>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 08.06.2011 (środa)

Status
Zamknięty.
S 131

strojes666

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Spotkania Towarzyskie
Spotkanie : Urugwaj : Holandia
Typ : Holandia (-1)
Kurs : 6,50 ==&gt; 5,00
Buk : Gamebookers
Godzina : 20.30
Analiza :
O tym meczu widzę że już padło wiele słów, a moje będą kolejnymi. Ja stawiam w tym meczu na Holandię i to przy handicapie w postaci -1 bramki i moim zdaniem ten typ jest dosyć pewny mimo dużego kursu. Holandia bowiem wystąpi tutaj w całkiem mocnym zestawieniu - a oto i ono :
Vorm
van der Weil, Heitinga, Mathijsen, Pieters
de Jong, Strootman - Robben, Afellay, Kuyt
van Persie

Jest to całkiem dobry skład, z kilkoma filarami czyli Robbenem, Kuytem, van Persiem, Afellayem i z takim składem można wygrywać wysoko. Może trochę bramkarz nie ten co trzeba ale myślę że jeśli terenr wystawia go na taki mecz i przy zestawieniu z tak mocnymi chłopakami w polu to musi być go pewny. Ja liczę przede wszystkim na Robbena i van Persiego bo obaj panowie mają za sobą naprawdę udany sezon i są w formie.
Co do Urugwaju to zagrają też niezłym składem chociaż trochę mi się nie chce wierzyć że to od pierwszych minut będzie tak wyglądało jak tu poniżej bo jednak nie spodziewałbym się jednocześnie Suareza, Cavaniego i Forlana. No chyba że jednak te informacje się potwierdzą. Jednak tak - Cavani zdecydowanie bohater tego sezonu i absolutna gwiazda ale ma prawo być zmęczony, Forlan z racji na swój wiek i to jak ciężki sezon ma za sobą także, Suarez nie do końca jest w takiej formie jak być powinien a to kłopot. Moim zdaniem zespoły zafundują nam wielkie widowisko ale jednak Holandia konsekwentnie będzie lepsza i wygra to spotkanie przynajmniej dwiema bramkami. Tu na dole tak jak mówiłem - skład Urugwaju Muslera
Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres
Arevalo Rios, Gargano - Cavani, Forlan, Alvaro Pereira
Suarez

Dodam jeszcze że obie drużyny grały ze sobą dwa razy w tym raz na ostatnich Mistrzostwach i wtedy Holandia wygrała 3:2, a wcześniej w 1974 2:0. Dzisiaj liczę i czuję 3:1 dla Holendrów
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom