miki9971
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Campeonato Brasileiro - Brazylia
Spotkanie: Internacional - Atletico-PR
Typ: Atletico-PR strzeli powyżej 1.5 gola
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Już za kilkanaście minut rozpocznie się spotkanie w ramach Campeonato Brasileiro, na własnym stadionie 8 drużyna ligi czyli Internacional będzie podejmował najgorszą drużynę ligi, która po 7 kolejkach ma zaledwie 1 pkt czyli Atletico-PR.
Ekipa gospodarzy do tego spotkania podchodzi osłabiona, nie zagra Oscar,Juan,Tinga,Andrezinho i D'Alessandro.
Jeśli chodzi o ekipę gości, po porażkach został zwolniony trener, nowym trenerem został Renato Gaucho.
Może i Atletico gra słabo, ale za nowego trenera nie wiadomo jak będzie.
Według mnie, jest szansa na walkę ostatniej ekipy z osłabionym Internacionalem.
Myślę, że 2 bramki drużyny gości mogą paść, typ dość ryzykowny, ale uważam, że ma szanse powodzenia.
100
Spotkanie: Internacional - Atletico-PR
Typ: Atletico-PR strzeli powyżej 1.5 gola
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Już za kilkanaście minut rozpocznie się spotkanie w ramach Campeonato Brasileiro, na własnym stadionie 8 drużyna ligi czyli Internacional będzie podejmował najgorszą drużynę ligi, która po 7 kolejkach ma zaledwie 1 pkt czyli Atletico-PR.
Ekipa gospodarzy do tego spotkania podchodzi osłabiona, nie zagra Oscar,Juan,Tinga,Andrezinho i D'Alessandro.
Jeśli chodzi o ekipę gości, po porażkach został zwolniony trener, nowym trenerem został Renato Gaucho.
Może i Atletico gra słabo, ale za nowego trenera nie wiadomo jak będzie.
Według mnie, jest szansa na walkę ostatniej ekipy z osłabionym Internacionalem.
Myślę, że 2 bramki drużyny gości mogą paść, typ dość ryzykowny, ale uważam, że ma szanse powodzenia.
100