>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 08.02.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
yayo 165

yayo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Primera Division
Spotkanie: Almeria(AH + 1,5) - Atletico Madryt
Typ: 1
Kurs:1.85
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
W jednym z dzisiejszych spotkań hiszpańskiej Primera Division lider rozgrywek Atletico Madryt podejmuje na obcym terenie Almerie. Atletico świetnie spisuje sie w tym sezonie - Na 22 rozegrane spotkania przegrali tylko jeden raz, odnotowali 3 remisy i 18 zwycięstw. Almeria plasuje się tuż nad grupą spadkową z bilansem 6 zwycięstw, 4 remisów i 12 porażek - nie są to imponujące wyniki. Patrząc jednak na ostatnie spotkania przed własną publicznością to nie jest tak źle - na 5 meczy u siebie zespół ten wygrał 3, zremisował 1 i przegrał również 1. W bezpośrednich starciach obu drużyn Almeria na własnym terenie do tej pory z Atletico nie przegrała - 3 remisy i jedno zwycięstwo, co pokazuje ze w roli gospodarza radzi sobie całkiem nieźle mając za rywala zespół z Madrytu. Myślę że Almeria może sprawić dzisiaj niespodziankę, a jeśli nawet nie podoła przeciwnikowi to przegra co najwyżej jedną bramką.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 43

kuchar2

Użytkownik
Dyscyplina: Biathlon
Spotkanie: Sprint mężczyzn
Typ: Emil Hegle Svendsen - wygra
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bwin
Analiza:
No cóż, igrzyska rozpoczęte. Proponuję zagrać dzisiaj na wygraną Norwega w biegu sprinterskim. Głównym kandydatem do złotego medalu w tej konkurencji jest niewątpliwie Martin Fourcade. Ja jednak stawiam na Emila, który ostatnimi czasy zaczął spisywać się znacznie lepiej niż na początku sezonu. Znacznie poprawił strzelanie a to może być kluczem do dzisiejszego triumfu bo o formę biegową norwega jestem spokojny. Francuzowi większe szanse bym dawał w biegu na dochodzenie gdzie mamy 4 strzelania, a dzisiaj podczas dwóch pobytów na strzelnicy stawiam na Norwega. Wiem, że jest to tylko sprint i jest kilku zawodników, którzy są w stanie przy strzelaniu na czysto nawiązać walkę o medal, ale zaryzykuję i zagram na Norwega.
POlecam
⛔100

L 10,9K

luca_k

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Serie A
Spotkanie: Napoli-AC Milan
Typ: Napoli wygra i powyzej 2.5 gola w meczu
Kurs: 3.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Mam 2 powody dla ktorych warto zagrac ten typ. Po pierwsze motywacja i glod zwyciestwa po stronie gospodarzy. Napoli caly czas liczy sie w walce o mistrzostwo, tymczasem AC Milan znajduje sie w srodku tabeli bez szans na mistrzostwo czy nawet pozycje premiowana do gry w Champions League. Po ostatnich dwoch porazkach Napoli ma doskonala okazje aby zmazac plame, co jak co ale ze znana marka na swiecie-AC Milan. Po drugie ostatnie spotkanie na San Siro w Mediolanie wygrala druzyna z Neapolu 2:1. Podsumowujac motywacja i historia spotkan miedzy druzynami zapowiada zwyciestwo gospodarzy. Po ciekawym meczu stawiam na 3:1 dla Napoli. Powodzenia!
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +1
klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Anglia Championship
Spotkanie:Reading-Sheffield Wed
Typ: over 3,5
Kurs:3,25
Bukmacher:bet365
Angielska Championship i spotkanie piłkarzy Reading z drużyną Sheffield Wednesday.Pierwsze co rzuciło mi się w oczy apropo tego meczu to dość ciekawe kurs na ilość bramek.Gospodarze po gorszej serii spotkań teraz złapali wiatr w żagle i z ostatnich 5 spotkań wygrali 4 strzelając 16 bramek i tracąc 4 gole.Jakby tego było mało to u siebie padło 12 z tych 16 goli a rywale przegrywali 5-1 i 7-1.Co ważniejsze w perspektywie mojego typu goście także są ostatnio w niezłej dyspozycji bo nie przegrali już od 10 meczy wliczając w to puchar więc forma jest a to powinno gwarantować ciekawe widowisko_Owszem piłkarze z Sheffield nie strzelają tak dużo bramek jednak ostatni mecz H2H pokazał że powinno być ciekawie.Dlaczego? otóż piłkarze z Sheffield wygrali w pierwszej rundzie Championship u siebie aż 5-2 i bądź co bądź poprawili sobie trochę bilans bo ekipie Reading zawsze dobrze grało się z dzisiejszym rywalem.Wystarczy spojrzeć na ostatnie mecze ligowe u siebie a wyniki przekraczając trzy gole nie są niczym dziwnym.Uważam że po takim kursie i przy takiej formie gospodarzy warto dziś spróbować gry na over 3,5.Polecam
⛔100

N 8

nalewator

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna, Bundesliga
Spotkanie: Freiburg-Hoffenheim
Typ; over 2,5
Kurs: 1,60
Buk; Bah
Analiza: Dzisiaj postanowilem grac overowa bundeslige gdzie naprzeciw siebie stana dwie druzyny ktore abo duzo strzelaja albo traca. Wiesniaki w pierwszych dwoch meczach ruyndy rewanzowej strzelili 4 i stracili 3 bramki czyli daje nam 3,5 gola na mevcz gospodarze w sumie tak samo. W meczach Freiburga over padl w 11 spotkaniach na 19, u gosci az w 17 na 19. Dzisiaj mozemy sie spodziewac dosc sporej ilosci goli, u gospodarzy najskuteczniejszy jest Mehmedi z 6 golami a u gosci Firmino z 9 golami
⛔100

dobi 219,6K

dobi

Znawca - Premier League
Ligue 1
Ajaccio - Rennes
Typ : 2
Kurs : 2.30
Buk : Bet365
Spotkanie Ligue 1 pomiędzy Ajaccio i Rennes. Gospodarze okupują 20 pozycję w tabeli ze śmiesznym wynikiem 11 oczek w 23 meczach, bilans 1-8-14, Rennes trochę lepiej bo miejsce 15 i 27 pkt, bilans 6-9-8. Ajaccio 5 ost spotkań 3 porażki i 2 remisy, 2 pkt na 15 możliwych, no bardzo bardzo kiepsko, Rennes 1-3-1 6-15 też kiepsko ale lepiej, z tym, że Rennes grało z trochę lepszymi ekipami. W każdym bądź razie ostatnie spotkanie pomiędzy tymi ekipami, na boisku dzisiejszego gospodarza, zakonczyło się wynikiem 2-4 na korzyść gości. Drużynie z Rennes nie gra się tam łatwo, ale myślę że dziś powinni wygrać.
⛔100

pingwin 117

pingwin

Użytkownik
PRIMERA DIVISION ⚽
Spotkanie: Real Madryt - Villareal
Typ: Jese 2 lub więcej
Kurs: 4,00
Bukmacher: William Hill
Po raz kolejny typ na strzelca, mam nadzieję że tym razem trafny. Real Madryt zagra dzisiaj bez Cristiano Ronaldo zawieszonego przez Komitet Ligi za zachowanie w meczu pucharowym z Atletico, wobec tego prawdopodobnie w składzie, po raz kolejny znajdzie się miejsce dla Jese. Młody Kanaryjczyk wdziera się przebojem do pierwszego zespołu i pokazuje ogromne umiejętności. Wydaje mi się że nabrał już tej pewności siebie, zaaklimatyzował się w pierwszym zespole i zdobył uznanie kolegów. Swojego pierwszego gola na Bernabeu na którego tak długo czekał, również zdobył, tak więc teraz powinien polować na pierwszy dublet i wydaje mi się że dzisiaj jest do tego idealna okazja. Królewscy w meczach z Villarealem u siebie zawsze imponowali skutecznością, wystarczy spojrzeć na ostatnie pięć spotkań 3:0, 4:2, 6:2, 3:2 i wyjątek 1:0 który tylko potwierdza regułę. Dzisiaj Real wyjdzie ofensywnie ustawiony, prawdopodobnie z Isco i Modricem w składzie a obowiązek strzelania goli będzie spoczywał na Benzemie i Jese, a ja liczę na to że właśnie ten drugi da dziś popis.
⛔100

wlodpol 57

wlodpol

Użytkownik
Piłka Nożna Belgia
Kortrijk-Anderlecht
typ 1
kurs 4,33
bet365
Dzisiaj typuję zwycięstwo drużyny ze środka tabeli ligi belgijskiej w meczu z drużyną&quot; Fiołków&quot;-Szukam tu niespodzianki,ponieważ po przeanalizowaniu bezpośrednich konfrontacji tych zespołów nasuwa sie wniosek ,że Kortrijk potrafi grac z Anderlechtem.W pięciu ostatnich meczach tych drużyn -2 razy wygrał Kortijk były 2 remisy i tylko raz wygrał Anderlecht.Wyniki z reguły były &quot;niskie&quot; z przewaga jednej bramki to oznacza ,że mecze były wyrównane i o wygranej lub przegranej decydowała dyspozycja dnia.W tym sezonie &quot;Fiołki&quot; nie zachwycają mają już 10 pkt straty do Standardu Liege więc o mistrzostwie mogą już zapomnieć !Z ostatnich pięciu meczów 2 wygrane u siebie jeden remis i co ciekawe 2 przegrane obydwie na wyjeżdzie z Lierse i Mechelen czyli z drużynami przeciętnymi więc dlaczego maja nie przegrać z Kortrijk ,drużyną która potrafi grać w piłkę!
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Real Madryt vs Villareal
Typ: Under 2,5 bramek
Kurs: 3,00
Buk: William Hill
Data/godzina rozpoczęcia: 08.02.2014/20-00
Analiza:
Do niezwykle ciekawego spotkania dojdzie za kilkanaście minut w Primera Division. Zagrają ze sobą trzecią z piątą drużyną. Niezaprzeczalnym faworytem zdaniem bukmacherów są Królewscy. Ja dziś proponuję pójść w stronę underu. Mam takie wrażenie, że dziś będzie odczuwany brak przede wszystkim Cristiano Ronaldo. Tak zgadza się, gra Realu nie opiera się przede wszystkim na Portugalczyka, ale on w dużym stopniu stanowi o sile ofensywnej Realu. Dziś zabraknie również Khediry i Casemiro. Z pewnością dobrą wiadomością jest powrór Bale i Varane. A oto zawodnicy z których będzie mógł skorzystać Ancelotti: Casillas, Diego Lopez, Jesus - Pepe, Ramos, Varane, Marcelo, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Alonso, Modrić, Isco, Illarramendi, Bale, Di Maria, Benzema, Jese, Morata. Real Madryt przez ostatni miesiąc rozegrał dziewięć spotkań. Grają praktycznie co trzy, cztery dni. Ostatnio w środę wygrali pucharowe, a zarazem derbowe spotkanie z Atletico Madryt 3-0. Przeważali przez całe spotkanie, o czym świadczy chociażby posiadanie piłki czy też ilość sytuacji podbramkowych. Jednak w ostatnim spotkaniu ligowym na terenie Basków zremisowali 1-1, i wówczas Ronaldo dostał czerwoną kartkę, jest zmuszony pauzować przez trzy spotkania. Czy kartka była słuszna czy też nie, to jestem zdania, że już nie warto rozważać-należy się podporządkować. Królewscy grają niezwykle ofensywnie jednak w ostatnich meczach nie są tacy bramkostrzelni jak chociażby miało to miejsce 18 stycznia, wówczas gdy wygrali 0-5 z Betisem. Villareal nie jest w stanie ustabilizować swojej formy. Raz wygrana raz porażka. Dobrym prognostykiem jest fakt, że w ostatnim meczu wygrali z Osasuną 3-1. Obecnie sa skupieni tylko na rozgrywkach ligowych. Piąte miejsce jest dobrą pozycją dla żółtej łodzi podwodnej. Może są w stanie powalczyć o czwartą lokatę, jednak trzy zespoły z czołówki są raczej poza ich zasięgiem. Spora lista jest nieobecnych zawodników w ekipie gości. Dziś nie wystąpią: Tomas Pina, Cani, Ikechukwu Uche, Oliver Torres. A oto przewidywany skład: Asenjo - Mario, Paulista, Dorado, Costa - Aquino, Trigueros, Bruno, Gomez - Santos, Perbet. W ostatnim spotkaniu h2h padł wynik 2-2, jednak uważam, że każdy mecz rządzi się swoimi prawami. Oczywiście przewiduję zwycięstwo Realu, tak 2-0-powodzenia
⛔100

S 3

salo

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Serie A
Spotkanie: Napoli - AC Milan
Typ: 2
Kurs: 3.80
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Milan zawita w sobotni wieczór w Neapolu. Wydaje mi się, że kurs na zwycięstwo Milanu w tym spotkaniu jest nieco przesadzony. Po zmianie trenera na Seedorfa widać poprawę w ich grze. W lidze Seedorf jako trener nie przegrał jeszcze spotkania, natomiast w ekipie Neapolitańczyków można dostrzec lekką zadyszkę. Świadczą o tym ostatnie wyniki. Biorąc pod lupę 3 ostatnie mecze ligowe - remis z Bolongną 2:2, remis z Chievo 1:1 i porażka przed tygodniem z Atalantą 0:3. Tak więc 3 mecze z dużo niżej notowanymi rywalami (wszystkie drużyny z drugiej połówki tabeli) i 0 zwycięstw. To nie napawa optymistycznie w kontekście meczu z Milanem, który rundę jesienną miał fatalną i jeśli w Mediolanie myślą o ratowaniu sezonu to muszą zacząć zdobywać regularnie punkty. Na papierze skład Milanu wygląda naprawdę solidnie:
Abbiati - Abate, Mexes, Rami, De Sciglio, Montolivo, De Jong, Honda, Kaka, Robinho, Balotelli
W wyjściowej jedenastce ograni i uznani zawodnicy z naprawdę mocną ofensywą.
Podsumowując będzie to mecz dwóch drużyn w dołku. Wygląda jednak na to, że w ekipie Napoli ten spadek formy właśnie przyszedł, natomiast w drużynie Milanu to już chyba końcowa faza kryzysu, bo drużyna złożona z takich zawodników w końcu musi zacząć wygrywać. W moim odczuciu po zmianie trenera na Seedorfa ich gra wygląda lepiej, no i mam nadzieję, że starczy im czasu i kolejek by nadrobić stratę i wywalczyć przynajmniej miejsce w Lidze Europy.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom