bartollomeo
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Godzina: 15:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin
Typ: Remis- nie ma zakładu Zagłębie Lubin
Kurs: 2,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Z kursów wynika że Jaga jest faworytem tego meczu, na wiosnę minimalna(0-1) porażka z mocnym Ruchem w Chorzowie, później remis(2-2) z walecznym Podbeskidziem tyle że bramka stracona w 94 minucie, wcześniej czerwień dla Popkhadze... i wyrównana połowa w Warszawie z Legią.
Nie wygląda to źle.
Wyniki Zagłębia dużo lepsze, a gra bardzo wrachowana.
Najpierw ograli Górnik 3-0, 3 szybkie kontry i było po meczu.
z Koroną myślałem ze po 1 strzelonej bramce będzie tak samo, ale Korona podniosła się i zdołała wyrównać, nie starczyło sił na 2 gola.
Spotkania z Zawiszą nie widziałem ale podobno Zagłębie zaczęło w nim więcej grać piłką, świadczą też o tym wyrównane statystyki meczowe.
W Tym meczu może paść każdy wynik, moim zdaniem więcej atutów mają goście:-|
100 / powtórzenie
Godzina: 15:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin
Typ: Remis- nie ma zakładu Zagłębie Lubin
Kurs: 2,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Z kursów wynika że Jaga jest faworytem tego meczu, na wiosnę minimalna(0-1) porażka z mocnym Ruchem w Chorzowie, później remis(2-2) z walecznym Podbeskidziem tyle że bramka stracona w 94 minucie, wcześniej czerwień dla Popkhadze... i wyrównana połowa w Warszawie z Legią.
Nie wygląda to źle.
Wyniki Zagłębia dużo lepsze, a gra bardzo wrachowana.
Najpierw ograli Górnik 3-0, 3 szybkie kontry i było po meczu.
z Koroną myślałem ze po 1 strzelonej bramce będzie tak samo, ale Korona podniosła się i zdołała wyrównać, nie starczyło sił na 2 gola.
Spotkania z Zawiszą nie widziałem ale podobno Zagłębie zaczęło w nim więcej grać piłką, świadczą też o tym wyrównane statystyki meczowe.
W Tym meczu może paść każdy wynik, moim zdaniem więcej atutów mają goście:-|
100 / powtórzenie