>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.01.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis, WTA, Sydney
Spotkanie: Dominika Cibulkova - Ekaterina Makarova
Typ: dokładny wynik 0-2
Kurs: 4,20
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Value zanotowano. Do tego dochodzi duże przeczucie i zaufanie do Makarovej (od jakiegoś czasu, bo kiedyś jej nie lubiłem, ale w końcu zaczęła pokazywać pazur), a w małą-dużą Cebulkę bez formy to ja nie wierzę ani trochę, więc stawka z mojej strony jest odważna i ryzykowna, ale jestem tylko dobrej myśli. Mogą być trzy sety (ale raczej w dwóch się upora), bo Ekaterina &#39;lubi&#39; długie pojedynki, ale tylko jeden rezultat dopuszcza moja głowa. Słowaczka niby ograła Kvitovą, ale wszyscy wiemy co obecnie prezentuje Czeszka (kto nie wie, to poratuję jednym słowem - kaszanę), a chwilę wcześniej przegrała z Stephens w dwóch setach. Rosjanka tanio skóry nie sprzeda i moim zdaniem będzie górą.
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Sacramento - Memphis
Typ: Sacramento
Kurs: 2,45
Bukmacher: bet365
Rzeczywiście kurs znacznie spadł, bo rano z tego co widziałem było coś koło 3-3,10 na gospodarzy. Kings grają bardzo solidnie u siebie, cztery wygrane z rzędu chociażby z Portland czy Bostonem. Z Knicksami też wygrali, ale oni grali z problemami kadrowymi m.in nie wystąpił Melo. Wreszcie Cousins gra na miarę swoich możliwości, jeden z najlepszych Kings Evans ma jutro zagrać, więc dodatkowe wzmocnienie z ławki bo jeszcze za wcześnie na piątkę, tym bardziej ze ich lawka nie funkcjonuje najlepiej. Memphis zaś jest bardzo nierówną drużyna - raz potrafią zagrać naprawdę dobre spotkanie, by potem tragedie. Oprócz tego są b2b, pierwsza piątka grała sporo z Suns - Randolph i Gasol 36 czy Gay 40. Kings mieli dzień przerwy co zresztą na takim etapie rozgrywek nie wpływa aż tak na zespół ale to zawsze coś. Faworytem może jest i Memphis, jednak po prostu czuje w kościach ze Sacramento ostro powalczy u siebie o zwyciestwo , poniewaz są jak najbardziej w stanie ugrać zwycięstwo. Troche ryzykowny typ, ale wg mnie mozna sprobowac.
⛔100

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Portland Trail Blazers - Orlando Magic
Typ: Magic
Kurs: 3,27
Buk: Pinek
Analiza:
Ja znów odwrotny typ do Maroon&#39;a ale mnie PTB cały czas nie przekonuje, mimo że Rose Garden to ciężki teren. Wczoraj zabrakło przysłowiowych cojones by pisać analizę na Bobki, mimo, że typ konsultowany, zagrany za drobne oraz - co ważniejsze - wygrany ???? Dziś, prócz Kings, jest jeszcze, moim zdaniem, 2 dogów do gry - Celtowie i właśnie Magic - jednak Celtowie są strasznie chimeryczni, więc więcej szansy na niespodziankę daję właśnie Magic. Gdyby grał Davis to byłoby łatwiej, a tak wydaję się, że nawet grający Turkoglu, jest bardziej osłabieniem aniżeli wzmocnieniem. Liczę na solidne zdobycze trzypunktowe Nelsona, Redick&#39;a i Afflalo, który powinien wrócić do bycia liderem zespołu oraz na walkę pod tablicami Vucevica. Poza tym ławka PTB to dalej śmiech na sali. Gdyby marathon oferował linie na ich graczy over 1,5 3/4 byłoby warte grania underów ???? Claver zdobywający 2 punkty jako jedyny z ławki? No problemo! Poza tym 3 wygrana z rzędu to byłoby chyba jednak za dużo na taki skład jaki mają, a Orlando byłaby to już 8 porażka z kolei. Typ nie tylko na przełamanie ale o dziwo! podoba mi się gra Magic - no może poza chwilami gdy Hedo jest na parkiecie ;)
NYK postraszyli w końcówce - znowu &quot;sprzeczka&quot; z Maroonem, dziś wierzę, że Orlando wygra.
⛔100

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kosz, NBA
New York Knicks -13 - Boston Celtics 3.10
Bet365

Rajon Rondo has been suspended for Monday&#39;s game for &quot;making contact with an official and failure to cooperate with a league investigation.&quot;
The lack of cooperation part is a bit mystifying, but Rondo will miss one game for bumping a ref in Saturday&#39;s game (in which he posted a triple-double). The Celtics play just three games this season, which bumps Rondo down to two games and forces owners to weigh their options closely for weekly lineups. Jason Terry gets a short-term boost in his absence.
Jak wiadomo Rondo to mózg drużyny. Asystuje fest, walczy na desce nieźle jak na PG. Oddaje naście rzutów na mecz, ma generalnie bardzo duży wpływ na grę Bostonu.
Jak dla mnie bez niego Knicks powinni ogarnąć ten mecz.
Taki mały stat. W zeszłym sezonie vs Knicks Rondo miał 17.25 ppg, 13.25 apg, 8.25 rpg.
Terry, Bradley czy Lee nie wypełnią tej luki.
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Typ dnia
ATP Auckland - Tenis ziemny
Zemlja G. - Falla A. 2,25 bet365
Ile może zrobić wpis na facebooku? A tyle, że potrafi odwrócić kursy.
Na początku to właśnie Grega był faworytem tego meczu, ale napisał na swoim profilu na fb, że tam dzień temu miał 39 stopni gorączki i zaczęła się ostra massuffka na Falle, kursy aż się odwróciły.
Jakby Zemlji nie zależało na tym meczu, to myślę, że po prostu by w nim nie wystąpił i dalej się kurował. Druga sprawa to w dzisiejszych czasach tacy profesjonalni sportowcy mają dostęp do takich leków, że takie gorączki leczy się &quot;jak ręką odjął&quot;. Nie raz w meczach tenisowych widziało się jak zawodnicy brali lekarstwa i dalej grali. Tu niby czemu ma być inaczej?
Zemlja napisał oficjalnie, że już coraz lepiej się czuje. Nie zapominajmy o tym, że Grega na turnieju w Doha już miał w 3 secie 5:3 z Gasquetem, ale widać, że chyba zabrakło doświadczenia i puściły nerwy. Ogólnie w meczu zaprezentował się bardzo dobrze, serwis siedział, wymiany z Richardem jak równy z równym.
Do tego nie zapominajmy, że właśnie Zemlja preferuje takie korty. Falla wręcz przeciwnie, woli mączkę. Pod koniec roku 2012 może i coś tam na kortach twardych grał, ale to były takie turnieje w Malezji, Tokio itd. (mocna egzotyka), a większość zawodników z czołówki była już zmęczona sezonem, więc te wyniki kompletnie mnie nie przekonują.
⛔100

T 29

tomato99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Włoch
Spotkanie: Lazio Rzym - Catania
Typ: 1
Kurs: 1.90
Bukmacher: William Hill
Mecz pucharowy pomiędzy silnym Lazio i przeciętną Catanią. Faworytem są gospodarze i to na nich radzę stawiać. Zwłaszcza patrząc na ostanie mecze można być pewnym że piłkarze z wiecznego miasta są w formie. Nie przegrali od 12 spotkań licząc LE i Coppa Italia. I tu ciekawostka wyjaśniająca wysoki kurs na gospodarzy, otóż ostatnia porażka przydarzyła się im właśnie z dzisiejszym rywalem i była dotkliwa 0:4. Jednak to był wypadek przy pracy co pokazuje sezon w którym zajmują drugą pozycję za Juventusem i mają szanse na powrót do LM mało tego zwycięstwo w lidze. Natomiast Catania to 10 ekipa z raczej niewielkimi szansami na LE. Mają ujemny bilans bramek co nie najlepiej świadczy o drużynie. Ostatnie 6 spotkań też nie powala, 2/1/3. Na rozpoczęcie roku zremisowali ze słabym Turynem. Grają fatalnie na wyjazdach 1/3/5 i są 9 bramek na minusie. Natomiast Lazio u siebie jest najlepsze w lidze 8/1/1 z 20 bramkami zdobytymi i 9 straconymi. Jest to mecz pucharowy ale nie sądzę żeby miało to jakiś wpływ na poczynania obu ekip. Jeżeli Lazio nie zlekceważy rywala a nie powinno po ostatniej porażce to odniosą zwycięstwo. Kurs jest wysoki a ryzyko niewielkie, polecam.
✅90

anzelmo 260,3K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godz 08.01.2013 01:00
Washington Wizards- Oklahoma City Thunder
TYP: -5,5 Oklahoma City Thunder 1 Polowa
KURS: 1,78
BUK: Pinnacle Sports
Faworyt jest tylko jeden dzisiaj przewiduje pewne wysokie zwycięstwo Tanders.Mój typ dotyczy dwóch pierwszych kwart, jakoś nie widzę argumentów po stronie gospodarzy. Goście graja bardzo dobry basket notują bardzo mało wpadek, graja bardzo twardo w defensywie. Poważnie traktują praktycznie każdego przeciwnik.Myślę ze będą chcieli mocno otworzyć to spotkanie,wygrać wysoko 1 kwartę, potem stopniowo utrzymywać prowadzenie. Dając pograć zawodnikom z ławki(jest dobry strzelec K. Martin, swoje minuty powinien dostać N. Collison) oszczędzając w miarę możliwości Duranta i Westbrooka- jakoś nie widzę u gospodarzy nikogo kto miałby ich pokryć.Potencjału nie ma co porównywać. Czarodzieje bardzo słabo graja miałem ich okazje parokrotnie oglądać z zespołami dużo słabszymi niż Okla i z reguły nie da sie tego oglądać. Bardzo słaba skuteczność z gry, fatalna obrona bilans ostatnich 10 spotkań to 1-9. Zlepek bardzo słabych zawodników,którzy nie tworzą monolitu -zespołu. Myślę ze praktycznie ten mecz przegrają juz w szatni na boisku nie podejmując walki.Goście, może nie dysponują jakaś szeroka ławką ale ich gra jest bardzo pookładana sa bardzo zgrani ,maja swoich liderów wiadomo kto prowadzi grę i zdobywa decydujące pkt.Gospodarze sa po wysokiej porażce z Miami(dzisiaj widzę podobny scenariusz-wynik) do przerwy było 8 pkt dla Lebrona i spółki którzy nie zawsze graja na poważnie w obronie, pozwalają czasem na bardzo wiele słabszym ekipom.
⛔100

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska, godz 20:45
Morecambe – Dagenham&amp;Red.
TYP: over 2
KURS:1,44

Analiza:

Jutro o godzinie 20.45 rozpocznie się spotkanie pomiędzy zespołem Morecambe a zespołem Dagenham &amp; Redbridge. Faworytem tego meczu według bukmacherów są gospodarze ale tak naprawdę ciężko będzie wytypować zwycięzcę. Ja jednak w to nie będę się bawił i postawię inny typ ale o nim powiem na samym końcu. Gospodarze tego meczu w lidze drugiej angielskiej znajdują się na 19 pozycji z dorobkiem 29 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 12 meczy w których to cztery mecze wygrali, pięć meczy zremisowali i trzy mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 16 goli i stracili 15 bramek. Na wyjeździe rozegrali w tym sezonie 13 meczy w których to trzy mecze wygrali, trzy mecze zremisowali i aż siedem meczów przegrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli i stracili 18 bramek. A więc jak widać u siebie jeszcze jakoś grają lecz na wyjazdach ciężko im to idzie. Natomiast goście tego meczu w tym sezonie są na 14 pozycji z dorobkiem 34 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 13 meczy w których to pięć meczy wygrali, cztery mecze zremisowali i cztery mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 19 goli i stracili 14 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni 13 meczy w których to cztery mecze wygrali, trzy mecze zremisowali i aż sześć meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 20 goli i stracili 24 bramki. A więc jak widać na wyjeździe bardzo dużo bramek strzelają i tracą. Ja właśnie w tym meczu będą to upatrywał aby postawić na bramki. I postanowiłem zagrać over 2 goli ponieważ w ostatnich pięciu meczach gospodarze kończyli powyżej tylko jeden mecz ale dwa mecze zakończyły się dokładnie dwoma golami i dwa poniżej. Goście w ostatnich pięciu meczy trzy mieli over , w jednym mieli równo dwie bramki i w jednym mieli under. Oba zespoły jednak jak się spotykają to ogólnie wpada over 2.5 goli i w tym najbardziej upatruję swoją szansę bo szczególnie tą ligą się nie interesuję więc jakoś perfekcyjnie nie można powiedzieć co w tym meczu się wydarzy. Oba zespoły w ostatnich czterech meczach kończyli over 2.5 gola i ja właśnie uważam że będzie over 2 goli warto postawić ale głowy sobie uciąć nie dam ????
✅44

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Spotkanie: Sacramento Kings - Memphis Grizzlies
Typ: powyżej 198,5 pkt. w meczu
Kurs: 3,75
Bukmacher: William Hill
Analiza: Linia 188 pkt. ustawiona na to spotkanie moim zdaniem jest linią o wiele za niską, dlatego podwyższona do 198,5 pkt. linia wydaje mi się bardzo atrakcyjna do gry. Obie drużyny prezentują zupełnie odmienny styl gry. Memphis preferuje spokojną koszykówkę i przywiązywanie ogromnej wago do defensywy. Sacramento(szczególnie u siebie) gra bardzo otwartą, szybką koszykówkę, nie przywiązują większej wago do defensywy. Taki styl gry Sacramento na własnym parkiecie daje zwykle bardzo wysokie wyniki. Oto wyniki ostatnich spotkań Sacramento, gdy grali u siebie: 118:96 z Bostonem, 106:105 z Knicks, 108:96 z Portland, 131:127 z Golden State(bez dogrywki!), 97:122 z Denver. Jak widać w każdym z tych pięciu spotkań linia 198,5 była bardzo wyraźnie przekroczona. W zeszłym sezonie w meczach pomiędzy tymi drużynami padały bardzo wysokie wyniki: 119:110 dla Sacramento, 128:95 dla Memphis, 113:96 dla Memphis. Właśnie dlatego według mnie linie na ten mecz powinny być znacznie wyższe.
⛔100

T 5

typ59

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis, ATP Sydney
Spotkanie:
Roberto Bautista-Agut - Ryan Harrison Typ: 1
Kurs: 3.35
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Bardzo interesujący kurs w tym meczu. Nie pozostaje nic innego jak stawiać na
Roberto Bautista-Aguta. Roberto Bautista-Agut jest obecnie wyżej w rankingu niż Ryan Harrison - ma 55 miejsce, a Harisson 68. W poprzednim tygodniu doszedł do finału turnieju w Chennai w Indiach gdzie urwał seta Tipsarevicowi. Po drodze pokonał Tomasa Berdycha, czyli nr 6 w rankingu. Natomiast Harrison jeszcze nie grał w tym roku w żadnym turnieju, dopiero się więc rozgrzewa. Jak na początek już trafia się taki zawodnik dla niego to nie widzę żadnych szans dla Harrisona w tym turnieju, a przy tym taki kurs. Tylko grać.

0

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Spotkanie: Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers
Typ: Luol Deng poniżej 17,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: Unibet

Kolejny raz próbuję opcji z Dengiem, bo to nie jest regularny shooter i na ostatnich 10 spotkań tylko 4 razy przekroczył tą linię. W ostatnim meczu z Miami tylko 6 pkt przy 43 minutach na parkiecie i generalnie patrząc na jego skuteczność w ostatnich dniach to raczej cienko to wygląda. Fakt, że zdobył po 20 pkt z Orlando i Bobkami, ale to nie są jakieś potęgi (Cavs też nie, ale dziś może być większa rotacja niż wtedy), a poza tym w tych meczach oddawał bardzo dużo rzutów. Obecnie Bullsi bez kontuzji (pomijam Rose&#39;a), a liderem strzelców drużyny stał się Boozer. Poza tym ponownie gra Noah, jest też Bellinelli w niezłej formie więc nie ma potrzeby by Sudańczyk oddawał wiele rzutów.

Pozdrawiam
⛔100

karcze 51

karcze

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Sydney
Wozniacki C. - Kuznetsova S.
TYP: over 19.5 gems
KURS:1,8
Ciekawe spotkanie rozpoczynające się lada moment. Dwie bardzo dobrze grające zawodniczki staną między sobą w walce o zwycięstwo w turnieju który odbywa się w Australii (dokładnie w Sydney). Obie zawodniczki przygotowują się pełną parą przed US Open, a ten turniej to ostatni sprawdzian przed tymi zawodami. Dlatego uważam, że w tym meczu obie panie będą chciały coś sobie udowodnić. Carolina Wozniacki gra typowo w gratke. Ostatnie spotkanie wygrała z Ulą Radwańską 2:0 natomiast poprzednie spotkania to porażki z paniami: Pervak oraz Petrova. Nie oglądałem jeszcze meczu w tym roku z udziałem Kuznetsovej, ale jak sobie przypomne jej mecz z naszą rodaczką - Agnieszką Radwańska, jestem spokojny o over. Myślałem nad opcją wygrania meczu przez Kuznetsovą ale uważam że Carolina w końcu złapie właściwy bieg i pokaże że potrafi grać bardzo dobry tenis. Turniej jest rozgrywany na twardych kortach co jak najbardziej pasuje obu paniom. W historii pojedynków to Karolina dominuje. Na 5 spotkań od 2009 roku wygrała aż 4, ale aż 3 z nich kończyły się wynikami 2:1 oraz raz 2:1 dla Kuznetsovej. Rosjanka ma bardzo silne uderzenie i wydaje mi się, że to może być dobra broń na Karoline. Wozniacka natomiast ma bardzo dobrą technikę i backhand. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli, zobaczymy w meczu przynajmniej 1 tiebreaka lub mecz będzie 3setowy. Mecz startuje o godzinie 4:00. Zachęcam do grania typu.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Hokej Finlandia SM-Liga
Spotkanie - KalPa : Lukko
Typ - powyżej 4,5 gola
Kurs - 1.80
Buk - Bet365
Analiza :
Wicelider SM-Liga zespół KalPa podejmuje 10 w tabeli Lukko i liczę na ciekawy pojedynek z przynajmniej 5 bramkami , obie ekipy ostatnio w nie złej formie i tak KalPa od 6 kolejek nie doznała porażki 3 zwycięstwa w regulaminowym czasie i 3 po rzutach karnych , na swojej tafli 15 zw. i 4 porażki 61 goli zdobytych przy 35 straconych i peny udział w ćwierćfinale , natomiast gosciom 10 pozycja jak na razie gwarantuje udział w play-off o ćwierćfinał jednak mają tylko 4 punktową przewagę nad Assat które zapewne też o to będzie walczyć . Lukko jednak w przed ostatnim swoim spotkaniu wygrało bardzo ważne spotkanie na wyjeżdzie własnie z Assat 4:1 . Lukko w statystyce ostatnich 5 kolejek zajmuje miejsce 2 tuż za dzisiejszym rywalem oni mogą się poszczycić 4 zwycięstwami i 1 porażką jeżeli popatrzymy na stosunek bramkowy obu drużyn to KalPa 14:6 natomiast Lukko 16:11 tak więc chyba możemy się spodziewać tego overa 4,5 . Lukko także w meczach wyjazdowych strzela sporo goli bo w 17 spotkaniach przy 7 tylko zwycięstwach i 10 porażkach bilans 50:53 a te 50 goli strzelonych to daje im 4 wynik w lidze jeżeli chodzi o gole strzelone w meczach wyjazdowych z resztą więcej w tym sezonie strzelają na wyjazdach niż u siebie bo u siebie mają stosunek bramkowy 39:43 , no i popatrzmy na ich ostatnie spotkania kiedy gospodarzem jest KalPa i tak w tym sezonie jedno spotkanie i wynik 5:3 w poprzednim sezonie 4:5 i 5:2 dlatego uważam że goscie dzisiaj łatwo skóry nie sprzedadzą a może nawet będą chcieli wygrać to spotkanie tak czy tak liczę na sporo goli . Pozdrawiam !
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +1
bdn 3

bdn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Nextgen Series
Spotkanie: Liverpool U19 - Inter U19
Kurs:1,61
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam, na dzis wpadl mi ciekawy typ. Jest to ostatni mecz ostatniej kolejki fazy grupowej Nextgen Series, w ktorym zmierzą się mlodziezowki Liverpoolu i Interu. Przed tym meczem sytuacja w grupie wyglada tak, ze Inter ma juz pewny awans i to z pierwszego miejsca, natomiast Liverpool ma &#39;zaklepane&#39; trzecie miejsce, z tym, ze awans maja na wyciagniecie reki, gdyz do kolejnej fazy awansuja 4 najlepsze druzyny z trzecich miejsc, a Anglikom aby znalesc sie wsrod tych czterech druzyn potrzebne jest wlasnie zwyciestwo nad Interem. Ciekawostka jest to, ze w tej grupie zadnej z druzyn nie udalo sie wygrac na wyjezdzie, co oznacza, ze sa to zespoly wlasnych boisk :grin: Inter z wyjazdow przywiozl zaledwie 1pkt, natomiast Liverpool u siebie nie stracil jeszcze punktów, odnoszac pewne zwyciestwa, kazde roznica 3goli.
Pierwszy mecz w Mediolanie miedzy tymi druzynami zakonczyl sie wygrana Interu 3-2..
Co do typu to mysle ze wszystko przemawia za wygrana Liverpoolu - atut wlasnego boiska (co jak widac po wynikach ma ogromne znaczenie) i to, ze to im zalezy na wygranej. Koledzy z Włoch pewni awansu, nie powinni robic problemow kolegom z Anglii, ktorym bardzo zalezy na 3punktach
✅61

loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej-Rosja KHL
Spotkanie:Kazan-St.Petersburg
Typ:Over 1.5 w 1 Tercji
Kurs:2.25
Bukmacher:Sportingbet
Analiza:
Spotkania tych drużyn w Rosyjskiej lidze hokeja zawsze przynosiły kibicom wiele emocji i pięknych akcji . Już dzisiaj o 14;30 spotkają się liderzy dywizji Bobrov i Kharlamov . Oba zespoły zdobywają bardzo dużo bramek ale czasem mocno zapominają o powrocie do defensywy i tracą również bramki co dla mojego typu jest bardzo korzystne . Goście mają średnia 6 bramek na mecz natomiast gospodarze również wysoko bo aż 5.2 . Taki over myśle że może zostać pokryty w 1 tercji bo 2 bramki dla tak ofensywnych zespołów to nie będzie jakiś szczególny wyczyn . Osobiście uważam że w tym spotkaniu zobaczymy bardzo dużo bramek wiec również polecam over 5.5 po dość podobnym kursie ale jak tak mowie według mnie lepiej jest zaatakować over w 1 tercji gdzie jeśli któryś z zespołów straci bramkę odrazu żuci się do odrabiania strat.Analiza dość krótka ale tutaj za bardzo nie ma co opisywać bo spotkają sie 2 mocne ofensywnie drużyny . Pozdrawiam
⛔100

galek7 0

galek7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Angielskiej Ligi, Główny zakład
Spotkanie:Bradford City - Aston Villa
Typ:0
Kurs:3.65
Bukmacher:Bet-At-Home
Analiza:
To już półfinał Pucharu Ligi Angielksiej, w pierwszym półfinale 8 zespół z League Two podejmie 16 zespół z Premiership.
Na pierwszy rzut oka faworyt może być tylko jeden, ale jak popatrzymy na formę AV i poprzednie mecze Bradforrd, remis wregulaminowym czasie jest bardzo możliwy.
Bradford tylko 1 z 5 meczów rozstrzygneła w regulaminowym czasie, w pozostałych potrzebna była dogrywka bądz rzuty karne.
Więc przewiduje zwycięstwo AV, ale dopiero po dogrywce.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej - Rosja VHL
Spotkanie: Tyumen - Penza
Typ: over 5 azjan
Kurs: 2.11
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Zaplecze rosyjskiej ligi hokeja i mecz pomiędzy Tyumenem a Penzą. Gospodarze bardzo wysoko w tabeli na drugim miejscu z 79 punktami zdobytymi w 36 potyczkach. U siebie są niezwykle mocni tylko cztery porażki w 17 konfrontacjach. Najbardziej nas interesują jednak bramki, bardzo dobrze wyglądają w ofensywie 51 strzelonych co daje nam średnią równą 3.0, świetnie też wyglądają w defensywie tylko 23 bramki stracone u siebie. Ostatnie pojedynki to świetna gra w ofensywie i dużo słabiej jak na tą ekipę w defensywie: sześć bramek wbitych Voronezh przy trzech straconych, znowu sześć bramek wbitych Krasnoyarskowi przy czterech straconych i pięć bramek zdobytych w spotkaniu Almetyevskiem a po stronie strat cztery. Jednym z powodów słabszej dyspozycji w obronie jest kontuzja bramkarza Magarilova i obrońcy Wargha.
Ich dzisiejszy przeciwnik zajmuje nieco dalszą pozycję 11 z dorobkiem 59 punktów i cały czas walczą o utrzymanie się w czołowej 16 oznaczającej grę w play-offach. Jak na Rosję bardzo dobrze wyglądają poza własna taflą są czwartą ekipą pod tym względem 10 zwycięstw przy 8 porażkach. Problemów ze dobywaniem bramek na wyjeździe nie mają 54 strzelone co daje średnio 3.0 bramki na mecz, ale też sporo tracą 43. W sumie średnia bramkowa na wyjazdach dość wysoka 5.4.
Zdecydowanym faworytem gospodarzy kurs jednak marny ale spodobał mi się kurs na over 5 azjana i tak też próbuje pograć. Gospodarze problemów ze zdobywaniem bramek nie mają za to ostatnio dużą tracą a goście dobrze radzą sobie na wyjazdach. Ostatnie 3 potyczki na lodowisku Tyumen kończyły się wynikami: 3:2, 2:3 i 3:2. I ostatni sprawa Penza od pięciu spotkań nie miała spotkania overowego może dziś będzie przełamanie.
✅111

Otrzymane punkty reputacji: +5
C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyspcyplina: Koszykówka - EuroCup
Spotkanie: Valencia (-20,5) - VEF Riga
Kurs: 3,38
Bukmacher: Bet365
ANALIZA:
Na dzisiaj proponuję spotkanie rozpoczynające walkę w 1/16 EuroCup w koszykówce mężczyzn, spotkają się w nim hiszpańska Valencia i Łotewski zespół VEF Riga. W tej samej fazie rozgrywek zespoły spotkały się w tamtym sezonie i w obydwu przypadkach lepszy był zespół hiszpański wygrywając u siebie 80-49 i na wyjeździe 82-71. Zainteresowani pewnie wiedzą jak spisywał się dalej zespół Valencii, ale dla niewtajemniczonych przypomnę, że wygrali wszystkie mecze w grupie w której grali wspólnie z zespołem łotewskim, później wyszli zwycięsko z ćwierćfinału i awansowali do final four. W FF wygrali mecz półfinałowy z litewskim Rytasem i dopiero w finale musieli uznać wyższość triumfatora rozgrywek i zarazem gospodarza FF zespołu Khimki z Moskwy. Jeśli chodzi o obecny sezon to zespół z Valencii na pewno nie spuści z tonu, w lidze spisują się wybornie zajmując aktualnie 3 miejsce w tabeli z 12 zwycięstwami i 4 porazkami, a jeśli chodzi o spotkjania grane u siebie to zazwyczaj wysoko wygrywają niezależnie od przeciwnika, do tej pory wygrali 9 na 10 spotkań w tym EuroCup. Jeśli chodzi o ich przeciwników to średni europejski zespół który z maluczkimi radzi sobie znakomicie, ale z takimi drużynami jak Valencia jest skazany na pożarcie vo pokazał tamten sezon. Szczególnie na wyjeździe przy grze obydwu zespołów można zadawać sobie jedynie pytanie jak wysoko wygrają gospodarze. Do tego etapu rozgrywek awansowali z drugiego miejsca w grupie i nie trafili zbyt dobrze bo biorąc pod uwagę że w tej grupie jest jeszcze hiszpańskie Bilbao to nie moga liczyć na awans. Reasumując nie spodziewam się innego wyniku niż wysokie zwycięstwo Valencii dlatego też tak typuję i zachęcam was również do takiego typu. Pozdrawiam
⛔100

llejo 50

llejo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Włoch
Spotkanie: Lazio Rzym - Catania
Typ: DNB 2
Kurs: 3.25
Bukmacher: BET365
Typ dotyczy Remis nie ma zakładu Catania
Mecz Coppa Italia, czyli kolejna szansa na niespodziankę. I Ja się w tym meczu będę doszukiwał tej niespodzianki. Prawdopodobnie mecz zakończy się remisem, jak to bywa często w pucharach.
Otóż dlaczego akurat typ na Catanie DNB. Lazio to vice lider Serii A. Ostatni mecz szczęśliwie wygrali (oglądałem ten mecz) 2-1 na własnym boisku. Mogę z pewnością powiedzieć że zawodnikom z Lazio nie chciało się biegać. Cagliari zagrali dużo lepiej i z większym zaangażowaniem. Niestety brakło szczęścia w końcówce.Lazio ma w miarę pewną pozycję w lidze, więc powinni dać sobie spokój w pucharach.
Drugi powód to że Catania ma sposób na Lazio. W tym sezonie wygrali z Nimi aż 4-0. a pozostałe 2 mecze również Lazio nie wygrało. Więc dlaczego mieli by wygrać i to dodatkowo w Pucharze?
Niech się zajmą liga i Liga europejską, a puchary pozostawią dla druzyn z niższej pozycji ligowej.
Typ DNB 2!!!!
⛔100

kotek16 45

kotek16

Użytkownik
Dyspcyplina: Piłka nożna - Międzynarodowe - Gulf Cup
Spotkanie: Bahrajn - ZEA
Typ: ZEA over 1,5
Kurs: 2,65
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 17:15 zostanie reozegrane spotkanie Gulf Cap pomiędzie Bahrajnem, a Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi. Moim zdaniem faworytem w tym spotkaniu są oczywiście ZEA, którzy powalczą o wyjście z pierwszego miejsca w grupie. Według bukmacherów szanse są wyrównane moim zdaniem ze wzglądu na to, że Bahrajn jest gospodarzem cały turnieju. Ze wzglądu na to nie będę typował kto zostanie zwycięscą tego spotkania, a podejmę się wytypowania ilości bramek strzelonych przed ZEA. Otóż moim zdaniem są w stanie spokojnie strzelić dwie bramki.
W ostatnich pięci spotkaniach ZEA strzeliła w sumie 15 bramek. Daje to średnią 3 gole na mecz! W ostatnich pięciu spotkaniach między tymi zespołami ZEA strzeliła 14 bramek, co daje również wysoką średnią 2,8 gola na mecz.
Wyciągając wnioski uważam, że ZEA bezproblemu powinna strzelić tw dwie bramki. Zakładany wynik to 1:3. Pozdrawiam!
✅165

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom