>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.07.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / MŚ 2014 /
Godz. 22:00
Spotkanie - Brazylia : Niemcy
Typ - Niemcy zdobędą gola w obydwu połowach
Kurs - 5.00
Bukmacher - Bet365
Analiza :
No to doczekaliśmy się już meczów półfinałowych , wiele zdań z którymi chyba trzeba się zgodzić no bo każdy widzi to swoimi oczami i każde rozwiązanie może być trafne ale jedno jest pewne że możemy spodziewać się dobrego widowiska , gospodarze Brazylijczycy przy dopingu swoich wiernych fanów w/g mnie nic wielkiego jeszcze nie pokazali a na dodatek zagrają dziś osłabieni co daje szanse Niemcom , Niemcy też może poza meczem z Portugalią gdzie można ich chyba pochwalić też nic ciekawego w pozostałych spotkaniach ale oni dziś grają pełnym składem co też daje chyba komfort psychologiczny , tu może jednak wrócę do ostatniego ich spotkania z Francja .... szybko strzelona bramka i kontrolowanie wydarzeń na boisku jednak gdy nadarzała się okazja to kontratakowali i gdyby ich celowniki byli dobrze nastawione to ten mecz nie zakończył by się 1:0 ale może nawet 3:0 bo sytuacji tzw. setek parę mieli i tu liczę na powodzenie mojego typu , myślę że żadna z drużyn nie ma zamiaru grać dogrywki bądż doprowadzić do karnych no bo wiadomo ile to wymaga wysiłku i mój scenariusz to bramka w pierwszej połowie dla Niemców i coś podobnego jak w meczu z Francja , natomiast w drugiej połowie lepsze ustawione celowniki i może któryś z ataków znajdzie drogę do bramki bynajmniej ja tak to widzę jak będzie przekonamy się przed północą !
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +6
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Spotkanie - Brazylia : Niemcy
Typ - Zostanie rozegrana dogrywka -TAK
Kurs - 3.00
Bukmacher - Unibet
Analiza :
Witam
Dziś po krótkiej przerwie zmierzą się dwie z największych potęg światowego futbolu. Już od poznania par pierwszego meczu półfinałowego zastanawiałem się czego można się po tym spotkaniu spodziewać, wniosek- nie mam pojęcia ;]. Analizowałem różne warianty i wydaje mi się że najbardziej prawdopodobna jest dogrywka. Prawdopodobnie na początku obie z drużyn będą sprawdzać na co mogą sobie pozwolić, w jakiej formie jest przeciwnik, jaką taktykę zastosuję itp... jednak może też od pierwszych minut któraś z ekip żuci się do ataku? Jak to mówią najlepszą obroną jest atak ;] a jak wiemy tego roczne mistrzostwa obfitują w niespodzianki. Podsumowując dogrywka wydaje mi się najbardziej prawdopodobna, chodź oczywiście jak już ktoś wcześniej napisał raczej obie drużyny będą dążyć do rozstrzygnięcia spotkania w 90-ciu regulaminowych minutach.
Życzę wysokich wygranych ; )
⛔100

kary1 477

kary1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Eliminacje do Ligi Mistrzów
Godz.: 20:00
Spotkanie: Torshavn - Lincoln
Typ: Torshavn -1,5
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bet365
Większość z was zapewne stara się szukać typów na mundial, ja staram się nie obstawiać takich spotkań, choć nie ukrywam, iż moim faworytem są Niemcy. Przejdźmy do rzeczy stają między sobą dwie ekipy jedna z Wysp Owczych, natomiast druga z Gibraltaru. W pierwszym meczu padł typowany przeze mnie remis, lecz teraz stawiam zdecydowanie na ekipę z Wysp Owczych. Przede wszystkim czynniki pogody powinien tutaj wiele zmienić, na Wyspach Owczych zimno jest nawet w lato, a do takich warunków nie są przygotowani &quot;Hiszpanie?&quot; Odległość jaka dzieli Gibraltar od Wysp Owczych to aż 4500 km, a takie podróże są naprawdę męczące to z pewnością wpłynie na wynik meczu. Poziom obu drużyn nie jest jakiś ogromnie duży, ale doświadczenie Torshavnu nad Lincolnem jest zdecydowanie większe, są lepsi piłkarsko i czynnik boiska wpływa na ich korzyść. Nie mogą sobie pozwolić na wpadkę z Gibraltarem...
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +3
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Spotkanie - Brazylia vs Niemcy
Typ - Hulk strzeli gola
Kurs - 4.30
Bukmacher - Unibet
Analiza :

Jest kilka powodow dla ktorych stawiam dzisiaj na gola Hulka. Po pierwsze Hulk jest drugim zawodnikiem w zespole Brazylii pod wzgledem oddawanych strzalow (celnych i niecelnych) na tych mistrzostwach, i srednio na mecz oddaje 3,25 strzalu. Dzisiaj zapewne rowniez bedzie strzelal i swoja srednia wyrobi. Kolejna sprawa jest brak podstawowego strzelca Brazylii - Neymara. Brak Neymara sprawi, ze ktos bedzie musial wypelnic luke po nim w przodzie i wziasc na siebie ciezar gry ofensywnej i odpowiedzialnosc za zdobywane gole. Mysle, ze zawodnikiem ktory podejmie sie tego wyzwania bedzie wlasnie Hulk. W Brazylii nie ma w tym momencie zawodnika ktory bylby wieksza gwiazda niz Neymar i tylko Hulk wydaje sie byc zawodnikiem ktory jest w stanie pociagnac zespol gospodarzy. Fred, Jo, Hernanes, Ramirez, Oscar to nie sa tak przebojowi zawodnicy jak Hulk. Dlatego wlasnie spodziewam sie, ze Hulk dzisiaj &quot;zabierze&quot; strzaly ktore oddalby Neymar. Spodziewam sie okolo 5-6 strzalow Hulka w dzisiejszym meczu. Na Niemcow potrzebna bedzie raczej sila fizyczna niz techniczne umiejetnosci i mysle, ze tym Hulk sie wyroznia. Dodatkowo mysle, ze stale fragmenty gry takie jak rzuty wolne blisko pola karnego bedzie wykonywal wlasnie Hulk i kto wie moze pokusi sie o jakis mocny strzal na bramke Niemcow. Ostatni rzut karny Hulkowi nie wyszedl, ale nie sadze by mial jakis problem by podejsc do kolejnego. W Zenicie to wlasnie Hulk wykonuje karne i pomimo slabej skutecznosci nadal pozwalaja mu strzelac wiec mysle, ze dzisiaj tez to on - w razie karnego - bedzie go wykonywal. Niespecjalnie widze dzisiaj gre Freda, ktory potrzebuje asysty kolegow by strzelic bramke. Hulk potrafi przedryblowac (badz przepchnac) obronce i oddac strzal na co dzisiaj tez licze. Mam nadzieje, ze nie bedzie strzelal z 35 metrow ale kto go tam zna ???? . Reasumujac, mysle, ze dzisiejsza gra ofensywna Brazylijczykow pod nieobecnosc Neymara opierac sie bedzie na Hulku. Od niego bedzie zalezec wiele w ataku i to on bedzie oddawal najwiecej strzalow na bramke Niemcow - mam nadzieje, ze chociaz jedna z tych prob bedzie udana i zakonczy sie bramka. Powodzenia
⛔100

M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Mistrzostwa Świata w Brazylii
Godzina: 22:00
Spotkanie: Brazylia - Niemcy
Typ:Awans Brazylii
Kurs: 1.91
Bukmacher: Unibet
Analiza: Hej, jest godzina po 16 na stronce około 25 postów i żadnego na awans Brazylii.Dziwi mnie takie zapatrzenie w Niemców. Na wstępie zaznaczę, że wszyscy półfinaliści grają solidnie ale niczym nie zachwycają. W tych MŚ nie ma tak jak np. w 2002 już w ćwierćfinale był faworyt do zwycięstwa. Tu tego nie ma, jest 4 drużyny i tak naprawdę każda ma 25% na bycie mistrzem świata . Ja proponuję typ na awans do finału drużyny gospodarzy: Brazylii. Kurs na taki typ nawet fajny bo 1.91 (unibet). Ogólnie na tych mistrzostwach obstawiając je to można się jedynie przejechać, naprawdę wyniki różne, jednak z braku oferty typuję to. Brazylia gospodarz tych MŚ gra naprawdę różnie. Raz lepiej, raz gorzej ale zawsze robią taki wynik jak trzeba, czy z własnymi umiejętnościami czy z pomocą sędziego. Dużym ich atutem są na pewno kibice, również presja wywierana przez nich na sędziego może być istotna (choć nie przypuszczam, aby sędzia popełnił jakiś większy błąd). Dlatego brak awansu do dalszej rundy dla Brazylii będzie katastrofą narodową. Oprócz tego są również problemy. Między innymi absencje: Thiago Silva (za kartki) i Neymar (kontuzja). Ja jednak uważam, że problemy te zjednoczą i scementują drużynę. Drużyna gości czyli Niemcy tak jak Brazylia nie zachwyca, nie szczególnego nie gra ale jednak robi to co do niej należy czyli ciągle awansuje dalej. Oprócz meczu z Portugalią błysku tej drużyny brak. W ich drużynie absencji nie ma. Ja uważam, że Brazylia ten mecz wygra, zapewne nie w regulaminowym czasie a w dogrywce lub karnych, spodziewam się trudnego meczu i wielu emocji i awansu gospodarzy. Dziękuje i życzę powodzenia.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – MŚ 2014, ½ FINAŁU
Typ: over 2 azjan
Kurs: 1.87
Bukmacher: Pinnacle
Godz.22:00
Analiza:
W walce o tytuł najlepszej ekipy globu pozostały nam cztery ekipy a to oznacza oczywiście półfinały piłkarskich Mistrzostw Świata. Już po losowaniu było wiadomo że w półfinale możemy być świadkami przedwczesnego finału bo na pewno Brazylia i Niemcy byli i są głównymi kandydatami do złota.
Po fazie grupowej obfitującej w wiele bramek i po prostu ofensywnego stylu gry, faza pucharowa pod tym względem wygląda bardzo słabo. Kursy na bramki wróciły już do poziomu pierwszej kolejki gdzie miesiliśmy wiele pomyłek. Teraz może nie do końca są to błędy buków ale mimo to gram dalej na overy. Przesłanek ku temu że dziś zobaczymy te minimum dwie bramki jest kilka. Brazylijczycy zagrają co prawda bez Neymara czyli głównego motoru napędowego w zespole, ale może im to też z drugiej strony pomóc bo będą musieli grać bardziej zespołowo. Jedno jest pewne będą mieli zdecydowaną przewagę w szybkości względem defensywy Niemców która jest po prostu wolna, Francuzi kompletnie nie potrafili tego wykorzystać, posyłali piłki za obrońców ale wszystko było za mocne. W typie na pewno będzie też pomocna absencja lider środka defensywny i kapitana tego zespołu Thiago Silvy, jak ważny jest to zawodnik nie muszę pisać. Zastąpi go na pewno Dante a więc linie Alves-Luiz- Dante – Marcelo wcale tak mocno na tyłach nie wygląda dla mnie jest to bardziej ofensywne zestawienie. Niemcy po za spotkaniem z Portugalią niczym tak naprawdę wielki w drodze do półfinału się nie wykazali, po prostu wykonali swoją robotę i tyle. Kilka spotkań na tym turnieju jak i w eliminacjach pokazało że defensywna miewa bardzo duże zastoje w grze i kompletnie się gubi gdy dostaje piłkę za plecy. Ofensywnie jest nienajgorszej ale brak Reusa moim zdaniem jest bardzo widoczny. Bramki w tym starciu obie mogą poszukać na pewno w stałych fragmentach gry, zresztą awans do tej fazy zawdzięczają właśnie bramką z takiego wariantu gry. Na koniec jeszcze jednak kwestia i moim zdaniem najważniejsza, czyli dwudniowy odpoczynek przed tym starciem i pora w jakiej odbędzie się to starcie a więc koniec z graniem o 18 czasu Polskiego gdzie w Brazylii mamy wtedy najgorsze warunki do gry. Idealnie później może one też nie są ale na pewno tempo gry będzie znacznie szybsze od tego co się działo w meczu FrancjaNiemcy.
✅87

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Islandia Liga U19
Godzina: 20:00
Spotkanie: Stjarnan / Skínandi U19 vs. Fylkir / Ellidi U19
Typ: gole azjany over 4
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet365
Na dzisiaj wygrzebałem mecz islandzkich małolatów.
Stjarnan/Skinandi to lider ligi U19. U siebie do tej pory cztery mecze i cztery zwycięstwa. Średnia strzelonych bramek 3/mecz.
Dzisiejszy rywal formą nie imponuje. Na wyjazdach zaledwie jedno zwycięstwo i trzy porażki. Ilość straconych bramek 12, co również daje średnią 3/mecz.
Zastanawiałem się nad handicapem, ale Stjarnan w ofensywie imponuje, a w obronie bywa różnie. Strzelają dużo, ale też rzadko kończą mecz bez straty gola. W tym sezonie na 7 spotkań, tylko dwa razy ich bramkarz zachował czyste konto. Fylkir/Ellidi natomiast mimo sporej ilości porażek, rzadko kiedy nie strzela chociaż jednej bramki.
Dlatego stawiam jednak na over 4. Przy 4 bramkach zwrot kasy.
Ostatnie dwa mecze między tymi drużynami to zwycięstwa Stjarnan/Skinandi 5:1 i 5:0, pokryta i linia dzisiejszego handicapu (-2.5) i linia overa. Ja jednak trochę się boję, że do bramki Stjarnan piłka wpadnie więcej niż raz i gram overek.
zwrot 0jk spotkanie przełożone

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Klubowe mecze towarzyskie
Godzina: 19:45
Spotkanie: Cork City - Birmingham
Typ: Cork lub remis
Kurs: 2,88
Bukmacher: oddsring
Analiza:

Kurs na gospodarzy wzrósł dziś do ponad 7 .
Cork w lidze irlandzkiej zajmuje drugą pozycje i ma tyle samo co lider Dundalk .
Kurs jest zapewne aż tak wysoki ponieważ mimo tego , że Cork ostatnią porażke zanotował rok temu w meczach towarzyskich i to własnie z angielskimi druzynami .
Przegrali z West Bromwich 0:6 , Burnley 0:3 i West Ham 2:6 .
Wyniki przytłaczające , ale remis przy odrobinie szzczescią typ moze siasc .
Przykladem jest Pogoń gdzie po 73&#39; remisuje 1:1 z ta roznica ze kurs był coś złotówe nizszy od tego tutaj .
Dla Birmingham bedzie to pierwszy sprawdzian przed ligą , ostatni mecz rozegrali początkiem mają a jak wiadomo ostatni sezon w Championship nie był zbytnio udany .
Nie będę pisał nic na siłe pod typ tylko poprostu licze na odrobine farta ????
Powodzenia
⛔100

zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
Piłka nożna, MŚ Brazylia
Spotkanie: Niemcy- Brazylia
Typ: Brazylia powyżej 1,5 kartki
Kurs: 1,72
Buk: Bet365
Analiza:
Kolejny raz szukam szczęścia w kartkach. Ostatnio się udało a dzisiaj wydaje się, że również się powiedzie.
Zacznę może od rzeczy, które każdy, nawet ktoś kto styczność z piłką ma tylko poprzez serwisy informacyjne, nie zagra Neymar oraz Thiago Silva. Obaj to zawodnicy najważniejsi w zespole. Na Neymarze spoczywała niemal cała gra ofensywna zespołu, Thiago to natomiast w mojej opinii najlepszy obrońca na świecie i kapitan zespołu.
Za Neymara ma zagrać Willian, którego jakoś nie widzę brylującego w tym meczu. Za Silvę zagra Dante. Mimo, że jest jednym z najlepszych na swojej pozycji wciąż jest o klasę gorszy od Silvy. To moje zdanie.
Raczej na pewno to Niemcy będą prowadzić grę i to oni częściej będą w posiadaniu Brazuci. Ich pomoc jest znacznie solidniejsza i pewna, mająca większe doświadczenie na arenie reprezentacyjnej. Jest również znacznie bardziej kreatywna. Tym biją na głowę Brazylijczyków. Przede wszystkim każdy z nich mógł pokusić się o indywidualną akcję.
W Brazylii do tej pory wyglądało to tak: podanie do Neymara, i modlitwa żeby on coś zrobił. Jak nie Neymar to Hulk ale on gra dość samolubnie i to sprawiało też że dostawał mniej piłek.
Najważniejsze jednak jest to, że to (PRAWDOPODOBNIE) Brazylia będzie biegała za piłką. Sprawia to dość dużo okazji na faul na przeciwniku i daje realne szanse na 2 kartki,
pozdrawiam
⛔100 / brak godziny

kubusdagus 40,8K

kubusdagus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – MŚ 2014, ½ FINAŁU
Typ: Ilość bramek powyżej 3,5
Kurs: 4.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Pierwsze spotkanie półfinałowe Mistrzostw Świata, w którym zagrają dwie ofensywne drużyny. Wszystko zależy, jak prędko zostanie strzelona pierwsza bramka. Liczę to na dość chaotyczną obronę Brazylii, która jak zostanie przyciśnięta potrafi tracić bramki, co otworzy mecz. Brazylia gra u siebie, będzie chciała nie tylko wygrać, ale pięknie grać. Oczywiście brak Neymara będzie widoczny, ale jest tam tyle ofensywnych zawodników, że niemiecka maszyna powinna zostać rozmontowana. Jak padnie szybko pierwsza bramka, myślę, że mecz się otworzy, a drużyny się rozstrzelają.
⛔100 / brak godziny

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 104

rafaelgum1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Mistrzostwa Świata w Brazylii
Godzina: 22:00
Typ: 2
kurs: 3.00
bukmacher: pinnacle
O 22.00 hit w którym gospodarz podejmuje nardzo silną drużynę niemiec. Analizując poprzednie spotkania łatwo dochodzę do wniosku że Niemcy, w żadnym z nich nie zagrali a maximum swoich możliwości, bo nie musieli, gołym okien widać jak zachowywali się po strzelonej bramce drużynie francuzkiej ( spokojna gra, bardziej wyczekiwanie niż gra) enie zmienia to jednak faktu że gdyby było trzeba strzeliliby im jeszcze ze 2 bramki, nawet mieli ku temu okazje ale wynikały one z kontr a nie chęci dobicia francózów. Silwa i Neymar nie zagrają, więc zadanie tym łatwiejsze... Niemcy mają drużyne, a jeśli loew odetnie brazyli możliwość gry skrzydłami, ufam mu że będzie wiedział jak to zrobić top brazylia będzeie kompletnie bezradna, bo jeśli przeanalizujemy bramki jakie padały dlra canarinhos w tym mundialu to ZADNA!!! nie padła po zespołowej akcji składającej się z kilku podań, albo neymar ją zrobił, albo była to wrzutka z boku, neymara nie ma, więc jeśli niemcy zatrzymają boki, to o wynik jestem spokojny ????
✅200

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom