory zapewne minimum raz zastapi Davidssona w biegu...Natomiast Jabol poczatek sezonu slaby,a potem sie rozkrecal z biegu na bieg i jezdzi nawet przyzwoicie.Dzisiaj w parze z Protasiewiczem i tu zawsze cos przywoza wspolnie...Natomiast Jonas z Hampelem i tu raczej szans na punkty dla Szweda nie widze,chyba ,ze Jarek bedzi go ciagnal na smyczy przez cztery kolka..srednie na swoim torze mowia wszystko...
Krzysztof Jablonski-1,73 na bieg
Jonas Davidsson-1,17 na bieg
Tak wiec przewaga masakra,a jedyny minus tego typu to,ze Jonas Davidsson pojedzie taka padake,ze wyjedzie tylko dwa razy na tor a wtedu nasz typ bedzie traktowany jako zwrot...Mimo,tego uwazam,ze warto to pograc grubiej.Polecam.
✅60

wczorajsza-noc 21

wczorajsza-noc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna PORTUGAL - LIGA DE HONRA
Spotkanie: Moreirense FC - Sporting Farense
Typ: 1
Kurs: 1,465
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Witam. Dziś przygotowałem typ oparty głównie na statystykach. Mianowicie spotkanie w rozgrywkach drugiej ligi Portugalskiej. Moreirense FC po 5 meczach zajmuje 3 miejsce z dorobkiem 10pkt (3-1-1) bilans bramkowy 12-3. (p,r,w,w,w). Pierwsze 3 mecze sezonu wygrali, następnie remis i ostatnio porażka u siebie 0-1 . Sporting Farense ostatnia drużyna ligi 2pkt (0-2-3) Uwaga bilans brakowy 0-6 (p,r,r,p,p). Jest to drużyna która nie strzeliła do tej pory bramki. Z racji tego, że Moreirense FC przegrali ostatni mecz u siebie (tracąc bramke podczas gry w przewadze), to dziś będą chcieli się zrewanżować kibicom. Dlatego też podejdą poważnie do tego meczu (oczywiście są to moje domniemania) i uważam, że powinni wygrać. Dodam że Moreirense FC ma najwięcej bramek strzelonych z pośród drużyn drugiej ligi. Powodzenia ????
✅46

iluminati 60

iluminati

Użytkownik
Data: 8.09.2013 (18:00)
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Polska - Serbia
Typ: Polska
Kurs: 5,05
Analiza:
Polki przegrały z Czeszkami 2:3, Serbki z nimi wygrały 3:0. Biało-Czerwone zagrały bardzo dobry mecz z Bułgarkami, wygrały 3:1 zapewniły sobie awans do dalszej fazy. Serbki z Bułgarkami przegrały 2:3. Obie drużyny mają po 4 punkty i zwycięzca tego meczu wygra grupę. Po meczu z Czeszkami były obawy czy nasze dziewczyny wyjdą w ogóle z grupy a teraz mają szansę nawet ją wygrać. Dlaczego nie? Zwycięstwo z Bułgarkami na pewno dodało naszym reprezentantkom bardzo dużo wiary w siebie i w swoje umiejętności. Na pewno bardzo je ta wygrana podbudowała psychicznie i w takich momentach często rodzi się znakomity zespół. Może to być punkt zwrotny dla Polek i początek czegoś wielkiego na tych mistrzostwach. Serbki są bardzo mocne ale Bułgarki dały dobry przykład co to znaczy walka, przegrywały 0:2 i były bardzo blisko przegranej 0:3 ale odrobiły straty w 3 secie, później walczyły jak lwice i wygrały w tiebreaku. Nasze dziewczyny na pewno obejrzały ten mecz i zobaczyły, że nie ma wyniku którego nie dałoby się odwrócić. Kasia Skowrońska jest w formie, ona może poprowadzić nasz zespół do sukcesów choć nikt w tą drużynę nie wierzył. Dzisiaj mogą wygrać grupę i życzę im tego, życzę im pokonania Serbek, pokonania kolejnych zespołów i zdobycia medalu na tych mistrzostwach, najlepiej złotego, a co!
⛔100

W 9

wojtas128

Użytkownik
Dyscyplina: Mistrzostwa Europy kobiet
Mecz: Polska-Serbia
Typ:1
Kurs 4,35
Buk: Betsson

Dziś proponuje mecz dość ryzykowny lecz uważam że Polki są dziś w stanie wygrać mecz. Pierwszy mecz na mistrzostwach Polski nieoczekiwanie przegrały 3:2 z Czeszkam, następnie wygrały bardzo pewnie 3:1 z silnymi Bułgarkami i mam nadzieję że to będzie przełomowy moment dla naszych siatkarek, które z meczu na mecz będą graly lepiej. Serbki na 1 miejscu w grupie z dwoma wygranymi. Mimo wszystko bardzo prawdopodobne jest to że Polką uda się wygrać gdyż ten mecz zaważy kto zajmie 1 miejsce w grupie. To jest tylko 1 mecz, lepsza formie w danym momencie. Polki silnie zmotywowane ostatnią wygraną napewno powalczą jak równy z równym więc po takim kursie warto spróbować.
⛔100 powtórzony typ

funias 691

funias

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Polska, Enea Ekstraliga
Spotkanie: Falubaz Zielona Góra vs Unia Tarnów
Typ: Falubaz Zielona Góra (-10)
Kurs: 1,83
Bukmacher: bet365
Analiza:

Drugi mecz półfinałowy pomiędzy drużynami z Zielonej Góry i Tarnowa. Na torze w Tarnowie zwyciężyła miejscowa Unia, ale zaledzie 47-43. Zaliczka jak na rewanż w ZG bardzo skromna. Myślę, że po dwóch, trzech biegach już zostanie odrobiona. Typuję zwycięstwo gospodarzy różnicą ponad 10 punktów. Mają u siebie zdecydowaną przewagę na pozycji juniorskiej. Trójka liderów. Hampel, Protasiewicz i Dudek. Hampel wczoraj wygrał GP, a Dudek zdobył złoto MIMP. Forma więc jest bardzo dobra. Do tego u siebie powinien zapunktować Jonsson a dwójka Jabłoński, Davidsson również na swoim torze powinna spisać się lepiej aniżeli tydzień temu. Goście niby wyrównany skład, ale w moim odczuciu zabraknie argumentów aby rywalizować z liderami Falubazu. Madsen i Vaculik tracą wiele na wartości jeśli chodzi o mecze wyjazdowe. Jeśli ktoś ma walczyć to moim zdaniem Łaguta i Kołodziej, ale to zbyt mało. A i Kołodziejowi w tym roku w maju na torze w ZG nie wyszło (1,1,0). Maciek Janowski bardzo nieobliczalny, w sumie nie wiem czego się po nim spodziewać. Na juniorce ambitny Gomólski i słaby Borowicz raczej nie odegrają większych ról w swoim zespole. Ten drugi pewnie skończy z zerem na koncie. Jak pisałem obie ekipy na torze w Zielonej Górze spotkały się w maju w padł wtedy wynik 54-36 dla Falubazu. Dzisiaj przy wypełnionym stadionie żużlowcy Falubazu muszą pewnie wjechać do finału. Presja jest duża, ale Falubaz to drużyna z charakterem. Jeśli drużyny nigdzie nie pogubią punktów to regulaminowy wynik przy jakim typ wchodzi to minimum 51-39. W mojej ocenie jak najbardziej realny. Pozdrawiam, powodzenia.
✅83

staleczka1947 34

staleczka1947

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Polska, Enea Ekstraliga
Spotkanie: Włókniarz Częstochowa- Unibax Toruń
Typ: Darcy Ward - Rune Holta 2
Kurs: @ 2,75
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Moim zdaniem bardzo zawyżony kurs. &quot;Holtański&quot; przeżywa w Częstochowie renesans formy i jest szczególnie u siebie bardzo silnym ogniwem. 1,915, to jego śr. u siebie.
&quot;Darky&quot; jest ostatnio bardzo chimerycznym zawodnikiem szczególnie w rozgrywkach ligowych, gdzie jest jednego dnia liderem , drugiego dnia natomiast zalicza słaby mecz(vide półfinał z Elit Vetlandą). Austalijczyk ponad, to będzie dojeżdżał z Krsko .
Silniejszych partnerów ma Darcy, który będzie startował z Z\Z, a to daje możliwość jazdy z Gollobem, Miedziakiem, Przedpełskim i Brzózką lub Pulczasem. Dużo słabszego kolegę z pary ma Rune, a jest nim Rafał Szombierski.
⛔100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ponferradina - Sporting
Powyżej 2 goli (2 gole=zwrot)
1,70
Bet365

Od pewnego czasu staram się rzucić oko na drugi szczebel rozgrywek w Hiszpanii. Dziś mamy kilka ciekawych spotkań, a jednym z nich jest starcie Ponferradiny z Gijonem.
Obie ekipy na koniec sezonu powinny znaleźć się dość wysoko w tabeli. Kto wie czy Gijon nie włączy się nawet do walki o awans? Kadra oparta jest na wielu młodych piłkarzach, bo Gijon słynie z bardzo dobrej szkółki w której wychowało się wielu ciekawych piłkarzy.
Latem do Monaco odszedł Borja Lopez. Za 19 latka ze szczebla II-ligowego zapłacono bagatela 2 miliony euro, a zawodnik miał już za sobą występy w kadrze młodzieżowej. Praktycznie co roku kilku zawodników jest wyławianych przez kluby, które specjalizują się w szukaniu wschodzących talentów.
Gijon zaczął sezon od dwóch zwycięstw i remisu. Wygrali z Castillą i spadkowiczem z Primera Division, Mallorcą. Remis zaliczyli w wyjazdowym spotkaniu z Huelvą. W każdym tym spotkaniu na listę strzelców wpisywał się Stefan Scepović i to na niego gospodarze powinni szczególnie uważać.
Ponferradina potrafi cisnąć do ostatnich minut, a dodatkowo bardzo dobrze spisują się przy stałych fragmentach gry. Mają atut własnego boiska i z pewnością będą starali się to wykorzystać.
Gijon będzie wspierany za to przez 2 tyś kibiców więc o atmosferę na stadionie nie powinniśmy się martwić. Obie drużyny dobrze zaczęły sezon, powinny być w górnej części tabeli na zakończenie sezonu więc można oczekiwać dobrego spotkania.
Przewidywane składy:
Ponferradina: Santamaría; Carpio, Alberto Aguilar, Alan Baró, Ramírez; Jonathan, Juande; Acorán, Fofo, Marquitos; Yuri.
Sporting: Cuéllar, Luis Hernández, Bernardo, Mandi, Lora, Bustos, López Garai, Alex Barrera, Carmona, Scepovic, Hugo Fraile.
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom