>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.04.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
M 5

maxii32

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Puchar Polski
Godzina: 18:30
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Arka Gdynia
Typ: Handicap na gole Zagłębie Lubin (-1)
Kurs: 2.65
Bukmacher: sportingbet
Analiza:
Chyba w tym temacie wszystko zostało już napisane.Zagłębie jako gospodarz tego spotkania będzie chciało spokojnie zrobić 2 a nawet 3 bramkową zaliczkę przed rewanżem.Więc myślę,że wynik będzie oscylował 3-0.A na dodatek Arka w osłabieniu.
kiepska analiza + powtórzony typ
⛔100

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Katowice
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dushevina V. - Schiavone F.
Typ: 1
Kurs: 1.75
Bukmacher: Oddsring
Analiza: Kursy lecą i chyba słusznie, bo według mnie trochę więcej szans chyba należy dać Rosjance. Eliminacje przeszła spokojnie, najlepiej zagrała chyba wczoraj z Camerin nie dając jej żadnych szans. Obie grają w tym sezonie słabo, ale dużo gorzej wypada tutaj Włoszka, która na ostatnie 10 meczów w tym sezonie, wygrała zaledwie 1 ze słabą obecnie Barthel. Nawierzchnia widać leży Dushevinie, z kolei nie należy ona do ulubionych Włoszki. Mecz zapewne będzie stał na niskim poziomie oraz będzie nudny, mimo wszystko więcej plusów mogę postawić zdecydowanie przy Rosjance, dlatego polecam ten typ.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
yayo 165

yayo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Championship
Godzina: 20.45
Spotkanie: Barnsley - Burnley
Typ: x/x
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj typujemy spotkanie w angielskiej Championship. Wicelider rozgrywek podejmuje na wyjeździe zespół zajmujący 22 miejsce spadkowe Barnsley. Oba zespoły dzieli 44 punkty różnicy. Burnley na 40 rozegranych dotychczas spotkań wygrało 22, 14 zremisowało i 4 przegrało. Barnsley natomiast na 39 rozegranych meczy zwyciężyło w 8 spotkaniach, zremisowało w 12 i przegrało 19 razy. Oba zespoły wielokrotnie stawały naprzeciw sobie. Na 20 spotkań bezpośrednich 8 razy zwyciężało Burnley, 7 razy Barnsley i 5 spotkań zakończyło się podziałem punktów. W tych dwudziestu spotkaniach tylko dwukrotnie zwyciężali goście. Burnley ostatnie dwa mecze ligowe słabiej rozegrało - remis i porażka. Dzisiejszy gospodarz w ostatniej kolejce zremisował z Brighton, a wcześniejsze dwa spotkania wyjazdowe wysoko wygrał - 1:3 oraz 1:4. Burnley walczy o zwycięstwo rozgrywek, natomiast przeciwnik o utrzymanie. Dzisiaj typuje zacięte spotkanie bez rozstrzygnięcia - remis do przerwy oraz na koniec spotkania
⛔100

S 0

szybki_lopoez

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20.45
Spotkanie: Borusia - Real
Typ: Dortmund over5,5 roznych
Kurs: 1,72
Bukmacher: BET365
Analiza: Krótko i na temat chcąc wygrać muszą napierać ???? skoro w Madrycie potrafili 6 rożnych wywalczyć to u siebie spokojnie over zaliczą . Poza tym Lewandowski wraca wiec będzie walka

kiepska analiza

mazepa 75

mazepa

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Bogota
Godzina: 20:30
Spotkanie: P. Ormaechea vs P.Mayr-Achleitner
Typ: P. Ormaechea -2,5
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Paula to wiadomo Argentynka,czyli grę na korcie ziemnym ma opanowaną do perfekcji. W tym roku przyzwoite wyniki nie tylko na clayu. Na kortach ziemnych w 2014 ćwierćfinał w Rio i porażka z Włoszką Burnett w 3 setach i 2 zwycięstwa na Fed Cup z Japonkami (Doi, Nara). Przeciwniczka Austryjaczka według mnie jej ofensywny tenis zdecydowanie lepiej pasuje na korty twarde. W tym roku w tym samym turnieju w Rio odpadła w 2 setach z Pereira. Warte uwagi jest również to, że rok temu Argentynka w tym turnieju przegrała dopiero w finale z Jankovic, broni sporo punktów i myślę, że będzie grała w Bogocie na 100%. Dla porównania Mayr tułała się w 2013 w większości po turniejach ITF ze zmiennym szczęściem.
✅80

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Dyscyplina: Liga Mistrzów - piłka nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Chelsea Londyn- PSG
Typ: Eden Hazard strzeli gola w meczu
Kurs: 2,87
Bukmacher: bet365
Obowiązkiem Chelsea jest dziś atakować bramkę rywala by ugrać wynik, który będzie premiował ich awansem. Na pewno stać ekipę z Londynu na odrobienie strat, ale by tak się stało liderzy drużyny, w tym Hazard muszą pociągnąć swój zespół do zwycięstwa. Gram na Belga ponieważ jest on niekwestionowanym liderem The Blues w ofensywie. Jeśli ktoś ma tu wziąć ciężar gry na swoje barki to właśnie on. Jest on etatowym wykonawcą rzutów karnych, do tego sam często potrafi stworzyć sobie dogodna sytuację bramkową. Chelsea na pewno dziś nie odpuści tego meczu i nawet w razie straty bramki i tak zespół ten będzie atakował. Jeśli Chelsea ma awansować potrzebuje kilku bramek, a jeśli już tych kilka bramek wpadnie nie wyobrażam sobie żeby Hazard nie trafił jednej z nich.
⛔100

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Borussia Dortmund - Real Madryt
Typ: Powyżej 11 rzutów rożnych
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Dziś o godzinie 20:45 rozpocznie się ciekawie zapowiadające spotkanie po między Dortmundem a Realem Madryt. Pisząc ciekawe, nie mam tutaj na myśli kontekstu awansu gdyż każdy patrzący na sport realnie wie że tutaj jest już pozamiatane, Real to zbyt doświadczona drużyna by móc pozwolić sobie na zaprzepaszczenie awansu. Kibice będący wielkimi optymistami liczą na wynik z przed roku (co i tak moim zdaniem jest bardzo mało realne) kiedy to Borrusia wygrała 4:1. Dziś taki wynik również da awans Królewskim. Przechodząc do typu. Pierwsze gdy postanowiłem wybrać coś z tego spotkanie pomyślałem o rzutach rożnych. Spodziewałem się linii na poziomie 11.5 przy równych kursach, a tu wchodzę i patrzę że na over 10 rzutów rożnych mamy kurs 2.25 i oczom nie wierzę. Przy tak ofensywnie grających zespołach postanowiłem pokusić się o wyższy kurs i uderzam w over 11 co moim zdaniem jest bardzo prawdopodobne. Ostatnie mecze Realu (biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki) jeśli chodzi o zdobycze właśnie tego stałego fragmentu gry prezentują się następująco: 15, 13 (w pierwszym meczu właśnie z Dortmundem) oraz 11. Ta sama statystyka po stronie BVB: 9, 13 (z Realem) oraz 12. Tak więc widzę duże szansę na powodzenie mojego typu. Zapraszam na spotkanie które już za 20 minut rozpocznie się na kanałach platformy cyfrowej nc+.
⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Mistrzów
Spotkanie: Chelsea - PSG
Typ:
Lampard strzela i drużyna wygrywa
Kurs: 5.75 --&gt;5.00

Bukmacher: Betsson
Analiza:
Przypomina mi się sytuacja 2011/2012, kiedy to Chelsea w 1/8 podejmowało Napoli. Pierwszy mecz we Włoszech, Napoli wygrało 3-1, by w rewanzu po dogrywce ulec na Stamford Brigde 4-1.
W szeregach The Blues jest Frank Lampard, który już pamięta wiele ważnych meczów w Champions League. I to właśnie on potrafi podnieść morale w druzynie po znakomitym podaniu lub golu.
NIe skreślałbym dziś Chelsea. Mourinho wie jak ustawić drużyne w takich sytuacjach.
Poważnym osłabieniem w PSG jest brak Ibrahimowicza, które na pewno da się odczuć w ofensywie Paryżan.
Wynik 2-0 jest jak najbardziej do osiągnięcia. Warto przypomnieć, że Lampard to wykonawcą rzutów karnych w swojej ekipie, na co po cichu liczę, że sędzie podyktuję &quot;11&quot; na korzyść Londyńczyków.
W ostatni weekend Na swoim podwórku PSG, ogralo Reims 3-0, natomiast Chelsea w tym samym stosunku odprawiła z kwitkiem Stoke.
Paryżanie spokojnie mogli oszczędzać się w tym spotkaniu, gdyż Mistrzostwo mają na wyciągniecie ręki, kiedy to Chelsea wciąz walczy o miano najlepszej drużyny w Angli z City i Liverpoolem, więc o jakimkolwiek oszczędzaniu nie było mowy. I to jedyny plus jaki widze w stronę PSG. Reszta przemawia za Londyńczykami. Pozdrawiam
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom