>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.08.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 7. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis-San Marino-Challenger
Godzina: 11:00
Spotkanie: Krajinović Filip-Delić Mate
Typ: 1
Kurs: 1.47
Bukmacher: betsson
Analiza:
Taki typ troche na szybko bo nie mam czasu , a jutro też nic nie wymyśle bo niestety jedynie wyniki z internetu w telefonie zapewne zobacze.
Ok przechodze do rzeczy , w tym roku Filip na glinie 25/7 , pokonał między innymi :
Bellucci , Struff, Fognini w Hamburgu , Troickiego w Cortinie oraz dwa razy pod rząd Gaio.
Delić w tym roku na glinie 26/10 , w San Marino pokonał Garina w dwóch setach . Jedynego gościa którego ograł ostatnio i którego znam to Bagnis , mecz zakończony w 3 setach gdzie w ostatnim secie popis Delicia bo set wygrany 6:1 .
Panowie spotkali się raz , było to w kwalifikacjach Wimbledonu tego roku , wtedy Krajinovic był lepszy ograł młodszego , prawie o rok kolege w dwóch setach .
Sądze , ze i dziś wynik moze okazać taki sam , ale wolę pograć czyste zwyciestwo bo mysle ze typ powinien wejść spokojnie .
✅47

Otrzymane punkty reputacji: +1
balmora 100

balmora

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europa II runda
Godzina: 21.15
Spotkanie: NK Rijeka - Vikingur Gota
Typ: over 5.5
Kurs: 4.90
Bukmacher: Unibet
Analiza: Dla gości niespodziewany awans kosztem drugoligowego norweskiego Tromso IF, to największy sukces w historii klubu i całej piłki na Wyspach Owczych. W pierwszym meczu Rijeka nie pozostawiła jednak ani cienia nadziei gospodarzom i pewnie ich rozgromiła 5:1, mimo że często wielu drużynom gra się dość ciężko w tych rejonach, bo raz że murawa jest sztuczna i łatwo o kontuzje wskutek dziwnych poślizgów, a dwa wiadomo...daleka podróż i sprawy logistyczne. Teraz gdy sprawa awansu jest już dawno rozstrzygnięta trudno się spodziewać, aby goście lecąc przez całą Europę aż do Chorwacji byli wstanie chociaż z honorem się pożegnać. Rijeka to jeden z lepszych zespołów całej III rundzie, 2 tygodnie temu zasłużenie wyeliminowali węgierski Ferencvaros, od którego byli lepsi co najmniej o klasę. Teraz na pewno sobie postrzelają, pytanie tylko ile padnie bramek. Moim zdaniem dużo, a szczególnie w drugiej połowie. Polecam wszystkie overy od +3.5 wzwyż na ten mecz.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball - MLB, Regular Season
Godzina:
01:10
Spotkanie: Cincinnati Reds - Cleveland Indians
Typ: Cincinnati Reds ML
Kurs: 2.01
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Patrząc na dzisiejszą ofertę od razu rzucił mi się w oczy kurs na Cincinnati Reds! Zaraz, zaraz - pomyślałem przecież grają u siebie rewanżową serię przeciwko Cleveland, są po spektakularnym zwycięstwie ubiegłej nocy z tymi samymi Indians (9:2) a na dodatek miota dziś u nich zawsze solidny u siebie Mat Latos a tu mamy na ich zwycięstwo kurs 2.01!!! Coś tu jest nie tak! Pomyślałem, że rzuce okiem na staty obu starterów - i widzę ostatnie 3 gry obu miotaczy na podobnym poziomie (nawet minimalnie lepsze u Latosa) patrząc na to z kim obaj się mierzyli to Mat miał rywali znacznie bardziej wymagających. Idąc dalej spoglądam na staty w domu i na wyjeździe. I tutaj Latos już znacznie lepiej wygląda u siebie aniżeli Salazar w delegacjach. Motacz Reds na Great America Ball Park w 24.2 IP notuje 4.74 ERA, WHIP 1.17 oraz linie .211/.297/.367 z koleji starter Indians na wyjeździe ma 4.88 ERA, WHIP 1.46 uzyskane w 31.1 IP oraz linie .282/.338/.468.
Być może Cincinnati jest osłabione brakiem Votto i Phillipsa jednak wczoraj również oni nie grali a mimo to ofensywa Reds potrafiła zaliczyć aż 9 runów. Dziś liczę na powtórkę z rozrywki. Let&#39;s Go Reds and Mat Latos!!!
✅101

Otrzymane punkty reputacji: +5
engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska -kwalifikacje
Godzina:
18:00
Spotkanie: Chernomorets Odessa - RNK Split
Typ: HANDICAP 1,5 typ - 1
Kurs: 2.85
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Witam. Króciutka analiza, ale uważam, że powinna być spokojnie na plus. Gospodarz, drużyna Z Odessy to piąta drużyna ligi ukraińskiej ubiegłego sezonu. Ich rywalem będzie 4 drużyna ligi chorwackiej RNK SPlit. Drużyna RNK po wyrównanym meczu u siebie niespodziewanie wygrała 2-0. Choć uważam że nie fair wynik no ale nie ważne. Warto zaznaczyć, że drużyna z Odessy w tym roku na własnym stadionie jeszcze ani razu nie poczuła smaku porażki. Wiadomo jest, że na Ukrainie ogólnie za ciekawa atmosfera nie za ciekawa, więc uważam że piłkarze z Odessy, aby sprawić ludziom jakąś atrakcje i radochę staną na głowie aby mecz wygrać i nawet awansować. Według mnie kursy na Handicap zdecydowanie zawyżone.W tym sezonie obie drużyny w swoich ligach jak dotąd bez porażki. W miarę pewnie wjechały w ten sezon. Lecz zdecydowanie uznaję drużynę z Chernomorets jako faworyta tego meczu. Ja ryzykuję i myslę, że się opłaci. Powodzonka...

⛔100

azok 17,3K

azok

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, spotkania towarzyskie międzynarodowe
Godzina: 3:30
Spotkanie: MLS All-Stars (Usa) - Bayern (Ger)
Typ: gość wygra pierwszą połowę
Kurs: 1.83
Analiza:
Nie ma co się za dużo rozpisywać. Za kilka godzin zmierzą się dwie drużyny znacznie się od siebie różniące. Wszyscy dobrze wiemy w jakiej formie jest drużyna zza naszej zachodniej granicy, testują nowych graczy miedzy innymi naszego wspaniałego napastnika, który jest ich nowym nabytkiem. Lewandowski pokazał już w Bayernie jak się strzela bramki. Bayer ruszy do ataku od pierwszy minut i myślę, że spokojnie wygrają pierwszą cześć spotkania. Ja osobiście śmiało stawiam ten typ. A wam życzę powodzenia ;)
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +5
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina-Piłka nozna :Kwalifikacje LE
Spotkanie : Esbjerg-Ruch
Typ: Esbjerg wygra 2 golami
Kurs 5.20
Buk Sportingbet
Analiza:
Na jutrzejszy dzien wybrałem spotkanie rewanżowe kwalifikacji do ligi europy w którym na przeciwko siebie staną Duński Esbjerg oraz reprezentant Polski czyli Chorzowski Ruch. Po spotkaniach jakie oglądałem w tym sezonie z udziałem Chorzowskiego Ruchu według mnie nic nie wskazuję na to że oni mają jakikolwiek szanse aby wyjść z tej pary zwycięsko. Esbjerg co prawda w pierwszym spotkaniu rozegranym w Gliwicach nie pokazał zupełnie nic,ale dla mnie i tak jest zespołem lepszym od Ruchu , który w T-Mobile ekstraklasie chwili obecnej po 3 spotkaniach rozegranych ma 0 zdobycz punktową i przed ostatnią pozycję w ligowej klasyfikacji, oba zespołu w lidzę zaliczyły falstarty ponieważ Esbjerg w 3 spotkaniach ligowych zwycięstwa również nie zanotował, jednakże jak patrze na Ruch na wyjeździe i na spotkanie w Bielsku, gdzie Ruch został rozbity całkowicie przez Polski zespół , który bedzie walczył w tym sezonie o utrzymanie to nie widzę nadziei na jakikolwiek cień szans w tym meczu , Uważam że gospodarze spotkania zaatakują od pierwszych minut i szybko zdobedą gola, co bez wątpienia ułoży pod nich to spotkanie. Mój typ to wygrana zespołu gospodarzy do połowy jak i na koniec spotkania, myślę że dobrym typem jest również zagranie na handicap na drużynę gospodarzy jutrzejszego spotkania.
⛔100

trzeci3 54

trzeci3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy kwalifikacje
Godzina: 19:00
Spotkanie: Lech Poznań - Stjarnan
Typ: Awans Lech Poznań
Kurs: 1.60
Analiza

Chyba nikt z was nie ma wątpiliwości że na papierze Lech prezentuje się znacznie lepiej. Skład jak na warunki w kraju jest jednym z lepszych a już na pewno piłkarze Lecha są częściej obserwowanie przez europejskie kluby niż piłkarze Stjarnan. To tyle jeżeli chodzi o papier bo na boisku wygląda to nieznacznie inaczej. Lech pojechał na mecz i Lech przegrał. Czy każdy kibic Kolejorza musi się przyzwyczaić do takiej gry w europejskich pucharach? Straty z meczu w Nomme zostały szybko odrobione bo w Poznaniu Lech zagrał zdecydowanie lepiej i tym razem licze na powtórkę. Dlaczego pierwszy mecz wygrał Stjarnan? Jak dla mnie Lech zagrał dużo lepiej niż rywale oddając ok 20 strzałów, bramkarz Ingvar Jonsson wyczyniał cuda a piłka była rozpaczliwie wybijana przez obrońców. Lech sam sobie zawdzięcza fakt że nie strzelił bo gdy mieli 100% sytuacje to albo nie trafiali w bramkę albo trafiali, ale prosto w bramkarza. Mimo przewagi o wyniku zadecydował jeden błąd obrońców. Co do błędów w obronie widzieliście mecz Lecha z Wisłą? Rumaka wcale nie broni fakt że 3 bramki stracił rezerwowy skłąd i chyba najsłabsza para defensywna w Lechu czyli Wilusz - Arajuuri. Słabo zagrał w tym meczu Wołąkiewicz a o Trałce to nawet nie wspomne. Jeżeli zawodnicy nie popełnią zbyt wielu błędów to Lech powinien ten rewanż wygrać, być może nawet podpierany jakimś handicapem. Ja wybieram opcje bezpieczniejszą czyli prosty awans. Powodzenia.
⛔100

S 47

superqool

Użytkownik
Godzina: 20:30
Spotkanie: Torino - IF Brommapojkarna
Typ: under 2,5
Kurs: 2.60
Analiza:
W pierwszym meczu piłkarze z Turynu odnieśli łatwe zwycięstwo 3-0, czym w zasadzie zapewnili sobie awans do kolejnej rundy rozgrywek. W pierwszym spotkaniu Brommapojkarna nie zdołała skutecznie zagrozić bramce Włochów i przypuszczam, że w spotkaniu rewanżowym będą mieli ku temu jeszcze mniej okazji. Szwedzi jadą do Turynu w zasadzie tylko i wyłącznie po to aby ten mecz mógł się odbyć.
Przewiduję, że Torino będzie spokojnie kontrolowało mecz. Zagrają na 0 z tyłu i to czy wejdzie typ zależy od skuteczności gospodarzy. Uważam, że Ci nie będą się specjalnie przemęczać i zagrają z poszanowaniem piłki w środku, tak aby spokojnie awansować, ale się przy tym nie namęczyć. Ile to razy zdarzało się w pucharach, że faworyt wysoko wygrywał spotkanie na wyjeździe, by potem przed własną publiczność przejść obok meczu? Myślę, że dokładnie taki scenariusz jest napisany na jutrzejszy mecz. Torino 1-0 albo 2-0, w każdym razie under ma duże szanse powodzenia.
⛔100

makaveli23 702,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Chile
Godzina: 00:00
Spotkanie: Santiago Wanderers - Bernechea
Typ: 1 (-1.5 HA) pierwsza połowa
Kurs: 3.55
Bukmacher: bet365
Analiza:
Bernechea to beniaminek i jak narazie dostaje srogie baty od kazdego. Roznica klas jest tutaj widoczna i mysle ze juz w pierwszej polowie gospodarze beda chcieli sobie zapieczetowac spokojną przewage by w drugiej sie nie meczyc. W pierwszym meczu pomiedzy tymi druzynami nie tak dawno gospodarze wygrali 3-0 i 2-0 do polowy a bramki padly w 41 i 43 minucie. Dzisiaj spodziewam sie szybszego prowadzenia. Wczesniej Bernechea rowniez grala z tym rywalem w pucharze i rowniez przegrala 2-0 do przerwy u siebie. Santiago Wanderers powinno szybko rozprawic sie na wlasnym stadionie z beniaminkiem ktory gra tragicznie.
⛔100

M 11

mipek02

Użytkownik
Typ: Powyżej 9 rzutów rożnych w meczu
Kurs: 1.61
Analiza:
Mecz został przeanalizowany myślę z każdej strony, nie będę poświęcał opisu na rzeczy już ogłoszone. Moją uwagę zwróciła jedna rzecz: Lech na wyjeździe zanotował 16 (!!) rzutów rożnych, gospodarze zanotowali dwa. W meczu przy Bułgarskiej Lech walczy o awans, zakładam atak od pierwszych minut. Biorąc pod uwagę jakość gry i walory techniczne ekipy z Islandii nie dziwi przerywanie akcji wykopami na stały fragment. Jednak zespół Stjarnan to amatorzy, największym sukcesem potknięcie polskiego klubu. Nie wyobrażam sobie innej sytuacji niż islandzki autobus i zmasowany atak Lecha. A to gwarantuje przynajmniej 9 rzutów rożnych. Osobiście typowałbym nawet w okolicy 13-14 nawet spokojnie. Typ do pogrania za duże pieniądze, nawet w przypadku blamażu, czy absolutnej kompromitacji można bez stresu wygrać pieniądze. Jak dla mnie najpewniejszy typ na dzisiaj.
✅61

Otrzymane punkty reputacji: +11
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Copa Do Brasil
Godzina: 3:00
Spotkanie: Bahia - Corinthians
Typ: X/2
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Rewanżowe spotkanie w Pucharze Brazylii dwóch druzyn z Serie A (najwyzsza klasa rozgrywkowa). Pierwszy mecz skonczył się wyniki 3-0 dla Corinthians, więc awans mają praktycznie pewny. Druzyna Mano Menezesa wystąpiła w rezerwowym składzie z kilkoma nowymi graczami m.in Angel Romero, który strzelił 2 gola. Swietna pierwsza polowa, w drugiej kontrola meczu i tyle starczyło (jeden z goli strzelony po karnym). Bahia jest w fatalnej formie. Od 10 meczow nie wygrala w zadnych rozgrywkach. W Serie A 19 pozycja z 10 punktami w 13 meczach i tylko 9 strzelonych bramek. Corinthians za to przegrali tylko 2 razy na 28 startów, a w lidze zajmuja pozycje nr 4 z najlepszą defensywą. Mysle, ze nawet jesli dzis rotacja w składzie Corinthians bedzie jeszcze większa to i tak ten mecz wygrają. Wahałem sie miedzy 2/2 a X/2, aczkolwiek wciaz nie mam pewnosci co do składów.
⛔100

P 6

paatrick

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Molde - Zorya
Kurs: 1.44
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz w lidze europejskiej zapowiada się ciekawie. Pierwszy mecz 1:1. Tym razem spotkanie odbędzie się w Norwegii, gdzie Molde, które jest 1 w tabeli jest już w połowie sezonu, a ukraińska drużyna dopiero zaczyna lige(ostatnie miejsce po 2 meczach).
Molde w tym sezonie u Siebie wygrało 8 razy, remisując 1 raz oraz nie przegrywając żadnego z meczy. Molde zdobyło bramkę na wyjeździe, dlatego drużyna gości nie może przyjechać do Norwegii bronić się, będzie musiało zagrać odważnie, a co za tym idzie, drużyna z Norwegii powinna wygrać ten mecz. Drużyna Molde w tym sezonie prezentuje się znakomicie, dlatego na pewno pokuszą się o zwycięstwo.
⛔100

jedrek1114 1

jedrek1114

Użytkownik
Godzina:
19:00
Spotkanie: AIK Stockholm - FC Astana

Kurs: 1.80
Bukmacher: bah
Analiza:
Zastanawia mnie czemu kurs na win gospodarzy jest taki wysoki, spodziewałem się ok 1,4 a tu miła niespodzianka. W pierwszym meczu rozgrywanym w Kazachstanie padł wynik 1:1 co w roli faworytów stawia zespół ze Szwecji, co prawda do awansu wystarcza bezbramkowy remis, ale jeśli myśli się o awansie, dość ryzykownym jest grać na remis, jak każdy wie jedna przypadkowa bramka może wszystko przekreślić. Trochę suchych statystyk AIK w swojej lidze po 17 kolejkach obecnie plasuję się na 2 pozycji, ale co nas bardziej interesuje - świetnie gra mecze przed własną publicznością 6-1-2 bramki 18-10 warto zauważyć, że ostatnie 5 spotkań wygranych. Co do drużyny ze wschodu - zajmują 3 pozycję po 22 kolejkach, a ich gra na wyjazdach prezentuje się następująco 3-6-2 bramki 10-9 ostatnie 4 pojedynki kończyły się remisami. Noo szału nie ma, liga też niezbyt mocna, wnioski nasuwają się same. Patrząc na statystyki z pierwszego meczu, nikt raczej nie zaznaczył swojej przewagi, obie bramki wpadły w pierwszej połowie. Dodać można odległość do przebycia itp, ale wiadomo, że te tereny są stosunkowo trudne i ciężko się tam gra. Do brzegu na własnym stadionie, przed własną publicznością, AIK nie powinien mieć większych problemów z wygraniem tego pojedynku, może nie rozgromią 3-0, ale wg mnie spokojne 2-0 jest bardzo realne, a kurs na czysty win biorę w ciemno.

⛔100

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Godzina: 19:30
Spotkanie: Spartak Trnava - St Johnstone
Typ: Handicap Spartak Trnava(-2)
Kurs: 4.9
Bukmacher: Expekt
Analiza:
W pierwszym meczu stało się coś czego bym się nie spodziewał, a dokładniej
St Johnstone oddał tylko 3 strzały z czego 1 celny, jednak obroniony i jeden posyłający piłkę do środka bramki Trnavy. Natomiast klub ze Słowacji oddał ich 13 w tym 6 celnych
(2 gole). Skoro szkocki klub nie potrafił prawie nic u siebie zdziałać to wątpię, aby zrobił to na wyjeździe. W poprzednim etapie Spartak Trnava pierwszy mecz zagrał na wyjeździe remisując go 0:0 po czym rewanżowy w domu wygrał 3:0, a jeszcze wcześniej pierwszy mecz, który również był na wyjeździe wygrał 4:2 i mimo niezłej zaliczki rozgromił w drugim spotkaniu rywala 5:0. Nie wygląda na to, aby odpuszczali mecze w najmniejszym stopniu i wątpie, aby tym razem odpuścili, dlatego patrząc na ich wygrane w domu + mobilizacja + statystyki z pierwszego meczu stawiam na wygraną przynajmniej 3:0, a może i więcej.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Finlandia 2 liga /
Godz. 17:30
Spotkanie - HIFK Helsinki : KoTePe ( KTP )
Typ - KoTePe
Kurs - 2.10
Buk - Bet365
Mecz na samym szczycie tabeli bo zagrają wicelider HIFK z liderem KTP , sytuacja w tabeli wygląda następująco gospodarze tracą na chwilę obecną do lidera 12 pkt i z dzisiejszym spotkaniem do rozegrania pozostało im 10 spotkań natomiast goście mają o jeden mecz więcej rozegrany tak więc zakładając dzisiejsze zwycięstwo HIFK i zwycięstwo w tym zaległym spotkaniu to ta strata może zmniejszyć się o połowę i dawać jeszcze gospodarzom cień nadziei na końcowy sukces czyli awans , jednak to tylko teoria bo w praktyce może być całkiem inaczej . HIFK po 17 kolejkach ma bilans 9-3-5 a br. 37:18 czyli całkiem nie żle , na swoim terenie w 8 spotkaniach 6-1-1 i br. 22:6 i tu też super jest jednak jeden problem w postaci dzisiejszego rywala bo z KTP gra im się wyjątkowo żle zresztą popatrzmy na ich H2H - na 9 pojedynków bilans 1-0-8 i br. 4:21 na korzyść dzisiejszych gości no a jak jeszcze zajrzymy na bilans meczy tu na stadionie HIFK to chyba nie ulega wątpliwości że to goście są w roli faworyta ( 0-0-4 i br. 1:10 ) tak więc ja stawiam na gości , jak już wspomniałem o 12 pkt przewadze lidera to patrząc na to spotkanie i ewentualną wygraną KTP ta przewaga może wzrosnąć do aż 15 oczek co do prawdy da gościom komfort psychiczny i praktycznie co raz realniejszy awans po 5 latach nieobecności w Veikkausliiga , KTP przegrało jak dotąd tylko 2 mecze w tych 18 kolejkach a ich bilans to 13-3-2 no i przede wszystkim ta skuteczność lidera nie pozostawia złudzeń 47:19 ( +28 w bramkach ) , kurs w/g mnie wysoki chyba dlatego że to w końcu gra wicelider z liderem dlatego spróbuję go wykorzystać i stawiam na zwycięstwo lidera !
⛔100

turecki-dres 12

turecki-dres

Użytkownik
Dyscyplina : TENIS ITF Finlandia F1
Godz : 10 : 00
Spotkanie : Henrik Sillanpaa - Romain Arneodo
Typ : 1
Kurs : 2,62
Buk : bet 365
Analiza :
Henrik mało gra w roku ale jak gra to lubi grać na swojej ziemi, dziś w 1/4 drabinki podejmuje Romana Arneodo który też jakiś specjalnych wyników nie osiąga.Henrik 1 runda i szybkie KO sprawił Brunstromowi ze Szwecji 6:1 6:0, w drugiej rundzie odprawił Chinczyka Gao 6:4 6:3.Nie są to wygrane z jakimś znanymi nazwiskami ale jak na poziom ITF to całkiem dobre wyniki, czuję się dobrze u siebie.Arneodo zaś spędził trochę więcej czasu na korcie, chodź grał oba mecze 2 setowe ale ciut więcej gemów musieli rozegrać.Dziś liczę na to że na swojej ziemi Henrik pójdzie za ciosem i awansuje do 1/2 drabinki, dodatkowa mobilizacja własna publiczność która czeka na półfinał fiński Silanpaa - Kontinen.
✅162

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS WOMEN ITF HECHINGEN
Godzina:
13:00
Spotkanie: Witthoeft - Remondina
Typ: Witthoeft 2-0
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Wiem, że bet podwyższonego ryzyka ponieważ to WTA, które zawsze i wszędzie jest wyjątkowo nieprzewidywalne i człowiek nigdy nie wie czy zawodniczka nie dostanie nagłego zaćmienia na korcie bo np dzień wcześniej nikt jej dobrze nie &quot;posunął&quot;. Jeśli jednak nic &quot;dziwnego&quot; się nie wydarzy to wszystkie argumenty stoją po stronie Niemki. W ubiegłym roku widziałem ją 2 razy i jej tenis może się podobać. Jak na WTA to gra bardzo agresywnie i stara się szybko kończyć akcje a jeśli już wdaje się w wymiany to na ogół są to mocne kątowe uderzenia na wyniszczenie. Włoszki nie widziałem, ale jak sądzę jest to typowa (jak to we włoskiej szkole tenisa - podobnej do hiszpańskiej) &quot;baloniara&quot;. Jeśli Niemka wejdzie w uderzenie to ktoś taki jak Remondina nie ma prawa dla niej stanowić realnego zagrożenia. Dodatkowo na korzyść Niemki przemawia fakt grania przed własną publicznością oraz co równie istotne, że broni tu tytułu zdobytego przed rokiem. To z pewnością będzie istotne dla motywacji, która może mieć kluczowe znaczenie dla odpowiedniego nastawienia przed spotkaniem.

⛔100

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Europejska - Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Esbjerg - Ruch Chorzów
Typ: Rzuty Rożne (Powyżej 10)
Kurs: 2.00
Analiza: Dziś przyglądam się bliżej polskiemu zespołowi który walczy w Lidze Europejskiej. Pierwszy mecz zakończył się bezbramkowym remisem, teraz w lepszej sytuacji jest drużyna z Danii która będzie grać przed własną publicznością. Esbjerg ciężko wszedł w sezon ponieważ po 3 kolejkach zdobył zaledwie punkt i zajmuje 10 miejsce w duńskiej superlidze. Sytuacja Ruchu również nie napawa optymizmem zero punktów po 3 kolejkach i ostatnie miejsce w naszej Ekstraklasie.
Drużyna Ruchu Chorzów w przeciwieństwie do poprzednich edycji, przed pojedynkiem rewanżowym wciąż ma nadzieję na awans do kolejnej rundy eliminacji Ligi Europejskiej.
&quot;Nie jest łatwo grać co trzy dni, ale naszym celem jest awansować dalej. Ekstraklasa jest ważna, ale z europejskich pucharów nie zamierzamy rezygnować&quot; - powiedział trener Ruchu Jan Kocian.
W czwartkowym meczu w Ruchu zabraknie jedynie kontuzjowanego Artura Gieragi. Do Danii poleciał mający ostatnio problemy z plecami Michał Szewczyk. Poprawiła się sytuacja kadrowa rywali chorzowian. Pod znakiem zapytania stoi jedynie występ Henrika Andreasena.
Szansy w tym meczu upatruję w rzutach rożnych. W pierwszym meczu wyglądało to w statystyce:
Ruch Chorzów - 5 rożnych
Esbjerg - 10 rożnych
Przewidywane składy:
Esbjerg fB: Dubravka - Jakobsen, Laursen, Askou, Knudsen - Gomes, Andersen, Nielsen, Fellah - Pusić, van Buren.
Ruch Chorzów: Kamiński - Szyndrowski, Malinowski, Stawarczyk, Dziwniel - Kowalski, Surma,
Babiarz, Starzyński, Zieńczuk - Kuświk.
Sędzia: Kristo Tohver (Estonia).
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +31
O 40

okpol1006

Użytkownik
Typ: Lech -1.5 Handicap Azjatycki
Kurs: 1.70
Analiza:

W pierwszym meczu Poznanianie mieli 60% posiadania piłki i całe spotkanie cisnęli drużynę półamatorską z Islandii. Lech zdobył aż 16 rzutów rożnych co jest super wynikiem, a więc mieli pełno dodatkowych sytuacji z rzutów rożnych. 20 sytuacji bramkowych i zero goli, przy czym Stjarnan miał 4 sytuacje i jedną szczęśliwie wykorzystał. Dziś jednak Lech gra u siebie, będzie niesiony dopingiem fanatycznych kibiców, oraz raczej wykorzystał już limit pecha. Uważam, że mogą wygrać nawet więcej niż dwoma golami, ale dla pewności daje tylko -1,5 handi. Polecam i powodzenia!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom