angelka
Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Spotkanie: Washington Capitals - Tampa Bay Lightning
Typ: N.Backstrom - zdobędzie gola w meczu
Kurs: 4,70
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Wieczorne spotkanie zaplanowane pomiędzy drużynami Washington i Tampa Bay odbędzie się o godzinę 01.00. Faworytem w tym spotkanie jest zarówno jedna jak i druga drużyna, lecz bardziej bym się tutaj przychylał ku drużynie gospodarzy którzy grają na własnej tafli i są w świetnej formie. Dzisiejszy mój typ to zdobycie gola w meczu przez N.Backstroma który razem z A.Ovechkinem tworzy zabójczy atak . Oby dwóch zawodników w formie co pokazują ostatnie meczy i statystki tych zawodników. Myślę że w tym meczu będziemy świadkami sporej ilości goli. Mam nadzieje ze jeden z moich ulubionych zawodników N.Backstrom ( obecnie na 11 miejscu w tabeli strzelców z dorobkiem 39 pkt ) strzeli dzisiaj gola, i przyczyni się do zwycięstwa Waszyngtonu. Kuszący kurs któremu ciężko się oprzeć.
Ostanie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami zakończyły się następująco:
15.02.13 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 3 : 4
20.01.13 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 6 : 3
03.04.12 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 4 : 2
09.03.12 NHL Washington Capitals Tampa Bay Lightning 3 : 2 (2:2 reg.)
19.02.12 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 2 : 1
100
Spotkanie: Washington Capitals - Tampa Bay Lightning
Typ: N.Backstrom - zdobędzie gola w meczu
Kurs: 4,70
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Wieczorne spotkanie zaplanowane pomiędzy drużynami Washington i Tampa Bay odbędzie się o godzinę 01.00. Faworytem w tym spotkanie jest zarówno jedna jak i druga drużyna, lecz bardziej bym się tutaj przychylał ku drużynie gospodarzy którzy grają na własnej tafli i są w świetnej formie. Dzisiejszy mój typ to zdobycie gola w meczu przez N.Backstroma który razem z A.Ovechkinem tworzy zabójczy atak . Oby dwóch zawodników w formie co pokazują ostatnie meczy i statystki tych zawodników. Myślę że w tym meczu będziemy świadkami sporej ilości goli. Mam nadzieje ze jeden z moich ulubionych zawodników N.Backstrom ( obecnie na 11 miejscu w tabeli strzelców z dorobkiem 39 pkt ) strzeli dzisiaj gola, i przyczyni się do zwycięstwa Waszyngtonu. Kuszący kurs któremu ciężko się oprzeć.
Ostanie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami zakończyły się następująco:
15.02.13 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 3 : 4
20.01.13 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 6 : 3
03.04.12 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 4 : 2
09.03.12 NHL Washington Capitals Tampa Bay Lightning 3 : 2 (2:2 reg.)
19.02.12 NHL Tampa Bay Lightning Washington Capitals 2 : 1
100