258piter
Użytkownik
EC Graz 99ers - HDD Olimpija Ljubljana
Hokej – Austria
TYP : 1
KURS: 1,60
BUKMACHER: betsson
GODZINA ROZPOCZĘCIA: 19:15
ANALIZA:
Witam Wszystkich.
Na dzisiejszą analizę wybrałem spotkanie dwóch austriackich drużyn EC Graz 99ers kontra HDD Olimpija Ljubljana, które odbędzie się o godzinie 19:15.
Faworytem w dzisiejszym spotkaniu jest drużyna gospodarzy, są oni na piątym miejscu po rozegraniu 46 spotkań z dorobkiem 50 punktów. Przeciwnicy czyli drużyna Olimpija Ljubljana jest na miejscu ósmym z dorobkiem nie dużo mniejszym bo 44 punktów i obie drużyny rozegrały tyle samo spotkań.
Gospodarze mają dużą przewagę nad swoim przeciwnikiem w strzelonych i straconych golach:
EC Graz 99ers 141:132 różnica 9 goli ( do przodu)
HDD Olimpija Ljubljana 136:169 różnica -33 ( do tyłu)
Sądzę, że wyższa lokata w tabeli drużyny gospodarzy w tym sezonie, oraz lepsze wynik w strzelonych golach są powodem dla którego warto na nich postawić.
Ale to nie wszystko poszukajmy jeszcze atutów gospodarzy dzisiejszego spotkania:
- poniżej podaje wspólnie rozegrane mecze przez przedmiotowe drużyny
26/12-10 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 3:5
01/10-10 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 6:4
17/01-10 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 6:3
11/12-09 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 5:1
25/09-09 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 6:3
23/01-09 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 4:1
18/11-08 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 3:2
30/09-08 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 2:0
01/02-08 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 1:6
25/11-07 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 5:3
23/10-07 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 5:3
Graz 99ers 9
Kursy LIVE 0
Olimpija Ljubljana 2
Sądzę, że na jedenaście wspólnie rozegranych meczy aż dziewięć zwycięstw i tylko dwie porażki to też duży atut dla moich dzisiejszych faworytów.
- kolejnym powód który utwierdził mnie i mam nadzieje, że i zarazem Was też przekona do postawienia na gospodarzy to fakt iż spotkanie na wyjeździe z drużyną Olimpija Ljubljana wygrali i to z miażdżącą przewagą:
28/01-11 Olimpija Ljubljana vs.Graz 99ers 0:4
- Kolejny powód wart uwagi to fakt, iż ekipa Graz większość spotkań na swoim terenie wygrywa, natomiast gorzej wypada na wyjeździe. Podobnie jak i ich dzisiejsi przeciwnicy, którzy na wyjeździe grają stanowczo słabiej – a „niestety” drużyna Olimpija Ljubljana gra nie na swoim terenie – co utwierdza mnie w przekonaniu, że dziś przegrają.
Kurs na mojego dzisiejszego faworyta nie jest zbyt wysoki, gdyż to tylko 1,60 ale sądzę „że lepiej mieć wróbla w garści, niż gołębia na dachu”. Dlatego nie szukam spotkania o wyższym kursie, gdyż wolę mieć mniejszą ale zawsze wygraną.
Jeszcze raz wszystkim polecam postawienie na drużynę Graz.
Jeżeli komuś moja analiza pomogła to proszę kliknij „dzięki”
100
Hokej – Austria
TYP : 1
KURS: 1,60
BUKMACHER: betsson
GODZINA ROZPOCZĘCIA: 19:15
ANALIZA:
Witam Wszystkich.
Na dzisiejszą analizę wybrałem spotkanie dwóch austriackich drużyn EC Graz 99ers kontra HDD Olimpija Ljubljana, które odbędzie się o godzinie 19:15.
Faworytem w dzisiejszym spotkaniu jest drużyna gospodarzy, są oni na piątym miejscu po rozegraniu 46 spotkań z dorobkiem 50 punktów. Przeciwnicy czyli drużyna Olimpija Ljubljana jest na miejscu ósmym z dorobkiem nie dużo mniejszym bo 44 punktów i obie drużyny rozegrały tyle samo spotkań.
Gospodarze mają dużą przewagę nad swoim przeciwnikiem w strzelonych i straconych golach:
EC Graz 99ers 141:132 różnica 9 goli ( do przodu)
HDD Olimpija Ljubljana 136:169 różnica -33 ( do tyłu)
Sądzę, że wyższa lokata w tabeli drużyny gospodarzy w tym sezonie, oraz lepsze wynik w strzelonych golach są powodem dla którego warto na nich postawić.
Ale to nie wszystko poszukajmy jeszcze atutów gospodarzy dzisiejszego spotkania:
- poniżej podaje wspólnie rozegrane mecze przez przedmiotowe drużyny
26/12-10 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 3:5
01/10-10 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 6:4
17/01-10 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 6:3
11/12-09 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 5:1
25/09-09 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 6:3
23/01-09 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 4:1
18/11-08 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 3:2
30/09-08 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 2:0
01/02-08 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 1:6
25/11-07 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 5:3
23/10-07 Erste Bank - EHL Graz 99ers vs. Olimpija Ljubljana 5:3
Graz 99ers 9
Kursy LIVE 0
Olimpija Ljubljana 2
Sądzę, że na jedenaście wspólnie rozegranych meczy aż dziewięć zwycięstw i tylko dwie porażki to też duży atut dla moich dzisiejszych faworytów.
- kolejnym powód który utwierdził mnie i mam nadzieje, że i zarazem Was też przekona do postawienia na gospodarzy to fakt iż spotkanie na wyjeździe z drużyną Olimpija Ljubljana wygrali i to z miażdżącą przewagą:
28/01-11 Olimpija Ljubljana vs.Graz 99ers 0:4
- Kolejny powód wart uwagi to fakt, iż ekipa Graz większość spotkań na swoim terenie wygrywa, natomiast gorzej wypada na wyjeździe. Podobnie jak i ich dzisiejsi przeciwnicy, którzy na wyjeździe grają stanowczo słabiej – a „niestety” drużyna Olimpija Ljubljana gra nie na swoim terenie – co utwierdza mnie w przekonaniu, że dziś przegrają.
Kurs na mojego dzisiejszego faworyta nie jest zbyt wysoki, gdyż to tylko 1,60 ale sądzę „że lepiej mieć wróbla w garści, niż gołębia na dachu”. Dlatego nie szukam spotkania o wyższym kursie, gdyż wolę mieć mniejszą ale zawsze wygraną.
Jeszcze raz wszystkim polecam postawienie na drużynę Graz.
Jeżeli komuś moja analiza pomogła to proszę kliknij „dzięki”
100